thomas.h 08.08.06, 13:33 że na bialskim forum dominują kobiety. Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy, mmm, orły, sokoły, herosy!? Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów, gdzie te chłopy!? - Jeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerry.s Re: mam wrażenie... 08.08.06, 13:37 moge po prostu powiedziec 'obecny' ? pozwolisz ze daruje sobie spiewanie ... hehe a odpowiadajac na pytanie ... kobiety dominuja na forum, bo maja wiecej czasu ... mezczyzni w tym czasie pracuja na polskie (i tak marne) PKB ... Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: mam wrażenie... 08.08.06, 13:46 jerry, chyba nie chcesz powiedzieć, że w Białej sprawdza się tradycyjny model rodziny: chłop pracuje, a kobieta w domu gotuje, sprząta, zajmuje się dziećmi i... udziela się na forum internetowym??? Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: mam wrażenie... 08.08.06, 16:18 nic takiego nie sugerowalem ... siedzac w pracy tez mozna zagladac na forum internetowe ... czego jestem przykladem ... a ze kazdy zrozumial jak chcial i dopowiedzial sobie co chcial ... to juz nie moj problem ... Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: mam wrażenie... 08.08.06, 16:25 niewiele znam osób z Białej, które mogą sobie pozwolić na surfowanie po necie w czasie pracy. no chyba, że pracują w którymś ze wspaniałych urzędów państwowych, w których nikt nigdy nie ma czasu dla interesantów i do każdego pokoju czy okienka ustawia się potężna kolejka. a na wydanie jakichś zaświadczeń itp. czeka się tygodniami... Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re: mam wrażenie... 08.08.06, 16:32 E, thomas, przecież nie wszyscy z tego forum mieszkają aktualnie w BP - ja np. nie. Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: mam wrażenie... 08.08.06, 16:37 - niewiele w ogóle osób tu bywa - dzisiaj dołączyłem do tego wąskiego grona... - chyba jednak większośc kobiet tu piszących, to stałe mieszkanki BP... - witam na emigracji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: mam wrażenie... 08.08.06, 17:50 rzeczywiście, głównie piszą dziewczyny, ale mamy paru panów dzielnie nam sekundujących. Tak myślę, że jest to szerszy problem, bo jak patrzę u siebie w pracy to 80% stanowią kobiety i tak jest chyba wszędzie, pomijam kopalnie i inne wymagające siły fizycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: mam wrażenie... 08.08.06, 21:21 hmmmm... dziwne - ja pracuję za biurkiem. w bardzo dużym zespole. ale wokół nie widzę żadnej kobiety. ale świat mojej pracy to komputery - może to wszystko tłumaczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: mam wrażenie... 08.08.06, 21:29 informatycy, programiści... to się wiąże z naukami ścisłymi, a w tym zdaje się lepsi są panowie hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re: mam wrażenie... 09.08.06, 06:36 Aaaaa, błagam was, wyleźcie z tych kolein myślowych. Mam własny serwer, kilka zarejestrowanych domen, jestem antytalentem matematycznym i pracuję 24 na dobę (małe dziecko + mały business ;)). Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: mam wrażenie... 09.08.06, 07:21 faceci nie mają nic do powiedzenia, są zawstydzeni i nieśmiali, kiedy przychodzi do wyartykuowania swoich myśli, panowie współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: mam wrażenie... 09.08.06, 09:55 na złych facetów widocznie trafiałaś... Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: mam wrażenie... 09.08.06, 09:54 też bym tak nie uogólniał. aczkowiek znamienny był fakt, że gdy zaczynałem studia w Warszawie, na roku było aż 300 osób, ale tylko 2 kobiety. za to 5 kolegów z Czarnego Lądu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: mam wrażenie... 09.08.06, 11:04 kurcze to co Ty studiowales? u mnie bylo na 450 osob jakies 10-12 dziewczyn ... a teraz siedze w biurze gdzie jest kilka kobiet - ale to sekretarka, tlumaczka, ekonomistka i 2 dziewczyny po studiach inzynierskich ... do tego 10 facetow inzynierow ... Odpowiedz Link Zgłoś