Dodaj do ulubionych

praca w Holandii

IP: 212.180.161.* 07.07.05, 15:06
A czy ktos wie cokolwiek na temat mozliwosci pracy w Holandii? Zadnych
szparagor, zadnych truskawek czy au pair. Mam na mysli "normalne" zajecie.
Obserwuj wątek
    • Gość: neneh Re: praca w Holandii IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 07.07.05, 19:00
      jesli nie masz niemieckiego paszportu - daruj sobie, chyba ze lubisz miesiacami
      zalatwic formalnosci
    • Gość: Roman Re: praca w Holandii IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.05, 22:18
      Jeśli nie jesteś rzeźnikiem, ani marynarzem śródlądowym to masz marne szanse na
      pracę w Holandii. Mam nadzieje, że Holandia nie przedłuży okresu ochronnego,
      który kończy się w maju 2006. Wtedy będzie można przebierać w ofertach pracy do
      woli. Jest mnóstwo pośredników oferujących pracę w Holandii. Niestety na razie
      mogą z tego korzystać tylko właściciele paszportów z państw tzw. "starej
      Europy".
      • Gość: gosc Re: praca w Holandii IP: 83.168.108.* 07.07.05, 22:33
        ja jestem rzeznikiem co jest jakas konkretna firma co wysyla tam rzeznikow
        napisz jak morzesz ! wielkie dzieki !
        • Gość: PIOTR9636 Re: praca w Holandii IP: *.zeelandnet.nl 07.07.05, 23:32
          Witam,jesli chodzi o prace w holandii,to ja jestem kierowca ciezarwym,i znam
          kilka firm tutaj,i jest to sektor takze mozliwy dla nas,ale robia problemy z
          pozwoleniami zawsze cos,holendrzy nie chca placic nam tyle ile holendrom,a dla
          biura pozwolen to juz przeszkoda i juz ci odmowia,ja tu pracuje juz 15 lat znam
          jezyk perfekt a i tak to nie wszystko,oni zawsze szukaja czegos zeby ci
          przeszkodzic,tylko obiecanki cacanki nic konkretnego,i nic nie wychodzi no i
          strasznie dyskryminuja,powodzenia.
        • Gość: Roman Re: praca w Holandii IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.05, 00:50
          Podam Ci kilka nazw agencji i telefonów do nich. Wszystkie mieszczą sie w Opolu.

Creyf's Polska: tel. (077) 453 23 12
          Na 100% szukaja rzeźników z polskim paszportem. Widziałem ogłoszenie w gazecie
          w ten poniedziałek:

SBA Euro: (077) 40 22 110
          Pamiętam, że kiedyś szukali rzeźników z polskim paszportem, ale nie wiem czy to
          jeszcze aktualne

Maja w tej chwili oferty dla rześników, ale w ogłoszeniu ni był napisane czy
          wystarczy polski paszport:
          Europejskie Centrum Pracy:(077) 4419950
          Axel: 077 4536577
          Adecco:(077)4022422

Jak by co to pare podobnych adresów mogę jeszcze podać.
          • Gość: andrzej Re: praca w Holandii IP: 83.168.108.* 08.07.05, 11:18
            dzieki Roman obdzwonie te firmy
    • Gość: Krzysztof K-ce Re: praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 03:16
      Mogą być i szparagi truskawki byle co tylko czy jak tam zajade znajde (na
      czarno) robote chocby na miesiac. Aha mam papier na wózki widłowe czy sie
      przyda i czy mam go przetłumaczyć i na jaki jezyk. Z góry dziena za odp.
      sochan@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka