29.08.11, 12:36
www.swiatseriali.pl/seriale/m-jak-milosc-383/zdjecie,iId,342456,iSort,5,iTime,1,iAId,19692
wink
Obserwuj wątek
    • anna_geras Re: [*][*] 29.08.11, 17:26
      Ja się już wzruszyłamsmile scenarzysci zrzynają z klanusmile Marek po miesiacu zacznie znowu stukać Grażynę, dziecki będą miały focha, Mateuszek bedzie chciał mieszkać z dziadkami a przybłedy z bio rodzicamismile
      • lezka_z_posen Re: [*][*] 29.08.11, 17:44
        anna_geras napisała:

> Ja się już wzruszyłamsmile scenarzysci zrzynają z klanusmile Marek po miesiacu zaczni
        > e znowu stukać Grażynę, dziecki będą miały focha, Mateuszek bedzie chciał miesz
        > kać z dziadkami a przybłedy z bio rodzicamismile

to Twoja fantazja/intuicja gieras, czy faktycznie takie bedo faktywink?
        • anna_geras Re: [*][*] 29.08.11, 18:08
          lezka_z_posen napisała:

> anna_geras napisała:
          >
          > > Ja się już wzruszyłamsmile scenarzysci zrzynają z klanusmile Marek po miesiacu
          > zaczni
          > > e znowu stukać Grażynę, dziecki będą miały focha, Mateuszek bedzie chciał
          > miesz
          > > kać z dziadkami a przybłedy z bio rodzicamismile
          >
          > to Twoja fantazja/intuicja gieras, czy faktycznie takie bedo faktywink?

intuicjasmile
    • lezka_z_posen Re: [*][*] 30.08.11, 19:49
      album z fotami nagrobka hanki powinni wydac, sprzedalby sie jak swieze bulywink
      www.fakt.pl/Grob-Hanki-Mostowiak-Zdjecia-,galeria-artykulu,113236,4.html
    • lezka_z_posen Re: [*][*] 31.08.11, 10:47
      sprawa grobu hanki urasta do rangi narodowejwink
      www.fakt.pl/Blad-na-grobie-Hani-Mostowiak-Zobacz-,artykuly,113356,1.html
    • lezka_z_posen Re: [*][*] 31.08.11, 16:10
      afery nagrobkowej ciag dalszywink
      www.fakt.pl/Mostowiak-zmarla-w-urodziny-Tuska-Spiskowe-teorie-w-internecie,artykuly,113382,1.htm
      • lezka_z_posen Re: [*][*] 31.08.11, 16:12
        www.fakt.pl/Mostowiak-zmarla-w-urodziny-Tuska-Spiskowe-teorie-w-internecie,artykuly,113382,1.html
        • anna_geras Re: [*][*] 31.08.11, 21:01
          Nowa, wsiowa czolowka bez Hanki ale z wylaszczoną Cichopkową www.plejada.pl/3,51373,news,1,1,m-jak-milosc-nowa-czolowka-bez-kozuchowskiej,artykul.html
          • lezka_z_posen Re: [*][*] 31.08.11, 21:08
            przybledy niezle wyrosly, ale nagrobka hanki w czolowce jednak brakujewink)
            • anna_geras Re: [*][*] 31.08.11, 21:20
              lezka_z_posen napisała:

> przybledy niezle wyrosly, ale nagrobka hanki w czolowce jednak brakujewink)

juz wiadomo z czego tak michy w tej czolowce cieszosmile
    • lezka_z_posen Re: [*][*] 06.09.11, 20:50
      qrde jak pacze na popalonego blond wszarza myszy mostowiak, to przebolec nie moge, ze tak sie oszpecila niesczac piekne, naturalne, dlugie wlosy.niech by je nawet skrocila, ale to tlenienie x 100 bylo zbedne, teraz mega zniszczone kudly ma.
    • lezka_z_posen Re: [*][*] 18.10.11, 21:07
      dawno nie lukalam i dzis troche pacze - akurat trafilam na scene z julcia wroblewska.to dziecko w ogole sie nie zmienia, nie rosnie.az z ciekawosci sprawdzilam ile ma lat i mialam farta - julcia ma dzis 13-ste urodziny!!a wyglada i zachowuje sie na gora 7, to nie jest normalne.o ile zachowanie moze narzucac "rola", to ten wyglad jest zastanawiajacy.sasiedzi maja 14-letnia core i to juz panna pelna geba, modnie (mlodziezowo) ubrana, "na czasie" fryz itp. - julcie naprawde powinni zaprowadzic do specjalisty, bo na bank nie rozwija sie normalnie.
      • dymiacy_piecyk Re: [*][*] 18.10.11, 21:12
        Aż sprawdziłem, bo nie chciało mi się wierzyć. Jak się nazywa taka choroba, że dziecko nie rośnie i wygląda wciąż jak przedszkolak? Ona na dodatek jest coraz brzydsza.
        • lezka_z_posen Re: [*][*] 18.10.11, 21:27
          przedwczesne starzenie to progeria, ale na to julcia raczej nie cierpiwinkczeba by wygooglac jej przypadlosc.
          kolejny szok - po big bombelos cichopek sladu nie ma, normalnie decha prawie.
          • neufahrwasser_in Re: [*][*] 18.10.11, 22:38
            www.fakt.pl/Zosia-z-quot-M-jak-milosc-quot-slabo-sie-uczy-,artykuly,96638,1.html
            No zdrowa to ta dziewczyna na bank nie jest. Coś nie si z przysadką mózgową musi być.
    • lezka_z_posen Re: [*][*] 03.11.11, 09:12
      przypominam, ze w poniedzialek wiekopomna chwila - hanus odwali kitewink
      www.pudelek.pl/artykul/36105/m_jak_milosc_oglada_ponad_7_milionow_osob/
      wprawdzie ogladam juz bardzo rzadko i tylko fragmenty, ale na ten odcinek zasadze sie w caloscismile
      • anna_geras Re: [*][*] 03.11.11, 09:16
        lezka_z_posen napisała:

> przypominam, ze w poniedzialek wiekopomna chwila - hanus odwali kitewink
        > www.pudelek.pl/artykul/36105/m_jak_milosc_oglada_ponad_7_milionow_osob/
        > wprawdzie ogladam juz bardzo rzadko i tylko fragmenty, ale na ten odcinek zasad
        > ze sie w caloscismile

to może paść jakiś rekord oglądalnoścismile ja też już nie lukam od dawna bo to tylko czerwony polik i nic więcej, ale ostatnie westchnienie Hanuś czemu niesmile
        • lezka_z_posen Re: [*][*] 03.11.11, 09:27
          ja jak osotanio moze z 5 minut ogladalam, to stwierdzilam, ze juz nawet bohaterow nie kojarze (jakas kasia w grabinie mieszka, chochol szykuje sie do slubu z joasia chyba - nie znam tych pan)
    • lezka_z_posen Re: [*][*] 06.11.11, 16:09
      to juz jutro:
      www.fakt.pl/Tak-umarla-Hanka-Filmik-wyciekl-do-sieci,artykuly,135940,1.html
      filmik jest juz niedostepny, ale ja zdazylam obejrzecsmile
    • lezka_z_posen Re: [*][*] 08.11.11, 15:45
      ale oszukujo w tyc serialach, hehe:
      www.swiatseriali.pl/seriale/m-jak-milosc-383/zdjecie,iId,364193,iSort,5,iTime,1,iAId,20825

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka