Dodaj do ulubionych

szukam pracy dublin

20.10.06, 22:27
a wlasciwie nie ja tylko moja przyjaciolka, a zaczelo sie tak....
pojechala do dublina do nagranej rodzinki, pojechala tam razem z moja mama i obie mialy pracowac jako nianie. Mojej mamie naprawde sie trafila fajna rodzina, milo ja traktuja a i dzieci juz ja "pokochaly":))
ale justyna... trafila do rodziny koszmar!!!!
ma 2 dzieci rozbestwionych , bija ja pluja, kopia, i wogole dzieci niewychowane a gdy justyna stara sie zwrocic uwage rodzicom to matka ma pretensje ze ona chce dzieci dyscypliny uczyc..ustalone godziny pracy nijak sie nie maja do rzeczywistosci...pracuje od 8-22 non stop!! nie moze nawet usiasc i 5 min odpoczac bo matka zaraz kaze jej cos robic i nie pozwala siedziec.
mimo ze maja stale lacze matka zabronila jej korzystac z kompa (dlatego ja pisze, a na dodatek gdy dzisiaj zapytala sie czy moze wyprac w pralce swoje rzeczy matka jej zabronila. poprostu szok. ciagle ma do niej jakies pretensje ze za malo pracuje, ze sie nie usmiecha itp!!!!

otoz moja prosba jest taka jak najszybciej chcialabym jej znalesc rodzine ktora ja doceni. dziewczyna ma duze doswiadczenie, ma 4 rodzenstwa ktorym sie opiekowala, oprocz tego zajmowala sie tez moim synem i moge z czystym sumieniem poreczyc ze jest swietna opiekunka, oprocz tego moze sprzatac i gotowac ale zeby chociaz ludzie to docenili a nie caly czas obrazeni na nia chodzili...
pozniewaz mojaa mama jest w dublinie to chcialabym zeby ona tez w tym dublinie miala nowa rodzinke...
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka