Dodaj do ulubionych

a zbolaly krish

26.03.09, 22:24
ktorego toczy jakas cholera czy inny wirus od dluzszego czasu, w
ramach uzalania sie nad soba przed chwila pojechal do sklepu i kupil
takie bursztynowe, lekko slodkawe lekarstwo. miejmy nadzieje ze
pomoze.
Obserwuj wątek
    • zoofka Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:26
      masz na imię krzysztof?
      • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:27
        tak. a to zbrodnia?
        • zoofka Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:27
          nieeee
          cieszę się żem taka lotna ;) po prostu
          • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:28
            i jeszcza nazwisko mam na h. to aby ulzyc twej przebieglosci.
            • bertrada Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:29
              Samo h czy ch? ;P
              • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:30
                wtedy bylbym z niemiecja krisch
    • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:26
      i znowu ta nieszczęsna trzecia osoba, której biedna baba chyba Cię nie oduczy :>
      zero poprawy?
      • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:27
        jak dotad nie. ale wiosna idzie. podobno.
        • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:29
          walcz walcz
          • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:31
            ak! ak!
            • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:32
              lubię :D
              • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:33
                co ?
                • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:35
                  tu nie mogę napisać
                  • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:38
                    sie domyslam.
                    • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:40
                      chodź na chwilę na stronę to zobaczymy czy dobrze :>
                      • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:41
                        a tego nie rozumię ?
                        • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:41
                          czat
      • milleniusz Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:28
        Trzecia osoba liczby pojedynczej nie jest taka zła. Ciężej wytrzymać z pierwszą
        liczby mnogiej. Mówimy z autopsji. :D
        • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:29
          taz to licencja poetica, czesto wystepujaca u bytow internetowych.
          • milleniusz Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:32
            hsirk napisał:

> taz to licencja poetica, czesto wystepujaca u bytow internetowych.

Ja jestem ostatnim (ze sprawiedliwych), któryby Ci robił tu sceny za Twoje
            jazdy. Luz. :]
        • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:30
          nie nie nie, dla mnie 3 os. jest najgorsza z możliwych, powoduje u mnie niemalże
          wysypkę :P
          • milleniusz Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:33
            3 gorsza? A to przepraszam, nie wiedziałem. :]
            • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:35
              ja mam traumę
              • milleniusz Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:36

> ja mam traumę

Znaczy pewnie uraz po kimś.
                • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:37
                  igzakli :P
                  • milleniusz Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:58
                    A, to nie jest problem z 3 osobą, tylko z 1 osobą. A konkretniej z jedną
                    konkretną osobą. :P
                    • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:11
                      A nie nie. Z 3 osobą. Zaczęło się od jednej, ale drażni mnie jednakowo u
                      wszystkich. I to się pewnikiem nie zmieni.
          • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:43
            Ja też nie przepadam za 3 osobą ;) W ogóle najlepiej jak są dwie osoby :P
            • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:47
              Czyli nie będziemy miały wspólnego chłopa? ;)
              • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:53
                Cholera, ciężko będzie. Chyba, że takiego co spędza pół tygodnia w moim, a pół
                tygodnia w Twoim mieście :D
                • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:57
                  Ja tam jestem dosyć mobilna, dziś jestem tu, a jutro mogę być tam, zatem drżyj
                  niewiasto :P
                  • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:01
                    Byłabyś mobilnym patrolem, tak? ;)
                    • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:05
                      chyba słonecznym (pa)trolem ;)
                      no ale oczywiście dla Ciebie mogę być :D
                      • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:10
                        Mam do Ciebie mówić Pamelo czy Dawidzie? :D
                        • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:12
                          Już nie jestem blondzią, ani też nie mam takich krótkich włosów jak D. W patrolu
                          musiał ktoś jeszcze grać :P
                          • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:15
                            Jeszcze grała taka blondina Carmen Electra.
                            Mogłabyś włosy zakręcić, jak Dawid :D
                            • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:17
                              A był ktoś z trochę mniejszą miseczką? :>
                              Do dzisiaj miałam kręcone, ale jutro od rana prostuję, bo mam nieodparte
                              wrażenie, że z kręconymi przypominam jakiegoś psa :PPPP
                              • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:19
                                Tak, miseczką na orzeszki chyba :D

:DDD Pudla?
                                • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:23
                                  Eeeeeeeeeej a w ogóle wiesz o czym pomyślałam a propos tych miseczek? O takim
                                  staniku z połówek kokosa :DDDDDDD
                                  Ratlerkowa Cziłała się odezwała :P
                                  • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:27
                                    :DD Takim włochatym? ;)) Zresztą to nie byłby stanik tylko ochraniacz!
                                    Biustochron nawet! :DD

Od sarenek mnie nie wyzywaj! :D
                                    • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:32
                                      No takim fajnym :D Z tego kokosa to też popielniczki widziałam. Normalnie do
                                      wszechstronnego użytku ;)

A nóżki ogoliłaś? :P
                                      • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:36
                                        Wolałabym, żeby nikt mi papierosa na biuście nie gasił!

Zawsze i wszędzie ;)
                                        • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:43
                                          Aż tak perwersyjna to i ja nie jestem ;)

No już się tak nie lansuj :P
                                          • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:47
                                            Ty tylko nosisz staniki z łupin owoców, wiem :D

Ja tak na wszelki wypadek, a nuż ten wątek trafi na główną - i co, obciach nie
                                            mieć nóg ogolonych! :P
                                            • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:52
                                              Jeszcze nie noszę, dopiero dzisiaj mnie taka fantazja naszła :>

Ja profilaktycznie też przeleciałam dzisiaj maszynką ;)
                                              • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:55
                                                na wypadek ksiecia nocna pora ? :P
                                                • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:59
                                                  nie znam się na bajkach ;)
                                              • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:57
                                                Powiedziałabym, że ułańska, ale geograficznie coś tu nie gra ;)

Słusznie, kto wie, może przyśni Ci się sam Dawid Hasselhoff? :DD
                                                • baba_krk Re: a zbolaly krish 27.03.09, 00:00
                                                  To może niech mi się ułan przyśni, lepiej na tym wyjdę ;)
                                                  • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 27.03.09, 00:05
                                                    www.youtube.com/watch?v=lpBhBxazKmg :DDD
                                                  • baba_krk Re: a zbolaly krish 27.03.09, 00:11
                                                    wieeeeeeeeeeeeeeeeeedziałam, że o tym pomyślisz :P

masz za karę dejwida ;)
                                                    www.youtube.com/watch?v=4pAGhRiDDMc
    • bertrada Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:28
      A ile procentów ma to bursztynowe? ;))
      • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:32
        nie ma procentow. taz to nestea...

zartowalem. rowno 40.
        • bertrada Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:34
          > zartowalem. rowno 40.

To dobrze, że żartowałeś. Już się przestraszyłam, że naprawdę coś poważnego Ci
          się przytrafiło. ;D
    • lacido Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:29
      mamy zazdrościć? zaprosiłbyś ;)
      • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:33
        wpadaj. a rozrabiasz jak sie schlejesz ?
        • lacido Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:34
          podobno jestem słodka jak miód - dobrze będę się komponować z kolorem
          bursztynowym :P
          • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:34
            ale rozrabiasz ?
            • lacido Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:37
              a co masz na myśli konkretnie?
              • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:37
                czy rozrabiasz po whisky.
                • lacido Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:39
                  rozrabiam farby jak mam ochotę malować i chyba tyle ;)
                  • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:40
                    eee, no to mozesz wpasc na jednego. jak nie rozrabiasz.
                    • lacido Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:41
                      na jednego co? ;)
                      • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:50
                        jesli pytasz, czy mnie stac na dwa, odpowiedz brzmi: tak.
                        • lacido Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:54
                          ej no chciałbym wiedzieć czym częstujesz ;)

zeby potem nie było zastaw sie a postaw się :P
                          • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:55
                            chivas regal 12 YO
                            • lacido Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:58
                              to nie bądź zbyt hojny bo mogę tego nie przeżyć ;)
                              • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:00
                                ja nie namawiam do picia. wpasc mozesz. :D
                                • lacido Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:01
                                  "wpaść" jezu, ale mi źle życzysz ;)
                                  • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:03
                                    raczkiem krecisz :D wcale ci zle nie zycze.
                                    • lacido Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:07
                                      no nie wiem, może to za to wpraszanie takie klątwy mi tu rzucasz żebym wpadła ;)
                                      • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:08
                                        to zaproszenie bylo, nie klatwa.
                                        • lacido Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:15
                                          no dobra, moze uniknę wpadki :P
                                          • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:19
                                            moze unikniesz
                                            • lacido Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:19
                                              to którą kolejkę pijemy? ;)
                                              • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:23
                                                pijemy??? jakos nie widze cie w progu...
                                                • lacido Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:24
                                                  to nie z Toba piję? podałeś m zły adres ;)
                                                  • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:26
                                                    ja podalem dobry. widocznie juz na bani bylas.
                                                  • lacido Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:28
                                                    no wiesz, od wczoraj ani kropelki ;)))
                                                  • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:30
                                                    no to nie rozumiem. to z kim pijesz ?
                                                  • lacido Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:32
                                                    od wczoraj do momentu jak mnie zaprosiłeś ;/

nawaliłeś sie ;)
                                                  • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:34
                                                    nie. to ty sie nawalilas. i bedziemy robic test dna jakbys byla w
                                                    ciazy.
                                                  • lacido Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:36
                                                    DNA w to nie mieszaj ;)
                                        • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:16
                                          mówi się "zajdź świadomie" i wtedy nie ma wątpliwości :P
                                          • lacido Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:17
                                            no następna, tego zwrotu też nie używaj bo wykraczasz ;)
                                            • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:25
                                              No właśnie jak dla mnie to jest jak najbardziej na miejscu zwrot. Nie życzysz
                                              kobicie wpadki, tylko tego, żeby zaszła świadomie, czyli w odpowiednim momencie,
                                              wtedy kiedy chce. No więc o co dym i podejrzenia o krakanie? :PPP
                                              • lacido Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:26
                                                żądnego świadomego czy nie ;)
                                                • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:32
                                                  ale ale lepsze świadome i zaplanowane, niż wpadka za pierwszym podejściem ;)
                                                  • lacido Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:36
                                                    jeśli kiedyś świadomie to zrobię tzn że mam nierówno pod sufitem ;)
                                                  • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:36
                                                    jezu...

zawsze rzniesz sie po pijaku ?
                                                  • lacido Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:38
                                                    a Ty zawsze rzniesz głupa?
                                                  • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:41
                                                    ja? nigdy. ja jestem zawsze naturalny, jaki jestem.
                                                  • lacido Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:43
                                                    aha
                                                  • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:47
                                                    ano tak
                                                  • lacido Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:51
                                                    muszę to zapamietać
                                                  • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:56
                                                    no tak. ale nadal cie nie widze.
                                                  • lacido Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:56
                                                    straciłam ochotę ;
                                                  • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:59
                                                    coz. powszechnie wiadomo ze krish to prostak, cham, pijak i
                                                    zlodziej...
                                                  • lacido Re: a zbolaly krish 27.03.09, 00:02
                                                    o matko musze sprawdzić czy mi portfela nie gwizdnąłeś
                                                  • hsirk Re: a zbolaly krish 27.03.09, 00:05
                                                    taki brazowy? cholera wie, moze i twoj...
                                                  • lacido Re: a zbolaly krish 27.03.09, 00:09
                                                    akurat mój jest czarny uffff na miejscu te moje karty kredytowe ;)
                            • keltoi Łe, Jameson lepszy ;P 27.03.09, 01:39
                              Szczególnie w tym wieku...
                              Ale ja jestem irlandzko zboczona, proszę się nie przejmować... :D
                              • hsirk Re: Łe, Jameson lepszy ;P 27.03.09, 13:57
                                jameson moze byc. choc najlepsza i tak jest glenmorangie. a a propos
                                irlandzkich ostatnio wygralem jakis zaklad i stalem sie posiadaczem
                                kilku butelek zielonego bushmillsa (12 single malt). o fuj. nie moge
                                tego pic.
                                • keltoi O dżizas... Oddaj! 30.03.09, 13:39
                                  Oddaj! Mi oddaj, zaopiekuję się jak najlepsza matka!!!!
                                  *histeria, ślinotok* *_*

Albo lepiej - przyjedź z nimi na moją parapetówkę, nie będą same... :D
    • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:45
      Bursztynowe lekarstwo zawsze działa, dziwię się, że w aptekach go nie sprzedają ;)
      • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:48
        pijanica :PPPPPP
        • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:52
          Nie pijanica, tylko pacjentka!! Zero szacunku! :P
          • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:54
            a wiesz czego ja się boję? że jak już się spotkamy to długo razem nie ustoimy na
            nogach ;)
            • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:58
              Gdzie Ty chcesz pić, pod budką z piwem, że na stojąco? :D
              • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:02
                to na stojąco to tak bardziej metaforycznie, zestaw sobie to z chodzeniem na
                czworakach i wszystko będzie jasne, Mała :P
                • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:11
                  Ja nie chodzę na czworakach, Mała, ja już zeszłam z gałęzi i się nawet
                  wyprostowałam :DD
                  • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:14
                    Ja jak się prostuję to widać wielką gałąź, dlatego chodzę leTko przygarbiona ;)))))
                    • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:17
                      To stan przejściowy, z czasem zaczniesz być z siebie dumna i się całkowicie
                      wyprostujesz ;))
                      • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:26
                        Że niby wyjdę na prostą i cycek do przodu? ;)))
                        • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:28
                          Tylko załóż ten stanik, o którym tam na górze wspominasz :D
                          • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:34
                            to zrób mi taki plizzz, urodziny mam wkrótce :DDDDDDDDDDDD
                            • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:37
                              :DDD Przeceniasz moje możliwości, nie szyję ;) Poza tym z czego zrobić ramiączka
                              - z lian? Ze szczypiorku? :D
                              • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:45
                                byłby bezramiączkowy, nie chcę Ci aż tak komplikować życia :DDDDDDDD
                                ooooooooooo właśnie! przecież poza stanikami bezramiączkowymi, są też jakieś
                                silikonowe miseczki luzem, o to to! to ja poproszę takie kokosowe, masz 5 tyg ;))))
                                • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:48
                                  Ja rozumiem, że chcesz silikonowe miseczki, ale że one jeszcze smakowe mają być!
                                  :P Do Mikołaja napisz! :D
                                  • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:54
                                    Taka duża i w mikołaja wierzy pfffffffffff
                                    Chyba się zamknę w sobie, jak te 2 kokosowe połówki :P
                                    • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:58
                                      To był taki wykręt :P

Nie, nie rób tego! Coś wymyślę, obiecuję! :)))
                                      • baba_krk Re: a zbolaly krish 27.03.09, 00:02
                                        przebieram stópiczkami :D
                                        • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 27.03.09, 00:05
                                          Nie, na stópki nic Ci nie zrobię, nie ze mną takie numery! :D
                                          • baba_krk Re: a zbolaly krish 27.03.09, 00:07
                                            na stópki to ja dzisiaj krem zastosowałam, niech też mają coś od życia ;)))

a teraz Razz dwa trzy, gasisz światło Ty :P
                                            • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 27.03.09, 00:09
                                              No niech mają chociaż krem, jak mydła zabrakło :DD

Aaaa, ciemność widzę, ciemność! Ale może trafię do łóżka! Śpij dobrze! :)
                                              • baba_krk Re: a zbolaly krish 27.03.09, 00:14
                                                Dzisiaj miały dzień dziecka i potraktowałam je żelem z peelingiem, a co! Jak
                                                szaleć to szaleć ;))))
                                                No to do po weekendzie, nie szalej za bardzo Łobuzie :*
                        • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:29
                          tam cycek... DWA CYCKI !
                          • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:34
                            może jeszcze trzeci w promocji? ;)
                            • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:37
                              masz trzy? no, no...

to trzy. niech tam. do przodu.
                              • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:47
                                nie nie, jestem przeciętną posiadaczką standardowej jednej pary
                                • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:50
                                  to dobrze. juz sie obawialem...

odkladam kroplomierz, pije goraca herbate i ide zdrowiec.
                                  • baba_krk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:55
                                    ja zaraz też spadam bo o 8 randka z dentystką, a potem autobusy, tramwaje i
                                    pociągi brrr
                                    zdrowiej :)
      • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:54
        a idze ty. w wawie jest kilka calodobowych aptek, ale musialbym
        zapieprzac z 8 km po lekarstwo. a tak, 900 m i juz. dwie typical
        drinking doses i juz lepiej od razzzzu. naet dreszcze ustaly.
        • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:01
          Ale ja nie mówię, że wyłącznie na receptę ;) Ale zawsze to więcej źródeł cennego
          nektaru.
          A jakie to są typical drinking doses w Twoim przypadku? :P

Mam nadzieję, że zapas cały kupiłeś, bo wychodzenie wieczorem jak tak zimno jest
          to Cię nie uzdrowi ;)
          • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:02
            takie jak licza na angielskich flaszkach. 25 g.
            • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:12
              Jak angielskie dawki to myślałam, że w pintach ;)
              • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:17
                nie... ale wygralas niech ci bedzie. 3 doses x 1 fl oz
                • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:24
                  Nie wygrałam, bo nie lubię w sumie tych angielskich miar. Dlatego nie lubię
                  przepisów z angielskich książek kucharskich :/
                  • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:27
                    Love is a fire of flaming brandy upon a crepe suzette
                    Let's get this romance cooking, honey, but let us not forget
                    Life is a minestrone served up with parmesan cheese
                    Death is a cold lasagne suspended in deep freeze

bullshit

love, I guess, is a brand of soap
                    • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:35
                      He he, no to mnie złapałeś na gorącym uczynku, jak lazanię na gorącej blasze :P

Love? Jasne:

www.youtube.com/watch?v=-eqynEuu8g8
        • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:01
          ooo, i teraz nawet suchy kaszel sie uspokoil...
          • razzmatazzy Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:12
            Jak zalałeś to czas na mokry ;)
    • heart_of_ice Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:52
      Zdrowiej, krish;*

Pauli
      --
      Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza.
      [T.P]
      • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 22:55
        wlasnie zdrowieje. natychmiastowo.
    • puszysta_gimnazjalistka Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:03
      Też bym się poleczył, ale ledwo żyję.
      • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:07
        ja nie to ze "bym", tylko musze. ale zaraz tez musze odlozyc
        kroplomierz. jakies spotkanie mam od rana.
    • forumowicz_pospolity Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:04
      zdrowia życze, procenty powinny pomóc
      choc mi akurat nigdy nie pomogły:)
      • hsirk Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:05
        moze niewlasciwego lekarstwa probowales ?
        • forumowicz_pospolity Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:14
          hsirk napisał:

> moze niewlasciwego lekarstwa probowales ?

to było coś takiego jak twoje obecne:)
          byłem na czczo
          więc
          zwaliło mnie szybko z nóg i utrudniło znalezienie drogi do wyra
          ale postawic na nogi - nie:)
      • lacido Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:18
        może źle stosowałeś? ;)
        • forumowicz_pospolity Re: a zbolaly krish 26.03.09, 23:34
          lacido napisała:

> może źle stosowałeś? ;)

jak to zle?
          lewatywe miałem zrobic??:)