Dodaj do ulubionych

byk z byka

30.11.06, 19:27
Wiecie mam małe pytanko. Moja córeczka ma ciekawy horoskop - tak przynajmniej
mi sie wydaje. W byku ma: słońce, ascendent, księżyc (księżyc w koniunkcji do
asc.) i wenus. Do tego ma słońce, asc., księżyc w 1domu (normalne). Do tego
mars i uran w rybach, merkury w 12domu w kwadraturze do saturna. Będzie chyba
ciekawie?
Obserwuj wątek
    • trigga74 Re: byk z byka 01.12.06, 21:48
      wiesz, podam Ci tylko ze rodzenstwo K. takze ma w jednym znaku: slonce,
      ascendent i jeszcze biologicznie sa Blizniakami. I co z tego wyniklo???? A bez
      zartow, mocno uziemiony byczek. Jako matka mozesz miec tendencje (ale oczywiscie
      taka karma, nic z tym nie zrobisz) to traktowania emocji swojej corci w
      kategoriach dotknac, poczuc, zasmakowac jako jedynego kryterium oceny czy i
      jakie one sa.

Mars i uran w rybach i ten merkury w XII domu w kwadracie do saturna - tutaj cos
      ciekawszego moze sie rysowac.

Aha! otylosc, waga - na to zwroc uwage, za duzego tego i to w pierwszym domu.
      Slonce, Asc, ksiezyc, wenus corka moze miec zapedy do polykania tortow
      garsciami, wszystko na to wskazujesmile
      • magda8867 Re: byk z byka 02.12.06, 12:39
        z ta karma to pewne, tym bardziej, że ja mam też wenus i księżyc w byku.
        Odnośnie otyłości to niestety też, już teraz pulpecik i lubi jeść - ale to ma
        raczej po mężu, bo ja jestem chudzinka!
    • neptus Re: byk z byka 02.12.06, 01:33
      Bycza dziewczyna. smile
      Zapewne juz obserwujesz, jak sie to przejawia. Przy takiej obsadzie cechy znaku
      sa zauważalne od narodzin.
      • virridi1 Re: byk z byka 04.12.06, 10:38
        Moja córka też ma stellum w byku smile (słońce,jowisz,saturm,mars i MC/ w domu
        IX.Typ ognisto ziemski i faktycznie cechy juz widać -lat ok.7 na Mikołaja nie
        chce żadnej lalki tylko płyty cd z grami i filmami .Lubi książeczki naukowe o
        budowie człowieka itp. i O dziwo uwielbia mapy /księżyc w strzelcu w koniunkcji
        z plutonem / to chyba dziedziczne bo ja mam księzyc w skorpionie smile
    • zyta-85 Re: waga z wagi 04.12.06, 18:09
      A u mnie w rodzinie urodziła się w październiku br. dziewczynka z Asc, słońcem,
      wenus i marsem w wadze. Wszyscy jesteśmy ciekawi jaka będzie i czy może
      odziedziczyła talent plastyczny po jej pradziadkach artystach. Na razie
      zauważyliśmy, że gdy słyszy delikatną melodię to robi duże oczy i się uśmiecha..
      • zyta-85 Re: waga z wagi 04.12.06, 18:11
        Słońce, wenus i mars jest w 1 domu
        • trigga74 Re: waga z wagi 04.12.06, 19:46
          Troszke mnogo tej Wagi. Wiesz, cos mi sie tu jakies piekne dziecko widzi, jakas
          elita przynajmniej uroda i oczami. Z tym ze ten nawal w wadze to moze byc zbyt,
          powiedzmy- mediujacy zyciowo. Z tym ze nie rozum mnie zle, mediujacy jako
          wysrodkowany moze poczuciem plci a moze celow a moze ktos zupelnie nie-radykalny
      • virridi1 Re: waga z wagi 05.12.06, 10:01
        A u mnie w rodzinie urodziła się w październiku br. dziewczynka z Asc, słońcem,
        wenus i marsem w wadze. Wszyscy jesteśmy ciekawi jaka będzie i czy może
        odziedziczyła talent plastyczny po jej pradziadkach artystach. Na razie
        zauważyliśmy, że gdy słyszy delikatną melodię to robi duże oczy i się uśmiecha..

Liczą się jeszcze aspekty,gdzie jest księżyc,reszta planet. Moja pozycja wagi
        jest podobna,słońce,asc,wenus,uran i lilith w wadze ,niby bardzo wagowata a
        guzik prawda ,dlatego trzeba dokładnie przeanalizować cały horoskop. z wagą mam
        tyle wspólnego ,że mam talent plastyczny, urodę wink ,smak ,gust i kocham
        ogrody....
        • virridi1 Re: waga z wagi 05.12.06, 10:02
          a tak po za tym to jet post "byk z byka" a nie "waga z wagi" smile
          • neptus Re: waga z wagi 06.12.06, 07:20
            Oba światła i ascendent w jednym znaku to juz postac niemal archetypowa. A tu
            do tego dochodzi jeszcze i władca tego wszystkiego. Ja nie bardzo rozumiem,
            czego dotyczy pytanie, bo wiadomo, jaki jest archetypowy Byk (tak samo Waga).
            Teraz pewnie w okolicach nowiu urodzą sie niemal archetypowe Strzelce. Nie jest
            to jakis aż tak bardzo odosobniony przypadek.
            Co bedzie? Bedą im się pewnie sprawdzać horoskopy gazetowe. suspicious
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka