tropem_misia1 05.07.11, 06:25 mi się bladym świtem zrzygał(: Wiem,że koty tak maja,że czasem rzyg,rzyg. ale mi się zapala czerwone światełko, bo Majka ma chora trzustkę sie obaczy co i jak (: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Kot 05.07.11, 14:21 wiem własnie wróciłam z pracy Maja lament podniosła jak to z głodu umiera pojadał i nie rzygła idzie ku dobremu Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Kot 06.07.11, 05:55 przeca ona wcina wszystko co może , muszę ja powstrzymywać. Może jadła zbyt łapczywie.... Najważniejsze,że już nic ... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Kot 06.07.11, 14:11 jadła , jadła i sie przejadła teraz dyjetka ścisła pse pani musi być Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Kot 06.07.11, 14:47 ano....to co zamówiłam dotarło jakies belgijskie cudo na chora trzustkę i wątrobę dobre to kurcze bo Majka ( już pisałam,że to Einstein wśród kotów?) z półki zwlokła ,stała nad tym bo glebło o ziemie i wrzeszczała... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Kot 06.07.11, 15:39 Tropciu tak pieknie piszesz o tym swoim kotku , że jeszcze chwilka i polubie te futrzaczki Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: Kot 06.07.11, 17:04 biorąc ugryzienia w nocy w czaszkę to Majkę rzeczywiście da się polubić Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Kot 06.07.11, 17:22 bo Majka jest wredna ma parchaty charakter uwielbiam ją Odpowiedz Link
black-sandra Re: Kot 06.07.11, 17:32 Ja to bym sie w sumie bała spać z nią w jednym pomieszczeniu jak Ona taka wredna Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: Kot 07.07.11, 10:03 ja dla odmiany mam dwa koty i dwa psy. Kotka bywa wrednawa ale tylko wtedy gdy za długo sie nad nią pastwić z głaskaniem, ale zero ran na mym ciele bo tylko ostrzegawczo łapie ząbkami natomiast polecam kocury Syriusz jest boską czarna panterą pełną godności, jest moim mrocznym i najczulszym ksieciem. Można go obracać do góry nogami i nic. Dzieci go zagłaskują i nic jest boski przytulasty i aksamitny. Odpowiedz Link