krzychlater 31.05.08, 21:57 Uprawia ktoś aktywny wypoczynek: jeździ na rowerze, pałęta się po górach, biega lub przynajmniej lubi sobie zrobić długi spacer – bardzo długi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunka76 Re: Aktywny wypoczynek 31.05.08, 22:04 Uwielbiam chodzić. Jeśli chodzi o spacery to ja pierwsza. Dystans dłuuuuuuugi Chodzenie mnie bardzo uspokaja. Kiedy jest mi źle od razu staram się gdzieś iść prosto przed siebie, gdzie nogi poniosą. To mnie zawsze wycisza. Bardzo lubię też jazdę na rowerze. Kiedyś kajaki, ale jakoś teraz nie po drodze mi do nich. Mówiłam sobie: kajaki moja pasja Lubię poznawać nowe miejsca, stare zamki i jak tylko mam możliwość to jadę sobie gdzieś. Znaczy możliwosci mam tylko gorzej z towarzystwem. Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 31.05.08, 22:20 Rower w każdy wolny dzień, jeżeli nie mam innych planów lub obowiązków, towarzystwo w ilościach hurtowych należę do klubu turystyki rowerowej. Góry tutaj kłopot zawsze próbuje się podłączyć pod imprezy zorganizowane. Można ciekawe osoby na nich poznać. W górach zapomina się o wszystkim istnieją tylko one i ja, jest to moja forma odpoczynku psychicznego odreagowania wszystkiego po dwóch dniach wycieczki górskiej czuje się w pracy jakby nie było mnie w niej przez miesiąc a tydzień mija szybko. Spacer lubię po ciekawych miejscach nieraz jest lepiej w ciszy bez towarzystwa. Zamki są wciągające, jeżeli są to prawdziwe średniowieczne nie przebudowane na modę barokową lub renesansową. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 31.05.08, 22:31 ....i co mam teraz napisać-jak Was poczytałam....)-i tak się nie będziecie na mnie gniewać...) Jak wrócicie, pochwalcie się, co widzieliście, co Was zaskoczyło, co odkryliście.... Pozdrówcie góry ode mnie .... Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 01.06.08, 19:54 Pobudka o 8:00,o 9:00 wyjazd na miejsce zbiórki rynek w Brzegu zbiórka o godzinie 10:00 trzeba przejechać 18 km. Dzisiaj grupa liczyła 22 osoby trasa krótka rekreacyjna najpierw kierujemy się na Grodków. Dojeżdżamy bocznymi drogami wolnym tempem na rynek w Grodkowie gdzie tradycyjnie robimy postój na miejscowe lody. Po lodach jedziemy do Głębocka na jezioro gdzie rozbijamy się nad wodą i obijamy się znaleźli się pierwsi, którzy skorzystali z kąpieli. Powrót lasem przez rezerwat Kokorycz gdzie w powietrzu unosi się zapach dzikiego czosnku,tempo wolne droga asfaltowa otwarta tylko dla pracowników nadleśnictwa w Tułowicach – raj dla rowerzystów. Za rezerwatem postój nad stacją pomp w Michałowie gdzie wody Nysy Kłodzkiej są pompowane do Kanału Psarskiego skąd następnie Potokiem Psarskim dostają się do Oławki skąd Wrocław czerpie swoją wodę pitną. Jedziemy na Lewin Brzeski gdzie odprowadzamy jeżdzącą z nami od tego sezonu koleżankę mieszkanke tego miasta. Polnymi drogami dojeżdżamy do obwodnicy Brzegu gdzie zegnam się z grupą i przez obwodnice a następnie główną drogą dojeżdżam do domu po 16:00 dzisiaj przejechałem 95 km – 36 km dojazd reszta trasa wycieczki Brzeski Klub Miłośników Aktywnego Wypoczynku "Na Przełaj" Tak statystycznie spędzam większość moich wolnych dni i tak wyglądałaby relacja z trasy tylko brak listy uczestników, przebiegu trasy i oczywiście opis były obszerniejszy. Opis jest umieszczany na forum klubowym wraz z linkami do zdjęć, które umieszczają pozostali uczestniczy wycieczki. Dzięki temu pozostali klubowicze widzą, co stracili na szczęsci dzisiejszą relacje nie musze pisać ja. Odpowiedz Link
limoo Re: Aktywny wypoczynek 31.05.08, 23:47 O tak, Limoo uwielbia góry , rowerek również a spacery tylko kilkugodzinne. Odpowiedz Link
dona_76 Re: Aktywny wypoczynek 02.06.08, 21:04 Ja też uwielbiam dłuuugie spacery, najlepiej kilkugodzinne i taki sobie wczoraj razem z koleżanką zafundowałam, a w dodatku po lesie. Szkoda, że buty niby wygodne, wcale takie nie były, a teraz bąbel bąbla poganiaChodzenie mnie odstresowuje. Lubię chodzić dużo, szybko i często. I oczywiście lubię poznawać nowe miejsca i ludzi. Zwiedzać. Krzychlater masz rację, że stare zamki są wspaniałe. Miałam okazję pooglądać ich trochę na objazdach naukowych w czasie studiów i nie tylko. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Aktywny wypoczynek 02.06.08, 21:34 A ja obecnie trochę inaczej podchodzę do sformułowania : aktywny wypoczynek. I chyba to co robię, trudno za takowy uznać..... Siłownia, rower - ale stacjonarny, spacer - ale bieżnia w fitnessie. Przymierzam się do basenu. Jak pokonam wewnętrzne opory ( nie umiem pływać), to wskakuję. A góry? Góry mnie zdradziły. Już mnie tam nic nie ciągnie. Odpowiedz Link
libra_123 Re: Aktywny wypoczynek 02.06.08, 21:59 Ja biegam - teraz co prawda jestem po anginie wiec czekam na powrót do formy, no ale staram się sukcesywnie przemierzać co raz więcej kilometrów. Lubię się zmachać na korcie - tak sobie pykam hihihi - ale i tak kosztuje mnie to sporo potu, żadnej piłce nie popuszcze (a przy najmniej sie staram ) Uwielbiam morze - za nie dam się kiedyś pociachać ) Góry są cudowne.....ale na razie mam z nimi zbyt bolesne wspomnienia, kojarzą się ze zdradą i kłamstwem.....ale kiedyś się przełamię, w końcu one nie są niczemu winne ))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
beja_81 Re: Aktywny wypoczynek 03.06.08, 09:12 Ja też uwielbiam chodzić, nawet do pracy chodzę na piechotę. No i oczywiście góry latem - Tatry. A z chodzeniem czasem u mnie bywa tak, że jak jednego dnia wyjdę z domu to wracam dopiero po 9 dniach ... , ale taka ewentualnośc zdarza się tylko raz w roku. Odpowiedz Link
pablov1982 Re: Aktywny wypoczynek 03.06.08, 10:59 Ja jak w sobotę aktywnie wypoczywałem to dziś jeszcze ledwie chodzę, piłki mi się zachciało kopać A tak na poważnie to rowerek, ostatnio znów piłeczka, może kumpla namówię na małą "siłkę", a w następną zimę nikt i nic mnie nie zatrzyma aby pośmigać na nartach Odpowiedz Link
alloro Re: Aktywny wypoczynek 11.06.08, 12:34 Rower, czasem siłownia, uwielbiam spacerować-morze, góry ,parki gdzie bądź) Odpowiedz Link
given5 Re: Aktywny wypoczynek 11.06.08, 13:18 To tak jak ja - teraz chodzę na siłownię, i najwięcej czasu spedzam na bieżni a w ogóle lubię chodzić, pędzić, gdzie się da - jestem piechurem, samochodu nie prowadzę i prowadzić nie będę - mam długie nogi! Po coś przecież) Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 23.06.08, 15:07 Po liczebności wpisów widać ze samotni do aktywnych ludzi po pracy nie nalezą a kobiety to prawie przeistoczyły się w domowe leniwce. PS: Leniwce – zachowanie Leniwiec trójpalczasty trawi bardzo powoli. W celu defekacji schodzi na ziemię - tylko raz na tydzień. Latryny leniwców stanowią ślad ułatwiający ich zaobserwowanie, które normalnie jest bardzo trudne. Samiec i samica mają gruczoły, którymi znaczą drzewa. Umieszczone są one koło odbytu, koło nosa i na grzbiecie (w obrębie speculum). Leniwiec trójpalczasty oddycha zaledwie 6-8 razy na minutę, czyli rzadziej niż którykolwiek z pozostałych przedstawicieli szczerbaków (mrówkojady i pancerniki). Wynika to ze stosunkowo niskiej temperatury ciała leniwca (ok. 32°C). Po ziemi porusza się niedołężnie z szybkością do 7 m na minutę, jednakże na drzewo wysokości 16 metrów może się wdrapać w przeciągu 8-10 minut. (ciekawe czy kobiety też tak potrafią) Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 23.06.08, 23:08 do krzychlatera Nie mialeś dzisiaj humorku-wyczuwa się po literach. Uśmiechnij się jutro do siebie-nie zapomnij. Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 24.06.08, 07:27 ann.0 napisała: > do krzychlatera > Nie mialeś dzisiaj humorku-wyczuwa się po literach. > Uśmiechnij się jutro do siebie-nie zapomnij. A właśnie ze miałem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
dona_76 Re: Aktywny wypoczynek 24.06.08, 09:04 Hej Krzychlater dalej masz taki humorek jak wczoraj? Najpierw przy okazji innego wątku porównujesz nas, kobiety, z murem chińskim i chcesz nam dawać na przeprosiny pokrzywy, a teraz dostało nam się jeszcze od leniwców Robi się coraz ciekawiej ... Prowokacja goni prowokację Wiesz, lepiej nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego worka, bo z wami, facetami, też bywa podobnie i wyciągnąć was czasem gdziekolwiek jest strasznie ciężko. Też mogłabym napisać, że dla niektórych panów szczytem wysiłku jest sięgnięcie po pilota w celu zmiany kanału w telewizorze, albo otwarcie puszki z piwem, ale tego nie zrobię Pozdrawiam) Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 24.06.08, 09:24 do dony_76 Dlaczego-my kobiety- dobieramy odpowiednie słowa? Wiemy, ze mężczyzna też jest człowiekiem? Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
dona_76 Re: Aktywny wypoczynek 24.06.08, 09:39 do ann.0 No właśnie Trafiłaś w sedno Mężczyzna też jest człowiekiem)) Zauważyłam, że niektórym panom, jak nie powie się czegoś wprost, to nigdy nie odgadną, o co nam tak naprawdę chodzi. Koleżanka delikatnie przesyłała naszemu wspólnemu koledze (mieszka na drugim końcu Polski - kolega oczywiście) sygnały, że chce, żeby spędził z nami swoje 30 urodziny, a on jakoś nie wyłapywał jej delikatnych aluzji i oczywiście nic z tego nie wyszło, a szkoda. Kiedy mówiłam jej, żeby otwarcie mu powiedziała, o co tak naprawdę jej chodzi, to nie słuchała. Szósty zmysł kolegi jakoś nie zadziałał i świętował urodziny z rodzicami Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 24.06.08, 10:00 do dony _76 ...hmhm...jak dużo traci rodzaj męski, nie wiedząc o tym.... Mężczyzna jeszcze nie pojął tajemnej wiedzy o wspólnym życiu.I tak , żyje sam wśród niewiast, narzekając, zrzędząc i szukając winnych. Ale ma wielkie szczęście-białogłowy są o dobry sercu )))- wybaczają ....czasami ))) Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 24.06.08, 09:19 do krzychlatera ...a pisałeś , ześ rycerz.... , a może jesteś wiedźminem ))o czarnym charakterze )))? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Aktywny wypoczynek 24.06.08, 10:37 Aniu, Krzys wspomniał gdzieś, ze jest jeszcze .... niedojrzały. To by wiele tłumaczyło Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 24.06.08, 17:30 Kolejne cechy kobiet zauważone po ostatnich wpisach. 1 – ciekawość wsadzą swoje nosy w każdy wątek i wpis na forum. 2 – złośliwość – obsmarują wszystkie wpisy na ile mogą 3 – są dalej leniwe – żadna nie próbowała obalić tej tezy, jeżeli o nią chodzi (aktywne nie oznacza siedzenie przed internetem i robienie wpisów na forach) Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 24.06.08, 20:31 Kolejna cecha banalne tłumaczenie się. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Aktywny wypoczynek 24.06.08, 20:47 To nie banał. Proszę nauczyć się czytać między wierszami!!! Przyda się ta umiejętność. Odpowiedz Link
anirat Re: Aktywny wypoczynek 24.06.08, 20:58 Poniżej pewnego poziomu dyskusji nie podejmuje i innym też to doradzam. Jesteśny za duzi ( czytajcie starzy), za powazni, żeby się wdawac w sieciowe pyskówki. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 24.06.08, 21:06 anirat napisała: > Poniżej pewnego poziomu dyskusji nie podejmuje i innym też to > doradzam. Jesteśny za duzi ( czytajcie starzy), za powazni, żeby się > wdawac w sieciowe pyskówki. > Pozdrawiam wszystkich serdecznie Wyluzuj się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kontrowersje budzą dyskusje, które ożywiają człowieka a to forum strasznie pachnie brakiem życia i negatywnymi emocjami. Życie się nie traktuje poważnie, bo się nic z niego niema z wyjątkiem stresu. Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 24.06.08, 20:59 Kolejne cechy szybkie wpadanie w złość oraz nieprecyzyjne wyrażanie się. Motywacje trzeba sobie znaleść, dla mnie wystarczą piękne widoki takie jak w niedziele zapraszam picasaweb.google.pl/Krzychlater/22062008OkoliceJelcza Odpowiedz Link
gapuchna Re: Aktywny wypoczynek 24.06.08, 21:09 Czy mam motywację, czy jej nie mam - zależy to od wielu okoliczności.... inteligentne niedomówienie. W złość to ja praktycznie nie wpadam, jeśli już, to jest to błyskawiczna wściekłość. Precyzja jest potrzebna przy łapaniu pcheł. Nieprecyzyjność mowy jest jej wdziękiem. A zdjęcia ładne. Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 25.06.08, 07:13 Błyskawiczna wściekłość ciekawie brzmi chciałbym to cudo zobaczyć. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Aktywny wypoczynek 25.06.08, 18:35 Ale potrzeba wielkiej ostrożności! Potrafi oślepić ... i co wtedy? Pozostaje jedyny, ostatni obraz pod powiekami oczu do końca życia Krzysiu...... Odpowiedz Link
dor-ti Re: Aktywny wypoczynek 29.06.08, 16:58 Ale nam się wątek zmienił...od aktywnego wypoczynku po.....no właśnie. Obiecuję, że tu więcej nie będę narzekać )) tylko czytać o aktywnym wypoczynku... bo ja jakoś aktywnie nie wypoczywam więc chociaż poczytam jak robią to inni hi hi hi hi no chyba że ktoś mnie do tego mocno zachęci. Pozdrawiam Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 29.06.08, 22:40 Nie wiedziałem ze do ego trzeba zachęcać. Odpowiedz Link
dor-ti Re: Aktywny wypoczynek 29.06.08, 23:55 krzychlater napisał: > Nie wiedziałem ze do ego trzeba zachęcać. a pewnie, że trzeba a nawet powinno się zachęcać zawsze we dwoje raźniej i to jest już dwie pary oczu ....i więcej można zobaczyć. A samej to jakoś tak...powiedzmy smutnawo....bo z kim pogadać po drodze? z rowerem? Ja też ukradłam jednego....ale tylko jednego....Wszystkie są piękne....ale te na zdjęciu 14-17 najbardziej mi się podobały. Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 30.06.08, 12:30 Kobietom zawsze się podoba to, co najtrudniej zdobyć. Odpowiedz Link
dor-ti Re: Aktywny wypoczynek 30.06.08, 20:55 krzychlater napisał: > Kobietom zawsze się podoba to, co najtrudniej zdobyć. Ale jak widać rycerz krzychlater zdobył i wszyscy zadowoleni )) Piękne te zdjęcia, miejsca pewnie też sa piękne gdzie te kwiaty rosną. Ale tak naprawdę to myślałam, że Nymphaea alba czyli Grzybień to tylko na filmie Noce i Dnie występował w stawie, gdzie zrywał je dla Basi pan Staś ))- chyba nic nie pomyliłam. Dzięki krzychlater, że tak zadbałeś o nas wszystkie )) i zobacz nawet się nie kłócimy ani nie bijemy o te kwiaty hi hi hi hi Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 01.07.08, 10:27 Bójki w roli widza są fajne. Otworzyli u nasz nowy market już piąty a niedługo będzie szósty i kobiety biły się nawet o banany w dniu otwarcia. Odpowiedz Link
dor-ti Re: Aktywny wypoczynek 24.06.08, 21:59 krzychlater napisał: > Kolejne cechy kobiet zauważone po ostatnich wpisach. > 1 – ciekawość wsadzą swoje nosy w każdy wątek i wpis na forum. > 2 – złośliwość – obsmarują wszystkie wpisy na ile mogą > 3 – są dalej leniwe – żadna nie próbowała obalić tej tezy, jeżeli o > nią chodzi > (aktywne nie oznacza siedzenie przed internetem i robienie wpisów na forach) > Pozwól krzychlater, że zacytuję Ci przysłowie Hebrajskie, które trochę wyjaśnia "charakter kobiety" - " Bóg stworzył kobietę z żebra Adama. Nie stworzył jej z głowy, aby nie była dumna. Nie stworzył jej z oczu, aby nie była ciekawa. Nie stworzył jej z nosa, aby nie była wścibska. Nie stworzył jej z ust, aby nie była gadułą. Nie stworzył jej z nogi, aby nie uganiała się za mężczyznami..... A jednak wszystkie te cechy znajdziesz u większości kobiet." Mam nadzieję, że kobiety mnie za to nie zlinczują bo ja się tu ze wszystkim nie zgadzam. Ale akurat to przysłowie nawet mi się podoba ))) piszę to jako kobieta ma sie rozumiec.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 24.06.08, 23:11 ...czy to już ostra wymiana zdań ))?...czy to dopiero początek dysputy o odmiennych wątkach ))? do krzychlatera : Bez stokrotek się juz nie obejdzie-zostałyśmy bardzo obrażone....)) JEŹDZIMY NA ROWERACH!!!! PŁYWAMY!!!Z GÓRAMI SIĘ PRZYJAŹNIMY!!! JOGA JEST NAM BLISKA I NIE TYLKO ))), A PO RANNYM BIEGANIU NAJLEPIEJ NAM SMAKUJE KAWA!!!! Ps.Ale się nakrzyczałam)) Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 24.06.08, 23:29 Gapuchna, Dor-ti Pewien Pan od stokrotek zapomnial się uśmiechnąć do siebie i do nas także, ale , ale, ale jutro też jest dzień, więc do stokrotek pewnie dorzuci odpowiednie słowo-przeca jest z rycerskich rycerzy )). Dobrej nocki życzę,a o poranku dobrego smaku ulubionej kawy w swoim kubeczku. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 24.06.08, 23:39 do krzychlatera Z jakiego miejsca zrobiłeś zdjęcie 63? Szklaraska Poręba-dobre ujęcie. Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 25.06.08, 07:16 Kwiatków nie będę zrywał, bo jestem za stary na schylanie się. Ale mogę pokazać miejsca gdzie można nazrywać kokorycz pustą, kotewke orzech wodny lub czosnek niedźwiedzi. Co jest ciekawego w zdjęciu 63 kilka kamieni sfotografowanych w Chacie Walońskiej?? Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 25.06.08, 09:19 do Pana od stokrotek: Czosnek niedźwiedzi pasuje na wianek ))-pozwoliłam sobie zerknąć w Internet, ale obiecuję teraz bacznie obserwować kwiatki i kwiatuszki na pagórkach i górkach )).Skłony radzę juz teraz ćwiczyć: dół i góra, dół i góra ))-stary kręgosłup szybko się zregeneruje ))i zrywać kwiatki będziesz mógł jak rycerz )) Ps.Beskid Śląski (23-30.07.2006)(63) 2005-07-16 -interesuje mnie to zdjęcie Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 25.06.08, 17:03 ann.0 napisała: > do Pana od stokrotek: > Czosnek niedźwiedzi pasuje na wianek ))-pozwoliłam sobie zerknąć w > Internet, ale obiecuję teraz bacznie obserwować kwiatki i kwiatuszki > na pagórkach i górkach )).Skłony radzę juz teraz ćwiczyć: dół i > góra, dół i góra ))-stary kręgosłup szybko się zregeneruje ))i > zrywać kwiatki będziesz mógł jak rycerz )) > Ps.Beskid Śląski (23-30.07.2006)(63) > 2005-07-16 -interesuje mnie to zdjęcie Rycerze kwiatów nie zrywają Bo się w zbroji nie schylają PS: 63 – to zamek w Bielsku-Białym a tytułowy obrazek to widok z Czantorii Wielkiej koło wyciągu na Ustroń (Beskid Śląski nie jest ciekawym miejscem zatłoczony a domu to już na samych szczytach ludzie pobudowali) Odpowiedz Link
dor-ti Re: Aktywny wypoczynek 25.06.08, 09:38 krzychlater napisał: > Kwiatków nie będę zrywał, bo jestem za stary na schylanie się. Ale mogę pokazać > miejsca gdzie można nazrywać kokorycz pustą, kotewke orzech wodny lub czosnek > niedźwiedzi. krzychlater mogę przyjść Ci z pomocą jeśli to konieczne. Z zawodu jestem masażystką i aktualnie niestety bez zajęcia w zawodzie )) Ale żeby nie wypaść z wprawy wymasuję Ci kręgosłup i poczujesz się jak nowo narodzony a wtedy będziesz musiał nazrywać nam kwiatków...bo nie podarujemy i nie ważne co to za kwiatki...byle by nie te, co są pod ochroną.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
carolin_c Re: Aktywny wypoczynek 25.06.08, 11:26 do krzychlater Witam, Człowiek pełny nie powinien bać się żadnej przywary; powinien też wypraktykować je wszystkie, choćby z ciekawości – to odpowiedź na zarzuty pod względem forumowiczek jeżeli chodzi o lenistwo to tezę tę obalam codziennie w realnym życiu tańcząc, grając w tenisa, jeżdżąc na rowerze i chodząc po górach w każdej wolnej chwili więc do leniwca mi daleko A zrywanie kotewki orzecha wodnego może grozić nie tylko strzyknięciem w kręgosłupie ale i mandatem za zrywanie roślin będących pod ochroną. Pozdrawiam Odpowiedz Link
dona_76 Re: Aktywny wypoczynek 25.06.08, 11:54 Wiesz Carolin_c, kolega po prostu wrzucił wszystkie kobiety do jednego worka, a to duży błąd. Prowokacja naprawdę goni prowokację. Ja też raczej nie przypominam leniwca, chociaż każdy chyba lubi od czasu do czasu trochę poleniuchować, ale chyba nie ma w tym nic złego, zwłaszcza jak tydzień w pracy był bardzo ciężki. Pisałam już tutaj, że bardzo lubię chodzić i to dużo i szybko, dlatego chodzę pieszo do pracy i z pracy, wchodzę też przynajmniej raz dziennie na moje VIII piętro, bo na nim akurat pracuję. Zresztą winda i tak dosyć często się psuje Bardzo lubię długie spacery po lesie, a jak wychodzę z psem, to przynajmniej nie narzeka, że idę za szybko, tylko jeszcze się z tego cieszyZresztą o ile mam wygodne buty, to mogę chodzić godzinami, bo to mnie naprawdę odpręża. Gdybym tak jeszcze mogła spacerować w miłym towarzystwie, to w ogóle bym była bardzo zadowolona) Odpowiedz Link
carolin_c Re: Aktywny wypoczynek 25.06.08, 12:33 dona_76 napisała: > Wiesz Carolin_c, kolega po prostu wrzucił wszystkie kobiety do > jednego worka, a to duży błąd. Prowokacja naprawdę goni prowokację. > Ja też raczej nie przypominam leniwca, chociaż każdy chyba lubi od > czasu do czasu trochę poleniuchować, ale chyba nie ma w tym nic > złego, zwłaszcza jak tydzień w pracy był bardzo ciężki. Pisałam już tutaj, że bardzo lubię chodzić i to dużo i szybko, dlatego chodzę pieszo do pracy i z pracy, wchodzę też przynajmniej raz dziennie na moje VIII piętro, bo na nim akurat pracuję. Zresztą winda i tak dosyć często się psuje Bardzo lubię długie spacery po lesie, a jak wychodzę z psem, to przynajmniej nie narzeka, że idę za szybko, tylko jeszcze się z tego cieszyZresztą o ile mam wygodne buty, to mogę chodzić godzinami, bo to mnie naprawdę odpręża. Gdybym tak jeszcze mogła spacerować w miłym towarzystwie, to w ogóle bym była bardzo zadowolona) ******************************************************************** Wiem, ale taka generalizacja jest niesprawiedliwa. Zgadzam się z Tobą, że czasem większości z nas potrzeba trochę lenistwa, takie dolce far niente jest wskazane ale ja jednak najlepiej odpoczywam w ruchu po dniu, tygodniu spędzonym w biurze wprost marzę o przyrodzie, przestrzeni, kiedy jestem w górach liczy się tylko to co jest tu i teraz, kiedy jeżdżę na rowerze czuję się wolna i mogę dostać się do miejsc których nie miałabym możliwości zobaczyć jadąc samochodem ale muszę przyznać Ci rację, że ideałem byłoby móc dzielić się tymi wrażeniami, pasjami z kimś... Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 25.06.08, 17:14 Przynajmniej jedna, która rozumie, na czym polega jazda na rowerze i wolna przestrzeń w górach. Zapraszam na stronę takich samych ludzi może na trasie się gdzieś spotkamy naprzelaj.republika.pl/przelaj0.htm PS: Kto mówił o zrywaniu kotewki orzech wodny miałem na myśli o zbieraniu orzecha, który jest podobno jadalny szukam ochotnika, który to sprawdzi? Mam niedaleko piękny rezerwat w starodorzeczu Odry z ruinami zamku, który specjalnie dla tej rośliny założyli byłem tam w niedziele i nie znalazłem tego cuda, ale będzie jeszcze wiele okazji do poszukiwań to przyjemny zakątek na upalne dni., Odpowiedz Link
carolin_c Re: Aktywny wypoczynek 25.06.08, 19:46 Dziękuję za link, kalendarz imprez wygląda bardzo ciekawie zwłaszcza te Brzeskie Polichromie i zamek w Oleśnicy jak dla mnie wydają się być warte zobaczenia, więc kto wie może nasze drogi się skrzyżują. PS.1. Kto? Ty kilka postów wcześniej) Oj nie wiem gdzie znajdziesz takiego śmiałka ale do jesieni masz jeszcze trochę czasu. PS.2. Czy Ty też podczas swoich wycieczek odnosisz wrażenie, że w naszym kraju za mało dba się o zabytki? Owszem te „ważniejsze” są pod opieką ale co z tymi perełkami zamkami, pomnikami i innymi pięknymi obiektami z ciekawą historią w małych miasteczkach? One popadają w ruinę a szkoda bo to przecież nasze dziedzictwo. Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 26.06.08, 07:28 Niestety naszych polityków, radnych itp. Interesują doraźne korzyści własne niż zabytki czy inne sprawy. W opolskim województwie, w którym najwięcej jeżdżę jest o wiele lepiej niż w innych częściach kraju. Większość gmin i województwo, wspiera turystykę rowerową i dofinansują rajdy rowerowe na ostatnim, którym byłem było 70 osób z Torunia, Łodzi, Gliwic, Wrocławia bez wymieniania miejscowości z opolskiego. Odpowiedz Link
carolin_c Re: Aktywny wypoczynek 26.06.08, 11:03 krzychlater napisał: > Niestety naszych polityków, radnych itp. Interesują doraźne korzyści własne niż > zabytki czy inne sprawy. W opolskim województwie, w którym najwięcej jeżdżę jest > o wiele lepiej niż w innych częściach kraju. > Większość gmin i województwo, wspiera turystykę rowerową i dofinansują rajdy rowerowe na ostatnim, którym byłem było 70 osób z Torunia, Łodzi, Gliwic,Wrocławia bez wymieniania miejscowości z opolskiego. Bardzo trafna uwaga jeżeli chodzi o polityków. To zazdroszczę Tobie i Twojemu regionowi tego wsparcia. Ja swoje wyprawy odbywam w Dolnośląskim i niestety na mojej trasie często pojawiają się zaniedbane, niszczejące zabytki ale cóż nie każdy jest wrażliwy na ich piękno. Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 26.06.08, 20:51 To nie jest mój region też mieszkam w dolnośląskim tylko ze na granicy z opolskim. Nawet raz w jeden dzień przejechałem z wielkopolski przez łódzkie oraz opolskie do dolnośląskiego. Cztery województwa w jeden dzień. Tyle zabytków, co ma dolnośląskie niema żadne województwo, opolskie jest pod względem ubogie, ale ma za to wspaniałe lasy i jeziora. Odpowiedz Link
carolin_c Re: Aktywny wypoczynek 27.06.08, 08:10 To witam Dolnoślązaka, jaki ten świat mały O to niezły dystans pokonałeś pozostaje mi tylko pogratulować. Fakt w opolskim przyroda ma wiele do zaoferowania np. Góry Opawskie przepiękny zakątek rzeki, potoczki, skały i lasy. Czego chcieć więcej?! Pozdrawiam i życzę udanego weekendu, spędzonego tak jak ja, w jakimś malowniczym miejscu. Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 30.06.08, 11:27 Dolnoślązak i do tego rodowity wrocławianin, ale już od wielu lat nie mieszkam gdzie indziej. A ja polecam Park Krajobrazowy Góra Św. Anny wybryk natury jak Ślęza byłem tam na Pielgrzymce rowerowej i rajdzie trzydniowym, Bory Niemodlińskie prawdziwa dzicz o ogromnej powierzchni i dobrych drogach rowerowych o oczywiście Sobrawski Park Krajobrazowy ogromny teren zajmujący dużą cześć województwa. Odpowiedz Link
carolin_c Re: Aktywny wypoczynek 01.07.08, 09:24 To ja w rewanżu polecam Saską Szwajcarię i tam twierdzę Königstein a na "deser" zamek Stolpen. To trochę dalsza wyprawa i zdrada naszego regionu ale warto zarówno dla zabytków jak i piękna przyrody. Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 01.07.08, 10:24 Miałem okazje jechać tam w maju na trasę pieszo-autokarową, ale wybrałem Jurę Krakowsko - Częsztochowską na rowerze i nie żałuje. Preferuje nasz kraj, jest tu tyle do zobaczenia. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 26.06.08, 09:24 Sprawny rycerz -to taki rycerz,który po kwiat się schylić też potrafi ))i to w zbroi ))nawet z przyłbicą...)). Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 26.06.08, 20:54 Jak się schyli to przyłbicą w glebę przywali a kto go wtedy podniesie na pewno nie kobieta? Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 26.06.08, 22:21 Czyżbyś nie wierzył w wielką moc i siłę rycerza-da radę , podniesie się )), a niewiasta w nagrodę podaruje mu ręcznie wyhaftowaną chusteczkę...)) Odpowiedz Link
gapuchna Przepraszam.... 26.06.08, 22:33 wetknę na chwilkę swoje 3 grosze. Aniu, faktycznie rycerz ważył tak wiele, ze na specjalnym wyciągu osadzano go na koniu. A jeśli podczas bitwy spadał na ziemię, to w zasadzie miał przechlapane. Taki żywy trup. pomijam oczywiście fakt, ze w czasach bitew rycerskich nie patyczkowano się z rannymi i dobijano, coby "cierpienie" skrócić. No chyba że widać było, ze przeżyje, no to ewentualny okup...... Tak tylko chciałam .... )) Odpowiedz Link
ann.0 Re: Przepraszam.... 26.06.08, 23:07 do gapuchny: Ciiiiiiichutkoooooooooooo )))- nie mów tak głośno, bo usłyszy ))) Ps.Rycerz musi uporać się z najtrudniejszym zadaniem )). Trzymaj za Niego kciuki, aby choć jedna stokrotkę udało mu się ZERWAĆ)))). A leniwy to rycerz , uwierz mi )) Odpowiedz Link
ann.0 Re: Przepraszam.... 27.06.08, 20:22 ...patrzę z wieży i oczom nie wierzę-zbroja się świeci, a stokrotek jak nie ma , tak nie ma )) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Przepraszam.... 27.06.08, 20:27 Matko jedyna! Krzysiek! Toż ugnij się w pół i nazbieraj te stokrotki... co ty taki obwołany jesteś. Aniu - nie było mu tej zbroi szorować!!!!! Odpowiedz Link
ann.0 Re: Przepraszam.... 27.06.08, 20:50 do gapuchny: Nie szorowałam...))-ja nie jestem rycerza giermkiem )) Ps.Chyba seeee sama pozrywam )) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Przepraszam.... 27.06.08, 21:28 Ania!!!! Ugiął się! Ugiął się! Wiwat! Zwycięstwo!!!!! Odpowiedz Link
ann.0 Re: Przepraszam.... 27.06.08, 22:40 do gapuchny: Prawdziwy z Niego rycerz-gotowy do poświęceń ))-nawet trzaski w kręgosłupie Go nie powstrzymały ! Wykonał zadanie! Ps.Cichutko zapytam -widzisz te stokrotki w tym zamczysku )? Do licha ja nie widzę))?Schował te cwiety )? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Przepraszam.... 27.06.08, 22:55 .... chyba wywiózł je gdzieś na tym swoim ukochanym rowerze! Odpowiedz Link
ann.0 Re: Przepraszam.... 27.06.08, 23:05 ...czyli schował przede mną.... ))i powiedz, ze jeszcze w szprychach )) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Przepraszam.... 27.06.08, 23:06 ... nie, myślę, ze raczej pod siodełkiem. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Przepraszam.... 27.06.08, 23:45 A tego to nie wiem. Może on ma jakieś nadprzyrodzone ( ))) ...) moce? Kto go tam wie? (uśmiech) Odpowiedz Link
ann.0 Re: Przepraszam.... 27.06.08, 22:33 Doceniam Twój wysiłek, więc zaproszenie przyjęte.Zjawię się niepostrzeżenie, nawet Twa straż mnie nie zauważy ))Ty patrz uważnie... Odpowiedz Link
krzychlater Re: Przepraszam.... 28.06.08, 06:48 Jadę zaraz na dwa dni w lasy opolskie to nazbieram różnych kwiatków i chwastów wirtualnie za pomocą aparatu dla chętnych forumowiczek. Chętne są proszone o zapisywanie się na listę. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Przepraszam.... 28.06.08, 09:22 do Pana od stokrotek : ...no teraz to tylko mogę być łokropnieeeeeeeee zazdrosna ))) Odpowiedz Link
dor-ti Re: Przepraszam.... 28.06.08, 16:30 Ja się wpisuję na te listę...wole wirtualne kwiatki oglądać niż żadne. Ale powybrzydzam trochę...a co sobie będę żałować...tyle mogę.....maki widziałam więc teraz chcę "dostać" inne )) Odpowiedz Link
ann.0 Re: Przepraszam.... 29.06.08, 00:13 ...i każda z Nas dostanie te same kwiaty)? ..hmhm, oj, nie wiem dziewczyny, czy to dobre rozwiązanie)) Dor-ti będzie miała kwiaty, które ja dostanę, dopisze się na listę zapewne Gapuchna, która zostanie obdarowana kwiatami należącymi do Dor-ti, czy do mnie )? Pogubiłam sięęęęę )) Ps. Nie sądzicie, ze Pan od stokrotek idzie na łatwiznę ))? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Przepraszam.... 29.06.08, 00:24 Wiesz, ja nie chcę żadnych kwiatów - jestem przeciwna zrywaniu i skracaniu życia. Niech lepiej już Krzysiek rzeczywiście zdjęcia robi, będzie co oglądać. A teraz dobranoc o))) Odpowiedz Link
ann.0 Re: Przepraszam.... 29.06.08, 10:02 Kofana Gapuchna : I My żyjemy w okresilonym czasie i też kwiaty. Czy teraz je zerwiesz, czy później je ktos zadepcze, śnieg przykryje, to... Cieszymy się, że mają swój czar i zapach. Ps.Zdjęcie też jest ładne, ale nie oddaje tego właściwego uroku ... Odpowiedz Link
dor-ti Re: Przepraszam.... 29.06.08, 11:48 Ja jestem zdecydowana na takie wirtualne.....bo na żywe to nie liczę.....ani od Pana od stokrotek ...ani od żadnego innego pana. Biorę wirtualne....bo w końcu żadnych nie dostane i co? Miłego dnia )) Odpowiedz Link
ann.0 Re: Przepraszam.... 29.06.08, 12:28 Dor-ti, sprać Cię na kwaśne jabłko )? Przyjdzie też czas, ze ujrzysz kwiaty i to nie te wirtualne. Nie zapomnij się uśmiechnąć ...przede wszystkim do siebie. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
dor-ti Re: Przepraszam.... 29.06.08, 16:11 ann.0 napisała: > Dor-ti, sprać Cię na kwaśne jabłko )? > Przyjdzie też czas, ze ujrzysz kwiaty i to nie te wirtualne. > Nie zapomnij się uśmiechnąć ...przede wszystkim do siebie. > Pozdrawiam serdecznie. buuu.......kobieta chce mnie bić Aniu ja oglądam żywe kwiaty jak jadę na działkę ....i wtedy mogę napatrzeć się do woli i zawsze wracam z bukiecikiem )) Pozdrawiam równie serdecznie uściski. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Przepraszam.... 29.06.08, 16:24 ...a tak- pacnę Cię....)), jak będziesz pisać :....."bo na żywe to nie liczę.....ani od Pana od stokrotek ...ani od żadnego innego pana" Czy wiesz, co jutro będzie? Za miesiąc? Za rok? Wiesz? Nie wiesz i uśmiechaj się do życia )) Odpowiedz Link
dor-ti Re: Przepraszam.... 29.06.08, 16:46 ann.0 napisała: > ...a tak- pacnę Cię....)), jak będziesz pisać :....."bo na żywe to > nie liczę.....ani od Pana od stokrotek ...ani od żadnego innego > pana" > Czy wiesz, co jutro będzie? Za miesiąc? Za rok? Wiesz? > Nie wiesz i uśmiechaj się do życia )) No tak , masz rację nie wiem co będzie jutro a co dopiero za tydzień czy miesiąc. Ale ja już tak dłuuuugo jestem sama, że dzień czy rok nie robi mi już żadnej różnicy )) Próbuję uśmiechać się do siebie ale nie zawsze to wychodzi. Cieszę się, że tu trafiłam * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Aby być szczęśliwą z mężczyzną,trzeba go bardzo dobrze rozumieć i trochę kochać. Aby być szczęśliwym z kobietą,trzeba ją bardzo kochać i w ogóle nie próbować zrozumieć. * * * * * * * * * * * * * *> > > > > < < < < < * * * * * * * * * * Odpowiedz Link
krzychlater Re: Przepraszam.... 29.06.08, 17:08 picasaweb.google.pl/Krzychlater/Kwiatki Do wyboru jest nawet błotny kwiatek na ostatnim zdjęciu. Ciekawe, która by wysłała faceta po te kwiatki na zdjęciu nr 17. Za tydzień mogę zrobić kolejną porcje kwiatków, ale z gór, bo się tam wybieram w najbliższy weekend. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Przepraszam.... 29.06.08, 21:54 do Pana od stokrotek i nie tylko )). Zaniemówiłam! Skradłam Ci jedno zdjęcie. Ps.Coś jednak masz z rycerza)-dla żadnej z Nas nie zabrakło Ci kwiatuszka. Dziękujemy. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Przepraszam.... 29.06.08, 23:31 ...błotnego Ci zostawiłam ), ale wykradłam ....( i tak się nie przyznam ) Odpowiedz Link
dor-ti Re: Przepraszam.... 30.06.08, 00:00 A i jeszcze jedno....też mnie zatkało...bo myślałam, że będzie to może 3 góra 4 zdjęcia....i będziemy się "bić", który kwiatek dla której... A tu proszę do wyboru, do koloru i różnego kształtu cudnie. Dziękuję i ja. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Przepraszam.... 30.06.08, 09:07 Dor-ti, wybrałaś mojego kwiatka )?Jeśli tak, to w parzyste dni należy do Ciebie, w nieparzyste do mnie )). Odpowiedz Link
dor-ti Re: Przepraszam.... 30.06.08, 10:51 ann.0 napisała: > Dor-ti, wybrałaś mojego kwiatka )?Jeśli tak, to w parzyste dni > należy do Ciebie, w nieparzyste do mnie )). Ann wybrałam nr 17 a to tylko dlatego,ze tam nie wejdę żeby je zerwać i są bezpieczne he he he he....ok jestem zachłanna....tam jest ich aż trzy ! ale nie widzę problemu może być, moje parzyste )) pozdrawiam. Miłego dnia dla wszystkich. Odpowiedz Link
krzychlater Re: Przepraszam.... 30.06.08, 11:16 A ja myślałem ze za mało kwiatków nazbierałem. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Przepraszam.... 30.06.08, 13:37 Nie jest tak źle -ja, wykradłam nr 16 )) Dor-ti bierz , dopóki są, bo już za chwilkę mogą być pustki... ))) Odpowiedz Link
slonko-3 Re: Aktywny wypoczynek 01.07.08, 09:24 Już drugi dzień czytam wypowiedzi na tym forum i muszę przyznać, że zaczęłam wierzyć w inteligentnych facetów. Twoje wypowiedzi są śmiałe, trafne, bezpośrednie, dowcipne. Nie próbujesz przypodobać się kobietom, które jak wiadomo wszystko widzą i wiedzą. A propos zachwalacie Polskę południową, a ja będąc z Pomorza polecam plażę, lasy sosnowe, jeziora, no i silny wiecznie wiejący wiatr. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 01.07.08, 10:10 Podglądasz Nas ))). Tęsknię za morzem, wiatrem....Pozdrawiam. Odpowiedz Link
slonko-3 Re: Aktywny wypoczynek 01.07.08, 10:40 A ja za górami, ale nie na rowerze ze Słupska. Widoki rzeczywiście super, szczególnie, gdy jest sztorm. No ale ta siła w górach...W ogóle uwielbiam podróżować, najlepiej gdzieś poza granicami naszego niewątpliwie pięknego kraju. Ale zobaczyć Amazonkę i Wielką Rafę Koralową........... Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 01.07.08, 10:54 ...morze to otchłań-niebezpieczna, ale tajemnicza..., za którą też się tęskni -mimo lęku i strachu przed nieznannym...., bo gdy minie sztorm, można wsłuchac się w ciszę..... ...góry też tajemnicze..., sprawdzające naszą wiarę w siebie... Odpowiedz Link
slonko-3 Re: Aktywny wypoczynek 01.07.08, 11:00 A no właśnie, może dlatego tak ostatnio o nich myślę-by sprawdzić swoją wiarę w siebie. Mam pewne postanowienia, ale czy odpowiednią wiarę w swoje możliwości. Czas mi to pokaże, zobaczymy...Szkoda tylko, że już dziś nie mam z kim jechać w góry, bo zrobiłabym to! Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 01.07.08, 11:57 ...postanowienia trza spełniać! Trafiłaś w dobre miejce-tu nie brakuje miłośników górskich widoczków, więc...poskładasz wszystkie puzzle-tego Ci życzę! Ps.Kiedy odzykam moją wakacyjną wolność )), przyłączę się do Was )) Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 01.07.08, 22:12 To trzeba było zrobić tygodniowy zlot w górach. Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 01.07.08, 10:29 Bo jestem zwolennikiem równouprawnienia – kobiety do kopalni! Była propozycja żeby jechać na wyjazd rowerowy z Olsztyna wzdłuż wybrzeża na Szczecin – jazda rowerem, zwiedzanie, kapanie się,wylegiwanie na piasku oraz picie. Ale organizatorzy jeszcze w niedziele nie umieli podąć terminu, więc zmieniłem sobie cele wakacyjne. Jadę na wschód tereny od Drohiczyna przez Janów Podlaski, Terspol, Kodeń, Włodawę, Dorohusk, Horodło, Kryłów, Hrebenne, Horyniec, Wielkie Oczy, po Medykę i Przemyśl. Termin 17 – 31 lipiec trasa prowadzi w/g przewodnika Grzegorza Rąkowskiego "Polska Egzotyczna" jest to wyjazd organizowany przez AKT Wrocław gdzie poznałem paru pasjonatów pałętania się gdziekolwiek jest cos ciekawego do oglądnięcia. Nastawienie jest na jak największe poznanie tych terenów, jazdy będzie mało, noclegi na dziko, co nie oznacza ze z dzikami. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Aktywny wypoczynek 01.07.08, 23:02 To zaliczysz częściowo moją trasę! Świetne miejsca, niektóre znam, o niektórych słyszałam. Wiem, ze warto. Odpowiedz Link
aleafera.pl Re: Aktywny wypoczynek 27.06.08, 18:42 Aktywnie wypoczywam i nad wodą i jeżdzę na rowerze i robię długie spacery z psem,i lubię to ,co robię. Odpowiedz Link
falcon777 Re: Aktywny wypoczynek 01.07.08, 09:47 Ja roweruję rekreacyjnie - rower górski, głównie boczna szosa i teren. Jeżdzę głównie w okolicach Wrocławia. Najdłuższa jednodniowa trasa - 150 km. Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 01.07.08, 10:35 Jazda na zająca czy wariata, bo po rowerze nie sądzę ze turystycznie. Ja najwięcej 153 km w tamtym roku przeważnie srednia 80-100 km z barierą żeby nie przekraczać 120 km - nastawienie turystyczne szczególnie lubię rajdy dwu - trzy dniowe organizowane przez inne kluby organizują oni wtedy wejścia na obiekty, na które zwykły turysta ma małe szanse wejść. Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 07.07.08, 18:34 Dokańczam nowe kwiatki z okolic Jeleniej Góry dla płci pięknej. picasaweb.google.pl/Krzychlater/Kwiatki Odpowiedz Link
dor-ti Re: Aktywny wypoczynek 07.07.08, 21:00 ...piękne dzięki szkoda, że nie można do wazonu wstawić.... ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ Cała mądrość życia to umieć czkać i mieć nadzieję Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 07.07.08, 22:01 ...ukradłam nr 39 )), a co mi tam, niewiasta wszytsko może )). Aaaaa pęknie dziękujemy. Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 08.07.08, 20:28 Następnym razem podstawie wazon pod kwiatki i będzie wszystko grało. Na pewno niewiastom wolno wszystko pewnie tak nawet nago galopowały ( oczywiście na koniu tym prawdziwym) w dawnych czasach przez miejscowości. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 08.07.08, 21:45 To ja zamawiam jeszcze wstążeczki ))-pewnie mogę , a co mi tam )) i tak wiem, ze dostanę ) Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 09.07.08, 15:14 Kwiatki, dzbanek teraz wstążeczka aż strach myśleć, co będzie następne. PS: Byle nie krokodyl lub smok, bo o tego to będzie trudno. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 09.07.08, 18:59 "Jeśli nie chcesz mojej zguby, krokodyla daj....mi... )" Mozesz być dzisiaj Papkinem )?Oj, możesz )) Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 09.07.08, 23:08 A jak śpiewasz ))? Rano, nie zapomnij uśmiechnąć się do siebie )). Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 10.07.08, 15:17 Coraz głośniej wraz ze wzrostem promili. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 10.07.08, 15:43 hmhmhm...otworzę balkon, muszę zobaczyć, czy to Ty śpewasz serenady )) Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 10.07.08, 17:39 Jeżeli wilki w lesie wyją to na pewno ja. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 11.07.08, 10:43 Czekasz na Czerwonego Kapturka w tym lesie ? Trzymam kciuki, abyś się doczekał ). Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 11.07.08, 15:18 To zakładaj czerwony kaptur i do lasu pomykaj. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 11.07.08, 21:02 ...moherowy zgubilam )) i filcowy ostał mi się taki żółty, ale jakbyś znalazł w tym lesie pomarańczowy z pomponem moj moherek -to mój))!Liczę , ze będziesz uczciwym znalazcą). Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 11.07.08, 21:11 Pewnie już go odnieśli do Ojca Dyrektora Ryzyka I Wielkiego i Jedynego Prawdziwego. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 11.07.08, 21:15 Mówisz, że ONNNN ma mój moherek ))?. Tylko nie pisz, ze go zdążył juz założyć )) Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 11.07.08, 21:52 ...jeden beret....a dwóch Kaczyńskich)) Niech seeee wezmą !!!Kupie seee nowy -taki z antenką)! Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 11.07.08, 23:12 Z takim beretem to mnie do wojska jeszcze zgarną )). Oczka mi się juz zamykają -dobranocccc Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 12.07.08, 09:56 Masz kawę w czerwonym kubeczku ) i ...delicje -tylko nie mlaskaj głośno ).Dzień doberek ) Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 12.07.08, 23:06 Nie pijam kawy jak już to inne napoje. Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 13.07.08, 09:17 Ciasta raczej próbuje unikać dbam o linie. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 13.07.08, 09:21 Rozgryzlam Cię-ani kawy ani słodkości )) Jesteś z tej planety )? Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 13.07.08, 17:41 Słodkości tak, ale w innej postaci. Jestem z innej planety tylko nie pamiętam, z jakiej uderzyłem się przy lądowaniu w głowę i nie pamiętam, a mówili żebym założył kask albo przynajmniej hełm. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 13.07.08, 22:22 ...nie przpieli Ci karteczki z domowym adresem )? Ps. Na śniadanie mam coś specjalnie dla Ciebie: wodę i sucharki...- tylko głośno nie mlaskaj ) Odpowiedz Link
krzychlater Re: Aktywny wypoczynek 13.07.08, 22:28 Przypięli tylko ze nie umiem czytać. Czy ja zwierze żeby wodę pić albo koń żeby suchara wcinać?. Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 13.07.08, 22:33 Weź kredki świecowe i narysuj obrazki z tej karteczki)-ja poskładam literki i Ci przeczytam ) Przecież nie wiesz kim jesteś-a moze jesteś koniem....))?-wcinaj sucharki i nie narzekaj ) Odpowiedz Link
ann.0 Re: Aktywny wypoczynek 13.07.08, 22:43 ...do sucharków dorzucam dwie kostki cukru )), no dobra niech będą trzy )) Odpowiedz Link