steinbock 05.07.05, 21:11 właśnie jutro mnie to czeka. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia, sugestie itp. na taki temat? Oczywiście interesuje mnie to też jak najbardziej ogólnie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: urodzinowy nów 06.07.05, 00:38 Rozumiem, ze now jest w solariuszu. W ktorym domu? Jakie aspekty odbiera? Odpowiedz Link
steinbock Re: urodzinowy nów 06.07.05, 04:31 > Rozumiem, ze now jest w solariuszu. W ktorym domu? Jakie aspekty odbiera? U mnie ten nów jest w VI domu, a z aspektów mam tu kwadrat Księżyca (II dom), półkwadrat Wenus IV i Mars X - 135 stopni. Odpowiedz Link
anahella Re: urodzinowy nów 06.07.05, 21:16 Now jest jak kilkowanie nasiona - ma charakter Barana czyli poczatku horoskopu. Zanim zbierzesz zbiory musi uplynac duzo czasu. Moim zdaniem to jest dobry rok na dlugoterminowe plany zwiazane ze sprawami zawodowymi, zwlaszcza gdy chcesz cos w tym temacie zmienic. Odpowiedz Link
steinbock Re: urodzinowy nów 11.07.05, 10:32 Dziękuję Anahello Odpowiadam dopiero teraz, bo wcześniej byłam w podróży - służbowej, a jakże - bez dostępu do Internetu. Ciekawe, co z tego wykiełkuje. Zaraz będę też sprawdzać, jak często i komu ze znanych mi osób zdarzał się nów w urodziny i co potem z tego wynikało w przeszłości. Odpowiedz Link