you.fool.no.one 12.05.06, 13:54 Kiedy i gdzie mogę porozmawiać z dzielnicowym Podgórzyna ? Może ktoś z Urzędu odpowie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
you.fool.no.one Re: Pytanie do forumowiczów z Podgórzyna 23.05.06, 20:39 Nie otrzymałem żadnej pozytywnej odpowiedzi.Właściwie spodziewałem się tego. Chciałem tylko poruszyć problem braku policji w małych miejscowościach. Wbrew zapowiedziom szefów na ostatniej sesji rady gminy, nie ma stałych dyżurów w Podgórzynie. Dzielnicowych zamiast przybywać ubywa a ja osobiście ciągle wyczytuję w masmediach o wielkich osiągnięciach policji jeleniogórskiej.Ofiara przychodzi wskazuje imiennie sprawcę a w biuletynie jest napisane, że policjanci wykryli.Kiedy w końcu skończy się z tą statystyką, która nic się nie ma do rzeczywistości ? Pozdrawiam mieszkańców gminy Podgórzyn. Odpowiedz Link Zgłoś
ortanol Re: Pytanie do forumowiczów z Podgórzyna 11.03.07, 22:57 Policjanci w Podgórzynie, powinni przyjmować swoich interesantów w poniedziałek od godz.11.00 lub 12.00 do 15.00. Niestety nigdy ich tam nie ma. Za to są w Karpaczu i pracują na rzecz Karpacza. Mam nadzieję, że nowa Pani Wójt w końcu to zmieni. Przypominam, że poprzedni Wójt darował samochód NEXIA dla ówczesnego posterunku policji.Samochód wykorzystuje Karpacz. Policji w Podgórzynie praktycznie nie ma, szczególnie wesoło jest w piątki i w sobotę np.w Sosnówce. ----------------------- Pozdrawiam ! ORTANOL Odpowiedz Link Zgłoś