joannasz4 29.05.05, 16:06 Chcialabym wyjechac z tej firmy na pelnoplatne praktyki do Anglii. Czy miał ktoś doczynienia z tą firma????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gośc Re: PRAKTYKI z TRAVEL EXCHANGE & EDUCATION IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 29.05.05, 18:26 A ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
joannasz4 Re: PRAKTYKI z TRAVEL EXCHANGE & EDUCATION 29.05.05, 19:40 1000zl i 320 funtow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: attolon Re: PRAKTYKI z TRAVEL EXCHANGE & EDUCATION IP: *.p-s-inter.net 29.05.05, 23:13 firma chyba jest spox - moi znajomi sie do nich zglosili cos kolo 8-10 maja i wlasnie wczoraj wyjechali na te praktyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzmus Re: PRAKTYKI z TRAVEL EXCHANGE & EDUCATION IP: *.aster.pl 31.05.05, 20:42 ja bylem w 2002 na tych praktykach. Zalezy do jakiej firmy trafisz, ale w moim przypadku oraz znajomych nie bylo to nic szczegolnego. Z drugiej strony jesli planujesz zabawic w UK dłuzej jest to dobry sposob na zdobycie referencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: PRAKTYKI z TRAVEL EXCHANGE & EDUCATION IP: 195.116.234.* 31.05.05, 23:27 w 2003 roku chcielismy(ja,moja dziewczyna i jej brat-wówczas studenci dobrze znający język) odbyc praktyke w hotelach poprzez TEE,wpłacilismy po 4000 tys zl i kiedy szykowalismy sie do wyjazdu,dostalismy odmowe.biuro(w katowicach) tłumaczylo sie ze to ministerstwo na wyspach postawilo jakies warunki i wyjazd jest niemozliwy,zwrocono nam 3800zl bo 200 potracona na jakies koszty operacyjne,no nic pomyslelismy ze nic nie osiagniemy i o wszystkim zapomnielismy.Ale niedawno moj przyszly szwagier spotkal przypadkowo na imprezie dziewczyne ktora pracuje w TEE,po kilku głebszych powiedziala mu ze firma dostaje rocznie ok 2000 tys aplikacji,z czego realizuje 2%,a na reszcie zarabia poprzez odliczanie tych niby kosztow operacyjnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: PRAKTYKI z TRAVEL EXCHANGE & EDUCATION IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 21:15 mysle, ze gdyby to byla prawda, a wiec na praktyki wyjezdzalby co 50- ty "zaplacony", to byloby z tego znacznie wieksze larmo, chocby tutaj na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: PRAKTYKI z TRAVEL EXCHANGE & EDUCATION IP: 195.116.234.* 02.06.05, 23:09 nasz przypadek jest prawdziwy,nie wiem może cos sie zmienilo na lepsze,ale ja juz oduczylem sie korzystania z usług jakichkolwiek pośredników Odpowiedz Link Zgłoś