Dodaj do ulubionych

dental nurse

IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.06.05, 13:17
Witam!
Jestem w Londynie ponad dwa tygodnie.Zarejestrowalam sie we wszystkich
mozliwych agencjach poszukujacych Dental Nurse.Zapewniaja,ze to tylko kwestia
czasu,ale przeciez czekac mozna w nieskonczonosc..Moze ktos zna inny szybszy
sposob na znalezienie pracy w tym zawodzie.Bylabym wdzieczna za wszelkie info
na ten temat.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: ela, weybridge Re: dental nurse IP: *.access.as9105.com 09.06.05, 13:23
      chcesz szybciej?
      wydzwaniaj do tych agencji, chodz tam do nich co drugi dzien, nagabuj ich. az
      wkoncu przestana pierdziec w stolki (bo tylko to potrafia) i dla swietego
      spokoju cos ci znajda.

a tak na marginesie znalezienie pracy w zawodzie w uk nie jest stosunkowo szybka
      sprawa. mozna szukac 2 tyg a mozna szuka 2 miesiace.
      jak sie kasa konczy to trza brac jakololwiek prace. chocby w knajpie. za cos
      trzeba zyc...

powodzenia
      • Gość: cloudy6 Re: dental nurse IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.06.05, 17:12
        Dziekuje Elu.Wlasnie tak robie.Nie daje im spokoju,ale to nie
        skutkuje.Powiedzieli mi,ze jestem w goracej wodzie kapana..Pozdrawiam
        • Gość: agata Re: dental nurse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 18:06
          tak gwoli scisłosci - czy to chodzi o odpowiednik naszej asystentki
          stomatologicznej?
          • Gość: cloudy6 Re: dental nurse IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.06.05, 12:42
            tak wlasnie
            • Gość: Lucek Re: dental nurse IP: 195.224.246.* 10.06.05, 13:23
              A nie mozna jeszcze szybciej. Wejdz do internetu w wyszukiwarce znajdz
              wszystkie kilinik dentystyczne w Londynie,albo gdziekolwiek Ciebie interesuje.
              Wyslij do nich list motywacyjny plus C.V., albo jak masz na tyle czasu to udaj
              sie do nich sama i zapytaj sie tam o prace. Napisz tylko ladny list motywacyjny
              i dobre C.V. Zeby znalesc jeszcze wiecej klinik to proponuje yellow pages
              (niektore kilinki nie musza miec swoich stron) tam poszukac odpowiednie miejsca
              podzwonic, przefaksowac C.V. etc. I czekac na odpowiedz na pewno ktos odzwoni.
              Na agencje mozna liczyc, ale tak jak ktos juz tutaj napisal trzeba im troche
              pomarudzic, jesli szuka sie pracy w swoim zawodzie.
              • Gość: cloudy6 Re: dental nurse IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.06.05, 13:35
                Nic innego nie robie.Wlasnie w ciagu ostatniej godziny wyslalam tego
                sporo.Zaczyna mi sie wydawac ze oni olewaja pracownikow z innych krajow{maja
                juz przesyt!}Albo brak mi szczescia!Ale dziekuje za dobre rady

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka