ivek 30.10.03, 12:45 Rozumiem, że po wyprzedzeniu Kłodzka, wszyscy udali się na wakacje. W takim razie chciałem się zapytać, kto się odważył i zakrył tabliczkę z drogowskazem: JELENIA GÓRA? Ivek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olus_stad Re: zasłużony odpoczynek 30.10.03, 14:32 Wczoraj bylismy tak zaaferowaniu Klodzkiem, ze nie wynazaczylismy sobie nastepnego celu. Oczywiscie! Bedzie to Jelenia Gora:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: zasłużony odpoczynek 30.10.03, 14:41 Bez szalenstwa mysle, ze tak kolo Swiat Wielkiej Nocy ich dogonimy. O ile nadzieja w forumowiczach nie zgasnie. pzdr Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: zasłużony odpoczynek 30.10.03, 19:19 ivek napisał: > O ile nadzieja w forumowiczach nie zgasnie. Nadzieja zawsze jest,ale zeby ciekawe tematy sie nie konczyly. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: zasłużony odpoczynek 30.10.03, 19:32 To prawda.Wczoraj jak się przysiadłem wieczorem z ambitnym celem, to brakowało mi jakiejś bratniej duszy.Więc cofałem się i odpowiadałem na wcześniejsze tematy.Już brakowało mi słów do pisania, kiedy pojawił się Olus.Zostawiliśmy Kłodzko w tyle z takim rozmachem,że 1500 post to była formalność.Podstawą dobrego forum są ciekawe tematy.Jak widać Lubin to temat woda.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: zasłużony odpoczynek 30.10.03, 23:57 Co by tam nie mowic! Swek dalismy rade wczoraj:) Machnelismy chyba ze 20 postow/osobe i to z sensem. Wzielismy Klodzko w cuglach. Jako gwiazdkowy prezent proponuje zafundowac sobie Jelenia Gore. W Wielkanoc to w planach jest Walbrzych;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olin Re: zasłużony odpoczynek 31.10.03, 01:45 olus_stad napisał: > Co by tam nie mowic! Swek dalismy rade wczoraj:) Machnelismy chyba ze 20 postow > /osobe i to z sensem. Wzielismy Klodzko w cuglach. Jako gwiazdkowy prezent prop > onuje zafundowac sobie Jelenia Gore. W Wielkanoc to w planach jest Walbrzych;) Hehe. Pamietam, jak kiedys gonilismy Jelenia Gore, ktora byla dlugo numerem jeden w Polsce wsrod miast niewojewodzkich - pozniej lyknely ich Gliwice i pozostala nam tylko walka o drugie miejsce. I udalo sie! Niestety, na krotko. Nastepnie podzielono fora nieco inaczej i teraz konkurujemy tylko wewnatrz wojewodztwa, z tym ze po dojsciu nowej ekipy walbrzyskich forumowiczow to nas sie goni poki co. :) Mam nadzieje, ze nie zlapiecie zadyszki... Olin, Walbrzych Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: zasłużony odpoczynek 31.10.03, 08:56 Zadyszka póki co to nam nie grozi. Miejcie się na baczności, bo nie znacie dnia ani godziny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: zasłużony odpoczynek 31.10.03, 09:54 olin napisał: > Mam nadzieje, ze nie zlapiecie zadyszki... > > Olin, Walbrzych My rowniez mamy taka nadzieje. Fajnie, ze nas wspieracie duchowo z ledwozipie. Imponuje mi to nie powiem. Ivek, Legnica Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: zasłużony odpoczynek 31.10.03, 16:18 Rozumiem z tego, że moje rzucone niegdyś hasło iz niedługo będziemy nieli 2000 postów wcale nie jest takie nierealne jak się to wydawao jeszcze 2 tygodnie temu :)) Pozdrowienia dla Wałbrzycha i wspierających nas jego mieszkanców Małgośka Odpowiedz Link Zgłoś