anna_geras 03.09.11, 20:11 Nergal pajacuje od samego początku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_geras Re: The Voice of Poland 03.09.11, 20:13 Fryz Urbańskiego - omg obawaim się,że wygasze ten program Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 03.09.11, 20:17 a szczot kataryznie co sie stalo w slepia?prawe oko m mniejsze od lewegonormalnie "prawy do lewego" Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 03.09.11, 20:18 a z dabrowskiej niezla rojda sie zrobila Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 03.09.11, 20:21 hubcio przy wyborze wizerunlku chiba kupiszem robertem sie inspirowal nocoty.pl/title,Robert-Kupisz-pokazal-klate,wid,13727432,wiadomosc.html?ticaid=6cf5c Odpowiedz Link
anna_geras Re: The Voice of Poland 03.09.11, 20:33 Ciekawe kiedy powastanie w końcu program dla wyjców, którzy wjadą z własnym repertuarem tylko? to już się robi nudne. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 03.09.11, 20:39 przelaczylam na chwile na MT, a tem bioenergoterapeuta prezentowal, jak sie na jego klacie czymajo lyzki - mega talent a dzis w ddtvn byl kozyra i chylinska i prezentowali uczestnika, ktorego talentem jest to, ze ma "rece, ktore pierdzo"no "zajebiste", naprawde. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 03.09.11, 20:43 a nergOl chiba za duzo ze swoim frendziarzem mozilem czeslawem przebywa - bardzo podobna maniere mowienia ma, jak sie deko podjara Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 03.09.11, 21:30 ale kumoterstwo - piasek wybral do swojego teamu corka(wnuczke?) swojego nauczyciela spiewu sprzed lat, zenada. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 03.09.11, 21:35 a gabreil fleszar, to juz chiba byl "sezonowa gwiazda", wiec co tam robi?moze za chwile rodowicz stanie do konkursu? Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 10.09.11, 20:44 odcinek drugi, a rojda dabrowska w tym samym kapelutku i tej samej pomietolonej, rozchlestanej koszulinie Odpowiedz Link
anna_geras Re: The Voice of Poland 10.09.11, 20:55 lezka_z_posen napisała: > odcinek drugi, a rojda dabrowska w tym samym kapelutku i tej samej pomietolonej > , rozchlestanej koszulinie kayah tez w tycha samych szmatach,wiec to chyba to samo nagranie musiało być Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 10.09.11, 21:00 pewnie tak bylo, ale przebrac w przerwie sie mogli - terA jak na nich pacze, to mam wrazenie, ze od tygla w tych samych ciuchach sie bujaja, az mi potem wali przez ekran Odpowiedz Link
anna_geras Re: The Voice of Poland 17.09.11, 19:47 Ciekawe czy jurorzy juz ciuchy wywietrzyliJade tym samym systemem co ostatnio czy live lukam DVOP a nagrywam MT, ktory potem odpalam z przwijaniem reklam tak,wiem jestem nudna Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 17.09.11, 19:53 ja chyba dzis nergOla i reszte z DVOP sobie odpuszcze i "skupie sie" na MT - mam przesyt wyjcow, chociaz pewnie w MT tez sie trafia. jak dabrowska dzis znowu w czerwonym kapelutku bedzie, to wymiekne Odpowiedz Link
nobby_nick Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:01 A ja dziś voice luknę po raz pierwszy. Liczę na darcie biblii (sorry Biblii) i satanisyczny przekaz podprogowy Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:05 jest czerwony kapelutek i rozchlestana koszula pink, niedobrze mi sie zrobilo Odpowiedz Link
anna_geras Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:08 lezka_z_posen napisała: > jest czerwony kapelutek i rozchlestana koszula pink, niedobrze mi sie zrobilo: > / no to juz jest zal.pl Odpowiedz Link
nobby_nick Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:10 Rafał Szatan nie trafił do 'timu' Nergala. Też żal Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:19 ten tez ma niezle parcie na kariere, lata mijaja, a on ciagle w punkcie wyjscia: www.plotek.pl/plotek/1,116221,10301960,Piotr_Lato_z_Big_Brothera_wystapi_w_show_.html Odpowiedz Link
nobby_nick Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:24 Jak na niego wołali? Picia? A do sedna wracając, żal, że tej panny od Sweet Child O'mine nie wybrali. A potem się tłumaczyli jeszcze. Ładna była... Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:29 ta, picia - wiecznie zakapturzony byl i brzdekal na gitarce, taki dekadent niby a ta laska ladna byla i ladnie spiewala, gópie te jurory Odpowiedz Link
nobby_nick Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:39 Picia nanawiał do nominowania jego osoby, niby że tak mu nie zależało. Poem wyjawił tajemnicę nominancji, wyjebali go i cała, powtrzam cała, Polska go 'żałowała'. To były czasy... P.S. Jak się te emotikony wstawia? Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:41 nobby_nick napisał: > Picia nanawiał do nominowania jego osoby, niby że tak mu nie zależało. Poem wy > jawił tajemnicę nominancji, wyjebali go i cała, powtrzam cała, Polska go 'żałow > ała'. > To były czasy... > P.S. Jak się te emotikony wstawia? jak chcesz sie usmiechnac to dajesz : potem nawias i wychodzi Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:50 Adama Darskiego zaprosili na jurora do nowego teleturnieju: Jaka to religia Odpowiedz Link
nobby_nick Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:52 Na czas reklam przerzucam się na Diabeł ubiera sie u Prady. Lubię filmy o okuriweńcach ze świata mody Szkoda, że oryginlanej Brzyduli nie powtarzają Dawno fejsu Kayah nie widziałem - wygląda jakby to jej Kliczko ryło obijał w Mieście Spotkań Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 17.09.11, 20:58 nobby_nick napisał: > Dawno fejsu Kayah nie widziałem - wygląda jakby to jej Kliczko ryło obijał w Mi > eście Spotkań ja nie moge oderwac oczu od jej oczuco jest przyczyna tej asymetrii w slepiach? Odpowiedz Link
nobby_nick Re: The Voice of Poland 17.09.11, 21:04 lezka_z_posen napisała: > ja nie moge oderwac oczu od jej oczuco jest przyczyna tej asymetrii w slepiac > h? Które oko ma mniejsze? Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 17.09.11, 21:09 forum.gazeta.pl/forum/w,107912,128532040,128532166,Re_The_Voice_of_Poland.html plus prawe jakby bardziej uniesione do gory Odpowiedz Link
nobby_nick Re: The Voice of Poland 17.09.11, 21:14 Kliczko sobie z tym poradzi Wystarczy poprosić Nergal za mało szatański jest. Niechby chociaż wypinając język, odwrócny krzyż tam miał namalowany Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 17.09.11, 21:19 na nergala nagonla polityczna jest, ze szatan w jury programu telewizji publicznej siedzi, wiec nie kozaczy-o stolek pewnie cykaten co teraz spiewa niezla mimike fejsu ma Odpowiedz Link
felek_flaszka Re: The Voice of Poland 17.09.11, 21:29 Pierwszy raz na to zerkam. "generalnie nie słucham takiej muzy" celna uwaga. Nergal słaby, nic nie satani, zawiedziony jestem Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 17.09.11, 21:28 lato robote rzucil,a z kariery znowu kicha. Odpowiedz Link
nobby_nick Re: The Voice of Poland 17.09.11, 21:32 Picia popierdział, ośmieszył sie kapelutkiem i znów go nie ma. Ale wróci! Odpowiedz Link
felek_flaszka Re: The Voice of Poland 17.09.11, 21:33 Ten mikrofon w łapie, który jest przed wejściem do hali to kojarzy mi się z takim pomnikiem który postawił Kadafi - ręka chwytająca amerykański samolot Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 18.09.11, 16:24 mellera z tym hitlerem deko ponioslo: www.pudelek.pl/artykul/35125/meller_atakuje_nergala_hitler_tez_byl_sympatyczny/ szkoda, ze nie widzialam programu, zawsze z uwaga przysluchuje sie opiniom eksperta zbigniewa Odpowiedz Link
anna_geras Re: The Voice of Poland 24.09.11, 21:42 Dąbrowskiej brakuje mokrych plam pod pachami na tej wymiętej różowej koszuli, w ogóle oni muszą nieżle zajeżdzać w tych samych ciuchach p tylu godzinach przesłuchań. Wstyd dla tvp,że nie potrafili zadabać o "stronę estetyczną" występu jurorów. Odpowiedz Link
kred-ka Re: The Voice of Poland 24.09.11, 21:51 Ręce mi opadły jak ich dziś znowu w tych przepoconych szmatach zobaczyłam. No co za brak szacunku dla widza !! Wkurwiłam się na serio ! Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 24.09.11, 23:26 przepocone lachy to jedno, ale jak mozna w jednym dniu przesluchac tyle potencjalnych talentow?przeciez po kilku godzinach to chyba juz w ogole nie kasali, co robia i gdzie sa Odpowiedz Link
anna_geras Re: The Voice of Poland 27.09.11, 21:18 www.pudelek.pl/artykul/35327/dlaczego_jury_the_voice_of_ponad_nie_zmienia_ubran/ jest afera Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 27.09.11, 21:29 anna_geras napisała: > www.pudelek.pl/artykul/35327/dlaczego_jury_the_voice_of_ponad_nie_zmienia_ubran/ > jest afera smierdzaca sprawa Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 01.10.11, 20:17 w wyobrazni widze wszy skaczace pod kapelutkiem abrowskiejciekawe, czy na siku chodzili, czy szczali w pampersy Odpowiedz Link
anna_geras Re: The Voice of Poland 22.10.11, 20:10 Dąbrowską pojebało z tym kolorem rózowym chyba. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 22.10.11, 20:56 w ogole jakas wymietolna, strasznie nieswiezo wyglada. Odpowiedz Link
anna_geras Re: The Voice of Poland 29.10.11, 21:41 Ten koleś w okularach z niebieskimi oprawkami wygląda jak słynny rejpmen z wysp. Odpowiedz Link
anna_geras Re: The Voice of Poland 05.11.11, 20:12 Spiewała Kajah, Piasek, teraz Spiewa Dąbrowska, czyli w next tyglu będzie śpiewał Nergal Odpowiedz Link
anna_geras Re: The Voice of Poland 05.11.11, 20:42 Laska z reklamy hortexu zmasakrowała moją ulubioną piosenkę właśnie. Odpowiedz Link
anna_geras Re: The Voice of Poland 05.11.11, 20:52 Chłopaczyna, który prowadzi prowadzi program z red room'u czy jak to tam sie pisze powinien zostać zdyskwalifikowany za wade wymowy. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 03.12.11, 20:23 malo lukalam to show (moze w sumie z 30 minut), ale widze, ze trzyna poziom - mazak kayah coraz bardziej przerazajacy, dabrowska w pizamie,a nergal ze snopem - nergal mnie coraz bardziej wpienia. Odpowiedz Link
anna_geras Re: The Voice of Poland 03.12.11, 20:28 lezka_z_posen napisała: > malo lukalam to show (moze w sumie z 30 minut), ale widze, ze trzyna poziom - m > azak kayah coraz bardziej przerazajacy, dabrowska w pizamie,a nergal ze snopem > - nergal mnie coraz bardziej wpienia. kayah z trudem się uśmiecha a nergol o co walczy z tym snopem? Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 03.12.11, 20:33 anna_geras napisała: > lezka_z_posen napisała: > > > malo lukalam to show (moze w sumie z 30 minut), ale widze, ze trzyna pozi > om - m > > azak kayah coraz bardziej przerazajacy, dabrowska w pizamie,a nergal ze s > nopem > > - nergal mnie coraz bardziej wpienia. > a nergol o co walczy z tym snopem? moze chce sie oszpecic, zeby dodzinie ze lba wywietrzec do konca? Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 03.12.11, 20:39 te nitki wystajace z pizamy dabrowskiej - naprawde ladniejszej pizamy w szafie nie miala? Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: The Voice of Poland 19.12.11, 22:33 Dziś w DDTVN gościła niejaka panna Zasiewska, czyli tzw. 'Wodzianka', znana także, jako narzeczona Nergala. Cisną się na usta dwa słowa - ciężka idiotka. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: The Voice of Poland 19.12.11, 22:47 dymiacy_piecyk napisał: > Dziś w DDTVN gościła niejaka panna Zasiewska, czyli tzw. 'Wodzianka', znana tak > że, jako narzeczona Nergala. Cisną się na usta dwa słowa - ciężka idiotka. "ciezka idiotka" to eufemizm bardziej durnego i ograniczonego babona ze wsi pod grojcem, to moje oczy dawno nie widzialy/uszy nie nie slyszaly.naprawde, dodzina przy tej "co wode nosi" to gejzer intelektu Odpowiedz Link
anna_geras Re: The Voice of Poland 20.12.11, 08:23 lezka_z_posen napisała: > dymiacy_piecyk napisał: > > > Dziś w DDTVN gościła niejaka panna Zasiewska, czyli tzw. 'Wodzianka', zna > na tak > > że, jako narzeczona Nergala. Cisną się na usta dwa słowa - ciężka idiotka > . > > "ciezka idiotka" to eufemizm > bardziej durnego i ograniczonego babona ze wsi pod grojcem, to moje oczy dawno > nie widzialy/uszy nie nie slyszaly.naprawde, dodzina przy tej "co wode nosi" to > gejzer intelektu straszny,żal ze nie widzialam ale po jej wpisach na FB można wywnioskować,że żal.pl totalny z niej. Normalnie buzi nie powinna otwierać Odpowiedz Link
dymiacy_piecyk Re: The Voice of Poland 20.12.11, 09:03 > straszny,żal ze nie widzialam ale po jej wpisach na FB można wywnioskować,że ża > l.pl totalny z niej. Normalnie buzi nie powinna otwierać > Ależ proszę bardzo! kobieta.gazeta.pl/kobieta/10,88991,10841948,Wodzianka___nie_jestem_dziewczyna_Nergala_.html Odpowiedz Link