ameno33 07.10.13, 00:53 Obdarzone zmysłowym,nieziemskim ciałem,cudnym tyleczkiem i dużymi piersiami. Musi być szczupła,wysoka,chodzić w szpilkach i nie nosić bielizny. Jej usta jaskrawą czerwienią kusić do grzesznych uniesień. Są tutaj takie ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tak Re: kochankę od zaraz ! IP: *.dag.pl 07.10.13, 09:53 .... są, ale one szukają super męskich mężczyzn, powyżej 190 cm wzrostu o szerokich ramionach, wąskich biodrach, eleganckich, pachnących, z wyobraźnią, szarmanckich, pewnych siebie i szalenie inteligentnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
ameno33 Re: kochankę od zaraz ! 07.10.13, 13:27 A czy przypadkiem nie szukają deszczowych dni w Egipcie ? Mogą zaszyć się w kurorcie i nie schodzić z przystojnego araba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: kochankę od zaraz ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 13:45 Ameno - przybij piątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewnysiebie Re: kochankę od zaraz ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 21:15 Jeden albo dwa spełniam, tak skromnie przyznam... No i pewny siebie jestem szalenie! To już trzy! A może TAK się jeszcze odezwie i rozszerzy zakres? Cholera....skąd ja znam ten tekst?????? Odpowiedz Link Zgłoś
es.i Re: kochankę od zaraz ! 07.10.13, 16:08 nooooooooo z takimi wymaganiami to raczej na forum modelek szukaj ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ameno33 Re: kochankę od zaraz ! 07.10.13, 19:30 One są nierozgarniete i juz lepsza striptizerka. Znasz takie seksualistki ? :-) Kiedys mialem kontakt z hostessa. Myślała ze z blond lokami Jest pępkiem świata :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ameno33 Re: kochankę od zaraz ! 08.10.13, 20:31 es.i napisała: > ale nie uświadomiłeś jej ? > > ;))) nie miałem na coś takiego najmniejszej ochoty. mogłabyś es.i przedstawić się :) może jesteś brunetką,blondynką... ale i rude są piękne he he ;) Odpowiedz Link Zgłoś
es.i Re: kochankę od zaraz ! 15.10.13, 20:25 heheh właśnie się przedstawiłam :)) tak może być ? Odpowiedz Link Zgłoś
ameno33 Re: kochankę od zaraz ! 16.10.13, 20:21 es.i napisała: > heheh > właśnie się przedstawiłam :)) > tak może być ? es.i zagubiłaś się,a może coś zgubiłaś,jesteś kobietą i na pewno wiesz co mnie na myśli... tzn jak ? ;) rozsądny ze mnie man,jedynie w głowie nierozsądne myśli kłębią się. i z tego może spaść,sama wiesz co takiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observ Re: kochankę od zaraz ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 20:44 Jaki "man"? MAN to autobus..))))) Chyba że jesteś autobusem...nierozsądnym czy rozsądnym wreszcie? To może jednak nie wyjeżdżaj na ulice drogi MANIE......... Jeśli myśli Ci się kłębią pod maską....))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ameno33 Re: kochankę od zaraz ! 16.10.13, 21:17 observ może tak zamiast zrzędzić jak stara babcia zbałamuciłbyś jakąś laskę nieświadomą Twoich czynów. I tak za błędy młodości zapłacą rodzice he he :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsonia-powrót Re: kochankę od zaraz ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 21:43 Ale jesteś wreszcie tym MAN - em Tu nie zrządzenie tylko konkretne pytanie, Więc może odpowiedz na nie? Laski czynów nieświadome i błędy młodości??? Nic tu kupy się nie trzyma proszę mości.... Odpowiedz Link Zgłoś
ameno33 Re: kochankę od zaraz ! 16.10.13, 22:16 a po co komu wiedzieć jakim jestem osobnikiem ? :) w tych czasach internet=szpieg. he he myślę że one świadomie są żądne przygód a reszta sama wychodzi... i chyba każda kobieta marzy o niezobowiązującej przygodzie, szczególnie znudzona mężatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsonia-powrót Re: kochankę od zaraz ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 22:22 To najważniejsze jakim jesteś osobnikiem To będzie właśnie pytanie pierwsze..pytanie to jest pewnikiem Znudzona mężatka marzy o przygodzie, Temat ten jest ostatnio w modzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ameno33 Re: kochankę od zaraz ! 16.10.13, 22:35 o tym dowie się ta która mnie spotka na swej drodze. mimo gorącego tematu na temat mężatek mało ich tutaj. większość z nich na pewno jest zapracowana prowadzeniem domu he he. a temat ten wałkowany jest od wielu lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsonia-powrót Re: kochankę od zaraz ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 22:45 Ładnie dorymowane Ameno, wesoły Panie.. W błędzie jednak jesteś co do ich ilości.. Wiele z tych Pań w tym poście również zagości... Odpowiedz Link Zgłoś
ameno33 Re: kochankę od zaraz ! 16.10.13, 23:19 Tak Ci się wydaje miła Pani. One czekają aż mąż zaśnie i szybko wskoczą na net he he, aby odpisać na niezliczone wiadomości od wcześniej nieznanych przystojniaków. I na pewno setki z tych kobiet znalazłoby swe szczęście chociaż na chwilę... aby tylko oderwać się od monotonii pracy,domowych pieleszy itd. Nawet najlepsza koleżanka nie jest tym samym co nieznajome " ciacho " w którym można zatracić się. I Ty jesteś tą kobietą która zapragnęła rozkoszy przygody ? A konsekwencje,czy je przewidziałaś w swych rozdziałach miłosnej ekstazy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observ Re: kochankę od zaraz ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.13, 19:43 A systkie te..no...te... sare komurki i te inne co za rozóm robiom komurki...to TY mas na miejscó w miejscó im naleznym???? Czy tes moze ty instyktujesz sie TY tzw. ynstyktem lapczywego łogiera? AAAA??? Odpowiedz Link Zgłoś