greis52 16.12.08, 08:24 www.ewa.bicom.pl/koledy/ bardzo lubie ten czas kolędowy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Hej kolęda kolęda! 16.12.08, 10:58 pamitam z dziecinstwa,kiedy to sie kolezanki zbieraly przedswiatecznie i spiewaly koledy, zawsze bylo cos do "przegryzienia/popicia" brakuje mi tu tego. Odpowiedz Link
fleur1 Hej kolęda kolęda! 16.12.08, 11:30 Kendo jak pojedziesz do Mamy to w telewizji i radiu będzie dużo kolęd, korzystaj z tego, to wszystko będzie nasze polskie. Wczoraj wieczorem byłam na koncercie bozonarodzeniowym w kościele, odbył się pokaz umiejętności uczennic żeńskiego gimnazjum o profilu muzycznym. Koncert mi się bardzo podobał, było pełno ludzi, całe rodziny, razem z babciami. Dziewczynki grały na skrzypcach, instrumentach dętych, perkusji i śpiewały. Sama młodość, wszystkie były szczęśliwe i chciały się pokazać z jak najlepszej strony. Na końcu wspólnie z publicznością zaśpiewały kolędę. Odpowiedz Link
kendo Re: Hej kolęda kolęda! 16.12.08, 11:35 Rleur, wlasnie zawsze slucham/ogladam te programy, tu biegam po koncertach w salach koncertowych i kosciele,po prostu lza w oku sie kreci,bo niektore koledy przypominaja mi nasze. PS;..wyszukuje inne tematy i do przodu winduje by spadl na samo dno ten niefortunny temat. Odpowiedz Link
fleur1 Re: Hej kolęda kolęda! 16.12.08, 11:33 Anna Maria Jopek www.youtube.com/watch?v=5czOZp3FC7g Odpowiedz Link
greis52 Re: Hej kolęda kolęda! 16.12.08, 12:34 22 z gazeta wyborcza ma byc do kupienia plyta z koledami w wykonaniu Edyty Gorniak, nie zawsze ja lubie ale koled w jwj wykonaniu jestem ciekawa zapoluje na gazete jesli nie zapomne Odpowiedz Link
kendo Re: Hej kolęda kolęda! 16.12.08, 13:40 Fleur, przepraszam za literowke w Twoim imieniu Marie Jopek lubie, *Greis,dzieki za tips,obym nie zapomniala to zakupie ta gazete z plyta. Odpowiedz Link
henryk245 Re: Hej kolęda kolęda! 18.12.08, 09:40 greis52 16.12.08, 08:24 Odpowiedz www.ewa.bicom.pl/koledy/ bardzo lubie ten czas kolędowy ja tez uk.youtube.com/watch?v=rNFj0VQUw64&feature=related Radosnych Swiat Bozego Narodzenia oraz Wszelkiej Pomyslnosci Wam Wszystkim zyczy Henryk Odpowiedz Link
nana_c Re: Hej kolęda kolęda! 19.12.08, 19:41 Moja ulubiona polska koleda to "Bóg sie rodzi". Z niemieckich to oczywiscie "Cicha noc" i... pl.youtube.com/watch?v=B3y9u-dGDOg Odpowiedz Link
fleur1 Dla Ciebie Nano kolęda... 20.12.08, 11:40 dla pozostałych też. www.riversongs.com/christmas/greeting.html Odpowiedz Link
greis52 Re: Hej kolęda kolęda! 23.12.13, 13:13 www.ryszardkoper.pl/index.php/zakup/35-ludowe-tradycje/1334-czas-koldowania Odpowiedz Link