Gość: gosc IP: 212.180.161.* 07.07.05, 15:06 A czy ktos wie cokolwiek na temat mozliwosci pracy w Holandii? Zadnych szparagor, zadnych truskawek czy au pair. Mam na mysli "normalne" zajecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neneh Re: praca w Holandii IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 07.07.05, 19:00 jesli nie masz niemieckiego paszportu - daruj sobie, chyba ze lubisz miesiacami zalatwic formalnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: praca w Holandii IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.05, 22:18 Jeśli nie jesteś rzeźnikiem, ani marynarzem śródlądowym to masz marne szanse na pracę w Holandii. Mam nadzieje, że Holandia nie przedłuży okresu ochronnego, który kończy się w maju 2006. Wtedy będzie można przebierać w ofertach pracy do woli. Jest mnóstwo pośredników oferujących pracę w Holandii. Niestety na razie mogą z tego korzystać tylko właściciele paszportów z państw tzw. "starej Europy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: praca w Holandii IP: 83.168.108.* 07.07.05, 22:33 ja jestem rzeznikiem co jest jakas konkretna firma co wysyla tam rzeznikow napisz jak morzesz ! wielkie dzieki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR9636 Re: praca w Holandii IP: *.zeelandnet.nl 07.07.05, 23:32 Witam,jesli chodzi o prace w holandii,to ja jestem kierowca ciezarwym,i znam kilka firm tutaj,i jest to sektor takze mozliwy dla nas,ale robia problemy z pozwoleniami zawsze cos,holendrzy nie chca placic nam tyle ile holendrom,a dla biura pozwolen to juz przeszkoda i juz ci odmowia,ja tu pracuje juz 15 lat znam jezyk perfekt a i tak to nie wszystko,oni zawsze szukaja czegos zeby ci przeszkodzic,tylko obiecanki cacanki nic konkretnego,i nic nie wychodzi no i strasznie dyskryminuja,powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: praca w Holandii IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.05, 00:50 Podam Ci kilka nazw agencji i telefonów do nich. Wszystkie mieszczą sie w Opolu. Creyf's Polska: tel. (077) 453 23 12 Na 100% szukaja rzeźników z polskim paszportem. Widziałem ogłoszenie w gazecie w ten poniedziałek: SBA Euro: (077) 40 22 110 Pamiętam, że kiedyś szukali rzeźników z polskim paszportem, ale nie wiem czy to jeszcze aktualne Maja w tej chwili oferty dla rześników, ale w ogłoszeniu ni był napisane czy wystarczy polski paszport: Europejskie Centrum Pracy:(077) 4419950 Axel: 077 4536577 Adecco:(077)4022422 Jak by co to pare podobnych adresów mogę jeszcze podać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: praca w Holandii IP: 83.168.108.* 08.07.05, 11:18 dzieki Roman obdzwonie te firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K-ce Re: praca w Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 03:16 Mogą być i szparagi truskawki byle co tylko czy jak tam zajade znajde (na czarno) robote chocby na miesiac. Aha mam papier na wózki widłowe czy sie przyda i czy mam go przetłumaczyć i na jaki jezyk. Z góry dziena za odp. sochan@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś