Dodaj do ulubionych

Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!!

• Gość: Kasia Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.12, 18:04
      mam do sprzedania suknie ślubną Nuria z kolekcji Aire barcelona, stan idealny....rozmiar 36 na wzrost 160 cm plus obcas 10 cm (170 cm) suknia jest piekna leciutka i slicznie sie uklada w tancu. zachcam do zakupu. mój mail: katka_69@poczta.onet.pl
    • Gość: Karina Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.ntlworld.ie 02.12.12, 22:19
      Witajcie ! jestem zdecydowana odkupić suknię - aire barcelona. Mój rozmiar 36. wzrost 166 cm. PODKARPACKIE ! zależy mi by ją przymierzyć.. a szczerze nie chce jechać na drugi koniec Pl.. mój mail to : karinamail87@o2.pl
    • Gość: Ti Amo Foto Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: 109.95.202.* 16.12.12, 13:13
      Zapraszamy na www.ti-amo.com.pl ! Fotografia ślubna Katowice, Tychy, Gliwice, Kraków, Polska i cały świat!
    • Gość: White Jola Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.ip.netia.com.pl 28.03.13, 10:40
      Hej dziewczyny

mam do sprzedania przepiękne bolerka ślubne z wysokogatunkowego, mięciusieńkiego tiulu elastycznego. Zostały uszyte na wzór bolerka projektu Jesus Peiro. W dwóch kolorach: biały i ecru. Przedcudownie pasują do Nurii, sama takie właśnie miałam na swoim ślubie i cudownie komponuje się z Nurią:)
      Chętnie prześlę zdjęcia bolerka. Piszcie na maila: jolanta85@poczta.onet.pl

• Gość: White_Jola Tiulowe bolerko do Nurii IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.13, 14:32
        Zapraszam do kupna bolerek:
        www.gumtree.pl/cp-suknie-slubne/praga-polnoc/tiulowe-bolerko-slubne-jak-jesus-peiro-rosa-clara-do-nurii-dlug-470217001
        www.gumtree.pl/cp-suknie-slubne/praga-polnoc/tiulowe-bolerko-slubne-jak-jesus-peiro-rekaw-za-lokiec-470217433
        Jola
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka