ja-mimas 15.03.11, 17:04 ... kobietę , z którą miło spędzałbym czas. Reszta później. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
istotazwenus Re: Poznam... 15.03.11, 21:21 ja-mimas napisał: > ... kobietę , z którą miło spędzałbym czas. Reszta później. > o nie wiem czy tak łatwo znajdziesz....:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-mimas Re: Poznam... 16.03.11, 00:35 A jeśli mogę się Ciebie zapytać: po czym wnosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
istotazwenus Re: Poznam... 16.03.11, 07:50 ja-mimas napisał: > A jeśli mogę się Ciebie zapytać: po czym wnosisz? ...... po tym co pisza mężczyzni co szukaja.... ze raczej nie znajdują .... ale oczywiście Ty możesz byc wyjatkiem.......czego Ci życzę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: Poznam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.11, 10:44 ja-mimas...nie wchodzić tam, gdzie Cię nie proszą, nie badaj mojego dziewictwa..Jeśi nawet przedstawienie ma mieć XXX aktów...nie denerwuj się tym, a zajmij swojim pragnieniem szukania kobiety na forum, czego Ci życzę..:)) ps.każdy ma własny życiowy cyrk, Ty jesteś od tego "wolny"...? pozdrawiam i zaręczam, że nie nastolatką i będę pisać, co mi się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-mimas Re: Poznam... 16.03.11, 11:10 Dziekuje wszystkim Paniom za życzenia. Także miło mi zawsze jest przecyztać uwagi i przeróżne omentarze bo po to jest forum. A niektórym forumowiczom jednocześnie polecam sprawdzenie znaczenia słowa forum. pozdrawiam J-M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: Poznam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.11, 11:22 J-M napisał:" polecam sprawdzenie znaczenia słowa forum." W zupełności się zgadzam z Tobą!. Niech każdy pisze, ale tak, aby nie czynić nic drugiemu... Lubię pozdrowienia i za nie dziękuje, i Tobie....i myślę, ze bez urazy wzajemnej :) ps.miło jest czytać właśnie taka odpowiedź :)) pozdrawiam ponownie Forumowiczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Poznam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 11:46 Mam szczęście, że przepiłem słownik wulgaryzmów, wino które pije sią po sprzedaży takiej pozycji pamieta się przez całe życie. Dobrze, że to był jedyny słownik, który przepiłem... I choć retrospekcja dotyczy nastoletnich wyczynów jestem dalej z tego dumny, bo gdybym nauczył się choć jednego słowa z tej pozycji... lepiej nie myśleść Cóż forum jest miejscem dla organizumów kosmopolitańskich, a hedonizm wynikający z tego być może przedstawia u schyłku chorobę cywilizacyjąną zwaną potrzebą bycia trenndy Jednak obyczaje nakazują byt określania się raczej w zakresie epitetów rodzajowo komplemetrano-dodatnich czego sobie życzmy... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-mimas Re: Poznam... 17.03.11, 00:14 obawiam się, iż nie wychodzisz na ulicę ze swego mieszkanka bo zderzenie z rzeczywostością spowodowałoby klęską całkowitą której opis nie zawiera żadna z encyklopedii, które zostały Tobie z fazy alkoholowego marazmu po zobaczeniu w lustrze jakie masz "wspaniałe życie". I tak sobie właśnie na takim prostym forum możemy wymieniać poglądy kto jest głupi a kto nie. Z poważaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Poznam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 01:15 Racja uderza rzeczywistość gołą i raczej ogoloną perspektywą, pogląd w zamiarze powinnien być ubrany w ładniejszy epitecik... książki, encyklopedie, atlasy wymieniam raczej na bieżąco - starych już nie trzymam. Wiesz co Panie ja-mimas, zrobię Ci tą uprzejmość i spróbuję odnaleść trop poszukiwań Twoich: Według mnie potrzebujesz kobiety - służki, oddanej, głuchej na Twoją wieczną nietolerancje rzeczywistości, intymnie podległej i takiej Ci życzę. Pozostaje tylko włożyć w to ducha odważnie podejść do tematu, rozszerzyć krąg poszukiwań i trafić. Prosiłbym o rozważne dysponowanie emocjami zwrotnymi, niepowodzenia nie muszą być konsolidowane w sposób na tyle drastyczny, żeby kolidowały z bogu ducha winnymi ćwierkającymi sobie ludźmi. Rozwiązania to wiodąca szutka prawdziwych meżczyzn, a wiec trzymam za Ciebie ... Z wyrazami szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-mimas Re: Poznam... 17.03.11, 00:18 Cieszę się Alfo , że tak do tego podszedłaś :) Pozdrawiam Ciebie i zawsze chętnie powymieniam się opiniami, bo to powoduje odsunięcie własnej osoby od środka i posłuchanie innych. a krytyka wg mnie jest konstruktywna pomimo i ż niesie za sobą emocje. Jednak dodam, iż dla mnie forum to nie jest całe moje życie a nawet nie małą część i nie poświęcam jemu zbyt dużo czasu a nawet inaczej napiszę iż jestem tutaj od czasu do czasu dla samego relaksu. Gdyż często wolę rozmawiać z ludźmi na ulicy przysłowiowej a nie wirtualnie. Pozdrawiam J-M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Alfa Re: Poznam... IP: *.ip.netia.com.pl 17.03.11, 11:46 Dziękuje za pozdrowienia i jakże inny "ton" postu...miły. J-M napisał: "często wolę rozmawiać z ludźmi na ulicy przysłowiowej a nie wirtualnie." na tej ulicy rozmawiam ze wszystkimi...ale na Forum wybieram Tylko jedną osobę.! ps.to nie rozmowa, a jedynie wirtualna komunikacja:)Pzdrawiam forumowiczka Odpowiedz Link Zgłoś