01.06.04, 20:48
zagladal juz ktos na 2 czerwca 21 30???
ksiezyc bedzie w koninkcji z II domem wiec ja gram wink
Obserwuj wątek
    • anahella Re: kumulacja 01.06.04, 20:59
      anucha78 napisała:

> zagladal juz ktos na 2 czerwca 21 30???
      > ksiezyc bedzie w koninkcji z II domem wiec ja gram wink

rozumiem, ze 21.30 to godzina losowania? U mnie Ksiezyc na szczycie III domu,
      wiec tyle mojego co sobie pogadamwink

ale ciekawy jest horsokop na Warszawe - Ksiezyc na szczycie XII, Pluton na Asc.
      Chyba lepiej nie grac, zeby sie w klopoty nie wplatacwink
      • anucha78 Re: kumulacja 01.06.04, 21:24
        a w chwilie zakladu Jowisz idealnie na ASC.....
        • anahella Re: kumulacja 01.06.04, 21:59
          samo wyszlo czy czekalas na ascendent na jowiszu?

jakos ten jowisz ma powiazanie z V domem?
          • anucha78 Re: kumulacja 01.06.04, 22:12
            samo wyszlo
            o 12:14 poprosilam o 4 zaklady i dopiero w domu zerknelam na horoskop
    • tuathal Re: kumulacja 04.06.04, 22:52
      Z tym Jowiszem na ascendencie to rzeczywiście musi coś być. Ja trzy razy w
      życiu trafiłem trójkę w lotka i za każdym razem Jowisz był na ascendencie gdy
      wysyłałem kupon.
      Znacie może jeszcze jakieś układy przy których łatwiej wygrać?
      • anahella Re: kumulacja 04.06.04, 23:03
        zeby wygrywac to trzeba miec dom V obstawiony jakos ciekawie, bo to dom
        hazardu.
        • astromaniak Re: kumulacja 04.06.04, 23:50
          w domu V nie może być malefików, a przynajmniej takich, które odbierają złe
          aspekty. Światła w horoskopie powinny mieć dobry układ i najlepiej bez
          napięciowych aspektów. Władcą domu II dobrze aby był Jowisz z dobrym aspektem
          do władcy ascendentu. Saturn nie powinien byc w złym aspekcie ze Słocem ani z
          Jowiszem ani z Plutonem. Wogóle to jest tu tak dużo uwarunkowań że z pewnością
          spełnienie chociaż tych warunków już jest trudne. Jesze 8 dom i jego władca
          dobrze postawiony do planet V domu i ascendentu. Jowisz najlepiej aby stał na
          MC... ale pewnie i to nie wystarczy. To tyle aby mieć szczęście i często
          wygrywać ale czy duże sumy? Myślę że tu jednak jest dużo przypadku i zrządzenia
          losu, same aspekty nie wystarczą trzeba by chyba mieć jakiś układ z Najwyższym,
          ale czy ON rozumie tego typu ludzkie rozterki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka