farelkaa 07.06.07, 12:33 Hej, jest któraś z was w belgijskim Knokke? Bo prawdopodobnie tam będę teraz operować i miło by było mieć jakąś koleżankę :). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buhalkinka Re: Knokke 08.06.07, 12:55 hej! bylam tam z moimi hostami 2 lata temu! kocham to miasto, na kazdym kroku spotkasz polskie operki :) pod koniec czerwca jade do brukseli i mam nadzieje, ze znajde chwile by tam sobie pojechac. pzdr Odpowiedz Link
farelkaa Re: Knokke 08.06.07, 13:00 Byłam tam w zeszłym roku 2 tygodnie z dzieciakami i ich dziadkami :) też bardzo mi się podobało chociaż na dłuższą mete wolę Bruksele jednak :) Odpowiedz Link
straggly Re: Knokke 08.06.07, 14:50 nie wiem gdzie dokladnie lezy Twoje miasteczkol, ale od poczatku lipce bede w Leuven pod Bruksella, moze to gdzies niedaleko - razem zawsze milej... jakby co nepisz na mojego malia; agaaupair@interia.pl Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link
buhalkinka Re: Knokke 08.06.07, 17:15 hej dziewczyny, w takim razie musimy sprobowac sie spotkac w brukseli! co Wy na to? Odpowiedz Link