Dodaj do ulubionych

ma byc lato

28.05.08, 22:11
weekend zapowiadają upalny ...

;-))))))
Obserwuj wątek
    • nixie Re: ma byc lato 29.05.08, 08:38
      ehh... a mi zapowiedzieli weekend pracowity :/ całe szczęscie tylko
      w sobotę. Niedziela będzie moja :)
      • colette Re: ma byc lato 29.05.08, 20:46
        Nie zazdroszczę. Będę w sobotę myślami z Tobą :-)
    • colette Re: ma byc lato 29.05.08, 20:44
      Jasne! A dziś miało być 20 stopni... i ja głupia w to uwierzyłam :-(
      Ale jeszcze nie straciłam nadziei :-)
      • nixie Re: ma byc lato 29.05.08, 20:52
        ale w domu to 20 stopni masz? :)
        • colette Re: ma byc lato 29.05.08, 20:59
          Myślisz, że to była prognoza dla mojego mieszkanka? ;-) Nie mogę
          znaleźć mojego termometru, więc nie sprawdzę, czy chociaż tu się
          prognoza nie pomyliła ;-)
          • nixie Re: ma byc lato 29.05.08, 21:08
            a może to chodzilo o stopnie na klatce schodowej ;)))
            • colette Re: ma byc lato 29.05.08, 21:12
              A wiesz, że możesz mieć rację?! Nawet na mój parter prowadzi co
              najmniej 20 stopni ;-) A jeśli się jutro bym wybrała na 2. piętro,
              to mogę mieć i z 60 stopni (albo i więcej!) Ba! powiem więcej, jeśli
              się po nich przebiegnę, to nawet mi się cieplej zrobi ;-)
              • nixie Re: ma byc lato 29.05.08, 21:16
                Wiesz co, lepiej jutro nie chodź wyzej niz na pierwsze piętro, bo nie daj boże
                bedzie tyle stopni na dworze ile u Ciebie na klatce :)
        • laptopek Re: ma byc lato 29.05.08, 21:00
          jak nie ma upałów to mniejszy żal w pracy siedzieć
          ale od jutro po 15tej to może byc i 35 stopni ;-)))))))
          • colette Re: ma byc lato 29.05.08, 21:06
            Pewnie gdy się nam obwody z przepracowania przegrzeją ;-)
            • laptopek Re: ma byc lato 01.06.08, 10:26
              hej,
              przyszlo lato a ja nie moge isc na niedzielny spacerek.
              wrrr... caly weekend siedze w domu przed kompem i robie "pierdoly"
              do pracy

mam nadzieje ze w tygodniu znajde wolne popoludnie ;-)

pozdrawiam sąsiadki i reszte towarzystwa
              • colette Re: ma byc lato 01.06.08, 19:26
                No to masz przechlapane!

Pewnie, jeśli znajdziesz wolny czas w tygodniu, to
                pójdziesz "walczyć ze smokami"?! ;-)

Również pozdrawiam!
                • nixie Re: ma byc lato 01.06.08, 20:28
                  mam nadzieje, ze niedlugo znowu jakies wolne popoludnie sobie wspólnie
                  zagospodarujemy :) Czas zwołac kolejne posiedzenie loży prześmiewców panie
                  doktorantki ;)))
                  • colette Re: ma byc lato 01.06.08, 21:14
                    Ja jestem za, i to bardzo za! Moja ubiegłotygodniowa propozycja jest
                    nadal aktualna, bo moje jedyne w minionym tygodniu wolne
                    (czwartkowe) popołudnie okazało się nie być wcale wolnym, w związku
                    z czym moje plany pozostały tylko planami ;-) Czy posiedzenie
                    zwołamy niezależnie od tego co nam mojave zorganizuje? ;-)
                    • laptopek Re: ma byc lato 02.06.08, 00:36
                      wrrrr..... właśnie skończyłam pracować. a od 7-mej kolejny tydzień w
                      pracy sie zaczyna. MUSZE znaleść jakies wolne popołudnie i udac się
                      z Wami na "doktoryzowanie" :-)

czy my potrzebujemy przyzwoitki... yyy... tzn mojave? chyba że on
                      większą grupę uzbiera :-))))))

kolorowych snów
                      • mojave777 Re: ma byc lato 02.06.08, 08:55
                        > wrrrr..... właśnie skończyłam pracować. a od 7-mej kolejny tydzień
                        w
                        > pracy sie zaczyna. MUSZE znaleść jakies wolne popołudnie i udac
                        się
                        > z Wami na "doktoryzowanie" :-)
                        >
                        >
                        > czy my potrzebujemy przyzwoitki... yyy... tzn mojave? chyba że on
                        > większą grupę uzbiera :-))))))

Przyzwoitki?
                        Jam nie Przyzwoitka acz chłop na schwał, też na "P", ale
                        Przystojniak!
                        :)

eM.

___
                        Here: every eye is a mirror
                        Here: every act is a crime
                        • laptopek Re: ma byc lato 02.06.08, 18:36
                          hihihi a ile ten chłop na schwał ma wzrostu jeżeli można zapytać ?
                          • nixie Re: ma byc lato 02.06.08, 21:02
                            no wlaśnie :) ciekawe ile nasz samochwał sobie mierzy :)

PS. mojave, nie zrażaj się do nas, my tak z czystej sympatii pytamy :)
                            • colette Re: ma byc lato 03.06.08, 19:55
                              Wy niedobre! Przepłoszyłyście chłopa na schwał! Od razu o rozmiarach
                              chcecie rozmawiać, a chłop na schwał pewnie nieśmiały... ;-)
                              • laptopek Re: ma byc lato 04.06.08, 08:00
                                nieśmiały?
                                to zupelnie tak jak my :-)))))))))))))

miłego pracowitego życzę na środę.
                                • mojave777 Re: ma byc lato 05.06.08, 08:45

> nieśmiały?
                                  > to zupelnie tak jak my :-)))))))))))))

Wow!
                                  Już to widzę:
                                  -nieśmiałe spojrzenia "spode łba"
                                  -studiowanie czubków swoich butów
                                  -drgająca dłoń ( ze strachu) podczas powitania
                                  -zwroty grzecznościowe w stylu " A koleżanka to długo już działa na
                                  tym forum?"

Nie mogę się doczekać spotkania:)

eM.

Ps. Mam chyba metr i 80 cm.

___
                                  • laptopek Re: ma byc lato 05.06.08, 10:08
                                    ooooo........... to jak kolega lubi jak sie na niego z góry patrzy
                                    to my bardzo chętnie sie spotkamy, prawda dziewczynki?

ze studiowaniem czubków butów będzie ciężko bo gorąc jest i nosi sie
                                    klapki lub sandałki :-)))))))
                                    • nixie Re: ma byc lato 05.06.08, 10:26
                                      z czubkami to rzeczywiscie cieżko, ale zawsze jeszcze możemy kolegę
                                      spytać "jak długo koleżanka działa na tym forum?" ;)))

mojave, to kiedy planujesz aby nasze drżące dłonie sie wreszcie
                                      spotkały w geście powitania? :)
                                      • mojave777 Re: ma byc lato 05.06.08, 12:59

> z czubkami to rzeczywiscie cieżko, ale zawsze jeszcze możemy
                                        kolegę
                                        > spytać "jak długo koleżanka działa na tym forum?" ;)))

Oczywiście po zrozumieniu, że nie chodzi o koleżankę lecz kolegę
                                        Wasze policzki spłonę czerwonym rumieńcem zawstydzenia?:)

> mojave, to kiedy planujesz aby nasze drżące dłonie sie wreszcie
                                        > spotkały w geście powitania? :)

A w przyszłym tygodniu Koleżankom pasuje?:)
                                        Być może do przyszłego tygodnia jakoś opanuję paniczny strach na
                                        myśl o spotkaniu:)

eM.

• nixie Re: ma byc lato 05.06.08, 14:23
                                          > Oczywiście po zrozumieniu, że nie chodzi o koleżankę lecz kolegę
                                          > Wasze policzki spłonę czerwonym rumieńcem zawstydzenia?:)

i tym sposobem juz sie nikt do nikogo ze wstydu nie odezwie do końca
                                          spotkania :)

> A w przyszłym tygodniu Koleżankom pasuje?:)

U mnie wygląda na to, że w przyszłym tygodniu będę niestety chorować
                                          na chorobliwą nieśmiałość i w ogóle do świata nie uda mi sie
                                          najprawdopodobniej wyjść :/
                                          • colette Re: ma byc lato 05.06.08, 20:09
                                            jak to dobrze, że owego pamiętnego dnia zwalczyłaś swą chorobliwą
                                            niesmiałość i wyszłaś do nas ;-D
                                            Rozumiem, że dopiero w następnym tygodniu będziesz walczyć z
                                            nieśmialością? Może więc w tym tygodniu jeszcze uda Ci się wyrwać z
                                            jej szponów i wyjść do sąsiadek? ;-)
                                            • nixie Re: ma byc lato 05.06.08, 20:19
                                              Tak, w ten weekend raczej wyjdę zwycięsko z niesmiałości, sąsiadki to priorytet
                                              przecież. Na dodatek doktorantki. Nie bedzie mi jakas niesmialosc bronic dostępu
                                              do sąsiadek :) Sąsiadki ponad wszystko :)
                                        • colette Re: ma byc lato 05.06.08, 20:04
                                          mojave777 napisał:

> A w przyszłym tygodniu Koleżankom pasuje?:)
                                          >
                                          Kolega mnie poprawi, jeśli się mylę, ale mogłabym przysiąc, że w
                                          zeszłym tygodniu pisał Kolega dokładnie to samo. Nie to, żebym
                                          chciała Kolegę zawstydzić ;-)
                                          • nixie Re: ma byc lato 05.06.08, 20:22
                                            Powiem Ci coś colette na ucho :)
                                            mojave boi sie pewnie tego co laptopek powiedzial o tym patrzeniu z góry i ma
                                            nadzieje, że do za tydzien urośnie jeszcze choc trochę. Nie odbieraj mu tej
                                            nadziei ;)))
                                            • laptopek Re: ma byc lato 05.06.08, 22:18
                                              zawsze może nałożyc drewniaki i będzie ciut wyższy ;-))))

a teraz podaje swoj plan zajec:

piatek - terning
                                              sobota - zawody
                                              niedziela - wolne
                                              poniedzialek - wolne
                                              wtorek - trening
                                              sroda - wolne
                                              czwartek - trening
                                              piatek - trening
                                              sobota - zawody

i oczekuje propozycji spotkania ;-))))))) moze byc oficjalne albo
                                              moze byc nasze sąsiedzkie ;-)
                                              • colette Re: ma byc lato 05.06.08, 23:15
                                                A może być oficjalne sąsiedzkie, czy też sąsiedzkie musi być
                                                nieoficjalne? ;-)
                                                Ja mam prawdopodobnie wolną niedzielę, a potem dopiero środę. Jeśli
                                                ustalimy termin, to miejsce nie będzie już stanowić problemu ;-)

• blue73 Re: ma byc lato 06.06.08, 09:28
                                                  ooo, ja też mam niedzielę wolną
                                                  znaczy powinnam sie uczyc do sesji, ale... :)
                                            • colette Re: ma byc lato 05.06.08, 23:17
                                              Próżno czekać - w pewnym wieku człowiek zaczyna się "wbijać w
                                              ziemię" ;-)
                                            • mojave777 Re: ma byc lato 06.06.08, 09:05
                                              > Powiem Ci coś colette na ucho :)
                                              > mojave boi sie pewnie tego co laptopek powiedzial o tym patrzeniu
                                              z góry i ma
                                              > nadzieje, że do za tydzien urośnie jeszcze choc trochę. Nie
                                              odbieraj mu tej
                                              > nadziei ;)))

Ha!
                                              Wszystko słyszałem!

Za karę spotka Was coś strasznego - biczowanie nieświeżą makrelą po
                                              łydkach!

eM.

___
                                              • laptopek Re: ma byc lato 06.06.08, 15:08
                                                "CZECIA" minęła... ogłaszam weekend

czyżby wszystkim pasowała niedziela?

mojave - kupuj makrele i trzymaj na oknie żeby do niedzieli się
                                                zepsuła
                                                blue - i tak bedzie upał i nie będziesz mogła skupić się na nauce ;-)
                                                • nixie Re: ma byc lato 06.06.08, 19:45
                                                  > czyżby wszystkim pasowała niedziela?
                                                  chyba dokładnie na to wychodzi, bo i ja oczywiście będę :)
                                                  • blue73 Re: ma byc lato 06.06.08, 21:30
                                                    tylko przeoczylam, gdzie???
                                                  • laptopek Re: ma byc lato 06.06.08, 21:48
                                                    chyba jeszcze nie ustalono ;-)
                                                    z jakiej dzielnicy jestes?
                                                  • laptopek Re: ma byc lato 06.06.08, 22:10
                                                    hmmmm...... ten tego ..... to my juz z blue sie poznałyśmy poza
                                                    forum ;)

zatem proponujemy spacerek nad morzem żeby blue odpoczela i
                                                    dotlenila sie podczas sesji.
                                                    niedziela, godzina 11-ta, parking przy dojsciu do mola na zaspie.
                                                    kierunek sopot,

zabrac wygodne buty (chociaz ladna pogoda jest to moze pojdziemy
                                                    boso plaza :-) albo sie walniemy na kocyku ????

co panstwo na to?
                                                  • nixie Re: ma byc lato 08.06.08, 19:13
                                                    > mojave - kupuj makrele i trzymaj na oknie żeby do niedzieli się
                                                    > zepsuła

mojave czyżbys uznał, że makrela nie zepsula sie jeszcze dostatecznie ;)
                                                  • colette Re: ma byc lato 10.06.08, 20:04
                                                    nixie napisała:
                                                    > mojave czyżbys uznał, że makrela nie zepsula sie jeszcze
                                                    dostatecznie ;)

Na odpowiedź pewnie będziesz musiała poczekać do "przyszłego
                                                    tygodnia" ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka