Dodaj do ulubionych

HEATH3.....

02.12.02, 13:06
..a masz kobieto!!!:))))

tygrysek...
Obserwuj wątek
    • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 02.12.02, 13:08
      dzieki !!! Mezczyzno ?!?
      • tygrysek_ Re: HEATH3..... 02.12.02, 13:11
        powiedzmy.... kocie!:))
        ..jak tam po Andrzejkach???:)
        • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.02, 13:15
          No właśnie, jak?:)
          • tygrysek_ Re: HEATH3..... 02.12.02, 13:17
            Ronja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:)
            ...zyciowe siły we mnie teraz wstąpiły!!!:)

...ale i tak siem słabo czuje...moje andrzejki zaczeły sie o 19. a skończyły o
            6 rano.... zdycham,..cierpie,..:)
          • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 02.12.02, 13:17
            kompletnie zapomnialam ze byly. na dodatek u nas padalo i marzlo wiec jakbym
            pamietala to i tak bylby guzik z tego !
            czesc Ronka !!! kurde smutno mi ze musze zaraz znikac (((
            • saqqara Re: HEATH3..... 02.12.02, 13:23
              witam wszystkich cieplutko, zima na wrzosowisko zawitala....
              buzki cieplutkie, szczegolnie dla powracajacych:))
              • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.02, 13:28
                Cześć, Szaki:)
                Bardzo zablowaliście?
            • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.02, 13:24
              A ja się wytańczyłam!!!!! i mimo watsrwy śniegu nie przeszkadzał mi powrót w
              letnich butach o 3 do domu.
              Cześć, buziaki
              • tygrysek_ Re: HEATH3..... 02.12.02, 13:27
                to konia na dyskoteke wpóścili z Tobą!!!!????:)))))))
                • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.02, 13:28
                  A nie, świnie, nie wpuścili...:)
                  Przeżyłam tę noc bez niego...
                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 02.12.02, 13:31
                    współczuje Ci Ronka!!:))))),..to musiało być przykre:((
                    ..uważam to za dysktyminacje koni i w ogóle zwierząt!!!
                    ..a jako Tygrys tez sie do nich zaliczam!!!
                    ..wznosze więc okrzyk: do boju o swoje prawa!!!!!!!!!!1:)))
                    • ronja Re: HEATH3..... 02.12.02, 13:34
                      Oj, Tygrys wyśle swojego konia coby razem z Tobą ustawił się z transparentami w
                      Wwie pod Dworcem Centralnym i skandował Twoje hasła:)))))))
                    • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: 212.127.78.* 02.12.02, 13:36
                      O!!!!!!!!!!!!!!!! Cześć Ronieczko;)))))))))) Jak fajnie, że nas odwiedziłaś:)))
                      • ronja Re: HEATH3..... 02.12.02, 13:41
                        Cześć, Arosko!:)
                        Ty też chyba z rzadka się tu pojawiasz...
                        • tygrysek_ Re: HEATH3..... 02.12.02, 13:47
                          może zrobimy z nim jakąś blokade!!!!???:))
                          • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 02.12.02, 18:09
                            to ja proponuje zime zablokowac ! niech sie wynosi do Arktyki albo na Syberie !
                            precz !!! :)))
                            • laelia Re: HEATH3..... 02.12.02, 21:06
                              sto buziaków i uścisków dla wszystkich. Tęskni mi się za wami i wypić by się
                              chciało :)
                              • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.02, 21:08
                                Mi też Laelka, mi też:(
                                • laelia Re: HEATH3..... 02.12.02, 21:20
                                  to co, do monitorka?
                                  będziesz 21-go w Wawie?
                                  • ronja Re: HEATH3..... 02.12.02, 21:22
                                    Ja ju ż dziś piłam więc może mi być zaliczone:)
                                    A 21-go jeszcze nie wiem...
                                    • laelia Re: HEATH3..... 02.12.02, 21:25
                                      Ronka, nie ściemniaj!
                                      • ronja Re: HEATH3..... 02.12.02, 21:25
                                        Ale w grudniu w ogóle powinnam się pojawić
                                        • tygrysek_ Re: HEATH3..... 03.12.02, 07:05
                                          witam Panie!:)
                                          ...widze że nastapił masowy i niekontrolowany come back starych bywalczyń!!!:))
                                          • saqqara az milo poaptrzec 03.12.02, 08:09
                                            ze sie podwaliny tego watku pojawily:))

caluje PAnie szczegolnie, Tigerowi przesylam buziaka:)
                                            • tygrysek_ Re: az milo poaptrzec 03.12.02, 08:11
                                              tylko buziaka??? o nie!!! obrażam siem!!!!:)

hihi....Szaki,...kolezanka wróciła! wiesz co mam na myśli!:)
                                              • saqqara ja Cie kiedys zabije 03.12.02, 08:20
                                                wlasymi rekami obedre z futra, wypatrosze a Twoj leb powiesze nad lozkiem,
                                                slowo skauta!!!!!!!

drapanie moge dorzucic do tego buziaka.....
                                                • tygrysek_ Re: ja Cie kiedys zabije 03.12.02, 08:23
                                                  czemu??? ja jej dobrze życzyłem!!! i widzisz! dzieki temu wróciła!!!!:))

...dorzuć jeszcze coś...:))

tygrysek...
                                                  • saqqara Re: ja Cie kiedys zabije 03.12.02, 08:32
                                                    nie wqr...aj mnie!!!!!

a co chcesz?;)
                                                  • tygrysek_ Re: ja Cie kiedys zabije 03.12.02, 08:40
                                                    o co Ci zaś idzie????:),..i bądź tu miły!!!!!:)

..a co możesz dorzucić???:)
                                                  • saqqara Re: ja Cie kiedys zabije 03.12.02, 09:23
                                                    dobrze wiesz o co mi idzie, nie zgrywaj idioty!!!

zalezy co bedziesz chcial;)
                                                  • tygrysek_ Re: ja Cie kiedys zabije 03.12.02, 09:25
                                                    naprawde nie rozumiem,... ciesze sie ze wróciła, bo dobrze jej życzyłem, cały
                                                    czas myslami byłem przy Niej i jej garach a Ty co??? jeszcze mnie opierdalasz!!
                                                    buuuuuuuuuuuuuuu......

no dożuc jeszcze coś od siebie!:)

• saqqara Re: ja Cie kiedys zabije 03.12.02, 09:28
                                                    nie zgrywaj sie!!!! dobrze wiem ze nie o to Ci chodzi....(widze Twoj uchachany
                                                    pyszczek i mnie cholera bierze:)))
                                                    prosze, nie zaczynaj znowu bo Ci wstydu narobie....

cos jeszcze? hm.... przytulenie moze byc?
                                                  • ronja Re: ja Cie kiedys zabije 03.12.02, 09:38
                                                    A o kim mówicie?:)
                                                  • tygrysek_ Re: ja Cie kiedys zabije 03.12.02, 09:46
                                                    cze Ronka!! mówimy o pewnej koleżance Szakirki, której nie było ale jest...
                                                    ..wszyscy sie o Nią i jej gary martwiliśmy,..a juz ja szczególnie!!!!
                                                    ..zresztą Ronja znasz mnie przeciez i moje dobre serce!!!:))
                                                    ..i widzisz co mnie ze tę dobroć, współczucie, solidarność spotkało????
                                                    jeszcze mi teraz baba jedna grozić będzie!!! a w dupe!!! mów Szaki co chcesz!!!
                                                    ..ja i tak sie nie wypre że żal mi jej było i że martwiłem sie o jej zdrowie,
                                                    fizyczne i psychiczne, gary i wszystko co od niej pochodzi!!!
                                                    ..poprostu Ronka Szaki jezd zazdrosna,.... ale tak już w miłości bywa..:))))

tylko przytulić???,..może Ci gorączke zmierzyć?:)))
                                                    ..mam fajny termometer!!!:)))

• ronja Re: ja Cie kiedys zabije 03.12.02, 09:53
                                                    Rany, ide wątki poczytać, bo czuję sie niegramotna
                                                  • Gość: Aroska Re: ja Cie kiedys zabije IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 03.12.02, 10:41
                                                    Witajcie Wszyscy, cześć Ronjeczko:)))))...i już wszystko wiesz??;)))
                                                  • tygrysek_ Re: ja Cie kiedys zabije 03.12.02, 10:42
                                                    chyba ją zabiło to co przeczytała!:)
                                                  • Gość: anka1 Re: ja Cie kiedys zabije IP: 212.33.74.* 03.12.02, 10:55
                                                    aloha ! tylko dlaczego ja mowie aloha skoro zimno jak chudy byk !!! ??? :)))
                                                  • tygrysek_ Re: ja Cie kiedys zabije 03.12.02, 11:05
                                                    bo Ty zawsze mówisz aloha,... a locha już śpi!!:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: ja Cie kiedys zabije IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 03.12.02, 11:06
                                                    Aniu!! A jaka ta zima u Ciebie...jest śnieg??...czy tylko bardzo zimno...
                                                    Bo jak ma być ta zima to najlepiej taka prawdziwa...dużo śniegu;))))))))
    • saqqara TIGER, PODEJDZ NO DO PLOTA!!!! 03.12.02, 11:08
      tygrysek_ napisał:

>mówimy o pewnej koleżance Szakirki, której nie było ale jest...
      > ..wszyscy sie o Nią i jej gary martwiliśmy,..a juz ja szczególnie!!!!
      > ..zresztą Ronja znasz mnie przeciez i moje dobre serce!!!:))
      > ..i widzisz co mnie ze tę dobroć, współczucie, solidarność spotkało????
      > jeszcze mi teraz baba jedna grozić będzie!!! a w dupe!!! mów Szaki co
      chcesz!!!
      > ..ja i tak sie nie wypre że żal mi jej było i że martwiłem sie o jej zdrowie,
      > fizyczne i psychiczne, gary i wszystko co od niej pochodzi!!!
      > ..poprostu Ronka Szaki jezd zazdrosna,.... ale tak już w miłości bywa..:))))
      >
      >
      > tylko przytulić???,..może Ci gorączke zmierzyć?:)))
      > ..mam fajny termometer!!!:)))

I SIE KURNA Z TEGO TLUMACZ!!! I GOOCIO, ZE MNIE KOCHASZ A JA ZE ZAZDROSNA I TO
      Z MILOSCI ITD. TO DO MNIE NIE TRAFIA. PROSILAM, TLUAMCZYLAM, A TY NIC, JAK
      GROCHEM O SCIANE, JAK DZIAD DO OBRAZU.... TERAZ PRZEGIALES PALE NA MAXA.
      serio mowie...
      • tygrysek_ Re: TIGER, PODEJDZ NO DO PLOTA!!!! 03.12.02, 11:31
        chyba coś źle zrozumiałaś,..więc siem nie denerwuj tak!!:)
    • saqqara witam kolejna odnaleziona czyli Aroske 03.12.02, 11:36
      Pani to juz wogole nie ma wytluamczenia dla takiego zachowania...prosze sie
      usprawiedliwic...:)
      • tygrysek_ Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske 03.12.02, 11:51
        a ja już kurwa z Wami w ogóle nie wiem o co chodzi!!! pierdole to!!!!!
      • tygrysek_ Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske 03.12.02, 11:51
        a ja już kurwa z Wami w ogóle nie wiem o co chodzi!!! pierdole to!!!!!
        • saqqara Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske 03.12.02, 11:53
          mielismy o tym nie gadac, ani tu ani na innym watku, wiec zmieniam temat, czy
          to nie jest oczywiste?
          • tygrysek_ Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske 03.12.02, 11:58
            to mogłaś napisac że pogoda jezd chujowa a nie sie dopytywac kogo, czemu i ile
            nie było!!!!!!!
            • saqqara Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske 03.12.02, 12:01
              a co? temat tabu? nie moge sie zapytac dlaczego Aroski nie bylo? mogla mi
              napisac cokolwiek, zupelnie niezgodnie z prawda, nie musi mi przedstawiac
              dowodow..
              moze mi przedstaw liste tematow, o ktore nie powinnam jej pytac, zebym sie nie
              zachowala fopa next time.

• tygrysek_ Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske 03.12.02, 12:08
                nie gadaj gupot Szaki dobrze wiesz o co mi chodzi!!
                • saqqara Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske 03.12.02, 12:15
                  dobrze, przestaje gadac glupoty, i licze na to samo z Twojej strony.
                  • tygrysek_ Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske 03.12.02, 12:18
                    możesz liczyć!
                    • saqqara Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske 03.12.02, 12:20
                      ciesze sie.
                      dobrze, to teraz moze porozmawiamy o czyms milszym, moze byc o chu...owej
                      pogodzie?
                      • tygrysek_ Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske 03.12.02, 12:22
                        mogiemy!:)

kurwa!!!!!!!! jaka ta pogoda chujowa!!!! jak chuj!!!!:)))))
                        • saqqara Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske 03.12.02, 12:29
                          aha, jaka masz pogode u siebie? to sie porowna;)
                          • Gość: Aroska Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske IP: 212.127.78.* 03.12.02, 12:40
                            Wariaci!!;))))) Ale Was wzięło;)))))
                            A co do tłumaczenia się to powód nie jest jakiś szczególny...byłam cały czas,
                            tylko nie miałam zbytnio ochoty się tu za często udzielać...czasami po prostu
                            tak jest...
                            ;)))))))))))))
                            • tygrysek_ Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske 03.12.02, 12:44
                              u mnie pogoda jeszcze bardziej do dupy!:))
                              • Gość: anka1 Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske IP: 212.33.74.* 03.12.02, 13:10
                                u mnie snieg, duzo go tfu! mroz -6 i wiatr. zmarzlam w nogi.ja chce zapasc w
                                sen zimowy i z wyrka nie wychodzic !:)))
                                Szaki Tygrys o co do diabla sie klocicie?
                                • tygrysek_ Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske 03.12.02, 13:19
                                  a w sumie to o nic!:),..my tak dla treningu i formy!:)))
                                  • Gość: anka1 Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske IP: 212.33.74.* 03.12.02, 13:21
                                    no! w takim razie moge z ulga pozegnac sie do jutra ! papa !! bawcie sie dobrze
                                    tylko sobie guzow nie ponabijajcie na sankach !:)))
                                    • ronja Ania, mejla do Ciebie wysłałam 03.12.02, 13:37
                                      :)
                                  • iwusia Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske 03.12.02, 13:31
                                    witajcie robaczki, nie kłóćcie się bo aż u mnie słychać!

Aroska witaj! wróciłaś w końcu do nas, pociesze cie u nas też brudny śnieg,
                                    mrozek i ogólnie nieprzyjemnie.
                                    • Gość: Aroska Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske IP: 212.127.78.* 03.12.02, 13:39
                                      Witaj Iwuś:)))) A ja bym chciała śnieg...nawet brudny!! Marzy mi się taka zima
                                      z zaspami śnieżnymi (jak pamiętam z dzieciństwa), ale wiem, że na to to złe
                                      miejsce wybrałam:(( We Wrocku śnieg jest rzadko:((
                                • Gość: Aroska Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske IP: 212.127.78.* 03.12.02, 13:27
                                  Aniu!!!! To masz super!! Taką zimę to bym chciała...bo u mnie zimno (może nie
                                  aż tak, ale jednak), a o śniegu mogę tylko pomarzyć:((
                                  ;)))
                                  • iwusia Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske 03.12.02, 13:45
                                    jezu wtedy to były zimy, śnieg po pachy, aż piszczało pod nogami, a nie albo
                                    zasypie tak że świata nie widać albo wiosna w zimie.
                                    • Gość: Aroska Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske IP: 212.127.78.* 03.12.02, 13:50
                                      Nio....i szkoły czasami zamykali:))))))))) Było superancko!!!!
                                      • saqqara Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske 03.12.02, 13:58
                                        trening czyn mistrza, ale mysle ze na dzis koniec z zapasami:))

u nas pogoda beee, zimno, wieje, lod na drodze, mozna sie niezle samochodem
                                        przejechac, wczoraj mialam okazje cwiczyc poslizgi....
                                        pozdrawiam Piekna na wrzosowisku:))
                                        • Gość: Aroska Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske IP: 212.127.78.* 03.12.02, 14:01
                                          hmmmmmm...a to do kogo??;))
                                          • saqqara Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske 03.12.02, 14:03
                                            jesli chodzi o zapasy to do Tigera
                                            jesli o Piekna to do Iwusi, bo dla mnie to ona zawsze bedzie "Piekna o
                                            Poranku":))co nie oznacza ze reszta Pan przypomina noc listopadowa;)))
                                            • Gość: Aroska Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske IP: 212.127.78.* 03.12.02, 14:06
                                              Tak właśnie myślałam:)))
                                        • Gość: Aroska Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske IP: 212.127.78.* 03.12.02, 14:03
                                          A u mnie w ogóle nie widać zimy...chociaż w zasadzie to niby jeszcze jej nie
                                          ma...
                                          • ronja Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske 03.12.02, 14:23
                                            A u mnie za okenm biało, już trzeci czy czwarty raz tej jesieni:)
                                            • Gość: Aroska Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske IP: 212.127.78.* 03.12.02, 14:28
                                              Buuuuuuuuuuuuuuuuuu....ja też tak chcę!!!!!!;)))
                                              • Gość: anka1 Re: witam kolejna odnaleziona czyli Aroske IP: 212.33.74.* 04.12.02, 08:12
                                                czesc! a ja zimy nie znosze i niech ja ktos sobie zabierze. zimno, slisko,
                                                wszystko zamarza oprocz zawartosci nosa :)))
                                                Ronja odpisalam.
    • saqqara Re: HEATH3..... 04.12.02, 09:25
      dzien dobry wszystkim!!!

czy u Was tez jest zimno? bo u mnie jest zimno, wieje, ale snig nie pada:((
      ja nie lubie takiej pogody, buuuuuuuuuuuuuuuu
      :((((
      • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 04.12.02, 14:00
        Szaki to jestesmy dwie !:) a gdziez to reszta sie szlaja ? :))) watek nie
        rozwkita tylko zamarza !
        • saqqara Re: HEATH3..... 04.12.02, 14:34
          czesc Aniu
          najlepsi zostaja do konca:)))reszta szlaja sie nie wiem gdzie, pewnie zbieraja
          zoledzie na zime:)
          • ronja Re: HEATH3..... 04.12.02, 14:46
            Ja się źle czuję, więc nie zamierzałam się odzywać, ale poczułam się wyrwana do
            tablicy
            • saqqara Re: HEATH3..... 04.12.02, 14:54
              i slusznie, ze sie poczulas:)
              co sie dzieje? przeziebienie?
              • ronja Re: HEATH3..... 04.12.02, 15:00
                e, brzuch...:(
                I muszę się zaraz zrywać, bo bratu spaghetti obiecałam zrobić...
                • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: 212.127.78.* 04.12.02, 15:03
                  To ja też się poczułam...i jestem:))))) Cześć Dziewczyny:)))))
                  U mnie też zimno, ponuro i nie ma snieżku:(((((((((
                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 04.12.02, 15:36
                    a u mnie zimno ciemno i jest sniezek, tfu !
                    do piatku Kochani, bo jutro mnie nie ma.
                    Ronja kminku sie najedz moze pomoże. zycze zdrowka !
                    • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.02, 15:46
                      hehe jak zjem to spaghetti to wszystko mi przejdzie:) już się podgotowuje:)
                      • th0mas Re: HEATH3..... 04.12.02, 20:27
                        chcialem Ci tylko powiedziec Ronja ze sie na Ciebie obrazilem. Pisze do Cie
                        maile i pisze a Ty sie slowem nie odezwiesz... zapomnailas o koledze z wawy,
                        ladnie to tak?

