Gość: słoneczko IP: *.uwm.edu.pl 29.01.05, 19:11 Kto jest studentem i chce pracować w Anglii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataisa Re: Praca-Anglia 29.01.05, 20:16 no hej jestem zainteresowana pracą w Anglii, jeśli możesz prześlij mi jakies wiadomości na ten temat :) mo adres: kataisa@poczta.onet.pl dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazykillo Re: Praca-Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 14:32 jestem zainteresowany pracą w Anglii jak mozesz to przeslij mi jakies namiary dzieki ziomal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazykillo Re: Praca-Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 14:33 zapomniałem adresu bigshot1@wp.pl pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyhoo Re: Praca-Anglia IP: *.au.poznan.pl / *.au.poznan.pl 01.03.05, 17:18 ja też jestem zainteresowany krzyhood@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
robertoom Re: Praca-Anglia 21.03.05, 23:34 szukam pracy jako blacharz samochodowy.8 letnie doswiadczenie w tym zawodzie.. robertoom@vp.pl \ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Praca-Anglia IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 09.04.05, 14:14 jesttem studentką i jestem zainteresowana pracą w Anglii, proszę o jakieś info, dzięki oto mój mail agnes_106@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Praca-Anglia IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 29.01.05, 21:16 Witam!!!! Też jestem zainteresowana Twoją ofertą (jeśli jakąś masz) i chętnie bym poznała więcej szczegółów na jej temat. Mój mail miju22@o2,pl Czekamj i pozdrawiam! Alka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergo Re: Praca-Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 01:41 Witam. Jeżeli masz jakieś oferty odnośnie pracy sezonowej dla studentów to prześlij je na adres: donot@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko Re: Praca-Anglia IP: *.uwm.edu.pl 01.02.05, 19:50 Czy otrzymałaś moją wiadomość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Praca-Anglia IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.04.05, 10:55 anulka09@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIA Re: Praca-Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:26 Witaj!jaką prace oferujesz?poszukuje pracy dla dwoch osob.Oboje znamy j.angielski.prosze o odpowiedź.poszukujemy pracy przez internet ale póki co nic z tego jeszcze nie wyszło.email: monica18@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Praca-Anglia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.05, 00:40 czesc. Jesli to jeszcze aktualne to rowniez interesuje mnie praca w Anglii. prosze o informacje gladness@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acidrapzio Re: Praca-Anglia IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 23.02.05, 11:42 Jestenm również zainteresowany wszelkimi informacjami. Proszę je przesłać na acidrapzio@o2.pl Z góry wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
wasla Re: Praca-Anglia 30.01.05, 02:08 Ja równiez jestem zainteresowana pracą w Anglii. Najlepiej na dłuższy okres czasu, w Londynie i nie na farmach.Proszę o dodatkowe informacje. MOja małpa to: variability@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Praca-Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 16:00 jestem studentem prosze o informacje rosman11@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abi Re: Praca-Anglia IP: *.idealan.pl 30.01.05, 16:04 JA JESTEM STUDENTEM I CHCEM PRACOWAC W ANGLII MOJ E-MEIL ABI1KENOBI@WP.PL Odpowiedz Link Zgłoś
anulka271 Re: Praca-Anglia 01.02.05, 13:06 hej ja tez jestem zainteresowana praca za granica szczegolnie w anglii lub szkocji a nawet irlandii,rozwazalam pobyt na dluzej.Jestem studentka 3 roku fizjoterapii i w ym roku koncze licencjat,chcialabym pracowac w sluzbie medycznej,albo gdzie kolwiek byle moc zarobic na studia amgisterskie.pozdrawiam moj mail to anulka271@interia.pl. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: THEor Re: Praca-Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:09 Witam ja takze jestem studentem i jestem zainteresowany praca w Anglii prosze o informacje na ten temat na adres theor@castoress.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddy Re: Praca-Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 14:06 Jestem studentem i chcialbym pracowac w Wlk. Brytanii (całej) i Irlandii w czasie wakacji na okres ok. 2 miesięcy. Nie mam problemów z angielskim. Moj mail: eddy.cm3@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Praca-Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:54 magdas21@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Praca-Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 10:43 Witam !!! Ja i moja dziewczyna jesteśmy studentami i poszukujemy pracy za granicą. Jeżeli jesteś w stanie nam pomóc będziemy bardzo wdzięczni. Pozdrawiamy, Karolina i Marcin nasz mail : marceb1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotras Re: Praca-Anglia IP: *.hstl5.put.poznan.pl 01.02.05, 15:48 witam ja również chciałbym wyjechać do angli lub irlandi, co możesz mi zaoferować?? gawin2@o2.pl czekam>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin S. Re: Praca-Anglia IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:56 Też jestem zainteresowany pracą w Wielkiej Brytanii. Proszę o info na salwer80@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levarkinson Re: Praca-Anglia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.05, 23:23 witam ja jestem studentem 3roku AWF-u studiów zaocznych i interesuje mnie ta propozycja.mój email to Levarkinson@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sister Re: Praca-Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:58 Witam. Jestem studentką i jeżeli ta praca jest jeszcze aktualna to prosze o info na adres ogrodzia@gazeta.pl Mogłabym pracować na farmach jak i w sektorze gastronomiczno - hotelarskim. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Praca-Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 08:19 Jestem zainteresowana ta oferta prosze no wiecej informacji mój adres lilija1@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Praca-Anglia IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 02.02.05, 01:33 jestem zainteresowany proszę o kontakt witaminoza@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doti Re: Praca-Anglia IP: *.crowley.pl 02.02.05, 14:10 Hej! Tak jak wszyscy powyżej rowniez jestem zainteresowana praca w Anglii. od czerwca do pazdziernika. za wszelkie informacje bede wdzieczna Linea1@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kinkad Re: Praca-Anglia 02.02.05, 14:39 Cześć, poszukuję pracy w Anglii, właśnie straciłam pracę i mam 40 lat jednak jestem osobą zaradną i napewno sobie poradzę. Prosze piszcie jesli macie jakieś namiary na adres kinkad@tlen.pl. Bardzo dziękuję i proszę o pomoc. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Re: Praca-Anglia IP: *.artcom.pl / 194.6.246.* 02.02.05, 14:21 Witam Ja rowniez sie przylaczam prosze o kontakt nikolopulos@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Praca-Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:18 Witam ! Prosze podać konkretne szczegóły tej pracy na maila : deesz@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szopi Re: Praca-Anglia IP: 217.204.74.* 02.02.05, 16:56 jezeli chcecie pracowac w angli to przestancie szukac jakis posrednikow w necie czy gdziekolwiek tylko trzeba sie spakowac wyjechac do angli pojsc bezposrednio do ktorejs z agencji pracy ktorych na rynku angielskim jest mnostwo i wystarczy sie zarejestrowac i czekac na prace.ja tak zrobilem i nie musialem liczyc na nikogo innego i dawac szanse oszustom na wykozystanie sytuacji. pozdrawiam wszystkich i troche wiary w siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ Re: Praca-Anglia IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:31 Jestem studentem i zamierzam wyjechac do Angli w lipcu na dluzej. Za wszelkie informacje bede wdzieczny. Pozdrawiam! asmoku@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goya Re: Praca-Anglia IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 02.02.05, 18:40 Ja równiez jestem zainteresowana praca w Anglii od pol roku szukam jej i nic moj adres habibihani@buziaczek.pl dzieki za info marii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeslaw Re: Praca-Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 23:57 jestem zainteresowany zeslaw@.o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza Re: Praca-Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:05 Hej, jestem zainteresowana konkretniejszymi :) informacjami dotyczacymi treści Twojego postu. POdaje swój mail lusilka@wp.pl Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: Praca-Anglia IP: 80.50.48.* 02.02.05, 22:41 hej! jest na 4 wszyscy studenci i jak najbardzioej jestesmy zainteresowani; adres laska7floorball@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
martinessi2 Re: Praca-Anglia 03.02.05, 00:15 A ja też jestem zainteresowany! :) moj mail: martins@pocztowy.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek841 Re: Praca-Anglia IP: *.akademik.ds.pw.edu.pl 03.02.05, 01:24 Hej! Również jestem zainteresowany pracą w anglii. Mój mail m4c13k@poczta.fm GG: 2668224. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nellie Re: Praca-Anglia IP: *.host.ab.edu.pl 03.02.05, 10:29 zapomniałam dac maila:nelmik@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nellie Re: Praca-Anglia IP: *.host.ab.edu.pl 03.02.05, 10:28 ja jestem i chce pracowac,ale nie wiem jak sie do tego zabrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Praca-Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:53 Jestem studentem pierwszego roku biotechnologii i bardzo chciałbym wyjechać na wakacje pracować do Anglii. Prześlij mi informacje na leio@op.pl. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Praca-Anglia IP: *.elk.mm.pl 03.02.05, 13:28 JESTEM ZAINTERESOWANY. PROSZE O WIECEJ SZCZEGOLOW MOJ KONTAKT: marcinn57@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pati555 Re: Praca-Anglia 03.02.05, 16:33 Również jestem zainteresowana pracą w Anglii i proszę o informacje , patiz555@wp.pl dzięki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radeck Re: Praca-Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 18:36 Jestem zainteresowany. Chciałbym dowiedzieć się szczegółów. Mój mail: mendel007@op.pl ; GG : 3737535 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figowiec Re: Praca-Anglia IP: *.kund.kommunicera.umea.se 03.02.05, 20:41 Hej! Rowniez mysle o wyjezdie do pracy do Anglii na okres wakacjii. Studiuje geoekologie i chemie w Szwecji, chce cos zlapac na wakacje. Niewazne gdzie. Moj e-mail: maasia03@student.umu.se Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ole! Re: Praca-Anglia IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 03.02.05, 23:48 Jesteście jacyś niezaradni ludzie...Zdecydowanie lepiej samemu ruszyć głową, a nie liczyć na oferty pośrednika pośredników. No ale czekać łatwiej...Phi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Praca-Anglia IP: *.elk.mm.pl 05.02.05, 22:49 A KTO MOWI ZE NIE ROBIMY ??? Odpowiedz Link Zgłoś
trouseve Re: Praca-Anglia 07.02.05, 08:41 Wlasnie, ja caly czas szukam pracy i nic, warto wykorzystac kazda mozliwosc. Zostawiam tu moj e-mail iris_coste@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś