21.12.17, 06:51
Mam na imię Krzysiek, witam wszystkie panie z całej Polski, czytających to ogłoszenie szukam kobiety w przedziale wiekowym od 18 do 60. Mam 36 lat poszukuje panią na mile spędzanie czasu tylko we dwoje.
Chciałby, aby nasza znajomość nie opierała się tylko na seksie a również na znajomości oraz wspólnym zaufaniu,przyjaźni.
Wymagam od kobiety higieny, poczucia humoru, wygląd nie jest dla mnie aż tak ważny liczy się dobry charakter i fajna zabawa, jestem zadbany lubiącą w seksie: eksperymentować, lubię jak kobieta dominuje na de mną ale lubi być posłuszna, sex oralny, sex analny, 6 na 9 , pissing, oraz wiele innych pozycji, lubię jak kobieta proponuje nowe pozycje lecz stare pozycje w zupełności wystarczą. Proszę o pisanie zdecydowanych pań, w mailu proszę opisać kilkoma słowami siebie oraz swój wygląd zaznaczam iż wygląd nie jest dla mnie aż tak ważny, aczkolwiek chce wiedzieć jak wyglądasz,czym się zajmujesz, co lubisz.
Jeśli jesteś znudzona dotychczasowym życiem, nie masz z kim pogadać, pojechać w delegację, nie chcesz nic zmieniać w swoim dotychczasowym życiu, nie chcesz być ograniczana przez partnera proponuję na początek zapoznawczą kawę. Może stanę się dla Ciebie odskocznia od dnia codziennego.

Mój mail: krzysiekkawka@gazeta.pl

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • krzysiekkawka Re: dla pań 06.01.18, 07:05
      a
      • krzysiekkawka Re: dla pań 19.02.18, 17:49
        *
    • krzysiekkawka Re: dla pań 12.04.18, 11:30
      .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka