Dodaj do ulubionych

Program Astrolog

30.04.05, 09:57
Może powielam pytanie, ale właśnie testuję program Astrolog. Czy ktos jest jego użytkownikiem? Jakie wrażenia?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • all2 Re: Program Astrolog 30.04.05, 16:33

jest ok i ci, którzy używają go na stałe, bardzo go chwalą.
      ja miałam wersję demo (na ograniczony czas), ale nie mogłam się przestawić, w rezultacie mało go używałam. przyzwyczajenie to wielka siła.
      ma bardzo dobre efemerydy graficzne.
    • abaddon_29a Re: Program Astrolog 11.05.05, 08:29
      Ja go sobie bardzo chwalę. Trudny interface, ale program dobry.
    • queenmaya Re: Program Astrolog 11.05.05, 18:38
      Program jest ok, ale mógłby być trochę bardziej przyjazny w obsłudze. Czasem
      trzeba sporo klikać, żeby uzyskać to, czego się chce. A mogłoby to być
      łatwiejsze i szybsze sad
      • potrek Re: Program Astrolog 11.05.05, 23:31
        Mam astrologa 8 rok. Cały czas dostaje aktulizacje. Ja sobie go bardzo chwale.
        Do klikania się przyzwyczaiłem i jak patrze na osoby pracujące w innych
        programch klawiaturom to ich podziwiam za szybkość obsugi. Patrząc z boku to
        dla mnie czarna magia. Ale widać trenig czyni mistrza i ponoć szybciej potrafią
        po nich lawirować niż jak klikając. Więc klikanie mi raczej zostanie do
        grobowej deski. Ale mi to pasi smilesmilesmile
        Pozdrawiam potrek zakochany w Astrologu pełna wersja smile
    • czupakabra27 Re: Program Astrolog 07.06.05, 14:00
      jestem kompletnie zielonym użytkownikiem demo astrologa. czy możecie mi napisać
      jak zmienia się rok przy stawianiu horoskopu? tam jest cały czas rok 2004 i jest
      on zupełnie nie do ruszenia. nie mogę przez to zrobić np. horoskopu
      partnerskiego, bo radix jeszcze się udaje.a może to o to chodzi i na tym polega
      demo. tylko się ze mnie nie śmiejcie bo to pytanie może być dla kogoś bardziej
      zaawansowanego śmiesznesmile
    • jz2004 Re: Program Astrolog 07.06.05, 23:15
      Nie wiem czemu ale z wiekszoscia programow mam problem. Solar Fire (5),
      Astrolog, Janus np. problemy z czcionka odpowiedzialna za symbole. SF wogole
      wywala sie bledami run-time. Ja kocham Uranie - przejrzysta dopieszczona , tak
      nalezy pisac programy. Zero problemow.

jz.
      • czupakabra27 Re: Program Astrolog 08.06.05, 10:45
        A ja chciałabym pokochać Uranięsmile ale mój system nie pozwala jej zaistalować,
        to samo dotyczy capella27. Czyżby mój komputer był antyastrologiczny? Chyba
        przeistaluję swojego XP. Jeżeli macie jakies pomysły dlaczego mój sprzęt tak
        reaguje, to czekam na podpowiedzi.
        • jz2004 Re: Program Astrolog 08.06.05, 12:05
          Ja tez mam Xp i to moze byc winowajca. Capelle uruchom w DOS box taki specjalny
          dos z ktorego mozna robic skrinszoty. Polecam. A jak masz problemy z Urania to
          napisz do Bogdana.

jz.
          • czupakabra27 Re: Program Astrolog 09.06.05, 11:55
            Dzięki za podpowiedź, niestety w dosboxie capella też nie działa. w sprawie
            uranii zwróciłam się do twórców, ale podejrzewam, że trzeba będzie popracowac
            nad sytsemem.pozdrawiam.
            • anahella Re: Program Astrolog 10.06.05, 01:43
              Urania Lite dziala na XP - przynajmniej u mnie. Moze posypal Ci sie Windows?
              Twor Bila Gatesa to taki dziwny stwor, prawie jak Polska Ludowa: gdy sie sypie
              nic nie chodzi, ale dzialasmile
              • czupakabra27 Re: Program Astrolog 10.06.05, 10:13
                tak to na pewno wina Billawinkna szczęście zaprzyjaźniony Baran (śmiejący sie z
                tej "mojej astrologii")zadeklarował pomoc w naprawie, lub przeinstalowaniu
                sysytemu. zobaczymy, czy program ruszy i czy mój słomiany zapał pozwoli
                przebrnąć mi przez wszystkie fascynujące zawiłości.pozdrówka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Wersja mobilna