khinga 13.08.07, 11:26 Witam wszystkich) Stęskniłam się za Wami) Opowiadać, co nowegoP Czas na urlopie szybko mija...niestety( Pogoda w drugim tygodniu była łaskawa dla mnie, więc poplażowałam) Miłego dnia życzę...radosnego, optymistycznego i spokojnego) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monnia3 witaj:))) 13.08.07, 11:28 No bój się Boga w końcu jesteś)) wiem cos na tem. szybko mijającego czasu na urlopie... Odpowiedz Link
khinga Re: witaj:))) 13.08.07, 11:30 Tęskniłaś?P Jak mi się nie chce...jeszcze czeka mnie mało fajna rozmowa z szefem Odpowiedz Link
monnia3 Re: witaj:))) 13.08.07, 11:35 Też pytanie oczywiście że tęskniłam uuu rozmowa z szefem...oczaruj go opalenizna Odpowiedz Link
khinga Re: witaj:))) 13.08.07, 11:38 Spróbuję...nawet bluzeczkę z głębokim dekolcikiem ubrałam))) Najgorsze, że nie wiem, kiedy się zjawi w tym tygodniu na pewno! Brr! masz czas na gg? Odpowiedz Link
khinga Re: witaj:))) 13.08.07, 11:50 Jest problem...nie eksportowałam danych( Napiszę Tobie w @ numerek i napiszesz do mnie, ok? Odpowiedz Link
leniwykot Re: Wróciłam:)))) 13.08.07, 11:29 witaj serdecznie )) superowo że miałaś dobrą pogode ale troche gorzej że juz sie urlop skończył a ja pozwoliłem sobie zawitać tu do Ciebie nie przegonisz mnie Odpowiedz Link
khinga Re: Wróciłam:)))) 13.08.07, 11:32 Jak będziesz niegrzeczny to Cię przegonię) Witaj) Miło, że jesteś Odpowiedz Link
khinga Re: Wróciłam:)))) 13.08.07, 11:36 oczywiscie, że tak tak z pustymi rękoma na powitanie? Odpowiedz Link
leniwykot Re: Wróciłam:)))) 13.08.07, 11:38 nie nie wszystko jest przygotowane)) tylko nie wiem czy możecie spożyć odrobine szampanika będąc w pracy)) Odpowiedz Link
leniwykot Re: Wróciłam:)))) 13.08.07, 11:45 hihi o szampanie własnie napisałem w sąsiedniem wątku)) ale tam tylko czekał na otwarcie a tu ) bardzo prosze chłodniutkie gran martini )) zapraszam Odpowiedz Link
monnia3 Re: Wróciłam:)))) 13.08.07, 11:48 Właściwie to ja tez mogę się dziś napić lubię bąbelki pobudzają...apetyt Odpowiedz Link
khinga Re: Wróciłam:)))) 13.08.07, 11:49 Szampanik o poranku...skąd to znamy?)) Schłodzony...rewelacyjny) Odpowiedz Link
leniwykot Re: Wróciłam:)))) 13.08.07, 16:50 no to coś na to trzeba poradzić a od czego boli to tym samym bedziemy leczyć Odpowiedz Link
ola_mk Re: Wróciłam:)))) 13.08.07, 15:52 ależ to szybko minęło ale to już tak jest,wszystko co dobre szybko się kończy Odpowiedz Link
khinga Re: Wróciłam:)))) 13.08.07, 15:55 Niestety ale mam dziś lenia..."urlopuję" nadal) Odpowiedz Link
bettina75 Re: Wróciłam:)))) 13.08.07, 16:48 Czesc Kiniu ja mialam dzisiaj naprawde zas...ny dzien, ze tak powiem.....jeden pech za drugim...jak na 13-go przystalo...chociaz nie wierze w takie bzdury...teraz mam za swoje Dzien jest sloneczny i tylko to pomoglo mi prztrwac i pokonac wszystkie dzisiejsze porazki.....zwiazane z innymi ludzmi ale niestety mnie sie tez przy tym dostalo.. Muzyka jest dobra na wszystko...teraz probje znalezc balans psychiczny...dobrze ze ja lubie) Zatem zycze Wam i sobie milego wiedzoru ...)) Odpowiedz Link
khinga Re: Wróciłam:)))) 13.08.07, 17:01 Witaj Betty Ja również nie wierzę w takie tam bzdury,ale wolę o tym nie wspominać, bo jeszcze dzień się nie skończył... Mnie od kilku dni trzyma huśtawka psychiczna( Oczywiście muzyka dobra na wszystko...to w nią zatapiam się wieczorami w półmroku. Bez niej chyba bym umarła ostatnio wsłuchuję się w bardzo specyficzną muzykę...z rodzaju Oldfielda. Jutro wezmę plytkę do pracy i podeślę Tobie ze 2, 3 kawałki moim zdaniem najlepsze z tej płyty Betty, jutro wstaje nowy dzień,nowe chwile, myśli... Również życzę miłego i optymistycznego wieczorku i dziękuję) Odpowiedz Link
bettina75 Re: Wróciłam:)))) 13.08.07, 17:42 Fajnie..dziekuje ...a ja sobie teraz slucham Eric Clapton - Tears in Heaven www.youtube.com/watch?v=VRsJlAJvOSM i jakos leci...) Odpowiedz Link
khinga Re: Wróciłam:)))) 13.08.07, 18:37 Witaj Ostatnio mało u mnie dobrego...no,ale bedzie lepiej-musi Zdróweczko dopisuje, oby tak dalej) a u Ciebie? Odpowiedz Link
te1109 Re: Wróciłam:)))) 13.08.07, 18:39 U mnie starucha cały czas to samo praca dom,dom praca i tak powolutku do przodu Odpowiedz Link
khinga Re: Wróciłam:)))) 13.08.07, 18:52 U mnie własnie się zaczęło...dom, praca, dom dzień za dniem Jednak trza się cieszyć porą letnią, zawsze coś może się wydarzyć Odpowiedz Link
khinga Re: Wróciłam:)))) 13.08.07, 19:16 czyż niespodzianki i tajemniczość dnia następnego nie jest intrygująca? Chciałbyś wiedzieć, co czeka Cię każdego następnego dnia? Odpowiedz Link
te1109 Re: Wróciłam:)))) 13.08.07, 19:22 No nie nic mnie nie czeka chyba że coś całkowicie niespodziewanego ale na to się nie zanosi Odpowiedz Link
khinga Re: Wróciłam:)))) 13.08.07, 19:32 Witaj Z tego gdzie cos kiedys wyczytałam to pracujesz I jak tam Tobie? Co w końcu robisz? Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Wróciłam:)))) 14.08.07, 12:08 khinga napisała: > Witaj > Z tego gdzie cos kiedys wyczytałam to pracujesz I jak tam Tobie? Co w końcu robisz? > pracuje w takim "pierdolniku"(sklep wraz z serwisem czesci samoch.) za marne grosze ,ale zdecydowalam sie ze wzgledu ze mam dwa kroki od domu .ale naszczescie konczy mi sie tutaj umowa dokladnie 2 pazdziernika i rezygnuje ,bo mam inne plany b.ambitniejsze,ale nic wiecej nie powiem (tajemnica) A ty Kingus zmienilas prace jak czyt.jakis czs temu i jak jest tobie w nowej pracy? Odpowiedz Link
khinga Re: Wróciłam:)))) 14.08.07, 12:27 Nie mów, nie mów, bo zapeszyć możesz Pomimo to życzę powodzenia A pracę zmieniłam już w maju ten sam właściciel,ale inna branża i oczywiście inne zarobki jeszcze trzymam "rękę na pulsie" nad poprzednią firmą. Także troszkę pracy mam,ale nie narzekam Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Wróciłam:)))) 14.08.07, 13:09 No tak w 2 firmach jednocześnie pracowac to trzeba czasu ) A co sie stalo ze szef zmienil branze?? Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Wróciłam:)))) 14.08.07, 18:01 khinga napisała: > Nie zmienił Zajmuje się dwoma > hmm to jakis pracoholik ten twoj szef Odpowiedz Link