Dodaj do ulubionych

!!!!!!!!! ITC - OPIEKUN OSÓB STARSZYCH !!!!!!!!!!!

26.01.05, 22:38
Witam wszystkich, czy za pośrednictwem firmy ITC ktoś wyjeżdżał do Anglii
jako opiekun osób starszych, dużo czytam o firmie ITC i dobrze iźle i nie
wiem co myśleć. A jak wygląda załatwiona przez ITC praca właśnie opiekuna?
I jakie są zarobki, ile można przywieść pracując np.pół roku??
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: !!!!!!!!! ITC - OPIEKUN OSÓB STARSZYCH !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:56
    • Gość: Aga Re: !!!!!!!!! ITC - OPIEKUN OSÓB STARSZYCH !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 00:00
      ja wlasnie szukam pracy jako opiekun do osob starszych albo niepelnosprawnych.
      szukalam pracy sama bez agencji przez internet i z ogłoszen z gazety "praca i
      nauka za granica" z 20 wyslanych CV dostalam 15 odpowiedzi z czego 11 zaproszen
      na rozmowe. wypelnialam tez CV online na stronach angielskich bior
      posredniczacych w znalezieniu takiej wlasnie pracy. Zawsze byl odzew. taka prace
      nie jest trudno znalezc samemu...wiec po co placic agencji?
      • aleksander555 Re: !!!!!!!!! ITC - OPIEKUN OSÓB STARSZYCH !!!!!! 27.01.05, 10:01
        Ale czy do tego typu pracy znajomośc języka to mus??
        • Gość: Eliza Re: !!!!!!!!! ITC - OPIEKUN OSÓB STARSZYCH !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 10:17
          O, LUDZIE !!!! /jak mowi zaprzyjazniony Szymek/, bez znajomosci jezyka do pracy
          z drugim czlowiekiem, chorym, potrzebujacym wsparcia, chwili bliskosci, rozmowy
          wlasnie!!!!!Panie Aleksander 555 , Pan sie do tej pracy w ogole nie nadaje, a
          Pan pyta ile Pan zarobi? WLasnie tak i tacy Polacy robia smrod zagranica i
          potem sie dziwimy dlaczego nie lubia i nie chca Polakow!!!! O zgrozo!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Marcin Re: !!!!!!!!! ITC - OPIEKUN OSÓB STARSZYCH !!!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 27.01.05, 13:10
          • Gość: Marcin Re: !!!!!!!!! ITC - OPIEKUN OSÓB STARSZYCH !!!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 27.01.05, 13:18
            W pelni sie zgadzam z Eliza. Uwazam, ze praca z osobami starszymi jest
            niezwykle wymagajaca i specyficzna w zwiazku z tym taka prace powinny wykonywac
            osoby, ktore maja do tego odpowiednie podejscie, ze nie wspomne o powolaniu.
            Zmien gosciu branze i gdzie indziej szukaj tej kasy...
            Pozdr
            • Gość: KaSiaRa Re: !!!!!!!!! ITC - OPIEKUN OSÓB STARSZYCH !!!!!! IP: *.idealan.pl 30.01.05, 16:07
              mam prośbe mozecie mi podesłac jakies informacje jak moge znalesc prace
              np.opiekunka dla osob starszych/dziecka
              nie wiem jak sie do tego zabrac
              jakies stronki nie wiem no ;-) cos:>
              moj e mial kornelka7@tlen.pl
              • Gość: Aga Re: !!!!!!!!! ITC - OPIEKUN OSÓB STARSZYCH !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 00:24
                www.google.pl
                naprawde to wystarczy! stron z ofertami pracy są tysiące
                czy po prostu ci sie nie chce szukac?
        • Gość: Aga Re: !!!!!!!!! ITC - OPIEKUN OSÓB STARSZYCH !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 00:26
          czys ty oszalał? oczywiscie że mus!!!!!!!!!!! ewentualnie jezeli masz zamiar
          pracowac z osoba głuchoniemą to migowy, ale tez Angielski!!!!!!!!!!!!!!! bo to
          nie ten sam co Polski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka