kriso37 18.06.13, 15:30 witam umawiam panów z paniami(sponsorkami) email dziewczynysponsor@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darek Re: Sponsorki IP: 212.191.195.* 18.06.13, 15:59 Wiem takich są setki Odpowiedz Link Zgłoś
lysy4123 Re: Sponsorki 19.04.16, 17:59 Mam27lat i jestem chłopakiem i szukam sponsorki że by miała minimum 33lata Odpowiedz Link Zgłoś
bajkaa45 Re: Sponsorki 19.04.16, 19:17 a jak bedzie mila 40 lat to nie przyjmiesz kasy?:)....troche dziecinny jestes:)...Nie stawia sie warunkow jak sie chce kasy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ksieciu007 Re: Sponsorki 11.07.17, 16:27 Witam!!! Przeczytaj do końca warto. Jestem fajnym facetem mobilny miły, jak najbardziej jestem realny a higiena to priorytet. Mogę sie spotkać praktycznie codziennie. Podaj nr to zadzwonię i uzgodnimy coś więcej. Uwielbiam seks w roznych pozycjach i w rozne dziurki (seks nie jest konieczny tylko jak Ty chcesz). Mam 180cm zielone oczy sylwetka normalna 82kg. MASAŻ Mogę cie równie wymasować, masuje w bieliźnie spodniach lub nago, masuje rękami nagim ciałem, podczas masażu możesz mnie dotykać w każdą część ciała. Kazda kobieta potrzebuje przyjemności i relaksu, czy nie było by ci przyjemnie zrelaksować się po całym ciężkim dniu pracy w towarzystwie młodego dobrze zbudowanego ale nie umięśnionego masażysty który oferuje ci masaż standardowy lub erotyczny podczas którego możesz mnie dotykać w kazda część mojego ciała a ja również wymasuje kazda część twojego ciała nie omijają okolic intymnych jezeli ze chcesz masaż erotyczny Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. jaiwy@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś