Dodaj do ulubionych

winobranie

03.10.04, 09:34
Chętnie porozmawiałbym z kimś kto chciałby lub pracował w winicach.Myślę o
wymianie spostrzeżeń i uwag w tym roku też się wybieram.
POZDRAWIAM!
Obserwuj wątek
    • Gość: mar Re: winobranie IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 03.10.04, 13:26
      Nie pracowalem w winnicach, a chcialbym. Kiedy jedziesz, gdzie i na jak dlugo, czy mozna sie zalapac? marguz1@interia.pl
    • lukas25 Re: winobranie 03.10.04, 15:41
      Nieznam tematu ale chetnie bym sie zabrał z tobą jak byś chaciał kiedy i gdzie
      jedziesz.
      • Gość: lodium Re: winobranie IP: *.proxy.aol.com 05.10.04, 09:33
        Wlasnie skonczylam prace przy winobraniu, w Burgundii to juz koniec na ten
        rok...
        • Gość: niutas Re: winobranie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 09:17
          Do 'lodium'.Ja też byłem w Burgundii-jak wrażenia?
          • Gość: lodium Re: winobranie IP: *.proxy.aol.com 08.10.04, 12:05
            Czy udalo wam sie popracowac? Gdzie byliscie dokladnie? Ja pracuje w winnicy w
            ok. Puligny-Montrachet. Fakt, ze nie chca zatrudniac Polakow, bo sie boja, a
            jednak sa tacy, ktorzy biora tylko P. bo dobrze pracuja. Prawdopodobnie mozna
            sobie zalatwic legalnie prace przez ANPE.
            • Gość: niutas Re: winobranie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 12:14
              My pracowaliśmy w Pommard.Przez ANPE można ,ale na 2 miesiące przed
              zbiorami.Pracowaliśmy 5 dni.
              • lodium Re: winobranie 08.10.04, 14:15
                No to bylismy sasiadami, Czy zaplacili wam legalna stawke, czyli 59 euro +4.5,
                jezeli bez posilku? A jak degustacja?
                • Gość: niutas Re: winobranie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 14:48
                  Żarcia full,ale odciągali kaske!Wina do oporu.
        • Gość: Beti Re: winobranie IP: *.katowice.pik-net.pl 08.10.04, 10:19
          Mam pytanko. Mieliscie cos wczesniej uzgodnone, czy tez pojechaliscie w ciemo-
          chodzac od gospodarza do gospodarza.Co moglibyscie poradzic, chce skorzystac z
          takiego wyjazdu w przyszly roku. Dzieki.
          Z pozdrowieniami.Beti
          • Gość: niutas Re: winobranie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 10:58
            Przez telefon umówiliśmy się z jednym farmerem, na miejscu bylismy u 50-ciu i
            nikt nie chciał zatrudnić.Znalismy jezyk francuski.
    • Gość: leh Re: winobranie IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.10.04, 10:58
      W Szampani winobranie jeszcze trwa, ale to juz polmetek, w tym roku to juz "musztarda po obiedzie"
    • fidelio23 Re: winobranie 09.10.04, 18:29
      Mam 1 wolne miejce...ja niestety muszę zrezygnować :( Jeżeli jest ktoś chętny
      zapraszam fidelio23@gazeta.pl
      • Gość: mila Re: winobranie IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.04, 23:09
        gdzie i kiedy
      • Gość: ewelina Re: winobranie IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.04, 23:15
        ja poszukuje pracy przy winobraniu we francji okolice reims jesli ktos moze mi
        pomuc to prosze
    • Gość: mario Re: winobranie IP: *.cyber / 213.199.198.* 13.10.04, 11:54
      Witam.doczytałem się że pracowałes na winnicach i ze w tym roku tez sie
      wybierasz.wnioskuje z tego ze masz zapewnione miejsce pracy.czy jestes w stanie
      zalatwic taka prace.jezeli tak to prosze o kontakt na mariobak11@wp.pl.
      Pozdrawiam
      • fidelio23 Re: winobranie 08.11.04, 20:54
        Czy ktoś z Was pracował może w winnicy ?
      • Gość: zgnilas Re: winobranie IP: *.gdynia.mm.pl 09.11.04, 09:53
        chetnie tez bym sie pisal na taki wyjazd.jezeli jest ktos kto moze pomoc moge
        ise odwdzieczyc-zgnilas@gazeta.pl
        • Gość: miodek Re: winobranie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 11:10
          Tez chętnie pojechałabym na winobranie, jesli ktoś mógłby pomóc załatwić taka
          pracę, lub powiedziec gdzie można szukać kontaktów w internecie - byłaym
          wdzięczna. Interesuje mnie każdy kraj. Adres: brynol7@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka