Dodaj do ulubionych

polecam 100% sprawdzalności

16.06.09, 16:18
tanio i niezawodnie
przyjmuje w Lublinie, Warszawie i Katowicach
przyjmuje również przez telefon
zajmuje się jeszcze uzdrawianiem duchowym i kontaktem z Aniołami
Anna
tel.513601667
Obserwuj wątek
    • brrida Re: polecam 100% sprawdzalności 21.06.09, 11:55
      > polecam 100% sprawdzalności

To jest niemożliwe i się nie zdarza nawet wielkim i sławnym jasnowidzom. No,
      chyba, że to reklama...
    • vflamdka Re: polecam 100% sprawdzalności 15.07.14, 13:23
      kilka miesięcy temu zdecydowałam się na wróżbę u sary i wiele faktów się sprawdziło, szybko odpisuje na emaile, śmiało możecie do niej pisać, zostawię wam do niej email kobietamag@interia.pl
    • slodziuniazycia Re: polecam 100% sprawdzalności 14.11.14, 12:55
      mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;)
    • martynkaminka Re: polecam 100% sprawdzalności 22.11.16, 20:27
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, skusiłam się na skorzystanie z jej usług i nie mogę powiedzieć złego słowa, nie owijała w bawełnę i bardzo wiele się już sprawdziło, jestem pod wrażeniem jej umiejętności gorąco ją polecam, email do niej to kobietamag@interia.pltelefon do niej 784 676 783 polecam;)
    • marionettetka Re: polecam 100% sprawdzalności 28.11.16, 10:07
      podobnie jak widze wiele innych mogę poelcic wróżkę sarę,korzystałam pzeszło 2 meiisące temu i już większość się sprawdziła , jestem pod wrażeniem, mocno polecam,email do niej -kobietamag@interia.pl ;)
    • beata1969.matrycze Re: polecam 100% sprawdzalności 30.11.16, 23:38
      Wróż Kamil jest moim zdaniem najlepszym wróżbitom i jasnowidzem w regionie, może nawet w Wielkopolsce. Stwierdzam tak na podstawie własnego doświadczenia, ponieważ byłam u niego kilka już razy. Korzystałam wczesniej z "pomocy" u innych "wróżek", ale to żenada. Jednak Kamil u nas najlepszy!!!
    • aleksandrajelonek Re: polecam 100% sprawdzalności 30.11.16, 23:40
      Też tak myslę. Numer do Wróża Kamila 605-208-658, ale on oddzwania z innego numeru nawet. Jego strona internetowa: kamiltarot.wixsite.com/wrozkamil
    • jasmina1.wrozka Re: polecam 100% sprawdzalności 07.12.16, 01:46
      Polecam Wróża Kamila, bo jest o niebo lepszy od tych wszystkich chyba pseudo wróżek, u których byłam, a byłam u czterech i mam porównanie sprawdzalności. Wszystko, co mi powiedział realizuje się dotychczas, chociaż nauczona innymi wróżkami, wątpiłam, a jednak 100 procent! Polecam Go! Tel do Wróża 605-208-658
    • basiazpodlasia75 Re: polecam 100% sprawdzalności 07.12.16, 13:36
      Z posta widać, że to reklama i ściema na kilometr!!!
      Osobiście polecam Panią Emilię Angel. Współpracuję z nią od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona. Wykonywała dla mnie rytuał miłosny, jak i na powodzenia finansowe. Na efekty nie musiałam długo czekać i jestem bardzo zadowolona!
      Jej e-mail to: wrozbyemiliiangel@gmail.com
      Pozdrawiam
    • marietka12 Re: polecam 100% sprawdzalności 14.12.16, 18:12
      podobnie jak inni widzę poprosiłam o pomoc wróżkę sarę i jej rady były w moim przypadku bardzo trafne,nie owijała w bawełnę ,wysoka bardzo sprawdzalność, gorąco polecam, email do niej ;kobietamag@interia.pl
    • mariamarias Re: polecam 100% sprawdzalności 24.12.16, 10:50
      mogę polecić wam rewelacyjna wrozke sare- już po 4 mieiacach prawie wszystko mi się sprawdzilo,email do niej kobietamag@interia.pl , szczerze polecam;)
    • klaudia1987wojtas1987 Re: polecam 100% sprawdzalności 30.12.16, 03:00
      Też byłam u Kamila z Poznania, to co mi powiedział miesiąc temu przez tel, powoli się sprawdza, a już wróżba z jakieś pół roku temu, ale nie była w 4 oczy tylko odpowiedział mi na maila co była, to w całości się sprawdziła. Oceniam jego umiejętności wróżbiarskie bardzo wysoko, bo wszystko się sprawdziło. Kiedyś moja mama opowiadała mi, że była raz na rozmowie w Niepokalanowie u ojca Klimuszki, zielarza i jasnowidza, wyszła w szoku. Wróż Kamil, to taki Klimuszko naszych czasów!!! Nie przesadzam, bo to też jasnowidz. Ja chciałabym go polecic przedewszystkim tym, co nie wiedzą co robić z partnerem i jak to dlej będzie. Mi pomógł, to i wam pomoże!
    • dsddgdggdgg Re: polecam 100% sprawdzalności 21.01.17, 09:42
      korzystałam ostatnio z wróżki sary,jej przepowiednie okazały się bardzo trafne, wiele mi pomogła, gorąco polecam -email do niej kobietamag@interia.pl
    • safarikuki1 Re: polecam 100% sprawdzalności 08.11.21, 21:01
      Witam wszystkich którzy szukają wróżki ja kilka lat szukałam w całej Polsce były lepsze i gorsze jednak żadna z nich nie wstrzeliła się tak idealnie w sedno jak wróżka Sara i to każdorazowo umiejąca uchwycić istotę i wstrzelic się w punkt, rewelacja jest naprawdę super email do niej - kobietamag@interia.pl
    • margaritakursk Re: polecam 100% sprawdzalności 17.11.21, 22:43
      Szczerze mogę Wam polecić bardzo rzetelną wróżkę Sarę, wróżby bardzo pokrywają się z rzeczywistością a co więcej są bardzo dokładne i nie trzeba długo czekać, gorąco polecam Wszystkim, którzy szukają rzetelnej osoby, która pisze konkrety a nie uprawia tzw 'wodolejstwa'co wcześniej kilka razy już przerabiałam u innych osób, email do niej - kobietamag@interia.pl , polecam ;)
    • uleczkakukis1 Re: polecam 100% sprawdzalności 01.12.21, 20:54
      Mogę polecić Wam bardzo dobrą wróżkę Sarę, do której trafiłam w bardzo trudnym okresie w moim życiu,nie dość,że genialnie i trafnie przeczytała wszystko jak jest to jeszcze ostrzegła mnie w porę przed nieprzyjemnym zdarzeniem, którego wcześniej nawet w ogóle nie brałam pod uwagę, poza tym co chyba też ważne, bardzo miło się rozmawia i udaje się dogadać co do terminu dość szybko, polecam z całego serca,email do niej- kobietamag@interia.pl
    • mariettazik Re: polecam 100% sprawdzalności 23.12.21, 21:05
      Korzystając dotychczas z kilku wróżek, najwyżej oceniam wróżkę Sarę szczególnie z względu na precyzję i wysoką sprawdzalność wróżby oraz możliwe szybkie terminy oraz to już mniej istotne ale też miłe tj bardzo dobrą komunikację, email do niej- kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
    • jakosta234a Re: polecam 100% sprawdzalności 13.01.22, 21:18
      Mogę polecić Wam wróżkę Sarę,od kilku lat korzystam z jej usług. jest to osoba bardzo rzeczowa,merytoryczna i elastyczna. ostatnio skorzystałam też u niej z rytuału miłosnego i mimo ,że mówiła,że niekoniecznie od razu będzie efekt to ku mojemu zdziwieniu, relacje z partnerem zaczęły się już bardzo szybko po ok 2-3 tygodniach poprawiać a po 1,5 miesiąca wróciliśmy do siebie.Gdyby nie, ona , nie wiem co bym zrobiła. Wspaniała, kompetentna osoba, zostawiam Wam do niej email- kobietamag@interia.pl
    • romanta12w Re: polecam 100% sprawdzalności 27.01.22, 16:52
      Moi drodzy, jestem zachwycona umiejętnościami wróżki Sary,od kilku lat korzystam z jej wróżb i jestem bardzo zadowolona,szybkie terminy i duża precyzja, w moim przypadku nawet dzień się potwierdził, gorąco polecam email do niej - kobietamag@interia.pl
    • karolcialukas12 Re: polecam 100% sprawdzalności 10.02.22, 17:29
      Od dawna korzystam z wróżb u Sary i nie zawiodłam się, bardzo wysoka sprawdzalność, miła, kompetentna, dośc szybko udaje się umówić na termin, nie owija w bawełnę tylko jasno i klarownie opisuje sprawę o nic nie pytając,świetna i rewelacyjna z wielkim darem, gorąco polecam,email do niej -kobietamag@interia.pl
    • markowickasdf12 Re: polecam 100% sprawdzalności 19.02.22, 17:49
      Polecam świetną i precyzyjną wróżkę Sarę, rozmowa z nią jest jak balsam dla duszy, miła,serdeczna, potrafi zrozumieć sytuację ,a przede wszystkim bardzo trafne wróżby, korzystam już od ponad 5 lat z jej usług i prawie wszystko się sprawdza, bardzo wysoka sprawdzalnośc, serdecznie polecam,email do niej- kobietamag@interia.pl
    • majkiwhite Re: polecam 100% sprawdzalności 04.11.22, 15:57
      Ile czasu wy na ro poświęcacie
    • jankowiksad12 Re: polecam 100% sprawdzalności 15.02.23, 21:46
      Ja korzystam z wróżb u Sary ,bardzo szybki kontakt, bardzo precyzyjnie opisuje zarówno obecną sytuację jak i przyszłość, 100% sprawdzalności, wróży mi już parę lat i wszystko trafione idealnie w punkt, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • dorcia04 Re: polecam 100% sprawdzalności 06.05.23, 19:21
      Jestem w stanie polecić odpowiednią osobę. ,która mówi prawdę. U mnie sprawdziło się wszystko. Dlatego mogę polecić osobe która wróży bardzo dobrze i trafnie. Do mnie e-mail: dorcia0426@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka