asia_hr 20.03.09, 08:22 Jakiej firmy herbatki stosujecie? Do tej pory używałam wyłącznie Hipp lub Bobovita ale zastanawiam się czy jest sens przepłacać? Widzę w ulotce w realu firmy Kruger Impress może miałyście z nią kontakt? Opłaca się kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala.81 Re: Herbatki dla maluchów 20.03.09, 09:16 a ile kosztuje ta herbatka? Antek pije też hippa, bobovitę, sok malinnowy herbapolu, czasem czarną herbatę albo owocową z suszu Odpowiedz Link Zgłoś
asia_hr Re: Herbatki dla maluchów 20.03.09, 11:29 Teraz widzę po promocji 6,69zł Odpowiedz Link Zgłoś
issy25 Re: Herbatki dla maluchów 20.03.09, 12:01 Ja mialam ze tej firmy cytrynową. Byla to pierwsz herbatka jaka Hubert polubil. Wcześniej pil tylko soczki i oczywiście herbatkami plul Kupowalam bobovity, hippa i nie chcial. A ta mu posmakowala odrazu. Polecam ) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_belle Re: Herbatki dla maluchów 20.03.09, 12:34 moja pije tylko soczki, ale herbatę z mojego kubka. nie wypowiem się w kwestii herbatek, ale post Issy sprawił że postaram się kupić tą cytrynową. Może Meli się w końcu przekona do jakiejś herbatki. Odpowiedz Link Zgłoś
dora2905 Re: Herbatki dla maluchów 20.03.09, 18:15 Ja daję Hippa, Bobovity i też Kruger, bo cenowo jest naprawdę atrakcyjna. Teraz mamy koperkową i wieloowocową i Małemu smakują te herbatki . Także polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kid111 Re: Herbatki dla maluchów 23.03.09, 10:00 Ja faszeruję Natalkę owocowymi Bobovity i rumiankową z Hippa. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_hr Re: Herbatki dla maluchów 23.03.09, 10:41 Kupiłam ostatnio owocową z Bobovity 400g za niecałe 12zł oraz cytrynową z Krugera i póki co wieloowocowa sprawdza się znakomicie. Dziś będę testować cytrynową Odpowiedz Link Zgłoś
elohokla Re: Herbatki dla maluchów 26.03.09, 09:57 W realu, powiadacie? Chyba sie wybiorę Odpowiedz Link Zgłoś