Dodaj do ulubionych

oferta pracy...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 07:10
..rok temu pracowałem jako złota rączka u pewnej rodziny z Angli mieszkającej
na stałe w Hiszpani. Warunki były bardzo dobre, wynagrodzenie średnie.
(850euro) ale praca była czasem ciężka. Obecnie pracuje w kraju zarabiam
około 2000 zł. ale ta rodzina ciągle dzwoni do mnie abym do nich przyjechał
( wrócił)do pracy . Zastanawiam się czy mnie to się opłaca , rozłąka z
rodziną , itp.. Co byście zrobili na moim miejscu..
Obserwuj wątek
    • jolamala To accept or not to accept... 20.03.05, 07:31
      Z Twojego postu wynika, ze nie jestes zdecydowany. Przy kolejnym
      telefonie z propozycja powiedz wiec, ze ewentualnie rozwazylbys
      powrot do pracy za np. 1100 euro i zobaczysz co powiedza.
      Jezeli bardzo Ciebie chca to zaplaca. Jezeli nie zaplaca to przypomnij
      sobie, ze praca ciezka czasami byla :))). I bedziesz z rodzina.
      Pozdrowionka,
      jm.
    • Gość: RADEK Re: oferta pracy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 17:49
      ...może jak zrezegnujesz to przekasz innym oferte. - ja jestem zainteresowany
    • Gość: Iga Re: oferta pracy... IP: 83.97.39.* 21.03.05, 14:29
      Zastanow sie dobrze nie wszystko da sie przeliczyc na pieniadze poza tym jesli
      chca cie teraz i ustapisz to moga chciec cie pozniej tylko na wylacznosc i beda
      sie spodziewli ze kiedy tylko zadzwonia bedziesz na ich uslugi. Pomysl czasami
      rodzina jest wazniejsza niz pieniadze tym bardziej ze nie zarabiasz najgorzej.
      • Gość: PICIA05 Re: oferta pracy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 13:48
        GOŚCI BRYKAJ Z TEGO SKORUMPOWANEGO KRAJU CZYM PRĘDZEJ JEŻELI MASZ ODROBINĘ
        OLEJU W GŁOWIE TO WIRZE ŻE POMYSLISZ ZA GRANICĄ O RODZINIE CZY BLISKICH,JA CAŁY
        CZAS SZUKAM I WCALE BYM SIĘ NIE ZASTANAWIAŁ POWODZENIA
    • Gość: Roman Re: oferta pracy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 18:16
      ... trochę mało Tobie płacą za prace, a co z mieszkaniem lub wyżywieniem ,
      miałeś to gratis czy sam zabezpieczałeś się.. bo jak sam to nic nie zarobiłeś..
      • Gość: Tomek Re: oferta pracy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 19:16
        ...a już zdecydowałem , poprostu nie jadę. a co do wyżywienia i noclegu to było
        wszystko za darmo., dodam tylko że wyżywienie było bardzo dobre , wogóle
        własciciele posesji kupowali co chciałem, napoje , owoce słodycze i nawet piwo
        i inne trunki, pod tym względem było bardzo dobrze. zamieszkanie na miejscu w
        bardzo dobrych warunkach i też gratis.
        • Gość: MICHU Re: oferta pracy... IP: *.chello.pl 22.03.05, 19:38
          DAJ TEN NR TEL A NAPEWNO NIE BEDE SIE ZASTANAWIAL TYLKO POJADE W TWOJE MIEJSCE
    • Gość: Tomek Re: oferta pracy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 20:17
      ...teraz mam dużego doła dzisiaj znowu otrzymałem telefon i właściciele
      zaproponowali za mój przyjazd 1000 euro miesiecznie a żona już ma jakieś ale ,
      coś podejrzewa , jakieś głupie myśli, i dlaczego zawsze dzwoni kobieta
      właścielka a nie facet jako właścciel -pyta mnie.
      • Gość: bernard Re: oferta pracy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 23:30
        Nie rezygnuj.Jesli zona ma jakies ale to zawsze je bedzie miala kiedy bedziesz
        wyjezdzal, a nawet kiedy bedziesz w Polsce poza domem.Ja od kilkunastu lat
        wyjezdzam do pracy w Niemczech tez zona miala obawy kolezaki jej w tym
        pomagaly.Prawda jest taka ze jak sie czlowiek napracowal to na rozrywki nie
        mial ochoty. Zaczynalem tez nisko od 6 DM teraz mam 9 Euro i na moje miejsce
        niechby czekal rok to i tak nikogo nie przyjmie /bylo ta ze czekaL ponad 2
        lata, a robota ktora nie skonczylem czekala/.Nie rezygnuj - utrzymuj kontakt -
        nie rezygnuj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka