Dodaj do ulubionych

Afera z Zielonej Góry - męski striptiz

13.03.26, 10:29
Po kilku dniach nieobecności weszłam na twittera a tam inba na całego. Jeden z klubów nocnych na swojej stronie umieścił zdjęcia z obchodów dnia kobiet, na których główną atrakcją byli czarnoskórzy striptizerzy.
Niektóre zdjęcia rzeczywiście mocne i ogólnie sama rozrywka w złym guście, ale to nie powinna być niczyja sprawa. Mowa tu o anonimowych uczestniczkach imprezy, które po prostu poszły tam by dobrze się bawić.
Za to w komentarzach piekło - wyzywanie, doxxowanie, nawoływanie do linczu. Plus oczywiście do tego rasistowski ściek - ciekawe czy gdyby tancerze byli biali to problemu by nie było?
Doczekaliśmy się własnego talibanu, teraz tylko czekać aż panowie przejdą od słów do czynów.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 10:40
      Mignęło mi na fb, nie moje klimaty, więc nawet nie przeczytałam artykułu. Dlaczego ludzie muszą się do wszystkiego w..ać? Nie podoba im się, niech patrzą gdzie indziej.
    • semihora Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 10:51
      Ci sami histeryzujący incele walą sobie do filmków z ciemnoskórymi... 🤷‍♀️ Ale im wolno, babom nie.
    • homohominilupus Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 11:18
      Trochę jakbyś spod kamienia wylazła, z całą sympatią 😉
    • princesswhitewolf Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 11:24
      Borsuczyca ty takie zboczenstwa ogladasz 😮🤭
    • princesswhitewolf Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 11:26
      >a to w komentarzach piekło - wyzywanie, doxxowanie, nawoływanie do linczu. Plus oczywiście do tego rasistowski ściek - ciekawe czy gdyby tancerze byli biali to problemu by nie było?

A ten lincz to tylko dlatego ze maja wieksze nasycenie pigmentu w skorze ci panowie czy tez ze golasy?
      • margit49 Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 11:30
        princesswhitewolf napisała:

> A ten lincz to tylko dlatego ze maja wieksze nasycenie pigmentu w skorze ci pan
        > owie czy tez ze golasy?
        >

Jedno nie wyklucza drugiego🙄
        • princesswhitewolf Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 11:35
          Stwierdzasz banaly. Pytam czy cos bardziej
      • chlodne_dlonie Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 12:39
        Może z zazdrości o 'mityczny' rozmiar przyrodzenia..? wink
    • conena Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 11:29
      pislamizacja trwa w najlepsze, od wczoraj w Polsce?
      • angazetka Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 11:32
        Tu raczej wpływ Konfy.
        • hanusinamama Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 11:34
          Tylko przypominam im głośniej polityk krzyczy o życiu w zgodzie z Bogiem i tradycjami...tymw eicej byłych żon ma smile
          • angazetka Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 11:56
            Żon albo wizyt w określonych barach w Berlinie wink
          • kokosowy15 Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 12:28
            To cos nagannego? Poczytaj opowiesci forumowiczek o ich - ex, przeciez czlowiek nie jest monnogam8czny.
            • alpepe Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 12:29
              Ale nie każdy jest hipokrytą
            • iwles Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 14:29
              kokosowy15 napisał(a):

> Poczytaj opowiesci forumowiczek o ich - ex, przeciez czlowiek
              > nie jest monnogam8czny.

Dlatego są ex.

• marileskrzys Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 11:58
      Coś moćno im odpala w tej Zielonej Górze. Najpier wypadek tej baloniarki, teraz to.
    • demodee Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 12:00
      > Jeden z klubów nocnych na swojej stronie umieścił zdjęcia z obchodów dnia kobiet, na których główną atrakcją byli czarnoskórzy striptizerzy.

Klub się w ten sposób reklamuje?
    • ewka.n Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 12:02
      Też weszłam na twittera i nie widzę takiej inby. Ale to nic dziwnego, bo algorytm twittera podsuwa użytkownikowi to, co on klika. Widocznie borsuczyca jest jak ci prawaccy politykierzy wyklinający publicznie gejów, gdy tymczasem sami prywatnie...

Borsuczyca podobnie: tu na forum gromi "zboczeństwa", a na twiterze wyszukuje czarnoskórych striptizerów, zdjęcia z nocnych klubów itp. wink
    • mirabelkag Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 12:28
      Widziałam zdjęcia i serio, jest to niesmaczne, niezależnie od koloru skóry. Gdyby mój partner odmacywał się w ten sposób że striptizerką, to po takiej imprezie zostałby byłym partnerem.
      • borsuczyca.klusek Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 12:31
        mirabelkag napisała:

> Widziałam zdjęcia i serio, jest to niesmaczne, niezależnie od koloru skóry. Gdy
        > by mój partner odmacywał się w ten sposób że striptizerką, to po takiej imprezi
        > e zostałby byłym partnerem.

No ok nie mówię, że nie. Ale to by była sprawa między tobą a partnerem a nie całą Polską i internetowymi obrońcami moralności.
        • ewka.n Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 12:45
          borsuczyca.klusek napisała:

> Ale to by była sprawa między tobą a partnerem a nie
          > całą Polską i internetowymi obrońcami moralności.

Ale to dzięki tym internetowym obrońcom moralności będzie to sprawa między partnerami. Bo partner własnie dzięki tym zdjęciom dowie się, że w ogóle jest jakaś sprawa smile
          • angazetka Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 21:16
            A to sprawa tych obrońcow moralności, co dorosły człowiek robi w wolnym czasie i jak się umawia z partnerem? Poza tym nie każdy ma partnera.
            • ewka.n Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 22:14
              angazetka napisała:

> A to sprawa tych obrońcow moralności, co dorosły człowiek robi w wolnym czasie
              > i jak się umawia z partnerem?

Oczywiście, że tak. Przecież to wręcz istota bycia obrońcą moralności smile
              Poza tym chodzenie do klubu, gdy jest się w związku, to sprawa ustaleń między partnerami, które jeśli miały miejsce, to partner wręcz się ucieszy widząc zdjęcia jak dobrze bawiła się jego partnerka.

> Poza tym nie każdy ma partnera.

No to wtedy nie ma też i problemu. Zapewne klub ma w regulaminie coś o publikowaniu zdjęć gości. I dotyczy on pewnie też gości bez partnera. Ich zdjęcia są więc publikowane, co jak widać po tej inbie w sieci okazało się tak niesamowicie skuteczną akcją promocyjną tego klubu, że właściciele pewnie aż zacierają ręce. Może dzięki niej będzie ich stać na zapraszanie częściej, więcej i jeszcze bardziej egzotycznych striptizerów, czemu bywalczynie bez partnera (a pewnie i nie tylko te) bez dwóch zdań ochoczo przyklasną smile
        • beata985 Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 18:04
          borsuczyca.klusek napisała:

> mirabelkag napisała:
          >
          > > Widziałam zdjęcia i serio, jest to niesmaczne, niezależnie od koloru skór
          > y. Gdy
          > > by mój partner odmacywał się w ten sposób że striptizerką, to po takiej i
          > mprezi
          > > e zostałby byłym partnerem.
          >
          >
          > No ok nie mówię, że nie. Ale to by była sprawa między tobą a partnerem a nie ca
          > łą Polską i internetowymi obrońcami moralności.

No ale skąd wiadomo, ze te panie mają jakichkolwiek partnerów....moze to singielki?
          • borsuczyca.klusek Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 18:28
            beata985 napisała:

> No ale skąd wiadomo, ze te panie mają jakichkolwiek partnerów....moze to singi
            > elki?
            >

Internetowi detektywi dopatrzyli się u niektórych obrączek. Zastanawiam mnie czy ci ludzie mają pracę i jakieś normalne zainteresowania.
      • nieobiektywnie Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 12:35
        Ale gdybym ja sobie czarnoskórego obściskiwała to jaki w tym jest twój interes? ?? I dlaczego nie wolno mi się bawić w klubie ze striptizem? jestem dorosła i mogę sobie wciskać od kogo chce i nikomu nikt do tego.
    • nieobiektywnie Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 12:34
      W co ty klikasz kobieto że takie rzeczy ci się wyświetlają? Mnie się nic takiego nigdy nie wyświetla.
    • vessss Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 12:47
      A wykopki to już w ogóle się skichały że szczęścia, robią śledztwo po zdjęciach, które to panie się bawiły i zamierzają rozsyłać po rodzinie, znajomych i pracach. Faktycznie maja obsesję na punkcie kolorowych klejnotów, gdyby wierzyć w te brednie to co druga wychowuje samotnie mulata, a każda marzy o kolorowych panach.
      • ewka.n Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 14:05
        Nie każda marzy o kolorowych panach, tak jak nie każdy facet marzy o zabawianiu się ze striptizerkami i jest takich facetów całkiem sporo, bo to choćby partnerzy ematek, którzy przecież poza nimi świata nie widzą i... no, w ogóle wink

Ale może wiele kobiet byłaby wdzięczna za informacje jak to ich partnerzy zabawiają się ze striptizerkami? smile
        • marileskrzys Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 14:07
          Zla zdrowego umysłowo faceta jakieś striptizerki to żadna rozrywka.
          • ewka.n Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 14:12
            Czyli te kobiety, "które po prostu poszły tam by dobrze się bawić", jak to ujmuje w pierwszym wpisie w tym wątku borsuczyca, są chore umysłowo?!
          • sitniczek Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 18:09
            Nie striptizerki są problemem tylko afera kto tam był i uprzejme donosy z wytykaniem brudnym paluchem.
            • angazetka Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 21:17
              Czy wizyta w klubie ze striptizem to przestępstwo?
    • martishia7 Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 15:17
      Jak słusznie piszesz, samo wydarzenie w umiarkowanie dobym guście. Ale spłakanko manosfery na TT bardzo mnie rozbawiło, więc są pozytywy.
    • mmoni Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 15:32
      Pierwszy raz w Internecie? Na bardzo umiarkowanie popularnym FB organizacji, którym zawiaduję, wrzuciłam oficjalne info o wyjeździe kilku młodych dziewczyn od nas na współpracę partnerską do Portugalii. Od razu znalazł się anonim, który napisał komentarz "żeby tylko jakichś smagłych tam nie poznały". Wyobraź sobie, co takiemu typowi się dzieje w czaszce, gdy zobaczy zdjęcia Polek faktycznie obściskujących się ze "smagłymi".
    • zbytomia100 Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 15:42
      Chyba na fejsie mi mignal jakim mem z tym zrobiony. Tweetera nawet nie mam. Na memie rzucilo mi sie w oczy zaznaczony pierscionek/obraczka na dloni jednej z pan, wlasnie z podpisem w stylu: patrzcie jak ta mezatka sie bawi w klubie. Poniewaz ide dzis wieczorem do klubu z przyjaciolka, to wlasnie pomyslalam, co wogole z prywatnoscia w takich materialach? Czy kluby moga sobie tak dowolnie fotografowac wszystkich a pozniej wyselekcjonowane zdjecia wrzucac w net? Przeciez powodow dla ktorych ktos chcialby ukryc swoje nocne zycie, moze byc milion, np kontrola z ZUSu.
      • ewka.n Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 18:35
        zbytomia100 napisała:

> Przeciez powodow
        > dla ktorych ktos chcialby ukryc swoje nocne zycie, moze byc milion, np
        > kontrola z ZUSu.

Popierasz wyłudzanie nienależnych świadczeń z ZUSu?!
      • angazetka Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 21:18
        Zapewne klub ma w regulaminie coś o publikowaniu zdjęć gości. I o ile uważam, że chodzenie do klubu, gdy jest się w związku, to sprawa ustaleń między partnerami, o tyle brzydko brać zwolnienie lekarskie po to, by iść macać panów tongue_out
    • vivi86 Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 22:11
      W drugą stronę nazywa się to uprzedmiotowieniem kobiet.
      • ewka.n Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 22:41
        vivi86 napisał(a):

> W drugą stronę nazywa się to uprzedmiotowieniem kobiet.

I bardzo słusznie się to nazywa uprzedmiotowieniem kobiet, bo mężczyzn to nie dotyczy. To kobieta stripteaserka jest ofiarą patriarchalnej kapitalistycznej eksploatacji jej ciała.

Męski stripteaser jest natomiast odważnym buntownikiem, który kwestionuje sztywne normy męskości, odzyskuje swoją seksualność i pokazuje, że mężczyźni też mogą być obiektami pożądania. Rozbierając się na scenie, kręcąc tyłeczkiem, pozwalając wtykać sobie banknoty za stringi, na obmacywanie itd. on walczy z toksyczną męskością i taki występ ma w sobie coś wyzwalającego.

A te szampańsko bawiące się na takim pokazie kobiety przeżywają piękny moment siostrzeństwa, kobiecej seksualnej sprawczości w bezpiecznej, publicznej klubowej przestrzeni.
        • angazetka Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 13.03.26, 22:47
          Nie. Po prostu poszły do klubu ze striptizem. Nie jest to coś, co ja bym zrobiła, ale też nie coś, za co należy je publicznie piętnować.
        • vivi86 Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 14.03.26, 00:08
          Nope. To trz eksploatacja ich ciała. Widzę, że wyznajesz pogląd pt zdrada orzez kobietę to naplucie komuś do chałupy, zdrada przez mężczyznę to splunięcie na ulice. Ja nie uznaję podwójnych standardów.
          • princesswhitewolf Re: Afera z Zielonej Góry - męski striptiz 14.03.26, 08:47
            Dokladnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka