gedeon2 23.10.06, 20:11 Ciekawe,że do tej pory nie pojawił sie na forum wątek na temat zatrzymania pani Marii S. To przecież barwna postać w naszym glogowskim grajdole i niejeden czyniejedna ma jakąś wyrobiona opinie na temat tej babeczki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziolek2005 Re: Zatrzymana 23.10.06, 21:18 A ja nie wiem - kto to??? Chyba.....? Odpowiedz Link Zgłoś
total_anonymus Re: Zatrzymana 24.10.06, 13:30 frida2 napisała: > Barwna? Dlaczego? Pewnie dlatego, że teraz mozna zobaczyć jej kolorowe zdjęcia (barwne) na głogowskich portalach informacyjnych tyle, że twarz została zapikselowana ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_m Re: Zatrzymana 24.10.06, 08:27 Nie znam, malo znana jeśli nigdy nie slyszałem o takiej osobie Odpowiedz Link Zgłoś
tycjani Re: Zatrzymana 24.10.06, 20:50 heh tak jak większość - również "ni znaju" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
total_anonymus Re: Zatrzymana 30.10.06, 20:43 Widzę, że sprawa jest rozwojowa... Teraz okazuje się, że było więcej łapówek i na większe kwoty. Artykuł na ten temat mozna przeczytać pod adresem: ,a href=http://glogow.naszemiasto.pl/wydarzenia/663355.html>glogow.naszemias to.pl/wydarzenia/663355.html</a> Odpowiedz Link Zgłoś
total_anonymus Re: Zatrzymana 30.10.06, 20:46 He, he..zapomniałem, że normalne, zwykłe linki w HTML nie chcą tutaj działać, korekta: pod adresem: http://glogow.naszemiasto.pl/wydarzenia/663355.html Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Zatrzymana 30.10.06, 21:58 Ta pani mimo tychzarzutów startuje w wyborach do rady miasta, czy powiatu - nie pamiętam. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury1 Re: Zatrzymana 31.10.06, 08:03 Owa dama startowała listy miłosciwie panującego nam OPS-u chyba do rady miasta ale jak napisałem startowała bo postanowiła sobie odpuscić . Odpowiedz Link Zgłoś
total_anonymus Re: Zatrzymana 03.11.06, 18:32 ponury1 napisał: > Owa dama startowała listy miłosciwie panującego nam OPS-u chyba do rady miasta > ale jak napisałem startowała bo postanowiła sobie odpuscić . Woow, niepotrzebnie odpuszczała... xD Przecież więźniowie w głogowskim więzieniu nie są pozbawieni praw publicznych ;- ) Miała by szansę mieć ich głosy xD Odpowiedz Link Zgłoś