anucha78 01.06.04, 20:48 zagladal juz ktos na 2 czerwca 21 30??? ksiezyc bedzie w koninkcji z II domem wiec ja gram Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: kumulacja 01.06.04, 20:59 anucha78 napisała: > zagladal juz ktos na 2 czerwca 21 30??? > ksiezyc bedzie w koninkcji z II domem wiec ja gram rozumiem, ze 21.30 to godzina losowania? U mnie Ksiezyc na szczycie III domu, wiec tyle mojego co sobie pogadam ale ciekawy jest horsokop na Warszawe - Ksiezyc na szczycie XII, Pluton na Asc. Chyba lepiej nie grac, zeby sie w klopoty nie wplatac Odpowiedz Link
anucha78 Re: kumulacja 01.06.04, 21:24 a w chwilie zakladu Jowisz idealnie na ASC..... Odpowiedz Link
anahella Re: kumulacja 01.06.04, 21:59 samo wyszlo czy czekalas na ascendent na jowiszu? jakos ten jowisz ma powiazanie z V domem? Odpowiedz Link
anucha78 Re: kumulacja 01.06.04, 22:12 samo wyszlo o 12:14 poprosilam o 4 zaklady i dopiero w domu zerknelam na horoskop Odpowiedz Link
tuathal Re: kumulacja 04.06.04, 22:52 Z tym Jowiszem na ascendencie to rzeczywiście musi coś być. Ja trzy razy w życiu trafiłem trójkę w lotka i za każdym razem Jowisz był na ascendencie gdy wysyłałem kupon. Znacie może jeszcze jakieś układy przy których łatwiej wygrać? Odpowiedz Link
anahella Re: kumulacja 04.06.04, 23:03 zeby wygrywac to trzeba miec dom V obstawiony jakos ciekawie, bo to dom hazardu. Odpowiedz Link
astromaniak Re: kumulacja 04.06.04, 23:50 w domu V nie może być malefików, a przynajmniej takich, które odbierają złe aspekty. Światła w horoskopie powinny mieć dobry układ i najlepiej bez napięciowych aspektów. Władcą domu II dobrze aby był Jowisz z dobrym aspektem do władcy ascendentu. Saturn nie powinien byc w złym aspekcie ze Słocem ani z Jowiszem ani z Plutonem. Wogóle to jest tu tak dużo uwarunkowań że z pewnością spełnienie chociaż tych warunków już jest trudne. Jesze 8 dom i jego władca dobrze postawiony do planet V domu i ascendentu. Jowisz najlepiej aby stał na MC... ale pewnie i to nie wystarczy. To tyle aby mieć szczęście i często wygrywać ale czy duże sumy? Myślę że tu jednak jest dużo przypadku i zrządzenia losu, same aspekty nie wystarczą trzeba by chyba mieć jakiś układ z Najwyższym, ale czy ON rozumie tego typu ludzkie rozterki? Odpowiedz Link