dudunia22 04.10.10, 13:42 Mam 23 lata jestem zdradzoną mężatką i szukam kogoś z kim mogłabym porozmawiać zwierzyć się.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aquaetignis Re: Szukam przyjaciela 04.10.10, 16:19 Hej. Piszę do Ciebie nie mając pojęcia jak dokładnie zacząć. Może od tego, że w podobnym wieku też zostałem zdradzonym przez kobietę, którą bardzo mocno wtedy kochałem, na moje szczęście nie była moją żoną, a niedługo później się rozstaliśmy. Wybaczyłem jej zdradę, kosztowało mnie to bardzo mocno, nie wybaczyłem jej tego, że odeszła ode mnie, tak po prostu, nie uszanowała mojej ciężkiej pracy nad naszym związkiem. Dzisiaj po kilku latach jest dla mnie totalnie obojętna. Nawet spotkawszy przypadkowo przechodzę obojętnie obok niej, jakby była jakąś bardzo brzydką dziewczyną. Nawet nie ciągnie mnie do niej z pobudek seksualnych, mimo iż do dziś zajmuje wysokie miejsce, jeżeli chodzi o sferę seksualną. Dość tego, za dużo zdań o niej. Skupmy się może na Tobie. Nie znam dobrze Twojej sytuacji, po za tym, że masz 23 lata, byłaś szczęśliwą mężatką i nie dawno Twój świat runął w gruzach, zostały naruszone fundamenty. Ciężko jest się po czymś takim pozbierać. Bardzo ciężko znaleźć kogoś, kto zrozumie. Potrzebujesz jednocześnie rady, co robić dalej, gdyż nie wiesz, ale z drugiej strony wstyd nie pozwala Ci na podzieleniem się tym ze swoją rodziną, przyjaciółkami. Ja rozmawiałem o tym co się stało, tylko z jednym człowiekiem.... właśnie z moją dziewczyną, która mnie zdradziła. Jak chcesz pogadać to zapraszam. Odezwij się do mnie na mwiacek10@wp.pl, albo na gg: 13808265 (nie zawsze odpowiadam mimo iż status wskazuje, że jestem aktywny, bo nie mam fizycznie przy kompie). Marcin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudunia22 Re: Szukam przyjaciela IP: *.goleniow.vectranet.pl 04.10.10, 21:24 Odpisałam Ci na pocztę i czekam na odpowiedz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzio Re: Szukam przyjaciela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.10, 19:25 odemnie odeszła żona powiedziała mi że jusz mnie tak poprostu nie kocha a okazało się ze poznała kogoś i się w nim zakochała.a zdażylo sie to na wyjeżdzie do pracy do niemiec,nie było jaj tylko miesiąc a zmieniła się do niepoznania.a najgorsze w tym wszystkim jest to że mamy syna i to on na tym najbardziej ucierpi. jag by co to możesz mnie złapać na poczcie napewno odpisze...radek440@op.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eskar29 Re: Szukam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.10, 00:26 Witam cie ja mam 29 lat ,podobna sytuacja jak chcesz to napisz możemy pogadać manko12@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzio Re: Szukam przyjaciela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.10, 19:10 hej ja też jestem w podobnej sytucji nie jest lakko Odpowiedz Link Zgłoś
dudunia22 Re: Szukam przyjaciela 09.10.10, 20:07 Odpisałam Wam na pocztę i czekam na odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś