ssupermenka 16.11.14, 20:51 Atrakcyjna ,mloda (mezatka ) pozna fajnego ,inteligentnego faceta do 35l , do kontaktu mailowego ,tak,zeby pogadac,spedzic czas, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pio.to Re: wolny czas 17.11.14, 14:34 Cześć Ssupermento :) Tutaj fajny, inteligentny facet. Chętnie się z Tobą skontaktuję jak tylko będę miał Twój adres email. Może mi przesłać kontakt do siebie na adres pioto432@wp.pl Mam nadzieję do usłyszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekti Re: wolny czas IP: *.ibd.gtsenergis.pl 17.11.14, 14:39 Witam z tej strony facet z krakowa miły wesoły dyskretny Odpowiedz Link Zgłoś
jace19955 Re: wolny czas 18.11.14, 21:23 jesli aktualne napisz :) jace.19955@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ding_d Re: wolny czas 19.11.14, 13:57 Jestem atrakcyjnym (żonatym) facetem. chciałbym nawiązać z Tobą kontakt, wymienić kilka wiadomości mailowych. Szkam kogoś do porozmawiania o zyciu, co dalej zobaczy się. Mój adres: ding_d@interia.pl Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merle Re: wolny czas IP: *.bayer.de 19.11.14, 17:01 Też mam wolny czas :) merle@mixbox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binarylan Re: wolny czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.14, 23:09 Witaj Nie chciałbym być bezkrytyczny w stosunku do siebie ale myślę,że w wolnym czasie/ mam nadzieje na zsynchronizownie indywidualności / oboje miło spędzimy czas w swoim towarzystwie. pozdrawiam serdecznie Tomek binarylan@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś