mila19780908 09.07.07, 17:21 Witam, poszukuję zaufanej i sprawdzonej wróżki z Lublina. mała Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martulka78 Re: wróżka Lublin 13.07.07, 16:11 czesc mala, i co?udalo ci sie znalesc jakas wrozke? masz jakis adres? sporo latek temu bylam u jednej, mieszkala na nowym swiecie,kwestie przez nia wypowiadane posprawdzaly sie z biegiem lat... w tamtym roku bylam u wroza:), gdzies na ul.1ego maja, ale hm...nie polecalabym...gadal bez sensu i nic a nic sie nie sprawdzilo... Odpowiedz Link
milusia780908 Re: wróżka Lublin 15.07.07, 15:59 niestety cisza, głucha cisza, może nikt w Lublinie po prostu nikt nie poleca wróżek:). Bardzo Ci dziękuję za przestrogę do kogo się niie wybierać bo strata czasu i kasy. Wielkie dzięki Odpowiedz Link
btw12345 Re: wróżka Lublin 22.11.07, 14:13 czy zna ktoś może wróżkę Arkadie z Lublina.proszę o opinie.Zależy mi na szczerych Odpowiedz Link
mlodkowska_2 Re: wróżka Arkadia 28.02.08, 13:54 Nie polecam jej , naprawde nie polecam, o czym sie juz wczesniej wypowiadalam. Odpowiedz Link
czarny-kotek Re: wróżka Lublin 07.03.08, 12:15 Jak najbardziej polecam tę wróżkę Arkadię. Miła i kompetentna osoba. Odpowiedz Link
natalkamilutka Re: wróżka Lublin 16.09.13, 20:13 bardzo dobrą wróżkę masz pod adresem kobietamag@interia.pl, gorąco polecam, mi wiele pomogła! Odpowiedz Link
danuta99 Re: wróżka Lublin 04.04.20, 18:28 od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki?xxx Odpowiedz Link
judytka185 Re: wróżka Lublin 11.11.13, 14:36 POLECAM Z SERCA DOBRĄ WRÓŻKĘ , BARDZO MIŁA WSZYSTKO SIĘ SPRAWDZA ROBI TEŻ RYTUAŁY NA WSZYSTKO ADRES EMAIL DO NIEJ. kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
gorkapsx Re: wróżka Lublin 04.08.16, 19:16 mogę polecić Ci wróżkę sarę, zwróciłam się do niej z kilkoma problemami, szybko dostałam odpowiedzi - rzeczowe, konkretne, pokrywające się , z pewnością nieraz jeszcze skorzystam , email do niej kobietamag@interia.pl gorąco polecam Odpowiedz Link
kartytarota2 Re: wróżka Lublin 26.09.16, 15:15 Dzień dobry, mam do zaoferowania wróżby i rytuały. Swój zawód traktuje przede wszystkim jako pasję, a nie jako tylko i wyłącznie źródło dochodu. Bardzo lubię rozmawiać z ludźmi, a także im pomagać. Bezcenne jest dla mnie, kiedy widzę zadowolenie klienta. Zawsze staram się poświęcić indywidualny czas dla każdej osoby. Koszt wróżby lub rytuału to 25 zł. Nie lubię pisać o sobie i o tym, czy jestem dobra, ponieważ sami Państwo to ocenicie. Można skontaktować się ze mną za pomocą e-maila: tarot-karty@wp.pl Łączę wyrazy szacunku Marta Odpowiedz Link
martynkaminka Re: wróżka Lublin 22.11.16, 20:25 mogę polecić Ci wróżkę sarę, skusiłam się na skorzystanie z jej usług i nie mogę powiedzieć złego słowa, nie owijała w bawełnę i bardzo wiele się już sprawdziło, jestem pod wrażeniem jej umiejętności gorąco ją polecam, email do niej to kobietamag@interia.pltelefon do niej 784 676 783 polecam;) Odpowiedz Link
marionettetka Re: wróżka Lublin 28.11.16, 10:01 podobnie jak widze wiele innych mogę poelcic wróżkę sarę,korzystałam pzeszło 2 meiisące temu i już większość się sprawdziła , jestem pod wrażeniem, mocno polecam,email do niej -kobietamag@interia.pl ;) Odpowiedz Link
mariamarias Re: wróżka Lublin 24.12.16, 10:57 mogę polecić wam rewelacyjna wrozke sare- już po 4 mieiacach prawie wszystko mi się sprawdzilo,email do niej kobietamag@interia.pl , szczerze polecam;) Odpowiedz Link
dsddgdggdgg Re: wróżka Lublin 21.01.17, 09:48 korzystałam ostatnio z wróżki sary,jej przepowiednie okazały się bardzo trafne, wiele mi pomogła, gorąco polecam -email do niej kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
martusiamila Re: wróżka Lublin 01.04.17, 12:44 po raz kolejny skorzytsałam z usług wróżki sary i jestem pod wrażeniem jej sprawdzalności, po niespełna 2 miesiącach większość mi się sprawdziła, email do niej kobietamag@interia.pl ;) Odpowiedz Link
martamarcysiuk02 Re: wróżka Lublin 12.02.18, 14:58 Dzień dobry, zapraszam do kontaktu, jestem rytualistką - wykonuję: - białą magię, - oczyszczenie, - czarną magię, - rytuały miłosne - na złączenie serc dwojga osób, - rytuały finansowe, zawodowe - na zdobycie lepszej pracy/zwiększenia finansów, - rytuały zdrowotne Aby rytuał był skuteczny należy wykonać go przez co najmniej 3 dni. Przez wiele lat rytuały wykonywałam za granicą, tak naprawdę to w Stanach nauczyłam się wszystkich technik i jasnowidztwa, mieszania magii aby ludziom pomagać. Nigdy nie robię wbrew komuś, jeśli karty dają szansę na to że warto złączyć ludzi, pomóc im - to wtedy podejmuję się magii. dużo dobra i szczęścia martamarcysiuk02@wp.pl Odpowiedz Link
martxgh Re: wróżka Lublin 31.03.18, 10:24 Mogę Ci polecić wróżkę Sarę, już kilkakrotnie korzystałam z jej wróżb i jak na razie się nie zawiodłam , dużo się z tego sprawdziło, zostawiam Ci do niej email- kobietamag@interia.pl ;) Odpowiedz Link
xenka123 Re: wróżka Lublin 14.04.18, 11:59 Korzystałam ostatnio z usług sary, mogę ją polecić,jej wróżby okazały się dla mnie bardzo trafne, email do niej:kobietamag@interia.pl ;) Odpowiedz Link
pytajacy12 Re: wróżka Lublin 21.03.19, 18:07 Czy ktos ma nr. Tel cokolwiek do wrozki Beaty karas? Z lublina kiedyś miala fb. Teraz nic. Zero kontaktu. Gdzie jej szukac? Odpowiedz Link
danuta99 Re: wróżka Lublin 04.04.20, 18:28 od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki? Odpowiedz Link
laluna508 Re: wróżka Lublin 18.01.22, 22:08 Ktoś może korzystał z usług wróżki Seleny? Odpowiedz Link
julalula11 Re: wróżka Lublin 26.01.22, 20:30 Ja od dość dawna korzystam z usług wróżki Sary online i jestem bardzo zadowolona - szybkie terminy, merytoryczna odpowiedź bez owijania w bawełnę, email do niej - kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link
martusiaoliwka12 Re: wróżka Lublin 23.02.22, 17:07 Ja korzystam z wróżki Sary już od ponad 5 lat i wszystko z bardzo duża precyzją się sprawdza. początkowo z przymrużenie oka zastanawiałam się czy korzystać z tego typu usług czy nie,gdyż sprawdzalność bywała różna, tutaj jest zupełnie inaczej,w przeciwieństwie do innych nie zadaje żadnych pytań pomocniczych, nie dopytuję tylko od razu stawia rozkłady co podkreśla jej wielki talent, email do niej - kobietamag@interia.pl, gorąco polecam a co ważne ,też jest bardzo kontaktowa oraz elastyczna i idzie się w różnych sytuacjach dogadać Odpowiedz Link