Dodaj do ulubionych

zasłużony odpoczynek

30.10.03, 12:45

Rozumiem, że po wyprzedzeniu Kłodzka, wszyscy udali się na wakacje.

W takim razie chciałem się zapytać, kto się odważył i zakrył tabliczkę z
drogowskazem:
JELENIA GÓRA?

Ivek
Obserwuj wątek
    • olus_stad Re: zasłużony odpoczynek 30.10.03, 14:32
      Wczoraj bylismy tak zaaferowaniu Klodzkiem, ze nie wynazaczylismy sobie nastepnego celu. Oczywiscie! Bedzie to Jelenia Gora:))

Pozdrawiam
    • ivek Re: zasłużony odpoczynek 30.10.03, 14:41

Bez szalenstwa mysle, ze tak kolo Swiat Wielkiej Nocy ich dogonimy.
      O ile nadzieja w forumowiczach nie zgasnie.
      pzdr
      Ivek
      • dethy Re: zasłużony odpoczynek 30.10.03, 19:19
        ivek napisał:

> O ile nadzieja w forumowiczach nie zgasnie.

Nadzieja zawsze jest,ale zeby ciekawe tematy sie nie konczyly.
        • swek1 Re: zasłużony odpoczynek 30.10.03, 19:32
          To prawda.Wczoraj jak się przysiadłem wieczorem z ambitnym celem, to brakowało
          mi jakiejś bratniej duszy.Więc cofałem się i odpowiadałem na wcześniejsze
          tematy.Już brakowało mi słów do pisania, kiedy pojawił się Olus.Zostawiliśmy
          Kłodzko w tyle z takim rozmachem,że 1500 post to była formalność.Podstawą
          dobrego forum są ciekawe tematy.Jak widać Lubin to temat woda.pozdrawiam
          • olus_stad Re: zasłużony odpoczynek 30.10.03, 23:57
            Co by tam nie mowic! Swek dalismy rade wczoraj:) Machnelismy chyba ze 20 postow/osobe i to z sensem. Wzielismy Klodzko w cuglach. Jako gwiazdkowy prezent proponuje zafundowac sobie Jelenia Gore. W Wielkanoc to w planach jest Walbrzych;)

Pozdrawiam
            • olin Re: zasłużony odpoczynek 31.10.03, 01:45
              olus_stad napisał:

> Co by tam nie mowic! Swek dalismy rade wczoraj:) Machnelismy chyba ze 20 postow
              > /osobe i to z sensem. Wzielismy Klodzko w cuglach. Jako gwiazdkowy prezent prop
              > onuje zafundowac sobie Jelenia Gore. W Wielkanoc to w planach jest Walbrzych;)

Hehe. Pamietam, jak kiedys gonilismy Jelenia Gore, ktora byla dlugo numerem jeden w Polsce wsrod miast niewojewodzkich - pozniej lyknely ich Gliwice i pozostala nam tylko walka o drugie miejsce. I udalo sie! Niestety, na krotko. Nastepnie podzielono fora nieco inaczej i teraz konkurujemy tylko wewnatrz wojewodztwa, z tym ze po dojsciu nowej ekipy walbrzyskich forumowiczow to nas sie goni poki co. :) Mam nadzieje, ze nie zlapiecie zadyszki...

Olin, Walbrzych
              • swek1 Re: zasłużony odpoczynek 31.10.03, 08:56
                Zadyszka póki co to nam nie grozi. Miejcie się na baczności, bo nie znacie dnia
                ani godziny. Pozdrawiam.
              • ivek Re: zasłużony odpoczynek 31.10.03, 09:54
                olin napisał:

> Mam nadzieje, ze nie zlapiecie zadyszki...
                >
                > Olin, Walbrzych

My rowniez mamy taka nadzieje. Fajnie, ze nas wspieracie duchowo z ledwozipie.
                Imponuje mi to nie powiem.

Ivek, Legnica
                • goska35 Re: zasłużony odpoczynek 31.10.03, 16:18
                  Rozumiem z tego, że moje rzucone niegdyś hasło iz niedługo będziemy nieli 2000
                  postów wcale nie jest takie nierealne jak się to wydawao jeszcze 2 tygodnie
                  temu :))

Pozdrowienia dla Wałbrzycha i wspierających nas jego mieszkanców

Małgośka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka