zaden1 12.05.06, 11:29 mam prośbę o podanie AS osoby urodzonej 19 January 1974 at 18:30 in Dallas, TX (US) czas letni obowiazywał ,mam obecnie tylko Astrologa Pullena wersja polska i astro .com jest jednak spora róznica w stopniu AS . może ktos ma dokładniejszy program ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lzygan Re: Jaki AS ma Jenny 12.05.06, 11:41 wygląda na to, że ASC jest w 26 st. Raka, ale chyba przydałaby się reszta domów Odpowiedz Link
zaden1 Re: Jaki AS ma Jenny 12.05.06, 12:18 AS 26 Raka pokazuje astro.com a 14:03 Raka Astrolog Pullena , to są te same programy , różnica w Domach horoskopu zależy od koordynantów i systemu Domów (Placidus) Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: Jaki AS ma Jenny 12.05.06, 12:25 w styczniu czas letni? Z tego co wiem Stany przechodza na czas letni w pierwsza niedziele kwietnia i wracaja do czasu zimowego w ostatnia niedziele pazdziernika. Czasu letniego nie ma tam w styczniu Odpowiedz Link
zaden1 Re: Jaki AS ma Jenny 12.05.06, 15:30 arcoiris1 napisała: > w styczniu czas letni? Z tego co wiem Stany przechodza na czas letni w pierwsza > > niedziele kwietnia i wracaja do czasu zimowego w ostatnia niedziele > pazdziernika. Czasu letniego nie ma tam w styczniu Sama Jenny oświadczyła że był wtedy czas letni w Dallas i astro.com pokazuje tak samo Odpowiedz Link
arcoiris1 Re: Jaki AS ma Jenny 12.05.06, 15:43 wierzyłabym Szwajcarom z Astro.com. Sama mam przypadek osoby stamtąd, gdzie astro.com liczy Asc na 14,06 Lwa, Urania na 26 Lwa. Astrolog wiersja demo liczy obie- w wersji -4GMT (czas letni) albo -5GMT. data horoskopu jest jeszcze w czasie letnim Odpowiedz Link