anias.mi 22.01.07, 21:25 W sumie juz podjelismy decyzje ale chce znac wasze opinie. Czy ktos zna Dom Restauracyjny "Quatro" w Ząbkach kolo Warszawy, robil tam wesele lub sie bawil u kogos. Czekam na opinie Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misumi Re: Dom Restauracyjny "Quatro" 22.01.07, 21:37 Słyszałam same dobre opinie ;-) Sami mamy tam wesele w sierpniu. A Wy kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka80 Re: Dom Restauracyjny "Quatro" 22.01.07, 21:43 Ja nie znam opinii, ale BARDZO mi sie tam spodobalo, gdyby nie to, ze nasze wesele bedzie mniejsze niz na 100 osob, (Pani powiedziala, ze musimy zaplacic za minimum 100 osob) to zapewne bysmy sie zdecydowali, poniewaz jest slicznie. A tak to wybralismy Magnolie, ale nie zalujemy:) Zycze Wspanialej zabawy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anias.mi Re: Dom Restauracyjny "Quatro" 22.01.07, 21:43 My chcemy we wrzesniu ale w piatek bo w soboty nie ma juz terminow. Mam nadzieje ze wszystko sie uda bo w niektorych kosciolach nie udzielaja slubow w piatek. Odpowiedz Link Zgłoś
jokooko Re: Dom Restauracyjny "Quatro" 23.01.07, 09:39 jak dla mnie sala super ale dla nas za mala i troche daleko Odpowiedz Link Zgłoś
lolo791 Re: Dom Restauracyjny "Quatro" 23.01.07, 19:00 Witam :-) Bawiłem się w czerwcu 2006 na weselu u kuzyna, zabawa świetna, miła i profesjonala obsługa. Wystrój sali bardzo ładny, jedzenie pyszne ( jestem kucharzem i mogłem ocenić to profesjonalnym okiem :-) ). Blisko położony hotel jest świetnym rozwiązaniem dla gości spoza Warszawy. Jednym zdaniem - GORĄCO POLECAM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolo791 Re: Dom Restauracyjny "Quatro" 23.01.07, 19:08 aaaa..... dodam tylko że kelnerki bardzo ładne!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saszka-86 Re: Dom Restauracyjny "Quatro" 06.06.14, 20:31 Kilka słów o Quatro tu: saszka86.blogspot.com/2014/06/sale-weselne-okolice-warszawy-przeglad.html Odpowiedz Link Zgłoś
malaciarna Re: Dom Restauracyjny "Quatro" 24.07.14, 21:27 PILNE ! Poszukuję narzeczonych z okolic Warszawy,którzy chcą zawrzeć związek małżeński w 2015 roku w czeRwcu (dla przesądnych literka \'r\' ;) ) Mam do odsprzedania termin na 27 czerwca w domu restauracyjnymi Quatro w Ząbkach, bardzo piękna sala,sympatyczna właścicielka, pyszne jedzenie. Ma same dobre opinie, od znajomych też słyszałam same dobre rzeczy. :) Jestem zmuszona zrezygnować z powodów finansowych (pracuje za granicą, nie przedłużono mi kontraktu). Zadatek 1800 zł został już wpłacony, cena za talerzyk 170 zł. Więcej info +31633811362 Paulina Odpowiedz Link Zgłoś