krolik-ok 29.07.05, 11:39 Witam Was w naszej 3 czesci watku +-50, zycze kolejnych odslon, a przede wszystkim milych znajomosci i przyjemnie spedzonego czasu w forumowym towarzystwie, zarowno *na orbicie*, jak i *w realu* !!! Wasz Krolik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia7799 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 11:48 Witam :) jestem tu nowa i nie wiem o co chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 12:00 > Wasz Krolik Ale mam ochotke na pasztecik :-)****** Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 12:04 no i pędzimy dalej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
99b2 Do Basi 29.07.05, 13:06 To jest trzecia odsłona wątku "+- 50 może byśmy się poznali" założonego niegdyś przez Królika. Początki giną w pomroce dziejów, tłumy uczestników też, jesteśmy tu, bo lubimy tu być i chętnie witamy Wszystkich Nowych +-50latków. Hej, Królikarnia, co tacy dziś nieruchawi? Proszę pomyśleć o listopadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wloba07 O!!! To już trzecia część??? 29.07.05, 13:18 Też się dopiero zorientowałam, ale ze mnie gapa, to wszystko przez ten upał!!! Flo - Twój mężczyzna jest naprawdę boski!!! A jakie oczy!!! Nieswietymikolaju - gratuluję wyboru imienia dla wnuka! Mój syn też ma na imię Adam i jest z listopada! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re:W listopadzie 29.07.05, 13:18 będzie miły chłodek i deszczyk zamiast tego upiornego upału! Aby do listopada! No ale w dobrym momencie wpadłam akurat na koniec 2 i początek 3 części! Niech nam żyje Królik i wątek nasz ulubiony!!! Sławuś miłego urlopu, a pozdrów Jeziorak i ode mnie, też się bywało, nie na jachcie (chociaż też ale nie tam) tylko pod namiocikiem, ale nad Jeziorakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Jeziorak 29.07.05, 13:26 dzięki. A jesli krolikowo przetrwa do przyszlego roku to moze gdzies zeglarsko - wypoczynkowy zjazd wymyslimy? :))) Liczę na ciebie, Dorota :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Jeziorak 29.07.05, 13:56 Sławuś Królikowo przetrwa! Już się rozmarzyłam!!!! Aaaaaach, jacht, jezioro, słoneczko, szum wiatru w trzcinach...... Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: Jeziorak 29.07.05, 14:07 jak przetrwa to i marzenia jeziorno-jachtowo-leniwe zrealizujemy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tancz_glupia_tancz Re: Jeziorak 29.07.05, 14:45 Oczywiscie, ze przetrwa! pozdrow Siemiany ode mnie jak tam tez zawitasz. Ja z a_ska1 juz na wycieczke rowerowa do Czerska jestesmy umowione na niedziele. 12 sierpnia Kazimierz . Wszystko w dobrym kierunku zmierza a Ty Slawku jakies watpliwosci masz?? Chciec to moc!! A my chcemy! zegnam sie na jakis czas z Wami ale pamietajcie o mnie i przysylajcie @. Wnuki przesliczne . papa Odpowiedz Link Zgłoś
gaja71 Re: Jeziorak 29.07.05, 14:51 Witam Basie i Szkodnika ! To pod wplywem Twojego zabawnego , zmienilam swoj nick Szkodniku! Bardzo lubie Maryle Rodowicz i jej piosenki! Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 Melduję 29.07.05, 15:30 sie w trzeciej odslonie. witajcie w ten upalny dzionek, uuff Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Upal. upal... 29.07.05, 17:21 A nad nami wisi wielka, czarna chmura, ciekawe , co bedzie dalej ? Wczoraj z takiej chmury na Mokotowie wysypal sie grad, no prosze, do czegoz to jeszcze dojdzie!! Niestety, nie wiem ile jest stopni, bo mi rozsadzilo termometr, ale, ze jest UPAŁ, to wiem ponad wszelka watpliwosc!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re:W listopadzie 20.09.05, 07:54 Dorotko, dziękuję za ten adres.Nie wiem, jak tu się poruszać, ale może się nauczę!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
an52 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 18:06 " a przede wszystkim milych znajomosci i przyjemnie spedzonego czasu w forumowym towarzystwie" a ja mam juz dosyć siedzenia przy kompie, wirtualnych pogaduszek, przepisów, porad, gadania o niczym, itp. wole spacer, kino, pub itp. ale z kim???? napiszcie prosze czy Wy to lubicie, czy daje to Wam satysfakcje?? Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 18:21 an52 - forum to platforma za pomocą której się poznajemy, potem spotykamy w realu, a nastepnie pomga podtrzymywać kontakt do następnego spotkania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menryla_rodowicz Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 18:25 hmmm, a czy my sie czasem juz nie spotykalismy, czy moze mnie nick zmyla??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 18:29 mówisz o mnie? mam wrażenie ze się spotykaliśmy parę razy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
menryla_rodowicz Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 18:34 no mnie te zeglowanie tak sie skojarzylo i ten nick.... no i tak sie pytam, czy wy zeglarzu zeglujecie tak w srodku sierpnia tez?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 18:36 strasznie skompliowane pytanie - prosze jasniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
menryla_rodowicz Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 18:40 no czy zeglujecie zeglarzu(zeglarze) w polowie sierpnia, bo ja tak...:) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 18:43 owszem zegluję w połowie sierpnia, a własciwie konczę 15 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
menryla_rodowicz Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 18:47 ja tez zegluje, ale koncze 16 wlasciwie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 18:53 a gdzież to Menryla żegluje? Odpowiedz Link Zgłoś
menryla_rodowicz Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:00 zachod-wschod i wschod-zachod....:) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:03 to prawie jak tramwaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
menryla_rodowicz Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:10 no prawie tak, tyle ze troche wyzej... Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:12 z aniołami :) Odpowiedz Link Zgłoś
menryla_rodowicz Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:14 eee, troche nizej...:) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:17 spotkałas jakiś wspólnych znajomych? Odpowiedz Link Zgłoś
menryla_rodowicz Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:20 znaczy sie jakich wspolnych znajomych???? Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:22 nie było pytania :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
menryla_rodowicz Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:25 bylo, alez bylo...:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=27088720&a=27108920 Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:29 to virtualny świat, wszystko jest ułudą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
menryla_rodowicz Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:33 znaczy mozna cie usunac uzywajac delejta??? Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:35 a sprawi ci to przyjemność? no to wal :) Odpowiedz Link Zgłoś
menryla_rodowicz Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:40 jak to wal?? jedenaste przykazanie mowi, zeby szanowac klawiature swoja, jak siebie samego, bo dwie pozostale (w szafie) nie dzialaja jak nalezy... co najwyzej mozna ladnie kliknac na deleta Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:43 no cóż, jesli w tym przypadku forma mam znaczenie, możesz to załtwic w elegancki sposób - odpowiedni strój, nastrój i pora Odpowiedz Link Zgłoś
gaja71 Re: Szkodniku! 29.07.05, 19:23 Twoja coreczka jest sliczna i slodka. Ogladajac zdjecia przypominalam sobie moja corcie z tego okresu. Tez mam pelno jej zdjec i slajdow z kapieli.Teraz to juz studentka. pozdrawiam i niech Wam sie zdrowo chowa Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 19:50 Zgubilo sie KTCT, napisalo do mnie rozpaczliwa malpe, ze nie moze nas znalezc, a chce opowiedziec o balu, na ktory wychodzi. Wiedzialam, ze tak bedzie, wyslalam instrukcje i zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 22:48 Hura huraTrzeci wątek to jest to KtCt nie załamój nas buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 22:49 Króliku rano pisałas o pasztecie Kanibalizm? Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 22:51 KTCT jest na balu :) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 22:54 Tak późno wchodzę że tylko klamke wącham? Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 22:55 nieee, tu całe popłudnie pustka , jakis taki ponury dzień :( Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 22:59 Myślałem że sie ugotuje Przejrzałem pare różnych watków Zenujące jakie bzdurne i zeby chociarz dowcipne Ten watek jest naprawde najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 22:59 chyba tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 23:00 W częstochowie bylo 38 i ani kropli deszczu Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 23:01 tu juz 3 burze Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Burza 29.07.05, 23:24 U nas była jedna ale porządna! Spędziłam ją w bramie, czekając na spóźniający się autokar wiozący z obozu moje dziecko! Mokro i ostro było - latały głęzie i blacha z daszka, ale przeżyłam (trochę mokra)i doczekałam się! A pranie wysuszyło mi się na balkonie w mokro-czarne kropki i z powrotem do pralki trafiło.Przed burzą na termometrze było 52 stopnie - okno na południe mam! Teraz coś tam chodzi dookoła i grzmi, pewni jeszcze jakaś burza wpadnie. Przyda się trochę wody, bo zamiast trawników pustynia dookoła. Na działkę i na huśtawkę chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Burza 30.07.05, 00:08 Swiatla niec pogaszone a nikogo niema No to ja gaszę zamykam okno a radio niech cichutko sobie gra Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Radio grało 30.07.05, 07:40 Nad ranem wróciłam. Swiatła pogaszone [ i dobrze = i tak już jasno było ] - ale radyjko , wesoło grało. Na balu byłam. Było dużo kwiatów [ bo to urodziny jednej z firm ], jedzonka i muzyki i tańców. I panie w pięknych sukniach i panowie w normalnych garniturach [ a potem to już w koszulach [ bo upał ]. Moja sukienka się cieszyła = bo się przewietrzyła. Sukienkę miałam w nie moim stylu = sama się zdziwiłam, że jednak w niej poszłam. Chce ktoś zobaczyć moją dziwaczną sukienkę [ dla chętnych na @ ]? A teraz: do roboty. Dzisiaj: - ktoś wyjeżdża [ pakowanie, odprowadzanie itp. ] - dziecko [ z żabojadem ] przyjeżdża [ gotowanie, podawanie itp. ]. - na działkę trzeba wyskoczyć [ trawę skosić ]. Może, do wieczora, przeżyję. A wieczorem pójdę spać !!! Miłego i wesołego dnia [ dzisiejszego i jutrzejszego i dalszych też]. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Witam nowych: 30.07.05, 07:48 " Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjaciółmi" - na tej zasadzie, z dziką rozkoszą, witamy nowe twarze = przyjaciół Florentynki i Sławka . Pozostałych, nowych = też z dziką rozkoszą witamy = na zasadzie kredytu zaufania i szansy przetrwania a nawet rozwoju na królikowym forum. Powitalne papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re: Witam nowych: 30.07.05, 08:45 Witam wszystkich. Nie odzywam się na forum przez neostradę. Ciągle mnie wykopuje. Jak się uda połączyć to nim napiszę jestem rozłączona i nie mogę wysłać i tak w kółko. Straciłam do niej cierpliwość i wczoraj w telepunkcie złożyłam wypowiedzenie. Muszę pomyśleć o innej formie podłączenia do internetu. Jeżeli do 12 sierpnia nie dam znaku życia to znaczy że nie mam już internetu i spotkamy się w Kazimierzu. Mam nr telefonu do KTCT i Sławka. Będę w kontakcie telefonicznym. O znowu mnie wykopało i nie wiem czy będę miała ponowne połacznie i uda mi sie wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy4 Re: Witam nowych: 30.07.05, 08:50 Udało się. Flo i Parmesan dzięki serdeczne za zdjęcia. Na takich mężczyzn patrzę z przyjemnością. KTCT nie pytaj tylko @ roześlij. Ucieszę się. I nie ukrywam,że ciekwa również jestem. Zyczę miłego dnia i ślę papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Witam nowych: 20.09.05, 08:16 Moja córka wypisała się z neostrady, to jej odłączyli też telefon! Najlepiej jest przez kablówkę, ja mam UPC, ale ASTER daje pakiet kablówki, internetu i telefonu po bardzo dobrej cenie. Córka na to przeszła. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Witam nowych: 30.07.05, 08:46 Ja też witam Was wszystkich w kolejnej odsłonie: starych bywalców i nowych, i tych ze zmienionymi nickami. Te zmienione trochę mi w głowie namieszały .. bo nie wiem kto to jest Szkodnik? Wczoraj miałam bardzo pracowity dzień (goście na diecie contra elegancka kolacja) poł dnia spędziłam w kuchni na gotowaniu, pieczeniu itp. Nie zauważyłam nawet że na zewnątrz jest upał! Ale najważniejsze, że dzięki Waszej pomocy wszystko świetnie się udało :) Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Bale 30.07.05, 08:51 KtCt; Ale Ty masz fajnie z tymi balami! Jak ja lubię tańczyć! Ale nikt na bal nie chce mnie zaprosić :( Poproszę o fotkę w sukience:) A @ ode mnie dotarła do Ciebie? Nie mam wnuków własnych, to cudze wysłałam! Słiczne i rezolutne. Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Re: Bale 30.07.05, 09:00 mandy, a-ska1: sukienkę Wam posyłam [ z przodu, z tyłu i w pełni ]. Tylko proszę na sukienkę patrzeć [ a nie na nogi ]. Nogi ogląda się 99b2 a nie mnie! Ten pan na zdjęciu to nie mój pan . To człowiek, który każdą panią, między kwiatami, w takt muzyki, na parkiet wprowadzał. Późno tam poszłam - to pan już bez marynarki był i myślał o zostaniu w podkoszulku . Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Bale 30.07.05, 09:09 sukienka jeszcze nie doszła... ale poczekam jeszcze chwilkę. A moje dzieciaki dotarły do Ciebie, KtCt? Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Re: Bale 30.07.05, 09:25 a-ska1: z wysłaniem sukienki kłopot miałam, bo: ona jest taka falbaniasto-szczypankowa, że: nie wiedziałam jak ją spakować - by do Ciebie i mandy dotarła niepognieciona. Już wyleciała, ale nie wiem [ jak zwykle ] czy doleci. Papatki P.S. Muszę komputer wyłączyć by cokolwiek , na przyjęcie gości, przygotować. Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Bale 30.07.05, 09:46 KtCt, Sukienka doleciała! Nie pognieciona! Fajna sukienka, w sam raz na bal! I do tego w najmodniejszym w tym sezonie kolorze ;) Ślicznie w niej wyglądasz :) Znowu goście mi sie dziś szykują... Zadzwonili, zaprosiłam! Ale żadnego stresu dziś nie mam, bo to bardzo dobrzy starzy znajomi goście :) :) Pędzę do sklepu po kiełbaski, kaszanki, karkówki = grillowanie będzie. Miłego dnia wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Witam nowych: 20.09.05, 07:57 Jak się w tym połapać, na razie nie kumam!Może się nauczę.Pierwszy raz! Odpowiedz Link Zgłoś
hanula1950 Re: Witam nowych: 20.09.05, 08:13 Dzięki za powitanie, ja dziś po raz pierwszy, ale myślę, że nie ostatni.Na imię mam Hania, mieszkam w Warszawie.Mój blog to hanula1950.blox.pl Strona w sieci hanula1950.w.interia.pl Na stronie piszę o sobie, to można mnie poznać! Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 23:25 Zawirusował mi sie musieliśmy go wyczyścić i mnie nie było Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 23:27 Pojawiła sie nowa Basia ale chyba jej nie ma śpi? A hoj Basia Odpowiedz Link Zgłoś
krolik-ok Re: KTOTOCOTO, tu jestesmy, ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 09:59 Zaraz obejrze sukienke KTCT, ale opisz nam poetycko, jak sie zgubilas, to moze byc poemat, plizzzzzz........!!!!!!!!!!!!!!!A z Zabojadem, jak sobie gawedzisz, tzn. po jakiemu? Ja mam dzis pozegnanie, dziecko, ktore wrocilo z Londynu, znow wyjezdza. Zapraszam gosci, zeby u mnie odetchneli, ale nawet przyjechac juz nie maja sily. Zycze wszystkim milego dnia i nikomu tych 52 st., ktore byly u Doroty, u mnie tez tak bylo, tylko nie widze tego, bo , jak wspominalam, termometr rozszdzilo, na szczescie!! Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Witam 30.07.05, 10:33 z rana :)))) i uciekam, musze troche po sklepach połazić :( Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Witam 30.07.05, 10:38 Nareszcie mam wolne KtCt Ja tez chce@ oczywiście jako zdrowy samiec zajrze pod spód Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Czestochowa 30.07.05, 10:46 To nie tylko pielgrzymki Nie śmiem konkurować z kwaterami w kazimierku Nie mam wprawy ale "nie ważne gdzie śpisz wazne jak sobie pościelesz Z kuchnia nie mam Problemów tym bardziej że "nie wazne co jesz wazne w jakim towarzystwie Pracy mam narazie huk Ale" Wrzesień to młoda jesień i tak piękna jak my Jestem nowicjuszem na watku ale może czasem warto zaryzykowac? Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Obiad 30.07.05, 10:47 mam ugotować Ale kto będzie jadł w taki upał Zrobie pierogi z jagodami Odpowiedz Link Zgłoś
ktotocoto Faceci; 30.07.05, 11:05 Sławek po smalec [ lub margarynę ] poszedł. A chciałam go zapytać czy: są jeszcze miejsca na jachcie [ sierpień 2006 ]? Pewnie jest tak: Sławek zaproponował i wszyscy się zgłosili [ a działo się to w czasie, gdy ja tańczyłam = przebalowałam = straciłam = taką szanso-okazję ]. Nieświętymikołaj: @ jutro wyślę [ bo cyrko - zamieszanie mi się , teraz, w domu robi ]. Na zdjęciu: wolno podglądać, bo: pod spodem miałam ładniejsze niż na wierzchu. Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Faceci; 30.07.05, 11:11 Czas spedzony na zabawie nie jest czasem straconym Co przebalowałaś to sie pisze w pozytywy Czas stracony to przemarudzony Motto na dzis "Na spalonej trawie łace opalają sie zające a Króliki że nie lenie wolą popływać w basenie Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Szkodniku! 30.07.05, 12:53 Dziekuję. Jest słodka, cudowna, choć już dawno nie robilismy jej żadnych zdjęć. :-( Czekamy aż postawi pierwsze kroki, tego momentu to tatuś za żadne skarby nie przepuści :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Szkodniku! 30.07.05, 13:35 Posikałem się ze śmiechu i mały Mikolajek patrzy zdziwiony że można taką wielka kałuze zrobic Masz więcej w d....niż przeciętna kobieta w torebce hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
99b2 Heeeej po nawałanicy 30.07.05, 14:14 Matko jedyna, 5 godzin po nawałnicy nie miałam internetu, i już nie wiem, kto jest kto, i nie nadążam z czytaniem. Już jest prawie 100 postów!!! Jechałam przez Warszawę, wzdłuż ulic pełno połamanych gałęzi, powyrywanych drzew. Do An52 wysyłałam zaproszenie do wyjścia wspólnego, bo się skarżyła, że nie ma z kim, ale post utonął w nawałnicy. An52 odezwij się na forum lub przyślij @. Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Wy to się mozecie spotykać 30.07.05, 14:16 Tylko ja mieszkam w podklasztornej dziurze Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Heeeej po nawałanicy 30.07.05, 14:17 U Was nawałnica a u nas mini piekiełko Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: Heeeej po nawałanicy 30.07.05, 14:34 wczoraj była, dzis znowu Tunezja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
99b2 Re: Heeeej po nawałanicy 30.07.05, 14:41 Ktoś mi powie na skróty, czy "Rodowicz" to ktoś nowy? Gaja zmieniała nick, czy ktoś inny? Czy jest ktoś nowy oprócz An52? Nie mogę się połapać, ten upał działa na mnie ogłupiająco. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Nowi 30.07.05, 14:43 to Szkodnik i Menryla. Szkodnik moze będzie od czasu do czasu zaglądał choć ma duzy minus do 50, menryla raczej nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
99b2 Re: Nowi 30.07.05, 14:48 A Menryla nie będzie zaglądać, czy nie ma daleko do +-50? Odpowiedz Link Zgłoś
99b2 Do Doroty 30.07.05, 14:55 Nie wiem, skąd jest An52, może się odezwie. Ja siedzę w Warszawie cały sierpień i chętnie polatam. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 Dorotko 30.07.05, 15:00 otrzymalam powidomienie o rozach, a roze gdzie ?! pozdrawiam, w Sz-nie ciagle pali !!! Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 Re: ZBRODNIA TO NIESŁYCHANA 30.07.05, 15:14 Pani zabiła pana -- W moim ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: ZBRODNIA TO NIESŁYCHANA 30.07.05, 15:58 Anusiu, jesteś genialna, ja też bym tak chciała, zaniast pocztą wszystko wysyłać!!! Można prosić o kurs? Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: ZBRODNIA TO NIESŁYCHANA 30.07.05, 16:23 Dorotko, witaj! mam zapasowy rower, górski, a jakże :) tylko że ma męską ramę.. jak umiesz na takim jeździć, to nie ma sprawy, w każdej chwili do usług! mam nadzieję, że upał jutro już choć trochę odpuści Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Rower! 30.07.05, 16:32 Dzięki A_ska! Męska rama to nie jest to co tygrysy lubią najbardziej, ale i tak chcąc jeżdzić w Wawie muszę pożyczać rower od dziecka, więc na jedno wyjdzie, a nie musiałabym targać go przez całe miasto, więc chętnie skorzystam! Odpowiedz Link Zgłoś
a_ska1 Re: Rower! 30.07.05, 16:44 No to super! Pojedziemy do lasu! Ale sie cieszę! A kiedy mogłabyś? bo wiem, że u Ciebie teraz działka :) Może jeszcze Florentynka da się namówić? Doro, zdjęcie wśród róż - piękne, jak ilustracja do wierszy Mickiewicza (..a przed nią baranek, a nad nią motylek..) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Rower! 30.07.05, 17:01 No ja to pewnie dopiero od września będę bardziej dostępna, im później tym lepiej, mam nadzieję, że zima nie zacznie się już od października! Też się cieszę! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re:Róże 30.07.05, 16:48 witam tych co sa Dzięki za róże A ten psiak to twój? dzisaj rower to katorga w każdym razie u nas Wybieram sie na piwo ale na zewnątrz jest okrutnie Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re:Róże 30.07.05, 17:09 Psiak mój, a jakże, mój obrońca i towaszysz samotnych chwil! W zasadzie na działce przeważnie jestem sama, niewielka różnica czy dziecko jest czy go nie ma, bo i tak idzie i nieraz cały dzień go nie widzę, nawet czasem na posiłek zapomni przyjść, trzeba go długo wołać! O rety jak gorąco! Ja dziś cały dzień piorę i zanim się pralka wypierze, to rzeczy z poprzedniej są już suche! Niesamowite! Temperatura w słońcu pewnie taka jak wczoraj, bo w cieniu jest ok 40! Ja chcę na Alaskę! Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Dorotko 30.07.05, 15:55 Anusiu, róże były oporne, chyba przez te kolce, ale chyba wreszcie pooooszły! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Heeeej po nawałanicy 30.07.05, 20:28 To masz teraz kupe roboty jak sadzę A zniszczenia masz poważne? Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Ja to mam pecha 30.07.05, 20:35 Jak nie pracuje i mogę klikać to nikogo nie ma BBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Ja to mam pecha 30.07.05, 20:48 Anusia nie gaś mi światełkka w tunelu Jestem sam z Mikolajkiem i nie od razu czasem odpisuje Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: Ja to mam pecha 30.07.05, 21:02 Ja jestem? Dziecko jakieś paskudztwo w tv ogląda i klawiaturę dopadłam! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Ja to mam pecha 30.07.05, 21:04 Mój wnuk wykąpał myszke Teraz używam starego rupiecia pasujemy do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: Ja to mam pecha 30.07.05, 21:05 oj. wreszcie ktos sie pojawił Dziięki za róże :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: RE 30.07.05, 21:13 Ale przecież Dorota TO JEST TO!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: RE 30.07.05, 21:16 Nie chciałem Fo Pa W ogołe nie to miałem na myśli i już sype głowe popiołem Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: RE 30.07.05, 21:18 Byle nie gorącym, bo się poparzysz! No dobra, OK, wybaczam, przyjmuję, że to z zachwytu! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: RE Ulżyło mi 30.07.05, 21:20 Wnioskuje z róznych postów ze Slawek jest na jachcie czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: RE 30.07.05, 21:17 A tak się starałam nie wystawać za bardzo zza tych róż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: RE 30.07.05, 21:18 Wole nie komentować ale to Ty uświetniasz to zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: A h tak 30.07.05, 21:26 Mam małe pytanie żeby przeczytać kolejny post musze wyjść z wątku i potem wrócic czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Re: A h tak 30.07.05, 21:28 nie trzeba wychodzić, kliknij na poprzednie lub nastepny, zalezy jak ustawiłes drzewko Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: RE 30.07.05, 21:17 Coca coli jest wszędzie pełno a Ty tylko jedna Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Wymoczyłem 30.07.05, 11:13 W stAwie nogi TERAZ GOTUJE PIEROGI Zabojadom i ślimakożercom mówię tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Zdjęcia! 30.07.05, 14:36 KTCT ja też sukienkę poproszę! Wnuków też trochę mi możecie podrzucić, własne mi póki co nie grożą to chociaż na cudze popatrzę! Gaja i A_ska mam nadzieję, że jutro nie będzie takiego upału, bo czarno widzę tę jazdę do Czerska. Szkoda, że nie mogę z Wami pojechać, mam w Czersku przyjaciółkę, mogłabym do niej wpaść. Ale cóż może innym razem! Chociaż nie wiem, czy dojadę, ja tak do 30 km na razie robiłam na rowerku, a tam chyba dalej? A nie masz A_ska jakiegoś zapasowego roweru? Bo mogłabym kiedyś do Ciebie metrem dojechać i na jakąś wycieczkę wspólną ruszyć, ale póki co nie mogę się roweru dorobić. Tylko na działce mam, antyczny okrutnie i co się gdzieś dalej na nim wyprawię to mi psikusy wyczynia i nie wiem nigdy czy uda mi się na nim wrócić. Już zdarzyło mi się go zostawić po drodze i zostać przez przemiłą młodzież dowiezioną z górą zakupów do domu. 99b2 a skąd wiesz, że An52 z Wawy jest? Ja się tego nie doczytałam, ale jakby co od września też chętna na jakieś wyprawy jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
99b2 Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 17:06 Florentynko, jesteś w domu? Odezwij się. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-zam Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 17:12 Flo pewnie jest w domu i dlatego się nie odzywa, bo kompa ma tylko w pracy, więc dziś pewnie nie pracuje, o dziwo! Odpowiedz Link Zgłoś
slawek004 Dzieki, wam panie 30.07.05, 17:22 za kwiaty . Ja juz po zakupach, pakowaniu. Piję piwko - mix , rzecz jasna chłodne i czekam co mi przyniesie jutrzejszy poranek Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anusia100 Dorotko 30.07.05, 17:29 w sprawie przyspieszonego kursu sprawdz @ papatki Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Dzieki, wam panie 30.07.05, 18:52 No sławek co ty juz dzień kończysz? Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: PLUSMINUS 50 - oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 21:36 Bedziesz miał laptop? Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Nieswiety 30.07.05, 21:42 Sławek iDorota powycierali a Ty coś tak uciekła Odpowiedz Link Zgłoś