laptopek 28.05.08, 22:11 weekend zapowiadają upalny ... ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nixie Re: ma byc lato 29.05.08, 08:38 ehh... a mi zapowiedzieli weekend pracowity :/ całe szczęscie tylko w sobotę. Niedziela będzie moja :) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ma byc lato 29.05.08, 20:46 Nie zazdroszczę. Będę w sobotę myślami z Tobą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ma byc lato 29.05.08, 20:44 Jasne! A dziś miało być 20 stopni... i ja głupia w to uwierzyłam :-( Ale jeszcze nie straciłam nadziei :-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ma byc lato 29.05.08, 20:59 Myślisz, że to była prognoza dla mojego mieszkanka? ;-) Nie mogę znaleźć mojego termometru, więc nie sprawdzę, czy chociaż tu się prognoza nie pomyliła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: ma byc lato 29.05.08, 21:08 a może to chodzilo o stopnie na klatce schodowej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ma byc lato 29.05.08, 21:12 A wiesz, że możesz mieć rację?! Nawet na mój parter prowadzi co najmniej 20 stopni ;-) A jeśli się jutro bym wybrała na 2. piętro, to mogę mieć i z 60 stopni (albo i więcej!) Ba! powiem więcej, jeśli się po nich przebiegnę, to nawet mi się cieplej zrobi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: ma byc lato 29.05.08, 21:16 Wiesz co, lepiej jutro nie chodź wyzej niz na pierwsze piętro, bo nie daj boże bedzie tyle stopni na dworze ile u Ciebie na klatce :) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ma byc lato 29.05.08, 21:00 jak nie ma upałów to mniejszy żal w pracy siedzieć ale od jutro po 15tej to może byc i 35 stopni ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ma byc lato 29.05.08, 21:06 Pewnie gdy się nam obwody z przepracowania przegrzeją ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ma byc lato 01.06.08, 10:26 hej, przyszlo lato a ja nie moge isc na niedzielny spacerek. wrrr... caly weekend siedze w domu przed kompem i robie "pierdoly" do pracy mam nadzieje ze w tygodniu znajde wolne popoludnie ;-) pozdrawiam sąsiadki i reszte towarzystwa Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ma byc lato 01.06.08, 19:26 No to masz przechlapane! Pewnie, jeśli znajdziesz wolny czas w tygodniu, to pójdziesz "walczyć ze smokami"?! ;-) Również pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: ma byc lato 01.06.08, 20:28 mam nadzieje, ze niedlugo znowu jakies wolne popoludnie sobie wspólnie zagospodarujemy :) Czas zwołac kolejne posiedzenie loży prześmiewców panie doktorantki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ma byc lato 01.06.08, 21:14 Ja jestem za, i to bardzo za! Moja ubiegłotygodniowa propozycja jest nadal aktualna, bo moje jedyne w minionym tygodniu wolne (czwartkowe) popołudnie okazało się nie być wcale wolnym, w związku z czym moje plany pozostały tylko planami ;-) Czy posiedzenie zwołamy niezależnie od tego co nam mojave zorganizuje? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ma byc lato 02.06.08, 00:36 wrrrr..... właśnie skończyłam pracować. a od 7-mej kolejny tydzień w pracy sie zaczyna. MUSZE znaleść jakies wolne popołudnie i udac się z Wami na "doktoryzowanie" :-) czy my potrzebujemy przyzwoitki... yyy... tzn mojave? chyba że on większą grupę uzbiera :-)))))) kolorowych snów Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: ma byc lato 02.06.08, 08:55 > wrrrr..... właśnie skończyłam pracować. a od 7-mej kolejny tydzień w > pracy sie zaczyna. MUSZE znaleść jakies wolne popołudnie i udac się > z Wami na "doktoryzowanie" :-) > > > czy my potrzebujemy przyzwoitki... yyy... tzn mojave? chyba że on > większą grupę uzbiera :-)))))) Przyzwoitki? Jam nie Przyzwoitka acz chłop na schwał, też na "P", ale Przystojniak! :) eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ma byc lato 02.06.08, 18:36 hihihi a ile ten chłop na schwał ma wzrostu jeżeli można zapytać ? Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: ma byc lato 02.06.08, 21:02 no wlaśnie :) ciekawe ile nasz samochwał sobie mierzy :) PS. mojave, nie zrażaj się do nas, my tak z czystej sympatii pytamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ma byc lato 03.06.08, 19:55 Wy niedobre! Przepłoszyłyście chłopa na schwał! Od razu o rozmiarach chcecie rozmawiać, a chłop na schwał pewnie nieśmiały... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ma byc lato 04.06.08, 08:00 nieśmiały? to zupelnie tak jak my :-))))))))))))) miłego pracowitego życzę na środę. Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: ma byc lato 05.06.08, 08:45 > nieśmiały? > to zupelnie tak jak my :-))))))))))))) Wow! Już to widzę: -nieśmiałe spojrzenia "spode łba" -studiowanie czubków swoich butów -drgająca dłoń ( ze strachu) podczas powitania -zwroty grzecznościowe w stylu " A koleżanka to długo już działa na tym forum?" Nie mogę się doczekać spotkania:) eM. Ps. Mam chyba metr i 80 cm. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ma byc lato 05.06.08, 10:08 ooooo........... to jak kolega lubi jak sie na niego z góry patrzy to my bardzo chętnie sie spotkamy, prawda dziewczynki? ze studiowaniem czubków butów będzie ciężko bo gorąc jest i nosi sie klapki lub sandałki :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: ma byc lato 05.06.08, 10:26 z czubkami to rzeczywiscie cieżko, ale zawsze jeszcze możemy kolegę spytać "jak długo koleżanka działa na tym forum?" ;))) mojave, to kiedy planujesz aby nasze drżące dłonie sie wreszcie spotkały w geście powitania? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: ma byc lato 05.06.08, 12:59 > z czubkami to rzeczywiscie cieżko, ale zawsze jeszcze możemy kolegę > spytać "jak długo koleżanka działa na tym forum?" ;))) Oczywiście po zrozumieniu, że nie chodzi o koleżankę lecz kolegę Wasze policzki spłonę czerwonym rumieńcem zawstydzenia?:) > mojave, to kiedy planujesz aby nasze drżące dłonie sie wreszcie > spotkały w geście powitania? :) A w przyszłym tygodniu Koleżankom pasuje?:) Być może do przyszłego tygodnia jakoś opanuję paniczny strach na myśl o spotkaniu:) eM. Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: ma byc lato 05.06.08, 14:23 > Oczywiście po zrozumieniu, że nie chodzi o koleżankę lecz kolegę > Wasze policzki spłonę czerwonym rumieńcem zawstydzenia?:) i tym sposobem juz sie nikt do nikogo ze wstydu nie odezwie do końca spotkania :) > A w przyszłym tygodniu Koleżankom pasuje?:) U mnie wygląda na to, że w przyszłym tygodniu będę niestety chorować na chorobliwą nieśmiałość i w ogóle do świata nie uda mi sie najprawdopodobniej wyjść :/ Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ma byc lato 05.06.08, 20:09 jak to dobrze, że owego pamiętnego dnia zwalczyłaś swą chorobliwą niesmiałość i wyszłaś do nas ;-D Rozumiem, że dopiero w następnym tygodniu będziesz walczyć z nieśmialością? Może więc w tym tygodniu jeszcze uda Ci się wyrwać z jej szponów i wyjść do sąsiadek? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: ma byc lato 05.06.08, 20:19 Tak, w ten weekend raczej wyjdę zwycięsko z niesmiałości, sąsiadki to priorytet przecież. Na dodatek doktorantki. Nie bedzie mi jakas niesmialosc bronic dostępu do sąsiadek :) Sąsiadki ponad wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ma byc lato 05.06.08, 20:04 mojave777 napisał: > A w przyszłym tygodniu Koleżankom pasuje?:) > Kolega mnie poprawi, jeśli się mylę, ale mogłabym przysiąc, że w zeszłym tygodniu pisał Kolega dokładnie to samo. Nie to, żebym chciała Kolegę zawstydzić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: ma byc lato 05.06.08, 20:22 Powiem Ci coś colette na ucho :) mojave boi sie pewnie tego co laptopek powiedzial o tym patrzeniu z góry i ma nadzieje, że do za tydzien urośnie jeszcze choc trochę. Nie odbieraj mu tej nadziei ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ma byc lato 05.06.08, 22:18 zawsze może nałożyc drewniaki i będzie ciut wyższy ;-)))) a teraz podaje swoj plan zajec: piatek - terning sobota - zawody niedziela - wolne poniedzialek - wolne wtorek - trening sroda - wolne czwartek - trening piatek - trening sobota - zawody i oczekuje propozycji spotkania ;-))))))) moze byc oficjalne albo moze byc nasze sąsiedzkie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ma byc lato 05.06.08, 23:15 A może być oficjalne sąsiedzkie, czy też sąsiedzkie musi być nieoficjalne? ;-) Ja mam prawdopodobnie wolną niedzielę, a potem dopiero środę. Jeśli ustalimy termin, to miejsce nie będzie już stanowić problemu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
blue73 Re: ma byc lato 06.06.08, 09:28 ooo, ja też mam niedzielę wolną znaczy powinnam sie uczyc do sesji, ale... :) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ma byc lato 05.06.08, 23:17 Próżno czekać - w pewnym wieku człowiek zaczyna się "wbijać w ziemię" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: ma byc lato 06.06.08, 09:05 > Powiem Ci coś colette na ucho :) > mojave boi sie pewnie tego co laptopek powiedzial o tym patrzeniu z góry i ma > nadzieje, że do za tydzien urośnie jeszcze choc trochę. Nie odbieraj mu tej > nadziei ;))) Ha! Wszystko słyszałem! Za karę spotka Was coś strasznego - biczowanie nieświeżą makrelą po łydkach! eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ma byc lato 06.06.08, 15:08 "CZECIA" minęła... ogłaszam weekend czyżby wszystkim pasowała niedziela? mojave - kupuj makrele i trzymaj na oknie żeby do niedzieli się zepsuła blue - i tak bedzie upał i nie będziesz mogła skupić się na nauce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: ma byc lato 06.06.08, 19:45 > czyżby wszystkim pasowała niedziela? chyba dokładnie na to wychodzi, bo i ja oczywiście będę :) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ma byc lato 06.06.08, 21:48 chyba jeszcze nie ustalono ;-) z jakiej dzielnicy jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: ma byc lato 06.06.08, 22:10 hmmmm...... ten tego ..... to my juz z blue sie poznałyśmy poza forum ;) zatem proponujemy spacerek nad morzem żeby blue odpoczela i dotlenila sie podczas sesji. niedziela, godzina 11-ta, parking przy dojsciu do mola na zaspie. kierunek sopot, zabrac wygodne buty (chociaz ladna pogoda jest to moze pojdziemy boso plaza :-) albo sie walniemy na kocyku ???? co panstwo na to? Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: ma byc lato 08.06.08, 19:13 > mojave - kupuj makrele i trzymaj na oknie żeby do niedzieli się > zepsuła mojave czyżbys uznał, że makrela nie zepsula sie jeszcze dostatecznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: ma byc lato 10.06.08, 20:04 nixie napisała: > mojave czyżbys uznał, że makrela nie zepsula sie jeszcze dostatecznie ;) Na odpowiedź pewnie będziesz musiała poczekać do "przyszłego tygodnia" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś