jadzi-a441 04.08.11, 20:00 proszę o namiary na sprawdzonego architekta/konstruktora z Lubina lub okolic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pysiaktl Re: architekt Lubin 22.08.11, 20:42 szczerze odradzam Decorie z Lubina.. Pani obiecuje gruszki na wierzbie aby tylko podpisac umowę, zlapac klienta.. potem nie przekazuje wlasciwego projektu przez co ekipa ma wielkie problemy z realizacja "projektu" projekt to tylko wizualizacja wg tej pani (Magda Wyrębska) Ekipa, która ona poleca jest niesumienna, nie dotrzymuje terminów i robi prace na odpierdziel... Jakość dla nich to temat z kosmosu... a jak nie podoba się ich ulozenie plytek to ci powiedzą żebyś sobie panele ułożył.... na dodatek nie uzgadniają dodatkowych prac kosztowo i potem na koniec żadaja dodatkowych z sufitu wzietych sum za nie wiadomo co... a na koniec potrafią grozić.... Chorzy psychicznie ludzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
decoria-lubin Re: architekt Lubin 16.11.11, 23:10 Z nikim na siłę nie podpisujemy umowy, i dla przypomnienia, umowę podpisaliśmy miesiąc po rozpoczęciu współpracy, więc mogli Państwo w każdej chwili zrezygnować. To była Państwa decyzja.To po pierwsze. Po drugie. Twierdzi Pani, że poza wizualizacją nic nie zostało zrobione, to ciekawi mnie kto wykonał rozmieszczenie np. oświetlenia, hydrauliki, zabudowy przestrzennej, ułożenia płytek...??? Wizualizacje otrzymywała Pani, żeby zobaczyć jak wnętrze będzie wyglądało w rzeczywistości i po akceptacji takiej wizualizacji, wszystkie rzuty, przekroje, wymiary otrzymywali wykonawcy. W każdej chwili dokumentacja techniczna była do wglądu, jednak nigdy nie wyraziła Pani takiej potrzeby. Ekipa miała problemy, tylko dlatego, ze stan w jakim dom był do wykończenia pozostawiał wieeeele do życzenia i ciągle Państwo wymyślali coś nowego do zrobienia, co nie było objęte w kosztorysie, stąd też opóźnienie i dodatkowe koszty. Nikt za darmo nie pracuje. Nic dziwnego, że nie mogliśmy się dogadać, skoro Państwo miedzy sobą nie potrafią się porozumieć, czego świadkami musieli być niestety wszyscy dookoła, łącznie z połową Castoramy. Od Państwa wiem również, że nie jesteśmy pierwszą ekipą, z którą były tego typu problemy, więc zastanawiające jest kto tu jest "chory psychicznie"??? Co do jakości naszych usług, to jak widać jest to pierwsza negatywna opinia na nasz temat, wiec nie sądzę, żeby to z nami było coś nie tak. Pozdrawiam, Pani Wioleto Odpowiedz Link Zgłoś
mario58sz Re: architekt Lubin 02.09.14, 10:16 A cóż to za pomówienia, odzywam się ponieważ miałam tą przyjemność, że Pani Magda ( jesteśmy obecnie na ty )wykonałam są usługę projekt i wykonanie,dopięte na ostatni guzik. Jestem bardzo zadowolona, koszty u mnie także wzrosły, koniecznością było dokonanie zmian. Utrzymaniem tempa prac czasami się nie da ,jesteśmy ludźmi. Pozdrawaiam Magdę , życze powodzenia . Maria Grajet, Legnica Odpowiedz Link Zgłoś
zesproj Re: architekt Lubin 17.08.12, 14:09 Witam www.zespol-projektowy.pl zespol-projektowy@wp.pl tel. 889-176-329 59-300 Lubin ZAPRASZAMY ZESPÓŁ PROJEKTOWY Odpowiedz Link Zgłoś
blumstudio Re: architekt Lubin 30.09.14, 16:35 zapraszamy do kontaktu pracownia projektowa BLUMSTUDIO www.blumstudio.pl info@blumstudio.pl 693 715 516 Lubin, Wrocław, Dolny Śląsk, Polska Odpowiedz Link Zgłoś