Dodaj do ulubionych

Firma ADRIA-EX to oszuści!

08.08.09, 21:16
Witam czy ktoś zna tą firmę i pana Łukasza Okonia to zwykli OSZUŚCI
przestrzegam!!!Do mojego taty przyjechał pan
Łukasz Okoń z firmy która wstawia okna i ojciec zawarł z nimi umowę na
wstawienie trzech okien .Otóż czekamy 2 miesiące szef Łukasz Okoń firmy cały
czas nas zbywa że okno zostało uszkodzone i trzeba czekać jeszcze tydzień
poczekaliśmy i nic .Kazał dzwonić ten szef do montera który się zajmuje
montażem okien.Ten nic nie wie każe dzwonić do szefa .W żaden sposób nie mogę
się skontaktować z tym szefem przestał odbierać telefony normalnie paranoja a
w tym wszystkim nie mamy tej umowy którą ojciec podpisał bo szef ja zabrał nie
wiem dlaczego.I jeszcze przyszła książeczka z ratami którą trzeba spłacać
(wpłacona została pierwsza rata).Wiem że ta firma oszukała nie tylko nas
rodzice są w wieku 60 lat i są załamani.Anna
Obserwuj wątek
    • robus68 Re: Firma ADRIA-EX to oszuści! 21.12.09, 06:49
      Witam. W pełni się zgadzam z panią Anią, co prawda ja okna mam bo płaciłem gotówką jednak samo ich zamontowanie można porównać do epoki kamienia łupanego!!! Nic nie wykończone...a spod parapetów dmucha zimnem. Sprytni monterzy wykorzystali obecność tylko mojej żony i jej niewiedze pozostawiając niedokończoną robotę. Teraz podobnie jak pani Ania nie mogę dodzwonić się do firmy w celu usunięcia tych niedogodności. Na innych forach czytałem opinie innych oszukanych prze tą firmę...łącznie z finałem w sądzie...też rozważam taką opcje. TO OSZUŚCI!!!!
      • anka7922 Re: Firma ADRIA-EX to oszuści! 02.01.10, 15:40
        Witam wszystkich oszukanych przez firmę Adria Ex z Oleśnicy.Moi drodzy po 5
        miesiącach dzwonienia doczekaliśmy się wstawienia okien. Przyjechało dwóch ludzi
        koło 20-tego grudnia którzy niewiele wiedzieli o wstawianiu okien jeden
        pracował u Okonia 1,5 miesiąca a drugi jakiś do pomocy .Okna kompletnie nie
        wymiarowe czyli o 10 cm za wąskie kolor nie taki jak miał być przyjechali koło
        15tej a chcieli skończyć o 22giej chcieli zostawić niewykończone okna więc mama
        stwierdziła że nie podpisze im odbioru więc zostali do 24.15 .Od razu mówię wam
        że wcześniej sprawa trafiła na policję.Panowie policjanci stwierdzili że dobrze
        że wstawili okna takie jakie są bo mama nie chciała się zgodzić na zamontowanie
        ich bo są za małe jeżeli jeżeli nie doszło by do wstawienia ich to nie
        mielibyśmy jakichkolwiek szans na odzyskanie pieniędzy nawet w sądzie bo
        przyjechali a pani nie chciała wstawić i miał na to świadków Okoń.I jest jak
        jest chociaż nie jesteśmy zadowoleni.Jeżeli nie możecie się dodzwonić do
        p.Okonia na numer 513022110 to dzwonicie na jego nowy numer oto on
        607256206.Pozdrawiam.
        • miskag Re: Firma ADRIA-EX to oszuści! 27.05.10, 15:43
          witam ja również zostałam oszukana przez tą firmę.sporządzono ze mną umowę ale
          nikt się z niej nie wywiązał.właściciel zatrudnił oszusta który brał
          zamówienia.tego pana złapano na gorącym uczynku.Zgłosiłam sprawę na policje
          teraz czekam na zwrot poniesionych kosztów które mi się należą taki był wyrok sadu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka