Gość: teo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:19 Ile kosztuje w Niemczech miesięcznie ubezpieczenie zdrowotne? Jaka kase chorych najlepiej wybrać? Prosze radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ronin Re: Kasa chorych IP: *.proxy.aol.com 18.04.07, 14:02 To zalezy tez ile ma sie lat iczy jest sie facetem czy kobieta,dla kobiet jest drozej.Przyjmujac sredni wiek ,facet to bedzie okolo 240 € w miesiacu.Przynjamniej ja tyle place :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teo Re: Kasa chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 15:17 Dziekuję za informację.Aż mi sie nie chce wierzyć,że to Ty napisałeś tak rzeczowo i wyczerpująco,zwykle były epitety i ....Widać,zle Cię oceniłem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iw78 Re: Kasa chorych 18.04.07, 18:57 szok...no nie?? :)))))....ktoś sie podszywa pod ronina... ....................................... Codziennie upadam...codziennie się waham...codziennie podpieram...Ale dźwigam cały mój świat I dźwigać będę...cholera...mam już dość!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teo Re: Kasa chorych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:26 Pewnie jak przeczytał co napisał,to aż zaniemówił z wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tw Re: Kasa chorych IP: *.proxy.aol.com 18.04.07, 17:16 Np. Barmenia, 245,00 € dla mezczyzny w srednim wieku, z Krankentagegeld od 14- stego dnia choroby. Odpowiedz Link Zgłoś