perfectum 30.04.05, 09:57 Może powielam pytanie, ale właśnie testuję program Astrolog. Czy ktos jest jego użytkownikiem? Jakie wrażenia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
all2 Re: Program Astrolog 30.04.05, 16:33 jest ok i ci, którzy używają go na stałe, bardzo go chwalą. ja miałam wersję demo (na ograniczony czas), ale nie mogłam się przestawić, w rezultacie mało go używałam. przyzwyczajenie to wielka siła. ma bardzo dobre efemerydy graficzne. Odpowiedz Link
abaddon_29a Re: Program Astrolog 11.05.05, 08:29 Ja go sobie bardzo chwalę. Trudny interface, ale program dobry. Odpowiedz Link
queenmaya Re: Program Astrolog 11.05.05, 18:38 Program jest ok, ale mógłby być trochę bardziej przyjazny w obsłudze. Czasem trzeba sporo klikać, żeby uzyskać to, czego się chce. A mogłoby to być łatwiejsze i szybsze Odpowiedz Link
potrek Re: Program Astrolog 11.05.05, 23:31 Mam astrologa 8 rok. Cały czas dostaje aktulizacje. Ja sobie go bardzo chwale. Do klikania się przyzwyczaiłem i jak patrze na osoby pracujące w innych programch klawiaturom to ich podziwiam za szybkość obsugi. Patrząc z boku to dla mnie czarna magia. Ale widać trenig czyni mistrza i ponoć szybciej potrafią po nich lawirować niż jak klikając. Więc klikanie mi raczej zostanie do grobowej deski. Ale mi to pasi Pozdrawiam potrek zakochany w Astrologu pełna wersja Odpowiedz Link
czupakabra27 Re: Program Astrolog 07.06.05, 14:00 jestem kompletnie zielonym użytkownikiem demo astrologa. czy możecie mi napisać jak zmienia się rok przy stawianiu horoskopu? tam jest cały czas rok 2004 i jest on zupełnie nie do ruszenia. nie mogę przez to zrobić np. horoskopu partnerskiego, bo radix jeszcze się udaje.a może to o to chodzi i na tym polega demo. tylko się ze mnie nie śmiejcie bo to pytanie może być dla kogoś bardziej zaawansowanego śmieszne Odpowiedz Link
jz2004 Re: Program Astrolog 07.06.05, 23:15 Nie wiem czemu ale z wiekszoscia programow mam problem. Solar Fire (5), Astrolog, Janus np. problemy z czcionka odpowiedzialna za symbole. SF wogole wywala sie bledami run-time. Ja kocham Uranie - przejrzysta dopieszczona , tak nalezy pisac programy. Zero problemow. jz. Odpowiedz Link
czupakabra27 Re: Program Astrolog 08.06.05, 10:45 A ja chciałabym pokochać Uranię ale mój system nie pozwala jej zaistalować, to samo dotyczy capella27. Czyżby mój komputer był antyastrologiczny? Chyba przeistaluję swojego XP. Jeżeli macie jakies pomysły dlaczego mój sprzęt tak reaguje, to czekam na podpowiedzi. Odpowiedz Link
jz2004 Re: Program Astrolog 08.06.05, 12:05 Ja tez mam Xp i to moze byc winowajca. Capelle uruchom w DOS box taki specjalny dos z ktorego mozna robic skrinszoty. Polecam. A jak masz problemy z Urania to napisz do Bogdana. jz. Odpowiedz Link
czupakabra27 Re: Program Astrolog 09.06.05, 11:55 Dzięki za podpowiedź, niestety w dosboxie capella też nie działa. w sprawie uranii zwróciłam się do twórców, ale podejrzewam, że trzeba będzie popracowac nad sytsemem.pozdrawiam. Odpowiedz Link
anahella Re: Program Astrolog 10.06.05, 01:43 Urania Lite dziala na XP - przynajmniej u mnie. Moze posypal Ci sie Windows? Twor Bila Gatesa to taki dziwny stwor, prawie jak Polska Ludowa: gdy sie sypie nic nie chodzi, ale dziala Odpowiedz Link
czupakabra27 Re: Program Astrolog 10.06.05, 10:13 tak to na pewno wina Billana szczęście zaprzyjaźniony Baran (śmiejący sie z tej "mojej astrologii")zadeklarował pomoc w naprawie, lub przeinstalowaniu sysytemu. zobaczymy, czy program ruszy i czy mój słomiany zapał pozwoli przebrnąć mi przez wszystkie fascynujące zawiłości.pozdrówka Odpowiedz Link