Dodaj do ulubionych

Dziewczyna z KEBABU

IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.12, 09:14
wczoraj byłem na kebabie na placu JPII (jedyny taki w mieście), były tam dwie dziewczyny. Jedna ta strasza co pracuje juz parę lat, ale była też z nią taka młodziutka dziewczynka. Bardzo ładna brunetka, opalona i ten wzrok.... :* Czy ktoś ją zna?

Dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.12, 09:36
      W zime opalona ? to po solarium, chcialbys miec babe co w wieku 30 lat bedzie miala skore jak 50 letnia baba ? no chyba ze mowiac opalona masz na mysli ciemna karnacje, co jest wku...ajace jak ktos tak gada.
      • Gość: abdul Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.xdsl.centertel.pl 29.12.12, 10:34
        ona ma Paulina na imię :) na vive była świta :) balowałem z nią fajna dziewczyna hehe
        • Gość: rudy 102 Re: 29.12.12 najgorszy kebab jaki mi sie trafił IP: 213.199.253.* 03.01.13, 21:13
          hmmm... co do tych dziewczyn z kebaba w rynku to 29.12.12 do poludnia ani miłe nie były i na dodatek sama zielenine prawie w kebab wkladaly "OSZCZĘDZAJĄ.??? Chodze tam codziennie do poludnia i pierwszy raz mi sie to zdazyło. Drogie panie zlitujcie sie jakby ktos chcial pojesc sobie kapuste to by kupil cała glowke i zjadl .zawiodłem sie :(
          • Gość: lalek Re: 29.12.12 najgorszy kebab jaki mi sie trafił IP: 213.199.253.* 03.01.13, 21:18
            zgadzam sie z rudym ... bywam w tym kebabie co sobota zawsze do poludnia i takze pierwszy raz mi sie zdazył taki kebab słaby prawie sama kapusta ...
          • Gość: mala Re: 29.12.12 najgorszy kebab jaki mi sie trafił IP: 213.199.253.* 03.01.13, 21:21
            chodzi kolego o ten kebab w rynku?????
          • Gość: rudy 102 Re: 29.12.12 najgorszy kebab jaki mi sie trafił IP: 213.199.253.* 03.01.13, 21:22
            tak kolezanko wlasnie tam zawiodłem sie ....
    • Gość: Vexel Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.12, 11:00
      To było na temat blondynki z Zapiekanek chyba :)
    • Gość: xxx Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.12, 12:31
      Jakbyś miał jaja to byś do niej zagadał ewentulanie sie poznał z nią a nie na forum o pierdoły pytasz. Tu każdy może swoja gó...ana opinie o niej napisać.
      • Gość: Mati Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.13, 14:38
        Dokładnie:)
    • Gość: :) Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.play-internet.pl 01.01.13, 20:35
      Paulina :)
    • Gość: pa Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.play-internet.pl 03.01.13, 13:49
      BASIA
      • Gość: Do tego cioty!!! Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.13, 12:02
        Kretyn z Ciebie chłopie. Narażasz dziewczynę na jakieś głupie wpisy. Trzeba było się wysilić, postarać i samemu zapytać o imię. Żal!!!!!!!!!!!!!!
        A jaki następny wątek założysz? Może przez forum będziesz chciał się z nią umówić? Co za ciota. Ratunku!!!!!!!!!!!!!!! Już ja bym nie chciała mieć z Tobą nic wspólnego.
        • Gość: Ada Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.play-internet.pl 08.01.13, 00:04
          Zgadzam się z Tobą, a ty smakosz taki zdesperowany jesteś że o dziewczynę w internecie pytasz ? zanim coś zrobisz to najpierw to przemyśl a ty xxx jeśli ci coś przeszkadza to zachowaj to dla siebie a nie na forum piszesz o tym.
          • Gość: do smakosza Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.183.226.242.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.01.13, 19:37
            możesz sobie zapomnieć, jesteś pewnie piczo i do tego kulawą.
            • Gość: WCI Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.13, 23:18
              ..kolego jeśli masz w sobie chociaż kilka gram prawdziwego faceta to podejdź, poznaj i umów się. Wypytywanie na forum pogrąża Ciebie i sprawia, że w oczach tej sympatycznej kobiety wychodzisz na małego, wstydliwego chłopca :) a kobiety szukają mężczyzn, a nie dzieci :) powodzenia i do roboty..!!!
              • Gość: adass Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.cdma.centertel.pl 11.02.13, 19:48
                nie wiem czego sie czepiacie dziewczyna jest bardzo młoda ale jest bardzo sympatyczna i zadbana, bardzo lubię jak mnie obsługuje. widac ze jest pracowita i obeznana w tym co robi, i nie wiem dlaczego pewne osoby maja o niej tak złe zdanie, podajecie tylko głupim radość a puści ludzie sie cieszą z takich komentarzy
    • printmasta Re: Dziewczyna z KEBABU 12.01.13, 13:20
      A baraninę mają?
    • Gość: GOSC Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.home.aster.pl 12.01.13, 19:13
      TA STARSZA ZNAM ;-)))))))))))))) ALE OBIE TO SLUZACE TURKOW ;-)))))))))))
      • gg16026379 Re: Dziewczyna z KEBABU 13.01.13, 22:33
        Chłopie wiecej wiary we własne mozliwosci. Forum to nie jest dobre miejsce do zbieranie danych o twojej kandydatce.
        • Gość: xxx Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.13, 07:33
          Byłem wczoraj i faktycznie ładna. :)
          • Gość: Przystojny Hetero Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.183.236.198.dsl.dynamic.t-mobile.pl 15.01.13, 15:36
            teraz wieśniaki z ciechanowa, ubrani w dres z bazarku z paciatymi ryjami będą chodzić oglądać dziewczynę. Ale jesteście żałośni . . .
            • Gość: xxx Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.13, 07:36
              Jeżeli do mnie pijesz to sorry gościu ale nie chodzę w dresie i nie mam "paciatego" ryja. Może ktoś będzie miał taki pomysł, żeby iść się pogapić. Ja po prostu byłem zjeść i akurat mnie obsługiwała.
              • Gość: Man To moja dziewczyna IP: *.play-internet.pl 20.01.13, 10:04
                To jest moja dziewczyna i odczep się od niej pryszczaty dresie, bo jak Ciebie dopadnę to popamiętasz. Masz w mieście tysiące lasek i nie zawracaj gitary.
                • Gość: ira Re: To moja dziewczyna IP: *.play-internet.pl 20.01.13, 19:11
                  Świetna reklama i świetny marketing.......a na forum prawie sobie do gardeł skaczą.Brawo KEBAB.
              • Gość: Olds Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.13, 11:01
                Jaki to ryj jest "paciaty" bo ja jestem oldscool to nie wiem
                • Gość: Olds2 Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.cnow.pl 21.01.13, 16:54
                  ja też jestem oldscool więc wyjaśnijcie o co chodzi z tym idiotycznym nadmiarem interpunkcji. te kropki, przecinki, gwiazdki, średniki. na ulicy wszystkie gęby smutne a w necie dwukropki i nawiasy
    • Gość: anonim Re: Dziewczyna z KEBABU IP: 213.199.253.* 08.02.13, 15:38
      weeee co to wogóle za pasztet, nie wiem czym się tak jaracie na dodatek wczoraj jak byłem na kebabie trafił mi sie jej długi przetłuszczony wlos ... szok normalnie .. slyszalem tez ze niezle dupy daje :)
      • Gość: Przystojny Hetero Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.183.225.13.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.02.13, 18:30
        Paciaty ryj - szkaradny, nieładny, w pryszczach, brzydka twarz.
      • Gość: ,,, Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.play-internet.pl 10.02.13, 11:22
        ale wy jesteście puści!!! a moze to pisze jakas głupia dziewczyna którą chłopak ma w dupie bo ogląda sie za ładniejszymi... macie coś do niej to jej to powiedzcie a nie poza oczy to chojraki a tak to obrobili byscie sie ze strachu w gacie!!!
    • Gość: Paulina z KEBABU Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.dynamic.mm.pl 10.02.13, 19:44
      Witam wszystkich dyskutujących na mój temat. Pozdrawiam również Tych którzy bezpodstawnie oceniają mnie. Chciałabym Oznajmić, ze jesli w ciągu 12 godzin nie zostaną Wasze posty usunięte z tego forum, idę na Policje i każde IP zostanie zidentyfikowane i zostaną wyciągniete konsekwencje. Pozdrawiam Was serdecznie !
      • Gość: adass Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.cdma.centertel.pl 11.02.13, 20:04
        nie wiem czego sie czepiacie dziewczyna jest bardzo młoda ale jest bardzo sympatyczna i zadbana, bardzo lubię jak mnie obsługuje. widac ze jest pracowita i obeznana w tym co robi, i nie wiem dlaczego pewne osoby maja o niej tak złe zdanie, podajecie tylko głupim radość a puści ludzie sie cieszą z takich komentarzy
        • 3natala Re: Dziewczyna z KEBABU 13.02.13, 19:00
          Jak wy możecie cokolwiek tutaj pisać o Paulinie skoro nikt z was nie poznał jej dobrze? jeżeli nie podoba wam się jej wygląd to nie musicie na nią patrzeć i komentować tego tutaj. Skoro tacy cwani jesteście przez neta to podejdźcie do niej na żywo i prosto w oczy jej to powiedźcie ale wiem że nikt z was nie ma tyle odwagi bo kozaczycie tylko tutaj. To że ktoś jest ładniejszy od was to nie znaczy że musicie go obrażać. Naprawdę zastanówcie się co wy wgl robicie.
    • Gość: iza Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.cnow.pl 13.02.13, 19:09
      a ja nie rozumiem tego jak można prowadzic dyskusje na tym forum o dziewczynie ktora sobie zapewne tego nie zyczy ? Gdzie jest administrator tego forum ? Już dawno powinien usunąć ten wątek.
      • 3natala Re: Dziewczyna z KEBABU 13.02.13, 19:20
        Zgadzam się z Tobą, ze to już powinno być dawno skacowane, ale jakoś administratorowi się nie śpieszy żeby to usunąć
        • 3natala Re: Dziewczyna z KEBABU 13.02.13, 19:21
          skasowane*
          • Gość: szalona1212 Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.02.13, 21:17
            Popieram moją przedmówczynię.Paulina jest super dziewczyną i tylko nienormalni ludzie oceniają drugich po wyglądzie a nie po tym kim naprawdę są.Poznajcie Ją bliżej a zobaczycie jaka z Niej fajna dziewczyna
            • Gość: ;) Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.13, 00:53
              > Popieram moją przedmówczynię.Paulina jest super dziewczyną i tylko nienormalni
              > ludzie oceniają drugich po wyglądzie a nie po tym kim naprawdę są.Poznajcie Ją
              > bliżej a zobaczycie jaka z Niej fajna dziewczyna

Sprecyzuj definicję nienormalnych ludzi co oznacza ona według Ciebie.
              • Gość: kwiat nie zwiędnie Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.13, 14:36
                Myślę, ze dziewczyna jest dużo mądrzejsza od tych co piszą te obraźliwe bzdury, (czyli jakiś podstępny onanista, który nie potrafi z nią zagadać lub brzydka klientka, którą boli się, że ktoś wygląda lepiej od niej ) mimo tak młodego wieku Paulina potrafi zakasać rękawy i dopier...ać po nocach, żeby mieć parę złotych, gdy w tym czasie, ktoś na zrytym forum leząc przed kompem rypie jej seksowną pupe. Trzymaj się Paulinko jestem z Tobą !!! A tak ogólnie to osobom o negatywnym nastawieniu do tak pozytywnych osób życzę, aby całkiem w niedługim czasie dostali się w stado rozwścieczonych murzyńskich pedziów!
                • Gość: Klaudia Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.13, 17:13
                  Widzę, że łatwo jest kogoś oceniać po wyglądzie, ale naprawdę trzeba by było chyba stać na chama i nieźle się przypatrzeć na Jej jak tu było napisane "brzydką twarz i w dodatku całą w pryszczach" i zaskoczę Cię, ale jakoś tego nie zauważyłam, a stojąc w kolejce nie raz miałam okazję poobserwować dziewczyny tam obsługujące... czyżbyś z Nią pracowała KOLEŻANKO i była zazdrosna, że nie jesteś taka ładna? Każdy może podać się jako facet i pisać na kogoś oszczerstwa w dodatku na forum i jakby tego było mało ANONIMOWO :P Współczuję Ci skarbie, że nie potrafisz powiedzieć tego Paulinie wprost! Dziewczyna jest młoda i pewnie jeszcze się uczy, więc wydaje mi się, że nie jest taka pusta i głupia skoro łączy edukację z pracą i daje radę :)
                  Tak wgl to widzę, że niezła reputacja kebaba skoro zazdrosne i brzydsze dziewczynki oczerniają swoją koleżankę... Z PRACY! A co do Jedynego Takiego KEBABA w Mieście! to jadłam tam sałatkę chicken i jakoś wolę jak właśnie ta okrzykiwana na forum Paulina ją robi, bo nie dość, że uśmiechnięta, sprawnie wszystko robi to nie muszę jeść suchej kapusty i tylko kapusty, bo dziewczyna przynajmniej poleje ją sosem i to chyba najważniejsze i sorry, ale jadłam też tą samą sałatkę, którą zrobiła mi jedna z dziewczyn pracujących w tym kebabie i nie dość, że niemiła dziewczyna to jeszcze dostałam prawie samą kapustę i radziłabym z tym coś zrobić, bo jak to jest kebab to kebab, a nie knajpa dla wegetarianów :/
                  • Gość: do Klaudii Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.152.141.203.dsl.dynamic.t-mobile.pl 15.02.13, 18:43
                    Jesteś niedorozwinięta ( jeśli tak, to sorry)? Czy skończyłaś tylko I klasę szkoły podstawowej w Gumowie? Czytanie ze zrozumienia się kłania w II klasie szkoły podstawowej, także radzę Ci powtórzyć tę klasę, bo chyba nie rozumiesz o czym piszesz. Nie ślij farsy kobieto...
                    • Gość: Klaudia Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.13, 20:35
                      Może się przedstawisz, a nie piszesz tylko "do Klaudii"
                      Każdy może wyrazić swoją opinię i z tego co wyczytałam to widzę ostrą zazdrość. Chyba ktoś Ci pomaga pisać, bo chojrak to z Ciebie ostry w necie ^^ Widzę, że jesteś bardzo inteligentna i zapewne pomożesz mi nauczyć się "czytania ze zrozumienia" ale o ile wiem powinno być "zrozumieniem" xD Chętnie przyjmę pomoc od osoby z taką wysoką inteligencją ;) Zapraszam w poniedziałek pod pks o 14.30 ;) Brunetka z długimi włosami, czarna kurtka i w tym samym kolorze torebka i kozaki- będę czekać i wtedy mnie nauczysz :D
                      • Gość: Klaudia Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.13, 20:41
                        A i jeszcze jedno... chyba to Ty mnie obsługiwałaś wtedy w kebabie skoro to Cię tak ruszyło xD Pozdrawiam ;)
                        • Gość: natalia Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.play-internet.pl 15.02.13, 21:37
                          Popieram w zupełności koleżankę Klaudię :) nie rozumiem ludzi, którzy są mocni tylko przez neta. Co ta zazdrość robi z ludźmi a koleżanka która jest taka cwana i podaje się za nie wiadomo kogo powinna podejść do Pauliny i jej to wszystko w oczy powiedzieć a nie pisze tutaj takie głupoty :)
                          • Gość: on Re: Dziewczyna z KEBABU IP: 80.249.4.* 16.02.13, 00:43
                            przez przypadek trafiłem na ten temat.. Dość czesto odwiedzam ten lokal i jedzenie jak na Ciechanów jest całkiem niezłe. A dziewczyny które tam pracują zawsze są miłe i uśmiechnięte. Jesli Paulina to ta o której myślę, dodam tylko że dawno nie spotkałem tak sympatycznej i kulturalnej osoby. Jednocześnie poprę panie które wypisał się powyżej. Ktos kto założył ten temat dał idealny przykład wtórnego debilizmu. Dziwi mnie tylko to ,że jeszcze go nie usunął. Ciekawe czy miałby ochotę poczytać o sobie?????????
    • Gość: nie zadzieraj nosa Re: Dziewczyna z KEBABU IP: *.tktelekom.pl 15.02.13, 18:46
      to paulina ma chlopaka łukasza nie radze z nim zadzierac
      nawet wspominac ,lubi kokietowac,ale chlopie szukaj innej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka