9b9 06.01.08, 20:49 Szkoda. Po karnawale będzie lepiej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: Forum zdechło 06.01.08, 21:11 szkoda? milion fajnych rzeczy można robić Nie sądzę, że dziś ludzie imprezują skoro jutro do pracy Odpowiedz Link
9b9 Re: Forum zdechło 06.01.08, 21:47 Nie dzisiaj. Forum zdechło jakieś dwa tygodnie temu. Tak jakoś równo ze świętami. Byle do wiosny ) Odpowiedz Link
anula001 Re: Forum zdechło 06.01.08, 22:12 no może, nie wie, nie znam się Ja tu tylko wpadam Wiosną to mam nadzieję, ze nikt tu nie będzie nawet zaglądał) Odpowiedz Link
stacja.kosmiczna.zbawienie Re: Forum zdechło 06.01.08, 21:53 jakby juz taki byl to by sie drugiego nie udalo stworzyc PP Odpowiedz Link
altu Re: Forum zdechło 07.01.08, 07:50 mróz zblokował klawiaturkę od dzisiaj lekka odwilż u nas jak na razie - królują klocki skrable [prezenta gwiazdkowa] więc czasu na foruma brak Odpowiedz Link
condziu Re: Forum zdechło 07.01.08, 12:10 Ja szukam gry "Jenga" ... wykupili wszystko przed świetami Odpowiedz Link
raknor Re: Forum zdechło 07.01.08, 12:15 Ciekawie się zbiegło wyludnienie na forum z sylwestrem, o ile dobrze pamiętam z wykładu ze statystyki to najwięcej dzieci się rodzi we wrześniu ;P Odpowiedz Link
condziu Re: Forum zdechło 07.01.08, 12:56 Na przyklad JA ... sie rodzice zabawiali przed sylwkiem ostro Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu 30 lat etmu.. 07.01.08, 13:42 bylem zygota tak tak 30 sierpnia urodzinki Odpowiedz Link
9b9 :) 07.01.08, 13:50 Jak patrze po swoich znajomych i rodzinie, to wychodzi mi, ze jednak najwiecej dzieci jest poczynanych podczas wakacji. Większość baranów i byków Odpowiedz Link
herezja Re: :) 07.01.08, 13:54 W takim razie trzeba przyjąć, że są dwa "rzuty" świąteczno- sylwestrowy i wakacyjno letni Odpowiedz Link
raknor Re: :) 07.01.08, 15:12 Nom tylko wakacyjny się rozkłada się później w czasie a sylwestrowy wiadomo - jedna noc Mniejsza z rzutami, gdzie ludzi wywiało? Przestali chodzić do pracy itp? Odpowiedz Link
condziu Re: :) 07.01.08, 16:27 Maja tyle pracy, ze pewnie nie maja gdzie palca wsadzic ... eh ... Odpowiedz Link
herezja Re: :) 08.01.08, 09:59 Proponuje tego palucha wsadzić sobie... między papiery na biurku Odpowiedz Link
alo_ha Re: :) 07.01.08, 16:51 herezja napisała: > W takim razie trzeba przyjąć, że są dwa "rzuty" świąteczno- > sylwestrowy i wakacyjno letni dokładnie tak właśnie jest - widziałam statystyki medyczne no więc drogie single następny rzut rozmnażania za pół roku no chyba że zima będzie długa i sroga... wtedy to strach się bać Odpowiedz Link
herezja Re: :) 08.01.08, 10:01 Hmmm normalnie zaczyna mnie kusić, coby się na ten nadchodzacy letri sezon załapac Odpowiedz Link
lacido Re: Forum zdechło 07.01.08, 21:54 oj z tym wyludnieniem to przesadzasz na FK było nas sporo Odpowiedz Link
menk.a Re: No to zaraz będzie śmierdzieć;) nt 07.01.08, 16:55 9b9 napisał: > Szkoda. Po karnawale będzie lepiej. > Odpowiedz Link
raknor Re: Forum zdechło 07.01.08, 21:09 Ale jak już zdechnie to będzie jakaś impreza pożegnalna ? Odpowiedz Link
raknor Re: Forum zdechło 07.01.08, 21:26 Tak wiem, ale "impreza pożegnalna" ma bardziej pozytywny wydźwięk Zrobimy taką bardziej zwariowaną imprezę. Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Forum zdechło 07.01.08, 21:33 raknor napisał: > Tak wiem, wiem, że wiesz >ale "impreza pożegnalna" ma bardziej pozytywny wydźwięk taaa, zacznijmy od śpiewania "to już jest koniec, nie ma już nic" > Zrobimy taką bardziej zwariowaną imprezę. Impreza wirtualna czy realna? Odpowiedz Link
raknor Re: Forum zdechło 07.01.08, 21:35 Tego nie wiem, na razie jestem na etapie pytania czy jak padnie to będzie impreza I to się pisze skoro forum wyludniało ... <mysli> Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Forum zdechło 07.01.08, 21:45 raknor napisał: > Tego nie wiem, na razie jestem na etapie pytania czy jak padnie to będzie impreza Ojojoj, zamiast forum ratować, Ty o imprezie myślisz? Trzeba by plan naprawczy przygotować > I to się pisze skoro forum wyludniało ... <mysli> Miejmy nadzieję, że powodem wyludnienia, jest zmiana stanu singlowego na inny większości uczestników (skąd ten optymizm u mnie???) Odpowiedz Link
raknor Re: Forum zdechło 07.01.08, 21:52 Zmiana stanu nie wyklucza zaglądania na forum, a że imprezę planuje - ja zawsze pozytywów szukam, taki już jestem Odpowiedz Link
herezja Re: Forum zdechło 08.01.08, 10:03 raknor napisał: > Zmiana stanu nie wyklucza zaglądania na forum, I za jakiś czas będzie to forum ex-singli Pierwsze tego oznaki już widać Odpowiedz Link
raknor Re: Forum zdechło 07.01.08, 21:58 Co do planu naprawczego to mi na myśl przychodzą tylko kontrowersyjne tematy do uaktywnienia uczestników. Odpowiedz Link
altu Re: Forum zdechło 08.01.08, 07:38 no no no zapowiada się super ciekawie.. pozdrawiam, altu, lubiąca kontrowersyjne tematy Odpowiedz Link
lacido Re: Forum zdechło 07.01.08, 21:50 a potem przyjdzie wiosna i realizowanie forumowych znajomości na łonie natury to dopiero bedzie śmierć forumowa <rotfl> Odpowiedz Link
czarny.onyks to chyba zarażliwe....... 07.01.08, 22:37 mnie zdycha komputer nawet gg świruje..... i mam przymusowy odwyk;/ nie wiecie, w czym tkwi problem.... wysyła mi jedną linijkę tekstu na gg, a potem się zawiesza.. jakis pomysł? Odpowiedz Link
menk.a Re: Forum zdechło 08.01.08, 10:30 emzecik napisał: > ['] > > To może zanucę któryś Nokturn Chopina?;P Odpowiedz Link
menk.a Re: Forum zdechło 08.01.08, 11:38 herezja napisała: > A ja poczekam na księżyc i będe wyć ;P No i tylko brakuje zawodowych płaczek do tego zespołu ;P Odpowiedz Link
dzika_zdzicha taka prawda 08.01.08, 13:52 forum zdechło dużo wcześniej - gdy Anula001 zrzekła się praw własności do niego. później wiele osób się wykruszyło - i nie wierzę, że dlatego że przestały być singlami. Odpowiedz Link
nikka777 Re: taka prawda 08.01.08, 14:03 do zdychania to ja się przyłączam i podpisuję... ogólnie styczniowo zdycham... początki podobno zawsze są trudne, ale ten początek roku, to juz przegięcie... Odpowiedz Link
garsc_piachu Re: taka prawda 08.01.08, 14:45 dwajezyki napisała: > a w czterdziestym piątym...) zima byla sroga, nie to co teraz teraz to ledwie snieg spadnie czy kreska na termoterze spadnie do -1 a ludzie juz marudza ze zimno a kiedys.. kiedys to przechodzilo sie przez wisle lodem Odpowiedz Link
dwajezyki Re: taka prawda 08.01.08, 14:58 ...i ci młodzi chamscy jakoś. nikt nie ustąpi miejsca. literalnie nikt. i narzekają )) Odpowiedz Link
garsc_piachu Re: taka prawda 08.01.08, 22:02 i to cholerne lewactwo i libertynizm teraz sie rozprzestrzenia tfu.. na psa urok to co chyba jakies emeryten party trzeba zorganizowac? Odpowiedz Link
anula001 Re: taka prawda 08.01.08, 22:06 o matulko Jakie słowa tu padły pod moim adresem A najbardziej to mi się 'abdykacja' podoba)))))))))) Kochani, nie wspominać tak, szkoda życia. No, bo staro się czuję jak tak wspominaciePPP Odpowiedz Link
aretah Re: No właśnie 06.02.08, 10:34 posypac głowy popiołem i zabierać się do czynnego uczestnictwa w zyciu forum... Odpowiedz Link
altu Re: No właśnie 06.02.08, 11:19 tia.. deszcz za oknem.. i ciemne chmury jakoś nie mam nastroju .. Odpowiedz Link
tanger.soto Re: No właśnie 06.02.08, 11:25 a to skupmy się wesoło i rozgońmy chmury no, już... raz, dwa, trzy, cztery.... ...... ..... .... ... .. . zmachałam się Odpowiedz Link
aretah Re: No właśnie 06.02.08, 11:30 tanger.soto napisała: > a to skupmy się wesoło > i rozgońmy chmury > > no, już... > raz, dwa, trzy, cztery.... > ...... > ..... > .... > ... > .. > . > zmachałam się > nabrałam powietrza w płuca...dmuchnęłam porządnie... nic z tego, nadal chmurzyska nade mną ps. Prosze o optymistyczne wątki, które rozbawiałyby czytających!!! Odpowiedz Link
tanger.soto Re: No właśnie 06.02.08, 11:39 aretah napisała: > ps. Prosze o optymistyczne wątki, które rozbawiałyby czytających!!! Wesoły alleluj może być? Odpowiedz Link
cafe_girl Re: No właśnie 06.02.08, 12:24 w ramach rozweselania mogę zaprosić na imieninowe cukierki tylko... no właśnie, nigdy nie miałam imienin w popielcową środę i jakoś nie wpadłam na to, że niektórzy poczują się urażeni tym że ja ich tak dzisiaj cukierkami... Odpowiedz Link
chinski.smok Re: No właśnie 06.02.08, 14:27 a gdzieżbym tam śmiała... ...przypomniałam Ci tylko, że istnieją możliwości zdrobnienia Twego nicka... Odpowiedz Link
cafe_girl Re: No właśnie 06.02.08, 22:13 przecież wiem ja tak tylko.. myślałam że może jakąś drakę rozpętam żeby forum ożywić Odpowiedz Link
altu Re: Forum zdechło 06.02.08, 21:45 a mieliście dzisiaj jakies problemy techniczne z forum? bo był czas, ze forum faktycznie zdechlo. nie mozna bylo sie nigdzie dostac.. dziwne uczucie jakby wyjęta z matrixa Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Forum zdechło 06.02.08, 22:14 ja nie miałam, nic a nic ale przez moment sie czułam jakbym tylko ja była w matrixie Odpowiedz Link
9b9 Re: Forum zdechło 07.02.08, 10:32 Były jakieś przejściowe chwilowe. Ale w porównaniu z naszą klasą to nic Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu prosze sie nie martwic 08.02.08, 21:26 pisza gdzie indziej tak wiec norma wykonana forum.blox.pl/html#entry_2843251 Odpowiedz Link
candycandy cisza.... nuda.... 10.02.08, 16:15 nic sie nie dzieje na forum.... patrze na watki u gory.... patrze na watki na dole.... nic.... o!..... droga na malkinie.... ide sobie.... w przeciwna strone... .... Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: :( 19.02.08, 09:15 To ja z Tobą pogadam i Ci się poskarżę, że nic a nic nie rozumiem z poczty-od-nowa Odpowiedz Link
9b9 Re: :( 19.02.08, 10:20 A ja rozumiem, bo od kilku lat uzywam gmaila i jestem zadowolony. Mimo permanentnej inwigilacji. Pisz czego tam duszy trzeba. Albo nie. Zaloguj się w tym nowym, weź mój adres gmailowy (znasz, tylko nikomu nie podawaj i zacznij czat. Proste Odpowiedz Link
arktur Re: :( 19.02.08, 10:23 czego nie rozumiesz w nowej poczcie, he? przeszkolic? mnie denerwuje tylko jedno ze przy opcji odpowiedz nie mozna zmienic tytulu postu. ale za to grupuje i mozna miec wglad w cala rozmowe mailowa Odpowiedz Link
9b9 Re: :( 19.02.08, 10:46 A to jest akurat dobre, jeżeli w jednym "watku" rozmawiasz z kilkoma osobami. Bardzo przydatne. W ogóle korespondencja via gmail bardzo przypomina dyskusję na forum. Docenicie to po np. roku uzytkowania szukając jakiejś starej wiadomości. Niesamowite archiwum, aż się boję do czego google to wykorzystują Odpowiedz Link
arktur Re: :( 19.02.08, 11:47 tak tez to doceniam bo uzywam gmaila od kilku lat kiedys bylo cos takiego jak co poprawic gmailu, zawsze zaznaczalem odpowiedz zeby jeszcze peal brudne ubrania Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: :( 19.02.08, 12:21 się muszę naumieć po prostu się naumiem, bom ambitna Odpowiedz Link
altu Re: :( 02.06.08, 10:49 chinsk.i.smok napisała: > się muszę naumieć po prostu > się naumiem, bom ambitna > ba, i nawet ci wyszło mnie zresztą też.. o dziwo Odpowiedz Link
altu Re: :( 19.02.08, 10:57 no nie chce się.. grupa z południa się rozparła łokciami, i kolanami przepychają.. i jeszcze swoje filozofie forumowe uskuteczniają może to i czas najwyższy na wyjście i niewrócenie? Odpowiedz Link
altu Re: :( 19.02.08, 11:20 hm.. rozważałam taką ewentualność.. tyle, że ja leniwa jestem.. no i nie lubię takiego szufladkowania Odpowiedz Link
9b9 Re: :( 19.02.08, 11:37 Ty z... leniu IMO warszawscy forumowicze siedzą cicho, bo dawno spotkania nie było. Katowicko-zagłębiowscy się spotkali ze dwa razy i teraz szaleją. Coś trzeba wymyslić Odpowiedz Link
altu Re: :( 19.02.08, 11:57 ja ci dam z..lenia może i tak.. tyle, że .. jak wieść niesie.. ja już jako sparowana na forumie dla singli być nie mogę.. Odpowiedz Link
9b9 Olej zazdrośników 19.02.08, 13:15 Ja tam w ogóle nie zaglądam do wątków towarzystwa wzajemnej adoracji wymieniającego się refleksjami po jakichś baletach. Niech mają, co mi tam. Oby wszyscy szczęśliwi byli. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: :( 23.02.08, 22:46 a kto taką plotkę puścił??? dopóki forum otwiera dla Ciebie wrota możesz) no chyba, że dostaniesz bana....ale raczej nie za to, żeś nie pojedyńcza Odpowiedz Link
candycandy karnawal dawno sie skonczyl 20.02.08, 00:03 na forum nadal cisza by nie napisac nuda... pewnie zaraz ktos napisze, ze cisza bo post... i ze mam czekac do WielkiejNocy... Odpowiedz Link
konrad.80 Re: karnawal dawno sie skonczyl 20.02.08, 00:22 wielka noc, a raczej ciemna noc juz jest, a Ty jeszcze nie spisz? ) pewnie rano nie idziesz do pracy Odpowiedz Link
candycandy Re: karnawal dawno sie skonczyl 20.02.08, 00:32 na takie dictum nie pozostaje mi nic innego jak tylko powiedziec: DOBRANOC Odpowiedz Link
konrad.80 Re: karnawal dawno sie skonczyl 20.02.08, 00:45 oj, nie musisz uciekac, ja jeszcze chwilke jestem, ale tez zaraz zmykam, bo za 5,5 godz musze wstac Odpowiedz Link
raknor Re: takie zdechniete forum jest bez sensu:P 23.02.08, 13:06 taaaak !! zamknijmy go i spróbujmy od nowa Odpowiedz Link
candycandy Re: takie zdechniete forum jest bez sensu:P 23.02.08, 13:25 po usmierceniu pacjenta to potem tylko zombie - no, thanx tu potrzebna intensywna reanimacja! Odpowiedz Link
aretah Re: takie zdechniete forum jest bez sensu:P 23.02.08, 21:35 candycandy napisała: > po usmierceniu pacjenta to potem tylko zombie - no, thanx > tu potrzebna intensywna reanimacja! > Moze masaz serca? Gdzie jest serce forum? Ktokolwiek widział? Ktokolwiek wie? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: takie zdechniete forum jest bez sensu:P 23.02.08, 21:45 mogę pomasować serce...jakiegos pana;P Odpowiedz Link
aretah Re: takie zdechniete forum jest bez sensu:P 23.02.08, 21:54 czarny.onyks napisała: > mogę pomasować serce...jakiegos pana;P hehe Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: takie zdechniete forum jest bez sensu:P 23.02.08, 21:56 zresztą kobiety się gorzej masuje Odpowiedz Link
aretah Re: takie zdechniete forum jest bez sensu:P 23.02.08, 22:14 czarny.onyks napisała: > zresztą kobiety się gorzej masuje hmmm, nie wiem, nie masowałam nigdy kobiety, nie mam porównania... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: takie zdechniete forum jest bez sensu:P 23.02.08, 22:29 wszystko przed Tobą.... choc lepiej masowac dla przyjemności swojego partnera Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Forum zdechło 23.02.08, 14:05 nie pierwszy raz forum zdycha...i mam nadzieję, nie ostatni żeby nie padło zupełnie trzeba pisac, a nie narzekac Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Forum zdechło 23.02.08, 21:13 łoj widzę, że próbujesz rozbujać.... tylko efekty....nie teges;P Odpowiedz Link
9b9 Re: Forum zdechło 23.02.08, 22:00 No to mnie podcięłaś. Nawet wczorajsza rozpaczliwa trzyosobowa akcja nie zostala zauwazona? Bu... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Forum zdechło 23.02.08, 22:12 a nie zauwazyłam... ale byłam odcięta od netu.... i dopiero odrabiam zaległosci więc się nie łam ale nagród nie będzie Odpowiedz Link
candycandy Re: Forum zdechło 24.02.08, 16:53 Onyksie, zdechniete forum to niemily widok czlowiekowi nie chce sie to wchodzic jak ma zdechlaka ogladac. przynajmniej jak tak mam, moze inni maja inaczej... a pisac nie mozna to lustra, po 2giej stronie kabla\kartki musi byc ktos. mozna pisac do szuflady ale wtedy troche dluzsze lub inne formy sie pisze. Odpowiedz Link