kryskaedka 02.01.09, 20:27 w piatek złapał nas wirus...dzwoniłam ale nie odbierałes...paco rzygal, jasiek rzygał....nic by nie wyszło z imprezowania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala.l Re: jasiu 02.01.09, 21:55 on nas kiedys zeklnie..mnie to juz napewno.. znowu mam narzeczona dla niego))) myslcie ze nasle w koncu na mnie rodzicow? Odpowiedz Link
elissa2 Re: jasiu 02.01.09, 22:08 ala.l napisała: > on nas kiedys zeklnie..mnie to juz napewno.. > znowu mam narzeczona dla niego))) > myslcie ze nasle w koncu na mnie rodzicow? > )) Odpowiedz Link
jan_stereo Siemka Ciotka! 05.01.09, 20:10 Bylem w rozjazdach zwyczajnie, co tam lezy Ci na watrobie, godoj! Odpowiedz Link
ala.l Re: Siemka Ciotka! 05.01.09, 22:19 jan_stereo napisał: > Bylem w rozjazdach zwyczajnie, co tam lezy Ci na watrobie, godoj! no jak to co mi lezy??!!! stesknilam się swatac Cie,cza nie? Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Siemka Ciotka! 05.01.09, 22:47 Te Twoje swatania to jakies podejrzane podchody z Twojej strony sa :")) ps. znowu kuzynka koszykarka przyjezdza na 2 dni do UK ? Odpowiedz Link
ala.l Re: Siemka Ciotka! 05.01.09, 22:52 jan_stereo napisał: > Te Twoje swatania to jakies podejrzane podchody z Twojej strony sa :")) > > ps. znowu kuzynka koszykarka przyjezdza na 2 dni do UK ? nie.. to dziewczatko pojechalo do Belgii ,ciezko tyrac. ale jak nie to nie.. Ja pewnie sama bym sie za Ciebie wydala ,gdybym mlodsza byla.. tak sobie mysle ze to musi byc ten powod.. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Siemka Ciotka! 05.01.09, 23:11 ala.l napisała: > nie.. > to dziewczatko pojechalo do Belgii ,ciezko tyrac. > ale jak nie to nie.. powiedz jej, ze jak sie chajtnie to tyz lekko nie bedzie, Belgia czy malzenstwo, tyrania nie uniknie :")) > Ja pewnie sama bym sie za Ciebie wydala ,gdybym mlodsza byla.. > tak sobie mysle ze to musi byc ten powod.. to co, mam sie zaslubic z Wami wszystkimi ? :")) Odpowiedz Link
ala.l Re: Siemka Ciotka! 05.01.09, 23:15 jan_stereo napisał: > ala.l napisała: > > > nie.. > > to dziewczatko pojechalo do Belgii ,ciezko tyrac. > > ale jak nie to nie.. > > powiedz jej, ze jak sie chajtnie to tyz lekko nie bedzie, Belgia czy malzenstwo > , tyrania nie uniknie :")) > > > Ja pewnie sama bym sie za Ciebie wydala ,gdybym mlodsza byla.. > > tak sobie mysle ze to musi byc ten powod.. > > to co, mam sie zaslubic z Wami wszystkimi ? > > :")) ha ha ha.. najpierw zmien sie w mormona)) Odpowiedz Link
elissa2 Re: Siemka Ciotka! 05.01.09, 23:23 ala.l napisała: > jan_stereo napisał: > > to co, mam sie zaslubic z Wami wszystkimi ? > > > > :")) > ha ha ha.. > najpierw zmien sie w mormona)) > Byle nie w ... morona! Odpowiedz Link
elissa2 Re: Siemka Ciotka! 06.01.09, 00:08 ala.l napisała: > > Byle nie w ... morona! > > czemu nie??? > A bo widzisz ... hmmm ... no zdarza Ci się czasem połykać literki, prawda? Ale na szczęście tym razem nie, bo gdybyś to zrobiła to mając na myśli 'mormona' napisałabyś 'najpierw zostań moronem' i byłaby konsternacja. Bo moron to np ktoś taki www.changetowin.org/connect/moron.jpg Odpowiedz Link
elissa2 Re: Siemka Ciotka! 05.01.09, 23:20 jan_stereo napisał: > ala.l napisała: > > > Ja pewnie sama bym sie za Ciebie wydala ,gdybym mlodsza byla.. > > tak sobie mysle ze to musi byc ten powod.. > > to co, mam sie zaslubic z Wami wszystkimi ? > > :")) > ))))))))))))))) A chciałbyś??? Czy widziałes taką zwariowaną komedię "Moich 5 żon" z Rodneyem Dangerfieldem? )) Odpowiedz Link
kryskaedka Re: jasiu 03.01.09, 22:16 jeszcze wczoraj był w wawie...pewnie imprezowalszkoda ze bez nas Odpowiedz Link
elissa2 Re: jasiu 03.01.09, 22:59 kryskaedka napisała: > jeszcze wczoraj był w wawie...pewnie imprezowalszkoda ze bez nas > A Wy? Lepiej już się czujecie? Odpowiedz Link
kryskaedka Re: jasiu 04.01.09, 16:03 juz lepiej dzieki...brzuchy nie bolą i gorączka minela Odpowiedz Link
jan_stereo Re: jasiu 05.01.09, 20:13 jeszcze sie zobaczym, wyskoczymy do tej smacznej wyzerni w Zlotych, tyle to na pewno. Odpowiedz Link
kryskaedka Re: jasiu 19.01.09, 19:45 no jasne...ale tym razem wezme 3 soki!! to dla Ciebie: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1593866,2,3.html Odpowiedz Link
shachar Re: jasiu 06.06.09, 10:17 ale czy godzi sie nie dawac znaku zywota, ot co. godzi sie czy nie, bo chyba nie. i tutaj pozostajemy w kwestii winy przed komputerem, ojej Odpowiedz Link
elissa2 Re: jasiu 06.06.09, 14:22 jan_stereo napisał: > no, jestem caly czas 'tutaj', dobre dziecko :")) > A! No to bałdzo dobze, bałdzo dobze ... Odpowiedz Link