Gość: cuu IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.04.07, 18:41 Worktransfer z Wroclawia.Czy ktos z was wyjechal z tej agencj do pracy w Hiszpani przy zbiorach? prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cuu Re: Worktransfer IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.04.07, 12:01 Czy naprawde nikt o niej nieslyszal??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micz20 Re: Worktransfer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 20:55 Wyjechałem do pracy z tą firmą do pracy przy zbiorze oliwek i jestem zadowolony ,jest to poważna firma i warto z nią współpracowac... Odpowiedz Link Zgłoś
janek9621 worktransfer-obozy pracy 28.06.07, 13:58 Worktransfer jest to firma z która nie nalezy nawiazywać wspołpracy odnosnie wyjazdu do hiszpanii!Byłem i to nie jest praca tylko obóz pracy,jestsmy dla nich białymi murzynami!!!Których bardzo wykorzystuja,znecaja sie nad ludzmi,ponizaja ich.Dopiero na miejscu sie wszystkiego dowiedziałem i po 2 tygodniach okrresu próbnego mnie wywalili,nie wiadomo za co .Przestrzegam przed wyjazdami z tego biura!!!!!Nie myslcie ze to zmysliłem pisze to po to abyscie nie tracilimi na darmo pieniedzy na wyjazd d Odpowiedz Link Zgłoś
kubuspylades Re: worktransfer-obozy pracy 10.12.07, 21:11 można firmy sprawdzać www.kraz.praca.gov.pl/StronaGlowna.aspx w zakładce wykaz agencji zatrudnienia. Jak równieżskładaćskargi to cofnąim zezwolenie i inni sięnie będąnacinać. Odpowiedz Link Zgłoś