Dodaj do ulubionych

Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej pracy...

22.11.04, 13:05
... napijcie się kawy, poczytajcie gazety, oddajcie się słodkiej,
gastronomicznej rozpuście ;-) Bierzcie ze mnie przykład ! Czytam gazetę,
popijam kawę i wcinam drożdźówkę. Ale mi dobrze ;-)
Obserwuj wątek
    • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:07
      Witaj nicponiu!;)))
      A mnie nie widać z za sterty dokumentów!
      I gdzie tu sprawiedliwość?;)))
      • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:11
        i bardzo dobrze, że Cię nie widać, nikt nie zobaczy co porabiasz, o to
        chodzi ;-)))
        • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:16
          Pokazałabym Ci język, ale nie wiem jak!;))
          Aż mi w brzuszku burczy taka jestem głodna, a Ty mi tu o drożdżówce!:(
          • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:17
            łap, rzucam Ci pączka ;-) kawą raczej nie chlusnę, musisz sobie zrobić sama ;-)
            • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:20
              Dzięki, może chociaż uda mi się dzięki temu przetrwać...;)))
              Ummm, słodziutki...
              Pączek oczywiście!;))
              • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:22
                no, coby nie przesłodzić, to ja jednak przez umyślnego poślę Ci kubek z kawą,
                baaaardzo gorzką !
                ;-)
                • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:27
                  Mocną i gorącą... dziękuję Hetakusie, wiesz co lubię;)))
                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:28
                    ale bez cukru, pączek wystarczy ;-)
                    • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:31
                      bez cukru, pączek wystarczy, no.... jakby tak jeszcze coś słodkiego;)))
                      • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:34
                        no dobrze.... specjalnie dla Ciebie jeden tic tac (tylko dwie kalorie) ;-)
                        • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:40
                          Ha, ha, jako prawdziwa kobieta od razu powinnam podejrzliwie zapytać: uważasz,
                          że jestem za gruba?;)))
                          • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:44
                            ależ skąd !! "zdolna jesteś niesłychanie, najpiękniejsze masz ubranie..." itd.
                            i wszystko jest jak należy !
                            ;-)))
                            • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:54
                              no jak myślę!;)))
                              skromna jesteś niesłychanie - zapomniałeś dodać!;)))
                              • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:59
                                nie zapomniałem, ale chciałem zachować umiar w chwaleniu ;-)
                                • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 14:07
                                  Umiar jest wskazany tylko przy jedzeniu i piciu;)))
                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 15:09
                                    w piciu ? no, może nie zawsze proszę Pani ;-)
                                    zatem drugą kawę proponuję :-)
                                    • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 15:16
                                      Hetakusie, w tym tygodniu dostanę pewne cacko!;)))
                                      A za kawę dziękuję, wolałabym coś weselszego!;)))
                                      • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 15:38
                                        hmmm, ciekawe co to za cacko... ?
                                        kieliszeczek wesołej wiśnióweczki proszę zatem do kawy ;-)
                                        • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 15:41
                                          Wybawco!:DDDD
                                          Cacko dające duże możliwości;)))
                                          • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 15:50
                                            wiem ! zestaw "domowy majsterkowicz" :D
                                            • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 15:55
                                              Brawo! Wygrywa pan nosidełko do piwa własnoręcznie przeze mnie zrobione!:DDDDD
                                              • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 15:56
                                                ech, chyba sie nie przyda, piwo wypije na miejscu, tam gdzie podadzą ;-)
                                                • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 16:00
                                                  to w takim razie proszę sobie wybrać nagrodę z naszego rogu obfitości;)))))
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 16:03
                                                    zmykam Meg - w śnieg, ciemność i zimno... brrrr...
                                                    Miłego popołudnia i wieczorku :-)
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 16:07
                                                    Zmykaj:))) I nie zabłądź!;)))
                                                    Pa, pa...
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 11:59
                                                    ufff, nie zabłądziłem i nawet jestem z powrotem ;-)
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 12:05
                                                    Ojejku, jak się cieszę!:)))
                                                    Musisz mieć dobrą busolę;))
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 12:09
                                                    busola, jak busola, ale dzielny po prostu jestem ;-)
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 12:11
                                                    A to wiem nie od dziś!:)))
                                                    A jak samopoczucie dzisiaj? Główka w porządku?;)))
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 12:18
                                                    główka pracuje na najwyższym poziomie - co widać niewątpliwie po moich mądrych
                                                    postach :D
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 12:26
                                                    Twoje posty Hetakusie z a w s z e wyróżniają się mądrością i wielką
                                                    błyskotliwością:DDDDD
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 12:28
                                                    o właśnie, jak Ty się znasz Meg na ludziach :DDD
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 12:30
                                                    Szczególnie na Hetakusach;)) CHi, chi...
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 12:32
                                                    taaak, to wyjątkowa absolutnie część ludzkości ;-)
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 12:41
                                                    Wyjątkowa i zapomniałeś dodać: najwspanialsza!;)))
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 12:43
                                                    ale po co to mówić ? przeciez wszyscy mądrzy ludzie o tym wiedzą :DDD
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 12:45
                                                    No dobra, zgasiłeś mnie:( Więcej słowa nie powiem, ani nie napiszę na w/w
                                                    temat, niewdzięczniku!;)))
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 12:47
                                                    ależ mów i pisz ! tak po cichu Ci powiem, że próżność bynajmniej nie jest mi
                                                    obca ;-)
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 12:55
                                                    Nie jest Ci obca? Hmmm, jest dominująca!;)))
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 12:57
                                                    hmmmm, obiektywnie może tak, ale biorąc pod uwagę moja absolutną wyjątkowość,to
                                                    ta próżność i tak na umiarkowanym jest poziomie ;-)
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 12:59
                                                    Poziom Twojej próżności jest absolutnie wyjątkowy;))))
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 13:00
                                                    no, niezupełnie o takie uznanie mi chodziło :D
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 13:06
                                                    ha, ha, z pewnością...;)))

katar poszedł precz?:)
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 13:08
                                                    próbuje się drań opierać, ale traci swoje pozycje od wczoraj ;-)
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 13:13
                                                    Po łbie go łobuza! Ile będzie Cię dręczył! Chociaż z drugiej strony... taki
                                                    pociągający Hetakus..;)))
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 13:14
                                                    pisałem już że jestem dzielny... ? dzielnie znosiłem usterki na zdrowiu i nawet
                                                    chodziłem do pracy, spodziewam się za to premii wysokiej od kierownictwa ;-)
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 13:17
                                                    Chi, chi, Hetakusie, ale nic nie pisałeś, że jesteś również naiwny;))))
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 13:19
                                                    oooo, a jestem ??? dlaczego ???
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 13:22
                                                    liczysz na premię, bo nie wziąłeś zwolnienia? Masz Św.Mikołaja czy szefa?;))))
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 13:24
                                                    liczę na premię bo szef się zna na ludziach i docenia rozliczne moje cenne
                                                    przymioty zaś niewzięcie zwolnienia powino go było rzucić na kolana, ale czy
                                                    rzuciło to nie wiem, bo sam poszedł na zwolnienie ;-)
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 13:28
                                                    I na drugi raz bierz z niego przykład Hetakusie:)))
                                                    A w rozliczne Twe przymioty ani chwili nie wątpiłam, co najwyżej zazdrość mnie
                                                    gryzie, że ja ich nie posiadam:(
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 13:30
                                                    ha, ha definicji słowa kokieteria nie będę Ci tłumaczył bo swietnie znasz ten
                                                    klimat :-)))
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 13:38
                                                    Hetakusie, czyżbyś znał kogoś bardziej skromnego niż ja???;)
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 13:42
                                                    zastanawiam się i nie znajduję szara myszko :DDDD
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 13:49
                                                    myszka może być, ale szara? nieee...;))
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 13:53
                                                    pomalowac Cie w kolorowe paski ??
                                                    :DDDDDDDD
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:04
                                                    ale flamastrami bo farby śmierdzą;))
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:07
                                                    mam takie fajne chińskie ;-) mogą być ??
                                                  • aneczka262 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:11
                                                    Słuchajcie w razie czego mogę wam pożyczyć kredki akwarelowe. Tam to dopiero są
                                                    kolory. No i mam jeszcze pastele olejne ;))
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:16
                                                    przyłącz się do nas, w trójke będzie weselej :DDD
                                                  • aneczka262 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:19
                                                    Ale ja nie wiem czy nam kredek wystarczy. W końcu to tylko 256 sztuk
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:12
                                                    Jak pachną to mogą być! Tylko proszę o ładne kolory. dobrze jest mi w
                                                    czerwonym:)))
                                                  • aneczka262 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:14
                                                    Słuchaj czerwonego to tam jest chyba z 7 odcieni więc do wyboru do koloru
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:18
                                                    Tylko nie plakatowe! Ogonek mi zesztywnieje!
                                                    Och jakie piękne czerwienie...:))))
                                                  • aneczka262 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:20
                                                    Nie wiesz ja nie nawidzę plakatówek, mam za to akwarelki. Bardzo delikatne
                                                    kolorki mają
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:29
                                                    cudnie, zaczynajcie!;)))
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:31
                                                    najpierw trzeba Cie solidnie oblać wodą ;-)
                                                  • aneczka262 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:35
                                                    Ej tam ja bym sobie darowała oblewanie, bedzie wyglądała jak zmokła kura ;)
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:39
                                                    zmokła mysz chciałaś powiedzieć;)))
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:39
                                                    aneczka262 napisała:

> Ej tam ja bym sobie darowała oblewanie, bedzie wyglądała jak zmokła kura ;)

hmmm, ale jaka frajda dla oblewającego, tylko trochę za głośno Meg piszczy :D
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:41
                                                    piszczę bo woda zimna, Hetakusie Ty okrutniku!;))))
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:42
                                                    aha, pomyliłem się i rzeczywiście zimną Cię oblałem, ale nie gniewasz się ,
                                                    prawda ?
                                                    ;-)
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:45
                                                    Nie skąd... ale z zemsty ugryzę Cię w ucho! Jakem gryzoń!;)))
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:47
                                                    no, jak to zrobisz delikatnie to nie będę się gniewał :DDDD
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:51
                                                    no i rozbroiłeś mnie jak zwykle:))) pewnie, że delikatnie... o, zabolało?
                                                    niemożliwe...;)))
                                                  • aneczka262 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:53
                                                    no ładnie gryzienie w uszy. jak zwykle omija mnie najlepsze ;)
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:57
                                                    no, skoro krew się leje to trochę zabolało ;-)
                                                  • aneczka262 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:58
                                                    Do wesela się zagoi
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 15:00
                                                    aneczka262 napisała:

> Do wesela się zagoi

nie wierz obiegowym opiniom ;-) a jak tak na zawsze zostanie ???
                                                    :DDD
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:59
                                                    To czerwona farba z mojego policzka głuptasie!;))))
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 15:00
                                                    taaak ? farba taka słodka ??
                                                    ;-)
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 15:03
                                                    A to pewnie mój błyszczyk truskawkowy;)))
                                                  • hetacus meg25, aneczka262... 23.11.04, 15:05
                                                    ... dzięki za miłe pogaduchy :-) miłego popołudnia i wieczorku Wam życzę :-)
                                                  • aneczka262 Re: meg25, aneczka262... 23.11.04, 15:06
                                                    tobie również :)
                                                  • meg25 Re: meg25, aneczka262... 23.11.04, 15:06
                                                    Dzięki Hetakusie!:)))
                                                    A naklej plasterek na uszko!;)))
                                                  • aneczka262 Re: meg25, aneczka262... 23.11.04, 15:08
                                                    Oj ale z plasterkiem to nie będe wygladał za specjalnie
                                                  • hetacus Re: meg25, aneczka262... 23.11.04, 15:08
                                                    meg25 napisała:

> Dzięki Hetakusie!:)))
                                                    > A naklej plasterek na uszko!;)))

Plasterek ?!

Muszę głowę obandażować :D

Pa pa
                                                  • aneczka262 Re: meg25, aneczka262... 23.11.04, 15:09
                                                    No i takiemu to dobrze już z pracy do domu. Papasie
                                                  • meg25 Re: meg25, aneczka262... 23.11.04, 15:16
                                                    A Ty jeszcze długo na posterunku?:)))
                                                  • aneczka262 Re: meg25, aneczka262... 23.11.04, 15:24
                                                    A wiesz co za chwilę bedę się zbierać do domu. Zanim się dowlokę to trochę
                                                    czasu minie
                                                  • meg25 Re: meg25, aneczka262... 23.11.04, 15:33
                                                    No to miłego popołudnia Ci życzę i może właśnie dziś... stracisz rozum?;)))
                                                  • aneczka262 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:52
                                                    Rety straciłam wątek. Co mnie ominęło????
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:55
                                                    Właśnie ugryzłam Hetakusa, bo oblal mnie zimną wodą!;)))
                                                  • aneczka262 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:56
                                                    To on nie wie że od zimnej wody można się tylko rozchorować???? wcalę się nie
                                                    dziwię ze go ugryzłaś ;)
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:59
                                                    ale do krwi mnie gryźć ? to jest temat na akcję billboardową :D
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:38
                                                    ło matko, a po co????
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:40
                                                    na razie jeszcze nie wiem, ale pomysł i tak fajny :D
                                                  • aneczka262 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:32
                                                    dobra więc ja biorę własnie karminową czerwień............ tylko od której
                                                    strony mam zacząć. Już wiem narysyję wielkie serducho na policzku :))
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:17
                                                    nie martw się, będziesz tęczową Megulinką ;-)
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:20
                                                    Ooo, w tęczowej Megulince może się zakocha jakiś cudny He... znaczy się
                                                    kocurek:DDD
                                                  • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:23
                                                    w tęczowej to wszyscy się zakochają mocniej niz dotąd, tylko nie zapomnij na
                                                    prywatne skrzynki fotek porozsyłać ;-)))
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:30
                                                    O Twojej napewno nie zapomnę;))))
      • larix31 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:12
        No niestety Meg, ktoś musi pracować, zeby Hetacus mógł drożdżówkę zajadać..:)))
        • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:17
          Ale dlaczego właśnie ja????;)))
          Witaj Larix!:))
          • larix31 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:19
            No właśnie nie tylko Ty Meguniu....mamy podobnie;;;)))
            • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:24
              Oj my biedni... musimy się wspierać Larix i trzymać sztamę!;)))
              • larix31 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:29
                Trzymam jak mogę Meg...:)))))
                • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:32
                  Ale sztamę Larix, sztamę, nie mnie... oj!;))
                  • larix31 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:35
                    Sorry...:DDDDDDDDDDDD
                    • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:43
                      :DDD to nawet miłe...;)))
                      • larix31 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:44
                        nie za mocno ścisnęłem...?...:DDDDDDDDDDDD
                        • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:55
                          hmmm, lubię mocny uścisk;))))))
                          • larix31 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:57
                            Cieszę się Meg, bardzo miłe uczucie dla mnie...jak tylko się odrobimy to
                            powtórzymy owe zabiegi...:DDDDDDDDDDDD a co...
                            • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 14:11
                              a co...;))))
                              • larix31 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 14:25
                                jak szaleć to szaleć...:))))
                                • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 14:58
                                  Uff, Larix, ja już ledwie żyję... może masz coś na wzmocnienie? W ramach tego
                                  szaleństwa!;)))
                                  • larix31 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 08:18
                                    Jak dzisiaj Meg...? Wczoraj pojechałem i nie dałem Ci nic na wmocnienie...:))))
                                    A jak dzisiaj, też potrzebujesz wzmocnienia?
                                    • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 09:59
                                      Czołem Larix!:))
                                      Wstałam o 7.40, jestem wyspana i pełna zapału... nooo, może nie do pracy, ale
                                      tak w ogóle;)))
                                      • larix31 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 10:17
                                        No to sie cieszę...Witaj Megulinko...:))))
                                        No to sie wyspałaś...ja już 5.40 na nogach jestem...
                                        • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 10:44
                                          Ło matko! Ja pięknie śniłam o tej porze!:)))))
                                          A zima u Ciebie trzyma? Bo u mnie właśnie sobie poszła, jest ciepło i za oknem
                                          piękne słońce świeci.:))) Za oknem, którego nie mam:(
                                          • larix31 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 10:49
                                            Oj trzyma i nie chce puścić....ok. 25 cm śniegu, niedługo pewnie wyciągi
                                            narciarskie ruszą...będę musiał moją Żubróweczkę na nartach nauczyć
                                            jeździć...:)))))
                                            • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 10:52
                                              Nooo, mając takiego instruktora z pewnością za miesiąc będzie śmigać aż
                                              miło!:)))
                                              • larix31 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 11:14
                                                Nie chwaląc się za gó..arza brałem udział w róznego rodzaju zawodach
                                                narciarskich...ale od 10 lat nie miałem "boazerii" na nogach...:))))
                                                • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 11:29
                                                  A co to jest 10 lat! Jazdy na nartach nie zapomina się tak jak jazdy na rowerze
                                                  i... seksu!:))))
                                                  • larix31 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 11:33
                                                    Skoro jest tak jak mówisz to spokojnie mogę narty zakładać i w góry...:)))))
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 11:36
                                                    Hmmm, może najpierw wypróbuj na jakiejś oślej łączce;))) Bo wiesz, co do nart
                                                    to... nie znam tego z autopsji:DDD
                                                  • larix31 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 11:52
                                                    ok..tak zrobię. A te drugie rzeczy oczywiście znasz z autopsji...
                                                    Dam Ci znać jak mi poszło (oczywiście jak się nie połamię..:))))
                                                    to bedzie mój pierwszy raz...po latach..:)))
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 12:03
                                                    Wierzę w Ciebie Larix!:))) Z pewnością wrócisz w jednym kawałku:DDD
                                                    Gdybyś wiedział ile rzeczy znam z autopsji to za głowę byś się złapał!;)))
                                                  • larix31 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 12:07
                                                    Niewątpię Meg...aż się boję zapytać...:)))))
                                                    Mój znajomy, zawodowy kierowca, jak ktoś zaczynał mu marudzić...to mówił,
                                                    jakbyś tyle przeszedł co ja przejechałem...:))))
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 12:20
                                                    Ha, ha...:))) Fajne:))) Ale ja nie zmotoryzowana;)))
                                                  • larix31 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 12:50
                                                    Ale powiedzenie się sprawdza...gość od razu zaczyna się zastanawiać ile mu
                                                    jeszcze zostało do przejścia...:)))))
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 12:58
                                                    Ha, ha, ja już przestałam się zastanawiać:)) Nie warto, będzie to co ma być,
                                                    nic innego;)))
                                                  • larix31 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 13:26
                                                    Co ma być to będzie,
                                                    Niebo znajdziesz wszędzie...chyba jakoś tak to było..:)
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 13:32
                                                    Niebo trzeba umieć dostrzec:)) Nie ma wielkiego neonu;)))
                                                  • larix31 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 13:37
                                                    Wystarczy być "Człowiekiem" przez duże "C"
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 13:48
                                                    To czasem bywa trudne Larixie...
                                                  • larix31 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 13:51
                                                    To jest trudne...a z drugiej strony tak niewiele potrzeba...:)
                                                  • meg25 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 23.11.04, 14:03
                                                    Trochę dobrej woli, trochę wiary, odrobinę empatii, szczyptę pogody ducha...:)
    • m_alina Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:10
      nie mam drożdżówki, więc muszę pracować;)
      • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 13:12
        nie martw się, skoczę po gniazdko poznańskie dla Ciebie :-)
    • aneczka262 Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 14:18
      A ja właśnie urwałam się z pracy. Wymknęłam się wręcz po angielsku ;) Dobrze że
      szef mnie nie widział.
      • hetacus Re: Nie wypada zaczynać tygodnia od ciężkiej prac 22.11.04, 15:10
        ha, dobry pomysł na poniedziałek, spróbuję tak samo bo do 17.00 nie chce mi się
        siedzieć :-)
    • mandaryn_ka Hmmm... 23.11.04, 09:10
      Tak sobie myślę, że wtorek, to też nienajlepszy dzień do ciężkiej pracy...:-)
      • larix31 Re: Hmmm... 23.11.04, 09:22
        Ty też..Mandarynko tak uważasz?
        Ogłaszamy międzyforumowy "Dzień Dziecka" i prosze tego przestrzegać...
        • mandaryn_ka Re: Hmmm... 23.11.04, 09:30
          Nooo, przyznam szczerze, że pasuje mi to , jak nie wiem co! ;-)
          Jakie otrakcje w związku z tym dniem przewidziane dla "trochę wyrośniętych
          dzieci" ? ;-)
          • larix31 Re: Hmmm... 23.11.04, 09:38