Dodaj do ulubionych

The Voice of Poland

03.09.11, 20:11
Nergal pajacuje od samego początkusmile
Obserwuj wątek
    • anna_geras Re: The Voice of Poland 03.09.11, 20:13
      Fryz Urbańskiego - omgsmile obawaim się,że wygasze ten programsmile
      • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 03.09.11, 20:17
        a szczot kataryznie co sie stalo w slepia?prawe oko m mniejsze od lewegowinknormalnie "prawy do lewego"wink
      • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 03.09.11, 20:18
        a z dabrowskiej niezla rojda sie zrobilawink
    • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 03.09.11, 20:21
      hubcio przy wyborze wizerunlku chiba kupiszem robertem sie inspirowalwink
      nocoty.pl/title,Robert-Kupisz-pokazal-klate,wid,13727432,wiadomosc.html?ticaid=6cf5c
      • anna_geras Re: The Voice of Poland 03.09.11, 20:33
        Ciekawe kiedy powastanie w końcu program dla wyjców, którzy wjadą z własnym repertuarem tylko? to już się robi nudne.
        • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 03.09.11, 20:39
          przelaczylam na chwile na MT, a tem bioenergoterapeuta prezentowal, jak sie na jego klacie czymajo lyzki - mega talentwink
          a dzis w ddtvn byl kozyra i chylinska i prezentowali uczestnika, ktorego talentem jest to, ze ma "rece, ktore pierdzo"winkno "zajebiste", naprawde.
    • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 03.09.11, 20:43
      a nergOl chiba za duzo ze swoim frendziarzem mozilem czeslawem przebywa - bardzo podobna maniere mowienia ma, jak sie deko podjarawink
    • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 03.09.11, 21:30
      ale kumoterstwo - piasek wybral do swojego teamu corka(wnuczke?) swojego nauczyciela spiewu sprzed lat, zenada.
    • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 03.09.11, 21:35
      a gabreil fleszar, to juz chiba byl "sezonowa gwiazda", wiec co tam robi?moze za chwile rodowicz stanie do konkursuwink?
    • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 10.09.11, 20:44
      odcinek drugi, a rojda dabrowska w tym samym kapelutku i tej samej pomietolonej, rozchlestanej koszuliniewink
      • anna_geras Re: The Voice of Poland 10.09.11, 20:55
        lezka_z_posen napisała:

> odcinek drugi, a rojda dabrowska w tym samym kapelutku i tej samej pomietolonej
        > , rozchlestanej koszuliniewink

kayah tez w tycha samych szmatach,wiec to chyba to samo nagranie musiało byćsmile
        • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 10.09.11, 21:00
          pewnie tak bylo, ale przebrac w przerwie sie mogli - terA jak na nich pacze, to mam wrazenie, ze od tygla w tych samych ciuchach sie bujaja, az mi potem wali przez ekranwink
          • anna_geras Re: The Voice of Poland 17.09.11, 19:47
            Ciekawe czy jurorzy juz ciuchy wywietrzylismileJade tym samym systemem co ostatnio czy live lukam DVOP a nagrywam MT, ktory potem odpalam z przwijaniem reklamsmile tak,wiem jestem nudnasmile
            • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 17.09.11, 19:53
              ja chyba dzis nergOla i reszte z DVOP sobie odpuszcze i "skupie sie" na MT - mam przesyt wyjcow, chociaz pewnie w MT tez sie trafia.
              jak dabrowska dzis znowu w czerwonym kapelutku bedzie, to wymieknewink
              • nobby_nick Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:01
                A ja dziś voice luknę po raz pierwszy. Liczę na darcie biblii (sorry Biblii) i satanisyczny przekaz podprogowy
              • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:05
                jest czerwony kapelutek i rozchlestana koszula pink, niedobrze mi sie zrobilouncertain
                • anna_geras Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:08
                  lezka_z_posen napisała:

> jest czerwony kapelutek i rozchlestana koszula pink, niedobrze mi sie zrobilo:
                  > /

no to juz jest zal.plsmile
                  • nobby_nick Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:10
                    Rafał Szatan nie trafił do 'timu' Nergala. Też żal
                    • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:19
                      ten tez ma niezle parcie na kariere, lata mijaja, a on ciagle w punkcie wyjscia:
                      www.plotek.pl/plotek/1,116221,10301960,Piotr_Lato_z_Big_Brothera_wystapi_w_show_.html
                      • nobby_nick Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:24
                        Jak na niego wołali? Picia? smile
                        A do sedna wracając, żal, że tej panny od Sweet Child O'mine nie wybrali. A potem się tłumaczyli jeszcze. Ładna była...
                        • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:29
                          ta, picia - wiecznie zakapturzony byl i brzdekal na gitarce, taki dekadent nibywink
                          a ta laska ladna byla i ladnie spiewala, gópie te jurorywink
                          • nobby_nick Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:39
                            Picia nanawiał do nominowania jego osoby, niby że tak mu nie zależało. Poem wyjawił tajemnicę nominancji, wyjebali go i cała, powtrzam cała, Polska go 'żałowała'.
                            To były czasy...
                            P.S. Jak się te emotikony wstawia?
                            • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:41
                              nobby_nick napisał:

> Picia nanawiał do nominowania jego osoby, niby że tak mu nie zależało. Poem wy
                              > jawił tajemnicę nominancji, wyjebali go i cała, powtrzam cała, Polska go 'żałow
                              > ała'.
                              > To były czasy...
                              > P.S. Jak się te emotikony wstawia?

jak chcesz sie usmiechnac to dajesz : potem nawias i wychodzi smile
                              • nobby_nick Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:44
                                smile
                                • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:45
                                  nobby_nick napisał:

> smile

bravosmile
                                • nobby_nick Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:45
                                  Brawo Jasiu smile wink crying
                                  • dymiacy_piecyk Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:50
                                    Adama Darskiego zaprosili na jurora do nowego teleturnieju: Jaka to religia
                                  • nobby_nick Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:52
                                    Na czas reklam przerzucam się na Diabeł ubiera sie u Prady. Lubię filmy o okuriweńcach ze świata modysmile Szkoda, że oryginlanej Brzyduli nie powtarzają
                                    Dawno fejsu Kayah nie widziałem - wygląda jakby to jej Kliczko ryło obijał w Mieście Spotkań smile
                                    • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:58
                                      nobby_nick napisał:

> Dawno fejsu Kayah nie widziałem - wygląda jakby to jej Kliczko ryło obijał w Mi
                                      > eście Spotkań smile

ja nie moge oderwac oczu od jej oczuwinkco jest przyczyna tej asymetrii w slepiach?wink
                                      • nobby_nick Re: The Voice of Poland 17.09.11, 21:04
                                        lezka_z_posen napisała:

> ja nie moge oderwac oczu od jej oczuwinkco jest przyczyna tej asymetrii w slepiac
                                        > h?wink
                                        Które oko ma mniejsze?
                                        • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 17.09.11, 21:09
                                          forum.gazeta.pl/forum/w,107912,128532040,128532166,Re_The_Voice_of_Poland.html
                                          plus prawe jakby bardziej uniesione do gorywink
                                          • nobby_nick Re: The Voice of Poland 17.09.11, 21:14
                                            Kliczko sobie z tym poradzismile Wystarczy poprosić
                                            Nergal za mało szatański jest. Niechby chociaż wypinając język, odwrócny krzyż tam miał namalowanysmile
                                            • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 17.09.11, 21:19
                                              na nergala nagonla polityczna jest, ze szatan w jury programu telewizji publicznej siedzi, wiec nie kozaczy-o stolek pewnie cykawinkten co teraz spiewa niezla mimike fejsu mawink
                                              • felek_flaszka Re: The Voice of Poland 17.09.11, 21:29
                                                Pierwszy raz na to zerkam.
                                                "generalnie nie słucham takiej muzy" celna uwaga.
                                                Nergal słaby, nic nie satani, zawiedziony jestem wink
                                            • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 17.09.11, 21:28
                                              lato robote rzucil,a z kariery znowu kicha.
                                              • nobby_nick Re: The Voice of Poland 17.09.11, 21:32
                                                Picia popierdział, ośmieszył sie kapelutkiem i znów go nie ma. Ale wróci! wink

• felek_flaszka Re: The Voice of Poland 17.09.11, 21:33
                                                Ten mikrofon w łapie, który jest przed wejściem do hali to kojarzy mi się z takim pomnikiem który postawił Kadafi - ręka chwytająca amerykański samolot
                                                https://grafik.rp.pl/grafika2/632049,654773,9.jpg
                                                • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 17.09.11, 21:40
                                                  trafne porownaniesmile
    • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 17.09.11, 21:49
      grek_zorba jest mocnysmile
    • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 18.09.11, 16:24
      mellera z tym hitlerem deko ponioslo:
      www.pudelek.pl/artykul/35125/meller_atakuje_nergala_hitler_tez_byl_sympatyczny/
      szkoda, ze nie widzialam programu, zawsze z uwaga przysluchuje sie opiniom eksperta zbigniewawink
    • anna_geras Re: The Voice of Poland 24.09.11, 21:26
      O, a ta pani z reklamy byłasmile
    • anna_geras Re: The Voice of Poland 24.09.11, 21:42
      Dąbrowskiej brakuje mokrych plam pod pachami na tej wymiętej różowej koszuli, w ogóle oni muszą nieżle zajeżdzać w tych samych ciuchach p tylu godzinach przesłuchań. Wstyd dla tvp,że nie potrafili zadabać o "stronę estetyczną" smile występu jurorów.
      • kred-ka Re: The Voice of Poland 24.09.11, 21:51
        Ręce mi opadły jak ich dziś znowu w tych przepoconych szmatach zobaczyłam. No co za brak szacunku dla widza !! Wkurwiłam się na serio !
        • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 24.09.11, 23:26
          przepocone lachy to jedno, ale jak mozna w jednym dniu przesluchac tyle potencjalnych talentow?przeciez po kilku godzinach to chyba juz w ogole nie kasali, co robia i gdzie sawink
    • anna_geras Re: The Voice of Poland 27.09.11, 21:18
      www.pudelek.pl/artykul/35327/dlaczego_jury_the_voice_of_ponad_nie_zmienia_ubran/
      jest aferasmile
      • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 27.09.11, 21:29
        anna_geras napisała:

> www.pudelek.pl/artykul/35327/dlaczego_jury_the_voice_of_ponad_nie_zmienia_ubran/
        > jest aferasmile

smierdzaca sprawawink
    • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 01.10.11, 20:17
      w wyobrazni widze wszy skaczace pod kapelutkiem abrowskiejwinkciekawe, czy na siku chodzili, czy szczali w pampersywink
    • anna_geras Re: The Voice of Poland 22.10.11, 20:10
      Dąbrowską pojebało z tym kolorem rózowym chyba.
      • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 22.10.11, 20:56
        w ogole jakas wymietolna, strasznie nieswiezo wyglada.
    • anna_geras Re: The Voice of Poland 29.10.11, 21:41
      Ten koleś w okularach z niebieskimi oprawkami wygląda jak słynny rejpmen z wysp.
      • anna_geras Re: The Voice of Poland 05.11.11, 20:12
        Spiewała Kajah, Piasek, teraz Spiewa Dąbrowska, czyli w next tyglu będzie śpiewał Nergalsmile
    • anna_geras Re: The Voice of Poland 05.11.11, 20:42
      Laska z reklamy hortexu zmasakrowała moją ulubioną piosenkę właśnie.
    • anna_geras Re: The Voice of Poland 05.11.11, 20:52
      Chłopaczyna, który prowadzi prowadzi program z red room'u czy jak to tam sie pisze powinien zostać zdyskwalifikowany za wade wymowy.
    • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 03.12.11, 20:23
      malo lukalam to show (moze w sumie z 30 minut), ale widze, ze trzyna poziom - mazak kayah coraz bardziej przerazajacy, dabrowska w pizamie,a nergal ze snopem - nergal mnie coraz bardziej wpienia.
      • anna_geras Re: The Voice of Poland 03.12.11, 20:28
        lezka_z_posen napisała:

> malo lukalam to show (moze w sumie z 30 minut), ale widze, ze trzyna poziom - m
        > azak kayah coraz bardziej przerazajacy, dabrowska w pizamie,a nergal ze snopem
        > - nergal mnie coraz bardziej wpienia.

kayah z trudem się uśmiechasmile a nergol o co walczy z tym snopem?
        • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 03.12.11, 20:33
          anna_geras napisała:

> lezka_z_posen napisała:
          >
          > > malo lukalam to show (moze w sumie z 30 minut), ale widze, ze trzyna pozi
          > om - m
          > > azak kayah coraz bardziej przerazajacy, dabrowska w pizamie,a nergal ze s
          > nopem
          > > - nergal mnie coraz bardziej wpienia.
          >
          a nergol o co walczy z tym snopem?

moze chce sie oszpecic, zeby dodzinie ze lba wywietrzec do konca?wink
        • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 03.12.11, 20:39
          te nitki wystajace z pizamy dabrowskiej - naprawde ladniejszej pizamy w szafie nie miala?wink
          • dymiacy_piecyk Re: The Voice of Poland 19.12.11, 22:33
            Dziś w DDTVN gościła niejaka panna Zasiewska, czyli tzw. 'Wodzianka', znana także, jako narzeczona Nergala. Cisną się na usta dwa słowa - ciężka idiotka.
            • lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 19.12.11, 22:47
              dymiacy_piecyk napisał:

> Dziś w DDTVN gościła niejaka panna Zasiewska, czyli tzw. 'Wodzianka', znana tak
              > że, jako narzeczona Nergala. Cisną się na usta dwa słowa - ciężka idiotka.

"ciezka idiotka" to eufemizmsmile
              bardziej durnego i ograniczonego babona ze wsi pod grojcem, to moje oczy dawno nie widzialy/uszy nie nie slyszaly.naprawde, dodzina przy tej "co wode nosi" to gejzer intelektuwink
              • anna_geras Re: The Voice of Poland 20.12.11, 08:23
                lezka_z_posen napisała:

> dymiacy_piecyk napisał:
                >
                > > Dziś w DDTVN gościła niejaka panna Zasiewska, czyli tzw. 'Wodzianka', zna
                > na tak
                > > że, jako narzeczona Nergala. Cisną się na usta dwa słowa - ciężka idiotka
                > .
                >
                > "ciezka idiotka" to eufemizmsmile
                > bardziej durnego i ograniczonego babona ze wsi pod grojcem, to moje oczy dawno
                > nie widzialy/uszy nie nie slyszaly.naprawde, dodzina przy tej "co wode nosi" to
                > gejzer intelektuwink
                straszny,żal ze nie widzialam ale po jej wpisach na FB można wywnioskować,że żal.pl totalny z niej. Normalnie buzi nie powinna otwieraćsmile
                • dymiacy_piecyk Re: The Voice of Poland 20.12.11, 09:03
                  > straszny,żal ze nie widzialam ale po jej wpisach na FB można wywnioskować,że ża
                  > l.pl totalny z niej. Normalnie buzi nie powinna otwieraćsmile
                  >
                  Ależ proszę bardzo!
                  kobieta.gazeta.pl/kobieta/10,88991,10841948,Wodzianka___nie_jestem_dziewczyna_Nergala_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka