sil.wen 10.01.15, 12:10 Zerknął już ktoś? Mam kupę roboty dzisiaj, ale tak mnie korci... Dajcie znać, czy początek mocny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sil.wen Re: Banshee 3 11.01.15, 02:30 Udało się Oczywiście żadnego previously. Znowu. Coś się namnożyło tych indiańskich momentów, a one mnie nie jakoś nie bałdzo... Mam nadzieję, że to nie będzie temat przewodni tego sezonu! Ale dobrze, że jest Job. Gustowną ma fryzurkę Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Banshee 3 13.01.15, 09:47 No niby nie było previously ale jakoś się połapałam . Sam początek super!! Hood przerabia stróżów prawa na swoja modłę . Poza prawem i takie tam. Cool . Indiańcow nie było znowu tak dużo. Przypomni mi ktoś czy dobrze pamiętam, że Hood myślał, że tego wyrośniętego zaciukał czy przegnał... Anyway miało go nie być a tu zonk, bo on jest . Kai nieźle sobie poczyna z małą Amiszką . Nawet jego okularnik był najwyraźniej zszokowany i zaskoczony, chociaż generalnie nigdy nic po sobie nie pokazuje . Odpowiedz Link
sil.wen Re: Banshee 3 13.01.15, 16:34 Kurcze, nie pamiętam wątku z wyrosniętym... w ogóle to jakos oni podobni do siebie, to mi się mylą. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Banshee 3 20.01.15, 11:21 Pani duchowa się pojawiła Ciekawe czy będzie ten teges z szeryfkiem Odpowiedz Link
sil.wen Re: Banshee 3 01.02.15, 23:54 Uuu, no i koopa... Ciekawe, jak z tego wybrną.... Może Siobhan zginie? A Amiszka powinna się była już dawno zacząć prowadzać z brylatym ochroniarzem, pasują do siebie jak ulał. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Banshee 3 02.02.15, 08:52 jestem po 3-cim odcinku. najciez...pierdziele!!!! strasznie strasznie mi zal Noli kim do diabla jest ten okularnik proktora??? i do diabla co teraz?? no ludzie! Odpowiedz Link
sil.wen Re: Banshee 3 02.02.15, 12:20 Okularnik to taki Terminator, tylko bez elektroniki. A zresztą, kto go tam wie, co ma w środku. Dopiero trzy odcinki, więc Hud nie może na razie odejść. Albo odejdzie, ale wróci? Chciałabym, żeby został z Siobhan, ona jest taka słodka, nie to, co ta beznadziejna królikówna, która nie tylko jest zdrowo szurnięta, ale do tego tak paskudna, że Paskuda przy niej to Miss World. I to nawet Pasukda w najnowszym wydaniu. Odpowiedz Link
sil.wen 5 08.02.15, 01:03 O nieeeee! Nie wierzę! Dzień po dniu! Wczoraj w Mentaliscie, a dzisiaj tutaj... Co za tydzień Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 5 08.02.15, 22:12 Nic nie mow Sil. Nie wiem co jest w mentaliscie ale po 5 tym odcinku jestem tak WKURWIONA ze nie zasne. Najgorsze jest to ze lubilam chaytona ale teraz mnie wkurwil i sama bym mu wbila brone w plecy. Zakrzywiona. Z zabkami. Chcialam powiedziec przed koncem ze Nazi to fajny chlopak taki uroczy z tymi podwinietymi spodenkami. Ale teraz to juz nie znaczenia. Nie zasne dzis. Tak to mnie tylko synowie anarchii wkurwili jak dzisiaj chayton. Odpowiedz Link
sil.wen Re: 5 08.02.15, 22:40 Nazi rozczulający, to na bank, ale szkoda, że w takim odcinku się objawił, bo faktycznie cała frajda uleciała. Mam nadzieję, że skalp Chaytona zawiśnie na rynku w Banshee. Kurcze, tak sie zdenerwowałam, że zapomniałam poczekać do po napisach. Co tam było? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 5 09.02.15, 11:19 a bylo cos bo ja nie widzialam nicinna sparwa ze nie doczekalam chyba bo z nerw mi pilot wypadl z reki i sie wsio wylaczylo w cholere... Odpowiedz Link
sil.wen Re: 5 09.02.15, 22:19 Zapodałam se koniec jeszcze raz i trzaskające drzwi przyczepy były... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 5 10.02.15, 18:45 O nieeee, fak ! Jedyna pozytywna postać w serialu! Aż mam ochotę wziąć baseballa i iść na dwór dorwać jakiegoś indiańca (tylko gdzie ich szukać!). Ale pewnie to takie celowe zagranie, aby Hood mógł się znowu spiknąć z paskudną! Mogli ją utrupić, nawet bym się cieszył. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 5 10.02.15, 23:06 Aaaaaaaaaaaaaa dołączam do grona wkurwionych!! Noż kuźwa mać!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Banshee 3 13.02.15, 12:19 Będzie 4ty sezon . Cieszymy się, prawda? Ja tam się cieszę przeogromnie . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Banshee 3 13.02.15, 18:43 aniuta75 napisała: > Będzie 4ty sezon . > Cieszymy się, prawda? > Ja tam się cieszę przeogromnie . Polać tej pani ! Odpowiedz Link
sil.wen Re: Banshee 3 13.02.15, 22:13 Tjaaaa, wszystkich fajnych wytłuką w trzecim, to ciekawe, kto będzie poza Hudem i Paskudą Bis w czwartym. No chyba że się Job ostanie, to mogę oglądać. Odpowiedz Link
sil.wen Re: Banshee 3 14.02.15, 23:00 Cytując Joba, un-fucking-believable... Żeby tak spaprać sprawę... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Banshee 3 16.02.15, 18:42 amen sil amen. amen po prostu kurw amen za to dziś mogę sobie już spokojniej pozachwycać się naszym nowym dzielnym policjantem nazim Odpowiedz Link
sil.wen Re: Banshee 3 16.02.15, 21:15 No, nazi teraz jest jedyną nadzieją tego serialu. Ale będą musieli nową rekrutację zrobić, więc kto wie... Byle tylko czym prędzej czerwonego terminatora oskalpowali, bo mnie mierzi sama jego obecnosć w serialu! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Banshee 3 18.02.15, 21:30 Uhhh nazi w mundurku słodziak (hihihi Glx się będzie nabijał zaraz z nas, że my tylko dla ciastek oglądamy ). Co do odcinka. Dupy dali po całości . Kurcze trochę żal mi Rebeki. W sumie dziewczyna chce dobrze a wujcio nie pozwala jej rozwinąć skrzydeł. Ojjj wkurzyła się bardzo, bo mało, że ją poniżył to jeszcze nową kochankę sobie znalazł . Czuję, że będzie chciała się zemścić, co jej oczywiście na dobre nie wyjdzie. Ja chciałam z innej paczki pytanie zadać - czy ktoś ogląda czołówkę? Otóż jest tam taki moment (już pod sam jej koniec), że jest pokazana męska dłoń z sygnetem. Po pierwsze w pierwszych odcinkach jak ten sygnet ktoś przekręca to jest ok, ale w ostatnich odcinkach sygnet jest na zakrwawionym palcu . Druga sprawa, czy ten sygnet nie należy do tego wojskowego co go Paskuda bis urabia? Ciekawe czy to ma jakieś znaczenie? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Banshee 3 19.02.15, 10:35 pozyjemy zobaczymy chcialam sie wypowiedziec co do czegos innego: jestem rozczulona ze moje okreslenie "paskuda" sie przyjelo naprawde a prawdziwa grimowa Paskuda wlasnie zaczela mi sie podobac- w sensie ze pokazala wreszcie charakterek ale to nie w tym watalu. Odpowiedz Link
pszczolaasia sie bedzie dzialo 7- spojlery! 18.02.15, 14:55 Banshee 3x07 Promo "You Can?t Hide From the Dead" (HD) Odpowiedz Link
sil.wen Re: sie bedzie dzialo 7- spojlery! 18.02.15, 23:46 Sie może i będzie działo, ale pytanie, czy Indiańca ubiją! Bo nic nie zapowiada, a to priorytet powinien być. Też zwróciłam uwagę na tego palca w coraz gorszym stanie, nawet se pomyslałam, że pewnie przy ostatnim odcinku już będzie odpadnięty od reszty. Kojarzył mi się z Proctorem, ale on chyba jednak nie nosi. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: sie bedzie dzialo 7- spojlery! 19.02.15, 10:37 tez bym wlasnie stawiala na Proktora z tym paluchem. za to zapowiada sie poznanie przeszlosci terminatora w okularach Proktorowego... najs. btw. okreslenie czerwony terminator - zajebiste Odpowiedz Link
galaxian1 Re: sie bedzie dzialo 7- spojlery! 20.02.15, 21:12 sil.wen napisała: > Sie może i będzie działo, ale pytanie, czy Indiańca ubiją! Bo nic nie zapowiada > , a to priorytet powinien być. Poczekają do końca sezonu, a czy go ubiją to się nie dowiemy, bo walną jakiegoś cliffa ! Czyli dowiemy się za rok ! A akcja u trepów to mnie prawdę mówiąc gów... grzeje. Czy oni kasę wykradną, czy nie wykradną... g... mnie to obchodzi. Odpowiedz Link
sil.wen Re: sie bedzie dzialo 7- spojlery! 20.02.15, 22:47 >Czy oni kasę wykradną, czy nie wykradną... g... mnie to obchodzi. Hud sprawia wrażenie, że jego tyle samo Ale co racja to racja, ten wątek jakoś zupełnie bez sensu i na doczepkę zrobiony. Odpowiedz Link
sil.wen 7 22.02.15, 01:36 Miało być ciekawie, a takich flaków z olejem to w tym serialu chyba nie było Przynajmniej się z sygnetem wyjaśniło i mąż paskudy pokazał, że też potrafi zrobić niezłą rozpierduchę, ale poza tym... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 7 25.02.15, 09:58 tak calkiem to nudno nie bylo co nie ale ten tam wojskowy to jakis psychol normalnie no i maz paskudy a i owszem ale Beka czy jakze ona tm ma... fiufiu. ciekawe czy wujek wie czy nie wie ze mala rozkreca malusi interesik na boku Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 7 25.02.15, 22:50 A ja się skupić nie mogłam, bo przed Banshee oglądałam co innego co mnie za serce chwyciło i cały czas myślami byłam tam a nie tu... Przemknął mi jakoś ten odcinek i może nie wszystko zakumałam. Co się z sygnetem wyjaśniło? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 7 26.02.15, 10:57 wlasnie nie wiem co z sygnetem. a co cie tak zainteresowalo? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 7 26.02.15, 12:37 piszesz post wyzej ze ci banshee przemknelo bo cos innego cie za serce i w ogole mysli zajmowalo i normlanie banshe to prawie pikus. chce wiedziec co to jest!!!! Odpowiedz Link
sil.wen Re: 7 26.02.15, 18:24 No z sygnetem, ten wojskowy go obracał na palcu, więc nie Proktor jednak. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 7 26.02.15, 18:41 No to przecież przy poprzednim odcinku się pytałam, czy ten sygnet z czołówki to wojskowego jest . Odpowiedz Link
sil.wen 8 28.02.15, 23:20 Ha! I dobrze, pokarm dla krokodyli w sam raz. Bo to krokodyl na końcu płynął, tak? Czy jaki rekin? Taki kształt jakos niewyraźny. Proktorowy Terminator w ataku furii - bezcenne. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 8 01.03.15, 23:27 Czerwony terminator plywal a polkownik dobrze i szybko kombinuje... oj bedzie sie dzialo; ) ciekawr co tero zrobi prktorowy terminator Odpowiedz Link
sil.wen Re: 8 02.03.15, 06:18 W sumie miałam nadzieję, że się spiknie na dobre z Amiszką, no ale jak widać szans brak Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 8 02.03.15, 08:26 nie widac ale recznie czuc ponoc. skoro Becca byla taka wsztrzasnieta p.s. Moj Slubny po paru fotach umieszczonych na fejsie śp Czerownego terminatora okupionych paroma soczystymi komentarzami postanowil ogladac ze mna. byl rozczarowany ze on tu wlasnie zaczal a ten moj "ulubieniec" juz nie zyje co to byla za piekna i satysfakcjonujaca (mnie) smierc! bo Hooda chyba nie za bardzo. cos jeszcze chcialam. ... strasznie mi sie podobal Job podobal w stroju torreadora Odpowiedz Link
sil.wen Re: 8 02.03.15, 22:44 No, w tych baletkach tak ładnie po ringu się unosił... Ja się za to cały czas zastanawiam, czy to by tak w rzeczywistości wyglądało, w sensie ta śmierć czerwonego terminatora, czy jakby z takiego czegoś oberwać, to by się taka dziura naprawdę zrobiła. Ale jak by tu sprawdzić? Na youtube nie będę wpisywała, bo już mi za to, co wpisywałam namiętnie oglądając Manhattan pewnie na karku FBI, CIA i kto wie co jeszcze siedzi... Odpowiedz Link
sil.wen Re: 8 03.03.15, 16:52 W Manhattanie? No, różne takie o budowaniu bomby atomowej;D Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 8 03.03.15, 20:41 A ja nie rozumiem czemu oni się ganiali, a następnie łoili w totalnie wyludnionym mieście! Co tam była epidemia jakaś, czy mecz baseballa w tv ? Przecież takich miast nie ma, aby jednego przechodnia na ulicy nie było, w porcie też! To jakaś bzdura totalna i tyle. Po to aby nikt nie wezwał prawdziwe gliny. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 8 03.03.15, 20:55 Tak se myślę, że to było bardzo rano. A jak oni w tym Nju Orleanie tak chleją już zaraz po śniadaniu do późnej nocy to i potem śpią długo . Wypatrywałam do pomocy Klausa z ekipą, no ale niestety . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 8 04.03.15, 12:15 aniuta75 napisała: > Wypatrywałam do pomocy Klausa z ekipą, no ale niestety . Miasto Klausa nie jest wyludnione, mimo że o wiele bardziej niebezpieczne z uwagi na potwornickich Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 8 04.03.15, 16:08 Tja u Klausa z kolei przeginka w druga mańkę, bo co i rusz jakieś święta, pochody, procesje itp . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 8 03.03.15, 20:56 sil.wen napisała: > W Manhattanie? No, różne takie o budowaniu bomby atomowej;D > Uuu kochana to Ty już na nadajniku jesteś . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 8 03.03.15, 20:58 > Ja się za to cały czas zastanawiam, czy to by tak w rzeczywistości wyglądało, w > sensie ta śmierć czerwonego terminatora, czy jakby z takiego czegoś oberwać, t > o by się taka dziura naprawdę zrobiła. Ale jak by tu sprawdzić? Może mniej więcej właśnie tak ale mniej regularnie. Znaczy bardziej poszarpane by było tak sobie myślę a nie że takie ładne okrągłe dziurki i ewentualnie oko dynda . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 8 03.03.15, 20:54 > cos jeszcze chcialam. ... strasznie mi sie podobal Job podobal w stroju torread > ora Move like a butterfly motherfucker Odpowiedz Link
sil.wen Re: 8 03.03.15, 23:06 > ewentualnie oko dynda wink. No żesz, to oko, właśnie, co za masakra! W życiu nie uwierzę, że tak może cała nierozlana gałka sobie dyndać. Trza by okulistę jakiego dorwać i mu pokazać Odpowiedz Link
galaxian1 9 10.03.15, 12:22 Pomarudzić czas Ależ ten serial spadł na psy. Fabularnie masakra, chodzi tylko o to, aby jedni wytłukli drugich, bez ładu i składu, jakiegoś planu i treści. Zgarnięcie "trójki' wręcz banalne. Hood nadal nieobecny i na wszystkich obrażony. Ogólnie sezon "bezmyślny", polegający tylko na krwawej młócce wszystkich ze wszystkimi. Za tydzień chyba finalito? Ciekawe czy sezonu czy serialu. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 9 12.03.15, 21:44 Serial się nie skończy, nie bój nic . chodzi tylko o to, aby jedni > wytłukli drugich, bez ładu i składu, jakiegoś planu i treści. Ale przecież w poprzednich 2 sezonach o to samo chodziło . Eeeee tam, czepiasz się . Odpowiedz Link
aniuta75 Finał :) 17.03.15, 21:59 I co? Nikt nie widział, czy o co kaman, że nie piszecie? Rozpierducha konkretna na bazie była . Kai z ekipą też nieźle nawywijali . Kto zabrał Hioba? Czyżby Dalton? Coraz więcej ciekawostek się o Hoodzie dowiadujemy. Proszę, proszę, jednostka specjalna fiu fiu . Czy pod przykrywką u Rabbita pracował? Proctor cuś strasznie zadowolony był. Hood teraz front zmieni czy co? Nazi . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Finał :) 17.03.15, 22:03 Ahhh no i burmistrz . Kurde no szkoda chłopa, bo go polubiłam strasznie... Odpowiedz Link
sil.wen Re: Finał :) 20.03.15, 22:11 Nosz wreszcie obejrzałam, straszny mam do końca marca zapiernicz w pracy, nic nie mogę wykroić. Rozpierducha na całego, nie mogę wyjść z podziwu, że w tym Banshee jeszcze nie stacjonuje na stałe FBI, taka tam stopa śmiertelności jak chyba nigdzie. Nazi strasznie biedny, ale mam nadzieję, że wróci w następnym sezonie, może nawet i bez tatuaży. Że też sie tak dał podejść??? Proctor chyba jest teraz jedyną nadzieją ekipy na znalezienie Joba, bo oni jakoś intelektem nie grzeszą, więc ich nie podejrzewam, a on ma środki i koneksje. Perspektywa, że Hud i Carrie staną sie teraz bez przeszkód miłą rodzinką jest dość upiorna, mam nadzieję, że się z nią jakoś scenarzyści uporają. Odpowiedz Link
yvi1 Re: Finał :) 21.03.15, 18:51 Szkoda,ze Paskudy nie porwali,a nie " mojego " Hioba. Gordona i Bunker szkoda. Rozszaleli sie w tym sezonie z pozegnaniami waznych postaci. No ,ciekawe co wymysla w przyszlym sezonie oprocz szukania Hioba. Ja sie co odcinek dziwie,ze nikogo to Banshee i wysoka rata umieralnosci nie interesuje. Odpowiedz Link
sil.wen Re: Finał :) 22.03.15, 22:39 Mnie raczej żal, że Paskudy nie rozwalili zamiast męża. Co ty, dobrze, że jej nie porwali, bo w następnym sezonie nic tylko by jej Hud szukał i udawał rozpacz nie z tej ziemi, a że chemii między nimi za grosz, a Paskuda wyjątkowo paskudna, to by było ciężko na to patrzeć. Za to jak Joba będą szukać, to będzie super autentyczne, bo akurat między Jobem a Hudem aż iskrzy. No i poza tym Job by paskudę zlokalizował w pięć minut, więc co by potem robili przez resztę sezonu? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Finał :) 30.03.15, 00:01 jezusie co za final....dopiero obejrzalam ostatnie dwa odcinki- Glx przesadzasz zdecydowanie. wiadomo bylo ze to zmeirza do takeigo finalu i nie ma co wydziwiac. tero do rzeczy. Nazi...moj slodki nazi... teraz go wkurwili mam nadzieje...bo do tej pory sie z nimi cackal. p.s. co ci skini maja z tymi podwinietymi spodenkami i skarpetkami moj slubny - jako byly punk- pisze ze to dlatego zeby przed punkami szybko uciekac hood i proktor nooo to moze byc ciekawe. serio serio. teraz musimy tylko rok poczekac Odpowiedz Link