Smutny t.
                        • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 06.12.02, 07:45
                          no ladnie! jak mnie nie bylo to nikt na wrzosy nie zajrzal ???!!! chyba sie
                          obraze jak Thomas !
                          udanego weekendu !
                          • saqqara Re: HEATH3..... 06.12.02, 10:18
                            zagladam, zagladam, ale ostatnio pusto tu strasznie...
                            milego wiikendu i ciepelka zycze!!!buziaki:))
                            • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 06.12.02, 15:41
                              jedna Szaki niezawodna jak zwykle :)))
                              udanego weekendu ! nawet jesli ktos go w pracce spedza!:)))
                              • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.02, 16:04
                                Nie, proszę, nie obrażajcie się na mnie, bo ja sie zastrzelę!!!!!!!!
                                Zrozumcie mnie trochę, to ostatnio u ludzi kuleje......:((((((((((((
                                Bbuuuuuuuuuuuuuuu...
                                • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 07.12.02, 13:41
                                  no dobra nie obraze sie :))) ale badz na forum przynajmniej z jednym wpisaem na
                                  dzien jak mozesz !
                                  u mnie dzis -15 a u Was ?
                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 08.12.02, 08:48
                                    kolejna relacja pogodowa : -11 i sypie snieg. ciekawe czy zima skonczy sie
                                    przed gwiazdka czy jeszcze troche potrzyma ?
                                    • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 09.12.02, 08:20
                                      chyba ognisko trzeba rozpalic :)) u mnie dzis -18 o 6 bylo. i nie zapowiada sie
                                      ze bedzie lepiej. brrrrrrrrrr !
                                      witajcie !
                                      • tygrysek_ Re: HEATH3..... 09.12.02, 08:34
                                        cześć Ania!!:)),.. u mnie cieplej troche!:)),..ale tylko troche...:((
                                        • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 09.12.02, 08:36
                                          a u nas od 2 tygodni < Arktyka wygra, Syberia wygra > :)))
                                          • saqqara zimno...... 09.12.02, 09:33
                                            zimno
                                            zimno
                                            zimno
                                            nie czuje uszu
                                            nie czuje nosa
                                            nie czuje nog (moze i dobrze...)
                                            nic nie czuje
                                            palce u rak przestaly istniec
                                            palce u nog rowniez
                                            mozg mi przymarzl

brrrr.......

marzy mi sie goraca herbatka malinowa i cieply kocyk
                                            i jakies mile lapki do przytulenia
                                            a tu zimno, glodno, samotnie... brrrrrrr
                                            • tygrysek_ Re: zimno...... 09.12.02, 09:43
                                              łapki powiadasz!???:))))
                                              • saqqara Re: zimno...... 09.12.02, 09:52
                                                łapki powiadam.... :)
                                                • tygrysek_ Re: zimno...... 09.12.02, 09:59
                                                  no a gdzie mógłbym te łapki wsadzić!???:))
                                                  • saqqara Re: zimno...... 09.12.02, 10:06
                                                    od razu "wsadzac" bys chcial! ja myslalam o przytuleniu, rogrzaniu mnie wlasnym
                                                    cialkiem... ;P
                                                  • Gość: anka1 Re: zimno...... IP: 212.33.74.* 09.12.02, 13:44
                                                    Szaki juz chcialam Ci adoptowanie malej swinki proponowac ale zdaje sie nie o
                                                    to Ci chodzi :)))
                                                  • tygrysek_ Re: zimno...... 09.12.02, 14:02
                                                    świnke ? Szakirce??? :))
                                                  • Gość: anka1 Re: zimno...... IP: 212.33.74.* 09.12.02, 14:04
                                                    a co nie widziales jakie sliczne swinki Japonczycy zamiast psow hoduja?
                                                  • tygrysek_ Re: zimno...... 10.12.02, 07:20
                                                    wiem Ania, ale kto z kim przystaje takim sie staje więc lepiej z Szaki nie
                                                    ryzykować!:)
                                                  • saqqara Re: zimno...... 10.12.02, 08:21
                                                    hehehe...Tiger, wyrobiles sie ostatnio:)))nie wiem tylko czy to swince cos by
                                                    grozilo czy jednak mnie? ja juz dziki prosiak jestem wiec to pewnie swinka
                                                    bylaby w niebezpieczenstwie;))

dzien dobry wszystkim w ten ZIMNY dzien! mam cieple koce i goraca herbatke
                                                    malinowa w termosie, zyczy sobie ktos:)))
                                                  • tygrysek_ Re: zimno...... 10.12.02, 08:28
                                                    ja bym chciał!!!!:)))
                                                  • saqqara Re: zimno...... 10.12.02, 08:39
                                                    co bys chcial? swinke czy herbatke? a aaaa herbatke? to prosze bardzo, tylko
                                                    uwazaj, kubek baaardzo goracy jest:)) a prosti do buzi wedruje ciasteczko;)))
                                                  • tygrysek_ Re: zimno...... 10.12.02, 08:51
                                                    mmmmm... jakie pyszne ciasteczko!:))
                                                    moge jeszcze jedno!????:)

PS: jak mi tu z wami dobrze!:))

• saqqara Re: zimno...... 10.12.02, 09:35
                                                    pewnie ze mozesz, mozesz nawet dwa:))

dobrze Ci tutaj? baaaa! :))
                                                  • tygrysek_ Re: zimno...... 10.12.02, 09:38
                                                    no baaaaaaaa..!:))),..zawsze powtarzam że nie ma jak to z dwoma babami!:))
                                                    ..a z 3 to już raj!!:))

..to biore jeszcze jedno!:)
                                                  • saqqara Re: zimno...... 10.12.02, 09:52
                                                    niektorzy nie lubia takiego babinca, rady sobie nie daja:))

aha, glodny jestes? moze kanapke?:)
                                                  • Gość: Aroska Re: zimno...... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 10.12.02, 09:56
                                                    To ja też na herbatkę się załapię??...Cześć Kochani:)))))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: zimno...... 10.12.02, 10:20
                                                    ale ja sie w takim babińcu czuje jak Tygrys w wodzie!!:)))

..no może być, może być!!:))

..i polej tam Arosi some tea!:)
                                                  • Gość: Aroska Re: zimno...... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 10.12.02, 10:39
                                                    :))))))***
                                                  • saqqara Re: zimno...... 10.12.02, 11:13
                                                    Czesc Aroska:))

Tiger, wybacz, ale Tobie co? rece do tylka przyrosly? nie znaczy ze nie naleje
                                                    Arosce herbatki, ale sam tez sie mozesz ruszyc;)
                                                  • tygrysek_ Re: zimno...... 10.12.02, 11:35
                                                    ja??? ja musze na 4 chodzić!,.. na 2 nie umie!:))
                                                  • saqqara Re: zimno...... 10.12.02, 11:58
                                                    ja nie umiesz na 2 to sie trzecia podpieraj:PPP
                                                  • tygrysek_ Re: zimno...... 10.12.02, 12:25
                                                    eee...mgłaby siem złamać!!!!:)
                                                  • Gość: Aroska Re: zimno...... IP: 212.127.78.* 10.12.02, 12:34
                                                    Fakt;)))))))))))))))))...ale Wy tu gadacie,a ja dalej nie mam herbatki;)))))
                                                  • tygrysek_ Re: zimno...... 10.12.02, 12:42
                                                    Szaki!!!! co siem opierdalasz!!:),..nalewaj tej hetbatki!!! i ciasteczka
                                                    poprosze!!!!:))
                                                  • Gość: Aroska Re: zimno...... IP: 212.127.78.* 10.12.02, 12:54
                                                    Nio!!:))))))))))...a to Szaki dzisiaj tu gospodarzy???;))))))
                                                  • Gość: anka1 Re: zimno...... IP: 212.33.74.* 10.12.02, 13:05
                                                    czesc! mam dzis malo czasu to wpadam sie przywitac, zostawiam krowki ciagutki i
                                                    faworki i zaraz uciekam .a gdzie Ronja ?
                                                  • Gość: Aroska Re: zimno...... IP: 212.127.78.* 10.12.02, 13:07
                                                    Cześć Aneczko:)))))) A te krówki są pyszne:))))))))
                                                    To Ronja już ma stały dostęp????
                                                  • saqqara Re: zimno...... 10.12.02, 14:12
                                                    ze co ja niby robie? gosci inteligentna rozmowa zabawiam, to Ty posadziles
                                                    dupsko na stolku i udajesz baroneta! zlaz natychmiast i do kuchni, ale juz!
                                                    sciereczka na przedramie, tace do lapki, wydus z siebie w miare ludzki wyraz na
                                                    twarz i do dziela.. panie obslugiwac! jak sie dobrze postarasz to moze Ci sie
                                                    pozwole zabawic wieczorem z jakas mila kuchareczka... :)))
                                                  • tygrysek_ Re: zimno...... 10.12.02, 14:21
                                                    a sexowna ta kuchareczka!!????:))
                                                  • saqqara Re: zimno...... 10.12.02, 14:51
                                                    hmmmm, 2 metry wzrostu, 300 kg wagi i nie moze chodzic, nawet Ci nei
                                                    ucieknie!!!;)
                                                  • Gość: anka1 Re: zimno...... IP: 212.33.74.* 10.12.02, 18:12
                                                    he he niezla kuchareczka, to chyba poczatkujacy zapasnik sumo ?:)))
                                                    Arosko Ronja podobno ma staly ale jakos rzadko z niego korzysta (((
                                                  • tygrysek_ Re: zimno...... 11.12.02, 07:51
                                                    a może Ronja ma jakiegos goscia co siem na stałe do niej podpina i nie ma czasu
                                                    na neta!!!???:)))
    • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.02, 09:58
      No i znów śniegiem u nas sypnęło:))))
      Coraz ładniej tej jesieni u nas - już sie przyzwyczaiłam, że za oknem to po
      prostu jest biało i minus 15 i już!:)
      • tygrysek_ Re: HEATH3..... 11.12.02, 10:00
        u mnie to samo...:))))
        • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 11.12.02, 10:59
          cze !!! a u mnie dzis upal, tylko -7 !:))))
          • saqqara Re: HEATH3..... 11.12.02, 11:03
            witam wszystkich!
            u mnie tez nie jest tak strasznie ziemno, rano mialam -7 i to pewnie tylko
            dlatego ze nie zamarzlam za kierownica , za co powinien dziekowac pewien idiota
            na rowerze, niech cieszy sie zyciem! moze nastepnym razem trafi na kogos z
            mniejszym refleksem i bedzie gryzl snieg na asfalcie!:(
          • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.02, 11:04
            U mnie -9:)))
            • tygrysek_ Re: HEATH3..... 11.12.02, 11:09
              och Szaki!!! jakaś Ty refleksyjna jezd!!!!:)))
              • saqqara Re: HEATH3..... 11.12.02, 11:13
                no, ba!!! i wyrobilam sie jak przyslowiowe ... w betoniarce:)))
                • tygrysek_ Re: HEATH3..... 11.12.02, 11:43
                  podziwiam, kocham, szanuje!...:))))
                  • saqqara Re: HEATH3..... 11.12.02, 12:34
                    wrozysz sobie? :)))
                    • tygrysek_ Re: HEATH3..... 11.12.02, 12:44
                      nie,...to do Ciem było!!:))
                      ..bos Ty taka wyrobiona jezd!!:))
                      ..jak zawias w drzwiach!!:)))
                      • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: 212.127.78.* 11.12.02, 12:50
                        A mnie to zimno już dobija:(((
                        Cześć!!;)))
                        • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 11.12.02, 13:03
                          Szaki trzeba bylo go porzadnie przestraszyc zeby w tali mroz wiecej na rower
                          nie siadal :)))
                          wiecie ze do wiosny juz tylko 3 miesiace ?:)))
                          • saqqara Re: HEATH3..... 11.12.02, 13:25
                            Tygrys
                            nie bajeruj mnie:)))

Aroska
                            nie martw sie, zima zimą, zawsze kiedys sie konczy:)

Aniu
                            ja sie sama tak przerazilam a potem wscieklam ze kiedy bylam w stanie cokolwiek
                            zrobic to wlasnie wysiadalam z samochodu na parkingu:)nastepnym razem nie
                            omieszkam sie zatrzymac i wyjasnic takiemu pacanowi jak sie nalezy zachowywac
                            na drodze!
                            • tygrysek_ Re: HEATH3..... 11.12.02, 13:34
                              ależ Szaki!!! ja nie bajeruje!!!:))

a w ogóle to polałybyście coś zamiast pitolić o pogodzie jak stare baby!!:))
                              • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: 212.127.78.* 11.12.02, 13:44
                                Polałybyśmy...ale kto tu jest facetem??;))))))))))
                                • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: 212.127.78.* 11.12.02, 13:46
                                  A co do pitolenia to może my już takie stare, że tylko o tym możemy;)))))))))

Szaki...wiem, że się skończy, ale teraz nie da się wytrzymać...nawet przejść
                                  kilka metrów:(((
                                  • saqqara Re: HEATH3..... 11.12.02, 13:58
                                    no dobra Tiger, jak nie bajerujesz , to co robisz, co?:)))

Aroska
                                    wiem ze zimno, ja mam samochod wiec jest mi troche cieplej ale czasem w tej
                                    metalowej puszcze gorzej jak na syberii, brrrrrr
                                    • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: 212.127.78.* 11.12.02, 14:04
                                      Crimek mówił, że jak był na Syberii to raz było chyba z -40, więc w tym Twoim
                                      autku jeszcze chyba nie tak najgorzej;)))))))) A i my tu nie mamy co narzekać,
                                      w końcu to przecież tylko -10;)))))))))
                                      • tygrysek_ Re: HEATH3..... 11.12.02, 14:09
                                        co robie???, ......a tak se wode leje!!!:))))
                                        • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: 212.127.78.* 11.12.02, 14:14
                                          No właśnie...wodę. A miałeś chyba co innego!!;))))))
                                          • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 11.12.02, 18:12
                                            Tygrys ja Cie zabije za te lancuszki i skore przed kominkiem poloze jak amen w
                                            pacierzu :))) jutro sie zemszcze , dzis juz nie mam czasu !
                                            • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.02, 18:35
                                              Minus dziesięć? U nas w poniedziałek minus 19 było!:)
                                              • tygrysek_ Re: HEATH3..... 12.12.02, 08:00
                                                cześć baby!!:)))

..Ania!! ja Ci już od tamtgo czasu żadnych łańcuszków nie wysyłałem!!!!
                                                • saqqara Re: HEATH3..... 12.12.02, 08:34
                                                  helol ewrybady!!!

kurna, kto to slyszal zeby bylo tak zimno???? u mnie -13 dzisiaj, brrrrrrrrrrr
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 12.12.02, 08:39
                                                    cześć Szakuniu!!:), nie narzekaj! w prosektorium jezd zimniej!!:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 12.12.02, 08:42
                                                    U mnie też tak zimno....buuuuuuuu:((((((((( Niech ktoś coś zrobi!!!
                                                    I dzień dobry;)))))))))))))
                                                  • saqqara Re: HEATH3..... 12.12.02, 08:48
                                                    czesc Wam:)

Tiger, w kosmosie jest pewnie jeszcze ziemniej ale mnie to WOGOLE nie pociesza,
                                                    fcale a fcale....;))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 12.12.02, 08:50
                                                    kurde dajcie już spokój!! w końcy cycki wam nie odpadną bo tez mie ma co
                                                    odpadać!!!:))))
                                                  • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 12.12.02, 08:56
                                                    Za to Tobie może coś odpaść;))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 12.12.02, 09:01
                                                    no fakt....:((((,...:))))))
                                                  • saqqara Re: HEATH3..... 12.12.02, 09:02
                                                    biiiib, wrong answer! Tiger jest z garunku bezdzwonkowcow wiec jemu tez nie
                                                    bardzo ma co odpasc:)))
                                                  • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.02, 09:46
                                                    Cześć, dzwonkowce i bez:)))))))
                                                    Chora cuś chiba jestem, kurka wodna, ale z tego łoża boleści wśród gorąc zki
                                                    piszę jeszcze do Was:)
                                                    Czy doceniacie to?:)))))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 12.12.02, 09:50
                                                    Ronka pewnie że docenimy!!!!:)),..daj za to twego schorowanego pyska!!!!:)))
                                                    ..cmok, cmok, cmok...:))

..też byłem chory i wiem co czujesz!!:)))hehe..
                                                    ..a Ty masz klate czy nie???:))

• Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.02, 10:52
                                                    Tygrysku, jakąs tam klatę posiadam, bo dziury w tym miejscu u siebie nie
                                                    stwierdziłąm, ale czy mam czy nie w tym sensie o jaki Ci chodzi, to już sam
                                                    musisz ocenić lub spytać tych którzy mieli okazję ocenić:))))))))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 12.12.02, 11:13
                                                    czesc!!! Ronja doceniamy a jakze !!!
                                                    Tygrys a kto mi wczoraj reniferki przyslal z grozba ze mi rok zasr... ? co ?
                                                    swiety Mikolaj ?:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 12.12.02, 11:17
                                                    aha!!!!! a ja myslałem że Ci chodzi o sms-a!!!!:)))
                                                    ..a co???? reniferki siem nie podobajom!!???:))

...Ronka, przy najbliższej okazji ocenie!!!:))

• Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 12.12.02, 11:24
                                                    reniferki owszem, ladniejsze od tygrysow, ale te grozby mi sie nie podobaja!!!
                                                    jak bedziesz szantazowal to zatkam Ci skrzynke tym g... z grozb i
                                                    popamietasz !:)))
                                                    na razie !
                                                  • ronja Re: HEATH3..... 12.12.02, 11:32
                                                    Cześć, ania!
                                                    Reniferki są fajne - porozsyłałam z miejsca.
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 12.12.02, 11:41
                                                    wyslij jej całe stadko pieprzonych reniferków Ronka!!!!!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 12.12.02, 13:12
                                                    cze Ronja !
                                                    Tygrys komu ? i dlaczego pieprzonych? raczej zasr... :)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 12.12.02, 13:18
                                                    no jak to komu!!???? TOBIE!!!!!!!!!!!:)))))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 12.12.02, 13:25
                                                    slowo daje zapcham Ci skrzynke Kocurze! albo powysylam stado cudnych
                                                    zalacznikow ale nie bedziesz mogl ich otworzyc ! o !:))))
                                                    Dziewczyny wypierzcie MU za mnie futro :))) bo ja musze znikac, do jutra !
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 13.12.02, 07:26
                                                    witam!!:),..czy sm już babolki wrzosowiskowe???
                                                    te płaskie i wypuklast???:))

• Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 13.12.02, 13:49
                                                    kurde przez fochy portalu mamy dzionek milczenia na wrzosach !!!!
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 15.12.02, 12:06
                                                    to sie wpisze zeby przerwac cisze:))))
                                                  • randia_ Re: HEATH3..... 15.12.02, 12:11
                                                    To ci pomogę w ciszy posiedzieć :)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 15.12.02, 13:04
                                                    posiedzialysmy a teraz lece na obiadek. do jutra Randia, milej niedzieli ile
                                                    jej zostalo !
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 16.12.02, 07:18
                                                    witajcie babeczki!!!!:))))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 16.12.02, 10:53
                                                    zmorozona -15 stopniami i wiatrem witam Was na wrzosach.
                                                    q **** jak ja nienawidze zimy !!!
                                                  • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 16.12.02, 10:58
                                                    A ja jestem chora:(((((((((((
                                                    Cześć Wam...
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 16.12.02, 11:05
                                                    czesc Arosko ! a kysz a kysz niech twoja choroba na moja s-yfice przejdzie !!!
                                                    dzis do pracy nie przylazla i niech choruje przez miesiac !!! abrakadabra !!!
                                                  • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 16.12.02, 11:07
                                                    :)))))...dzięki Aneczko:)))...bo ja czuję się fatalnie:((((
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 16.12.02, 11:12
                                                    Aroska malinki , kiszone ogorki, banki, czosnek, lipowy napar, czarny bez,
                                                    masaze lecznicze wszystko dla Ciebie !!!! duzo zdrowka !!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 16.12.02, 11:24
                                                    Mam nadzieję, że pomoże;))))))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 16.12.02, 11:33
                                                    ja tez !!!
                                                    Aroseczko musze znikac na troche. a Ty moze pospij ? sen to podobno najlepsze
                                                    lekarstwo. na razie !
                                                  • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 16.12.02, 11:39
                                                    Nio...chciałabym...tylko w pracy nie mam żadnego łóżeczka:(((
                                                    ;))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 16.12.02, 12:26
                                                    ...taaa... a baboliny zaś marudzą od rana!!!:))))))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 16.12.02, 13:01
                                                    nic nie marudzimy Kocurze ! Aroska zle sie czuje. Aroska do lekarza a nie do
                                                    pracy, zdrowie wazniejsze !
                                                  • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: 212.127.78.* 16.12.02, 14:54
                                                    Wiem;)))...ale poczekam jeszcze trochę, jak nie przejdzie to pójdę:(((

A Ty Tygrys...trochę współczucia...
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 16.12.02, 18:13
                                                    wlasnie Kocur co z Ciebie za Kocur ? zamiast wspolczuc, mruczec, Aroske
                                                    rozgrzewac cieplem wlasnego ciala i sciagac z Niej zle prady chrobska to Ty cos
                                                    o marudzacych babolach piszesz !:))) a fe !:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 17.12.02, 07:14
                                                    no dobra,.... współczuje!!!!:))

witajcie baby!!!:)))

...a coś Szakirka nasza zniła...:((

• Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 17.12.02, 08:30
                                                    czesc wszystkim i kazdemu z osobna !
                                                    a bylo sie z Nia klocic Tiger ?:))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 17.12.02, 09:27
                                                    ja siem z niom wcale nie kłóciłem!!!:))))
                                                  • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 17.12.02, 09:38
                                                    Cześć:))))))...dziś już troszkę lepiej;)))
                                                  • saqqara Re: HEATH3..... 17.12.02, 09:51
                                                    aha, jestem!!!
                                                    witam wszystkiech bardzo mocno! Arosce zycze zdrowka:)) Ani, zeby szefica
                                                    zachorowala na permanentne przeziebienie do konca zycia:))a Tigerowi..... to ja
                                                    zycze, zeby sie do mnie troche przysunal, to go podrapie za uszkiem za to, ze
                                                    tak za mna tesknil..:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: 212.127.78.* 17.12.02, 12:49
                                                    Witaj Szakuś;)))))))))))...coś za bardzo tego Tygrysa trzeba o coś prosić...;)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 17.12.02, 13:39
                                                    witajcie raz jeszcze !!!
                                                    Szaki oby twoje slowa sie spelnily w dwojnasob !!!! :)))) tylko kurde czemu ona
                                                    dzis przylazla ?(((((
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 18.12.02, 08:05
                                                    ..kurna,...Śląsk pod śniegiem leży....:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 18.12.02, 08:16
                                                    Podlasie tez ! pod starym i porzadna porcja nowego.
                                                    witajcie !!!
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 18.12.02, 08:29
                                                    Anka,...Ty jesteś jak szklanka!!!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 18.12.02, 08:32
                                                    a Ty Kocurze od rana bujasz sie na sznurze ! :))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 18.12.02, 08:34
                                                    Ana a z Ciebie jest niezła bania!!!!:))))))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 18.12.02, 08:35
                                                    a z Ciebie zostalo pol Kocurka bos wlasnie urwal sie ze sznurka :)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 18.12.02, 09:23
                                                    Kocurek jezd cały a Ania ma gały!!!!:))))
                                                  • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 18.12.02, 09:34
                                                    Ale Was wzięło;))))))...witajcie...
                                                    A ja tu mam coś zielonego w kieliszku;)))))
    • saqqara Re: HEATH3..... 18.12.02, 09:38
      witam sie jedynie i spadam od razu, bo nie chce sie na kims niechcacy wyzyc
      milego dnia Wam zycze, oby byl lepszy niz moj
      • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 18.12.02, 13:38
        czesc Dziewuszki !!! Sakara na Tygrysie sie wyzyj bo mi dokucza od rana !:)))
        Aroska co masz? jakis likier ?:)))
        Ania nie ma gal bo je Tygrys zzarl !:)))
        • saqqara Re: HEATH3..... 18.12.02, 14:17
          Ania, zlituj sie!! a jaki to dla mnie przeciwnik ten Tiger bez dzwonka, co se
          ciagle brzdąka?:))
          • tygrysek_ Re: HEATH3..... 18.12.02, 14:46
            nie dla mnie Saqqarka i jej mikro szparka!!!!:))
            • saqqara Re: HEATH3..... 18.12.02, 14:59
              hehehe, ale pomarzyc zawsze mozna:)) czesc Pregusie:))))))
            • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: 212.127.78.* 18.12.02, 15:02
              Tygryskowi dzisiaj coś odbiło...albo coś wypił;))) A to ja miałam...tak
              Aniu...likierek...melonowy;)))
              • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 18.12.02, 15:42
                nie wypil i Mu odbilo :)))
                melonowy likier ? Aroska napisz jak smakuje, bo takowego nie pilam !
                • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 19.12.02, 08:32
                  hop hop jeeeeeeeeest tu kto?
                  czy Tygrysa dzis nie bedzie , bo sie naumiewa? Dziewczyny hop hoooooooooop! :)))
                  • saqqara Re: HEATH3..... 19.12.02, 08:41
                    jestem jestem, spod sniegu sie wygrzebac musze.... ufff:))
                    • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 19.12.02, 08:49
                      wzielam tylko miotle ((( lopaty nie mam ((( dawaj reke to Ci pomoge !:)))
                      • saqqara Re: HEATH3..... 19.12.02, 09:03
                        dziekuje bardzo za pomoc:)))

Tygrys by sie przydal, bryknal by 2 razy i odsniezone, nie ma to jak dluga
                        kita:)
                        • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 19.12.02, 13:47
                          w braku dzwonka i kita sie przyda :))) Szaki czy u Ciebie tez tak jest ze od
                          czasu do czasu portalowi odbija i nie wpuszcza na forum ?
                          • saqqara Re: HEATH3..... 19.12.02, 14:36
                            a zabylam, ze to bezdzwonkowe jest:)
                            no wlasnie, ostatnia godzina byla out, cos sie serwer wieszal. gupieje na swieta
                            • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 19.12.02, 15:35
                              no wlasnie. pogadac sie nie da (((
                              a chyba z rozpaczy do domu pojade. trzymaj sie, nie daj sie zasypac, zostawiam
                              Ci miotle na wszelki wypadek :))) pa!
                              • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 20.12.02, 12:59
                                znowusz nikogo :))) w takim razie ubiore deba zeby choinke udawal:))))
                                • saqqara Re: HEATH3..... 20.12.02, 13:14
                                  ja moge za choinke porobic, jakby co:)))
                                  witam Aniu i pewnie zaraz bede uciekac, szef mi dal mozliwosc pojdcia wczesniej
                                  home:) dlatego juz teraz zycze pogodnych i zdrowych Swiat, duzo zarelka i
                                  wystrzalowego sylwestra. ja bede dopiero za rok!
                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 20.12.02, 13:17
                                    Szaki w takim razie szampanskiego Sylwestra , ogromnej sterty prezentow ,
                                    szczuplej sylwetki mimo zarelkowych szalenstw :))) i wszystkiego dobrego,
                                    lepszego, najlepszego !!!!
                                    do zobaczenia !!!
                                    • saqqara Re: HEATH3..... 20.12.02, 13:20
                                      dziekuje bardzo:))
                                      z ta sylwetka..... tja, nic nie moge tu obiecac:))))

aha, a Pani to sie do vikinga nie wybiera? i czy wogole sie uda nam kiedys
                                      spotkac, hę?:)
                                      • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 20.12.02, 13:27
                                        moze kiedys ... a do vikinga nie ... moze kiedys :)))
                                        pa Szakuniu ! musze znikac ((( do zobaczenia !!!:)))
                                        • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 22.12.02, 08:50
                                          no to chyba na swieta bedzie prawdziwa zima. sniegu dosypalo obficie, mroz,
                                          slonce i oby tak dalej. tylko nie -20 please !!!! :)
                                          • tygrysek_ Re: HEATH3..... 23.12.02, 07:58
                                            Ana jesteś !??? bo chyba my tu sami zostali!!:))
    • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.02, 08:03
      Cześć, słonka!:)
      Szadź nam dzis osiadła za oknem i bajka mi się przed oczami rozpościera...
      Mrrrrrrrr... ale kicz dla blondynek:)
      • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 23.12.02, 08:07
        w Bialym tez jest pieknie, ale tylko na roslinkach.
        poza tym bank mnie wkur... od rana, szyb nie dalam rady odskrobac, butelka z
        odmrazaczem zamarzla, wroble gloduja, zmarzlam w tylek, jest -15 i nienawidze
        kur.... zimy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        czesc !!!
        • tygrysek_ Re: HEATH3..... 23.12.02, 08:13
          Ania, jeszcze tylk 3 mechy i bedzie lato!!! spox!!:))

Ronja,..faktycznie kit dla blondynek!!!:)))

• Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 23.12.02, 08:16
            Tygrys jestem dzis od samego rana wkur... i nic na to nie poradze, lepiej
            napisz czy Ci sie zalaczniki otowrzyly bo maila do Ciebie poslalam.
            Ronja a Tobie kartke poczta polska !
            • tygrysek_ Re: HEATH3..... 23.12.02, 08:20
              no właśnie że siem nie otworzyły...:((((
              ..a poza tym miałaś SWOJE zdjęcie wysłać a niee jakiegoś tam bobasa!!!!!:)
              • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 23.12.02, 08:22
                tak wysle Ci a potem tez sie nie otworzy ! :))) dochodze do wniosku ze kompy to
                zasr... wynalazek o !
                • ronja Re: HEATH3..... 23.12.02, 08:35
                  A moją kartkę już dostałaś?
                  E, chyba jeszcze by nie doszła...
                  Tajger, toteż wyję i sikam po nogach na widok tych osniezonych drzew...:)
                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 23.12.02, 08:41
                    Ronja jeszcze nie, moze dojdzie dzis, moze jutro a moze po swietach.:)))
                    sikasz po nogach ??? mam nadzieje ze nie stoisz na podworku, dzis zamarza
                    blyskawicznie !:)))
                    • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 23.12.02, 08:45
                      Cześć Kochaniutcy:)))))
                    • tygrysek_ Re: HEATH3..... 23.12.02, 08:47
                      Ronka sika na ostro!!!:)))
                      • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 23.12.02, 08:52
                        witaj Arosko !!! jak zdrowko ?!
                        duzo Ci i Wam wszystkim Go zycze i spokoju i spelnienia marzen i tego co
                        piekne, cieple i mile na Swieta i Nowy Roczek !
                        a na razie znikam .
                        • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 23.12.02, 09:04
                          Zdrówko dobrze...ale ja jestem jakaś taka rozbita:(...smutno mi...
                        • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.02, 09:12
                          na ostro??????:0
                          Czy rzuciłes we mnie kalumnią?
                          • tygrysek_ Re: HEATH3..... 23.12.02, 09:16
                            nieee...aleś Ty ostra babka jezd to i sikasz na ostro!!:))

..zauważyłaś ze Aroska czegoś smutna??:)
                            • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.02, 09:24
                              Tygrysku, strasznie to trudnoz auważyć po jej ostatnim tekście:)

Arosko, czemu?
                              • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 23.12.02, 09:28
                                To zbyt skomplikowane do opowiedzenia, a poza tym nie bardzo chcę to tym w
                                ogóle mówić...nie ważne...oby jak najszybciej minęło...
    • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 23.12.02, 09:29
      A Wy Świąt nie przygotowujecie??;))...Ty Tajgerku w pracy,a Ty ROnja??
      • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.02, 09:41
        Ja z doma stukam:) Muszę jeszcze coś mało rozrywkowego na kompie napisać, więc
        przy okazji piszę do Was:)
        Skoro może przeminąć ten smutek, to dobrze:)
        • tygrysek_ Re: HEATH3..... 23.12.02, 09:46
          może co chlapniemy???:)
          • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 23.12.02, 09:49
            Jasne;))...ja ostatnio robię to codziennie, a dzisiaj jeszcze nie miałam
            okazji, więc czemu nie?;)
          • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.02, 09:57
            no to co chluśniem?:)
        • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 23.12.02, 09:47
          Wiesz jak to jest...wszystko przemija...człowiek nie może być permanentnie
          smutny (i dobrze) lub stale szczęśliwy (szkoda)...
          A wczoraj..a w zasadzie przedwczoraj rozmawiałyśmy o Tobie z Laelką:)))
          • tygrysek_ Re: HEATH3..... 23.12.02, 09:59
            o kim???
            • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 23.12.02, 10:05
              O Ronji;)...to pijemy?;)

Ps. Właśnie Crimek Was pozdrawia;)
              • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 23.12.02, 11:14
                pozdrow Go od nas i pozycz Mu dobrych swiat Aroska !!!
                a co pijesz ? czy znowosz likier melonowy ?
                • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 23.12.02, 11:32
                  W tej chwili nic;)) To Tajger wymyślił picie, a teraz zniknął... Buziaczki
                  Aneczko:)))...a ostatnio też piłam jakiś taki likierek karmelowy
                  chyba...pychotka;)))
                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 23.12.02, 11:36
                    tak to bywa z Kocurami :)))
                    Aroska skad Ty bierzesz takie cuda do picia, pracujesz w sklepie z
                    alkoholami ?:)))
                    • Gość: kijana Re: HEATH3..... IP: proxy / 193.74.43.* 23.12.02, 11:39
                      tygrys!!!! Jestem tu na chwilę i składam ci cholero jedna życzenia Świąteczne:
                      Wesołych Swiąt i dzikiej jazdy na Sylwestra. Nie obżeraj siem zbytnio jak to
                      tygrysy mają we zwyczaju, falujące schaby nie wyglądaja ładnie pod
                      sierściom. ;)))
                      • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 23.12.02, 11:41
                        czesc Kijana ! zycze Ci na nadchodzace swieta wszelakie niezamarzajacych
                        zbiornikow wodnych i bocianow - anorektykow :)))
                        • tygrysek_ Re: HEATH3..... 23.12.02, 11:47
                          dzięki Kijanuś,..ale ja to pierdole,..bede żarł, pił i palił, walił le
                          wlezie!!!!!!!!:))

..tobie życze smacznego jajka!!!:))
                          • Gość: Aroska Re: HEATH3..... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 23.12.02, 12:09
                            Nie Aneczko;)..ale mam fajnych znajomych;)
                            A tak btw właśnie dostałam wypowiedzenie...nieźle nie??...to będą wspaniałe
                            święta...
                            Mimo wszystko życzę Wam wszystkiego naj...buziaczki i już znikam...
                            • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 23.12.02, 12:26
                              o do licha !!! Aroska nic dziwnego ze czujesz sie tak sobie ((( trzymaj sie i
                              zagladaj na Wrzosy dobrze !? i zebys znalazla nowa dobra prace, czego zycze
                              Tobie i R. z calego serca !
                              • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.02, 14:24
                                Nie ma tego złego...:)
                                Będzie dobrze, zobaczycie;))))))
                                Piwerko czy miodek?:) hm......
                                • tygrysek_ Re: HEATH3..... 23.12.02, 14:30
                                  wódke lej!!!!!:))
                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 23.12.02, 14:34
                                    ja poprosze jaegermeistra :)))
                                    • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.02, 14:40
                                      Wysłałam wam coś na pocztę gazety:)
                                      • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 23.12.02, 14:44
                                        dziekuje, zajrze tam pozniej :)
                                        • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 23.12.02, 15:31
                                          to ide zajrzec i do jutra. mam nadzieje ze bedzie wszystko dzialalo. pa!
                                          • tygrysek_ Re: HEATH3..... 24.12.02, 07:32
                                            witajcie babeczi! dziś Tygrys przemówi ludzkim głosem!!!:))
                                            • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 24.12.02, 08:36
                                              czesc Kocurze !!! czesc tym co sie tu zjawia !
                                              naprawde bedziesz gadal ludzkim glosem ? Sakara bedzie niepocieszona ze tego
                                              nie uslyszy :)))
                                              • tygrysek_ Re: HEATH3..... 24.12.02, 08:38
                                                no cóż Aniu, jej strata!!:))

..za to Ty usłyszysz!:))
                                                • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 24.12.02, 08:48
                                                  to zaczyna :))) bo ja zaraz musze zniknac na troszeczke!
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 24.12.02, 09:04
                                                    gdzie zaś znikasz!!!?? nawet w wigilie nie masz czasu!!!!!!?
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 24.12.02, 09:09
                                                    na chwile musze wejsc na dyzur,ale spoko bede tu zagladac.
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 24.12.02, 10:14
                                                    mial gadac ludzkim glosem a milczy jak ryba :)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 24.12.02, 10:54
                                                    Tygrysku iscie tygryskich swiat. znikam do poniedzialku!
                                                    pa ! cmok ! cmok !
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 24.12.02, 11:17
                                                    jestem Aniu, jestem... ja też Tobie życze i wszystkim wrzosowiskowcom
                                                    wszystkiego najlepszego!!!!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 30.12.02, 08:32
                                                    uf ufff ledwie znalazlam nasze wrzosowisko .
                                                    slizgawka taka ze sie mozna zabic, chyba wiaderko piaseczku przytargam i zaczne
                                                    posypywac !!!
                                                    witajcie !!!! jak tam po swietach ?
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 30.12.02, 08:56
                                                    cześć Ania!:)),..a po świetach chujowo...:))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 30.12.02, 09:00
                                                    to przyjedz do nas. u nas jeszcze drugie swieta, dwoch sylwestrow nie liczac :)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 30.12.02, 09:07
                                                    do naz znaczy siem do kogo????:))))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 30.12.02, 09:11
                                                    do nas na Podlasie !
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 30.12.02, 09:17
                                                    eeee... na Podlasiu też jezd chujowo!!:))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 30.12.02, 09:18
                                                    ale przynajmniej swiat dwa x tyle :)
                                                    mario chce nas sprowokowac, widziales he, he ?:)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 30.12.02, 09:39
                                                    nieee... gdzie??? do czego?????:))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 30.12.02, 09:41
                                                    poczytaj watek : to byly piekne dni :)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 30.12.02, 09:59
                                                    już czytałem!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 30.12.02, 10:13
                                                    nie bede musiala diet szukac bo schudne ze smiechu, serio serio :)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 30.12.02, 10:14
                                                    a masz z czego babo????:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 30.12.02, 10:15
                                                    chudnac czy sie smiac ?:)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 30.12.02, 10:22
                                                    no chudnąć oczywizda!!:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 30.12.02, 12:10
                                                    znalazloby sie tu i owdzie :)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 30.12.02, 12:26
                                                    hihi...:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 30.12.02, 12:32
                                                    cha cha !:)
                                                  • ronja Re: HEATH3..... 30.12.02, 13:52
                                                    huhu:)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 30.12.02, 14:03
                                                    he he :))))
                                                  • ronja Re: HEATH3..... 30.12.02, 14:05
                                                    hoho:)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 30.12.02, 14:13
                                                    hau hau :)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 30.12.02, 14:30
                                                    czesc Ronja !
                                                    Tygrys cos Ci sie pomylilo :)))
                                                  • ronja Re: HEATH3..... 30.12.02, 14:32
                                                    Tygrysku, myslę, że moglibysmy tak ługo sie intelektualnie wyżywać...:)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 30.12.02, 14:42
                                                    no tak jak my to nikt nie potrafi!!:)), chyba że Szaki!!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 30.12.02, 14:46
                                                    a wlasnie widzial Ja ktos ? miala dzis byc.((((
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 31.12.02, 07:44
                                                    cześć Wam!:)),..Szaki będzie dop w Pon...:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 31.12.02, 08:28
                                                    czesc Tygrysie! nie zamarzles ? ja nie moge drzwi z prawej w kaszlaku otworzyc
                                                    i wyprawiam wygibasy od samego rana.:)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 31.12.02, 08:55
                                                    nie, na szczęście mam futerko!!!:)))
                                                    ...i jak tam kaszlak?? otworzyłaś go już???:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 31.12.02, 08:59
                                                    kure chyba sie tez w futrzaka zamienie:)
                                                    otworzylam ale zamknac nie dam rady.
                                                    znikam na nieco ((( na razie Tygi.
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 31.12.02, 09:11
                                                    oj Ania Ania,.. masz przekapane z tym zdechlakiem!!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 31.12.02, 11:28
                                                    ten zdechlak jest w calkiem dobrej kondycji jak na swoj wiek.:) i nie jego wina
                                                    ze w ciagu paru godzin temp. spada o 10 stopni .i najpierw leje a potem
                                                    zamarza.co za durna pogoda !
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 31.12.02, 11:33
                                                    no fakt,.... to kup se coś nowszego!!!!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 31.12.02, 11:35
                                                    he he he . chyba nie musze pisac dalej ?
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 31.12.02, 11:36
                                                    hahaha ... chyba nie musisz...:))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 31.12.02, 11:44
                                                    a widzisz jak sie rozumiemy !:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 31.12.02, 11:45
                                                    jak w bajce!!:))))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 31.12.02, 11:50
                                                    co najmniej :))
                                                    Tygrys ja sie zaraz bede zmywac. zycze Ci zeby 2003 byl twoim rokiem. zebys
                                                    mogl w nim pokazac swoje pazury ! czyli zeby byl q****sko dobrym rokiem !!!!
                                                    moga byc takie zyczonka ?:)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 31.12.02, 11:53
                                                    pewnie że mogą kurwa Twoja mać!!!!!:)),.. zycze Ci tego samego Ania!!!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 31.12.02, 12:01
                                                    moja Mac to akurat cnotliwa jezd :)))
                                                    dzieki Tyguniu ! masz czulego cmoka w sam srodek pysia !!! ucaluj ode mnie
                                                    wszystkich co sie tu zjawia !!!!
                                                    pa! do czwartku !!!
                                                    szampanskiej zabawy !!!
                                                    i kacora leciutkiego jak puch !!! :)))
                                                  • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.02, 12:57
                                                    no masz ci los!
                                                    nie załapałam się na składanie życzeń noworocznych:(
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 31.12.02, 13:04
                                                    ej Ronka!! ja tu jeszcze jezdem!!!!:)))
                                                  • ronja Re: HEATH3..... 31.12.02, 14:12
                                                    no to miłej zabawy sylwkowej tygrysku...
                                                    Tylko nie wiem, czy Ci życzyć żebyś wzorem zeszłego roku biegał w czerwonym
                                                    biustonoszu czy nie:))))...
                                                    No cóż, jesli Ci sie podobało, to biegaj, biegaj:))))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 31.12.02, 14:22
                                                    haha...a ja już o tym zapomniałem!!:))
                                                    ...Ronka Tobie też superanckiej zabawy zycze!!!!:)))
                                                  • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.02, 14:53
                                                    No, sałatka z tuńczyka zrobiona, włosy umyte... Niech schną szybciej, świnie
                                                    jedne...
                                                    Dzięki, Tygrysku:)
                                                  • Gość: crimen Re: HEATH3..... IP: *.acn.pl 31.12.02, 15:09
                                                    Witaj amazonko.Wszystkiego majlepszego w nowym roku dla Ciebie i Tigera;)
                                                  • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.02, 15:12
                                                    Dzięki, kurierze carski:)
                                                    Dla Ciebie też - czystego szczęścia :)))
                                                  • Gość: crimen Re: HEATH3..... IP: *.acn.pl 31.12.02, 15:18
                                                    To poszalejemy dzisiaj jak przedwojenni ulani;)))
                                                  • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.02, 15:22
                                                    Ech, mi to chiba się takie ułańskie imprezy skończyły...
                                                    Na nasze miejsce wkroczyła młodzież, a rówieśnicy powychodzili za mąż i
                                                    przestali imprezować:(
                                                    Czyż ja bym kręciła włosy przed zwyczajowym ogniskiem ułańskim w środku
                                                    puszczy?????????
                                                  • Gość: crimen Re: HEATH3..... IP: *.acn.pl 31.12.02, 15:25
                                                    A gdzie ulanska fanyazja, Staruszku-ko,batancie?;)))
                                                  • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.02, 15:29
                                                    Ułańska fantazyja wprawdzie drzemie, ale pozostanie we mnie na zawsze... To się
                                                    da zaleczyć, ale nie wyleczyć...:)
                                                    U Ciebie tez taki mróz i różowo-sine niebo po zachodzie słońca?
                                                    Widzisz, Crimen, patrz i ucz się: u ułana fanatazyja ułańska i melancholija
                                                    obok siebie w charakterze leżą...
                                                    Stąd to sentymentalne włóczenie się konno po błoniach...
                                                  • Gość: crimen Re: HEATH3..... IP: *.acn.pl 31.12.02, 15:33
                                                    Teraz jestem w Wawie.Niebo czyste i mroz.Pogoda idealna na porwanie
                                                    bialoglowy;)))
                                                  • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.02, 15:35
                                                    :)))))
                                                    A propos jeszcze fantazji ułańskiej, to nasi panowie ułani odmawiali nam
                                                    takowej twierdząc, że fantazję ułańską moga mieć tylko faceci, kobiety sa po
                                                    prostu ozdobą ich ciężkiego ułańskiego żywota...
                                                    Ależ nas wkurwiali tymi poglądami!!!!
                                                    A co Ty kierowco TIR-ów robisz w Warsaw City?:)
                                                  • Gość: crimen Re: HEATH3..... IP: *.acn.pl 31.12.02, 15:40
                                                    Okupuje kompa Flo i czekam na Nowy Rok.A Tobie fantazji moze pozazdroscic
                                                    niejeden ulan:)))
                                                  • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.02, 15:44
                                                    To pozdrów Flo!!!!!:)
                                                    Mrrrrrrrr, ciekawe co też nowy rok przyniesie... Nie moge się doczekać:)))))
                                                  • Gość: crimen Re: HEATH3..... IP: *.acn.pl 31.12.02, 15:51
                                                    Pozdrowie, a Ty masz na wyrost pozdrowienia od calej bandy, ktora tu sie
                                                    zlezie;)))
                                                    A w nowym roku tylko Dzikie Pola;)
                                                  • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.02, 15:54
                                                    U mnie może też, kto wie... trochę dzikich stron...
                                                    No to ucałuj wszystkich ode mnie!!!
                                                  • Gość: crimen Re: HEATH3..... IP: *.acn.pl 31.12.02, 15:59
                                                    Woalbym wszystkie,a facetom tylko prawice uscisne;)))A sciskanie Ciebie zapisze
                                                    w kajeciku.Gdy sie spotkamy, to przekaze hurtem;)))
                                                  • Gość: crimen Re: HEATH3..... IP: *.acn.pl 31.12.02, 16:08
                                                    Niech Ci sie spelnia wszystkie marzenia, corko zbojnika;)Znikam z netu, ale
                                                    pamietam:)))
                                                  • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.02, 16:11
                                                    Tobie tez spełnienia marzeń, Crimenku!:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 02.01.03, 08:38
                                                    hhhheeeeeeeeeejjj! jestescie ?! wytrzezwieliscie ?! kacor wyleczony ?! to do
                                                    pracy bo nam wrzosy zasypie !:)))) chlup !
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 02.01.03, 09:41
                                                    eeeeeee......zdycham....:((
                                                  • ronja Re: HEATH3..... 02.01.03, 10:03
                                                    Wnioskuję z Anki wpisu, ze u niej pada, u mnie tylko targa drzewami i tłucze
                                                    sie w okna...
                                                    Ergo: jeszcze potrafię myśleć!!!!!!!!! hurej!!!!!:)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 02.01.03, 10:09
                                                    haha..., a Anka wpisała, krzyku narobiła i polazła!!!:)
                                                  • ronja Re: HEATH3..... 02.01.03, 10:15
                                                    Może wróci...
                                                    Jak tam, Tygrysie, włos zjeżony? ogon w sztorc? gotowy na zmierzenie się z
                                                    Nowym Rokiem?:)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 02.01.03, 10:46
                                                    no jasne że tak !!:)) , a Ty Ronka???:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 02.01.03, 10:58
                                                    nie polazla tylko pojechala kaszlakiem zaprzezonym w psy husky na inspekcje
                                                    wrzosow :)))) u mnie pada, wieje, slisko, drogowcy nie wytrzezwieli czyli zima
                                                    na calego !!!
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 02.01.03, 11:08
                                                    a u mnie +15, słońce świeci, drzewa kwitną i w ogóle jest kurwa pięknie!!!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 02.01.03, 11:11
                                                    te Tygi, z Syrakuz nadajesz czy co ?:))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 02.01.03, 11:27
                                                    nieee.... z Santa Kruz!!:)))), a Ty skąd?? z Białegostoku ????:))))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 02.01.03, 15:31
                                                    ze Sniegowic :)))
                                                  • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.03, 16:38
                                                    Ja Tygrysku, też z ogonem na sztorc i z uszami postawionymi w strone
                                                    przyszłości:))))))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 03.01.03, 08:27
                                                    czesc Ogoniasci ! :))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 03.01.03, 08:51
                                                    przepraszam bardzo!!! ogoniasty to tylko ja tu jestem!!!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 03.01.03, 08:53
                                                    nieprawda, Ronja napisala ze tez prezy ogonek ku przyszlosci :)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 03.01.03, 09:35
                                                    no dobra, tylko czyj ogonek ona pręży????:))
                                                  • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.03, 09:53
                                                    Świnioooooooo!!!!!!!
                                                    Swój hipotetyczny ogonek! Bo ja kocicą mentalnie jestem!
                                                    Buuuuuu, odmawia kotce ogonka.....:(
                                                    Bo ja kiedyś na religii w piersej klasie jak pani katechetka kazala narysowac
                                                    swoje sumienie, narysowałam spiącego kota, zwiniętego w kłębek... Panią z deka
                                                    zatchneło, ale coż, narysowałam, to jest:)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 03.01.03, 09:58
                                                    ja Ci Ronka ogonka nie odmawiam!:),.. tylko pytałem grzecznie czyj ogonek tak
                                                    prężysz????:)
                                                  • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.03, 10:08
                                                    hehe:)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 03.01.03, 10:25
                                                    co hehe??? :)
                                                  • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.03, 10:33
                                                    hehe, za gładkie wybrniecie przez Ciebie z oskarżen o bycie świnią
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 03.01.03, 10:43
                                                    no Ronja! jak możesz tak mówić!! Tygrys to nie świnia!!!:)hehe...
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 03.01.03, 10:45
                                                    przypominam, kompletnie nie a propos,ze swinki maja ogonki zakrecone :))))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 03.01.03, 11:00
                                                    alee można im naprostować!!!:))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 03.01.03, 11:04
                                                    nie radze :)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 03.01.03, 11:12
                                                    why????:)
                                                  • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.03, 13:29
                                                    Tygrysku, ja 'świnio" mówię w znaczeniu: "łobuzie", wiec nie ma co sie
                                                    obruszać...
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 03.01.03, 13:41
                                                    wiem Ronjeczko!:)),..ja siem tylko z Tobom droczem!:))))
                                                  • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.03, 13:46
                                                    To fajnie!:)
                                                    A może by tak nowy wątek? Ten już spory jest...
                                                    A w ogóle to osiołkowi w żłoby dano...
                                                    Kurczę, nie wiem, co robić, bo mam propozycje pracy w Polsce, i szykuję sobie
                                                    wyjazd do Irlandii, buuuuuuuu:(
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 03.01.03, 13:52
                                                    ok założymy nowy!:)))

ja Ci dam kurna Irlandie!!!!!:)
                                                    siedź tu na dupie i nie wychylaj sie!!!!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 03.01.03, 13:52
                                                    Tygrysek nie radze bo mialam do czynienia ze swinkami w dziecinstwie na wsi.
                                                    podobno malo mi palcow nie oobgryzaly za pakowanie ich w dziurki na ryjkach i
                                                    prostowanie ogonkow.
                                                    Ronja wyjezdzasz ? buuuuuuuu !!! znow w Polsce bedzie o jedna sensowna Osobe
                                                    mniej ! buuuuuuuuuuuuuu ((((
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 03.01.03, 14:05
                                                    eeeeee... Ania nie becz!!! Ronka żartowała tylko!!!!:))) ????
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 03.01.03, 14:18
                                                    dopoki nie powie ze nie wyjezdza bede buczec bbbbbuuuuuuuuuu, buuuuuuuu,buuuu
                                                    (((
                                                    cmok Tygrysku ! buuuuuu (((
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH3..... 03.01.03, 14:22
                                                    Ana nie rycz!!!! to tylo plotki!!!!!!:))))
                                                    ...bo i ja siem porycze zara.....buu...
                                                  • Gość: Ronja Re: HEATH3..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.03, 15:16
                                                    Nie, słuchajcie, na powaznie nakręcam sobie taki wyjazd, of kors nie na zawsze,
                                                    ja bez Polski nie potrafiłabym żyć!
                                                    Ale teraz mi utrudnia to, ze mam trochę rozmów w Polsce w jakichś firmach,
                                                    trudno decyzję podjać...
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH3..... IP: 212.33.74.* 03.01.03, 15:39
                                                    buuuuuuuuuuuuu (((
                                                    dobrego weekendu !!!
                                                    buuuuuuuuu (((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka