sobiepan 01.07.04, 01:35 Heja, 13-15 .08 miejmy nadzieję,odbędzie się prawdziwa uczta muzyczna.Pierwszy z cyklu festiwal muzyki ekstremalnej....... Będzie gorąco....do zobaczenia..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiat_paproci Re: METAL-PUNK FESTIWAL 01.07.04, 07:39 ejże, co to ma być ??? Przyszedł i nie powiedział, co, gdzie i kiedy. A mnie tu ciekawość zżera. Proszę o więcej szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
jocelyne Re: METAL-PUNK FESTIWAL 01.07.04, 10:56 Zgadzam się z przedmówczynią :-) Już tak się napaliłam na to... ;-) Będzie niezły zonk, jak się okaże, że to nie w Chełmie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: METAL-PUNK FESTIWAL 01.07.04, 20:23 to by była dla mnie prawdziwa niespodzianka. Pzecież każdy wie, że to Chełm jest muzyczną stolicą Polski ;-) (a tak szczerze, to bym się mocno zdziwiła, gdyby coś takiego w Chełmie było) Odpowiedz Link Zgłoś
jocelyne Re: METAL-PUNK FESTIWAL 01.07.04, 23:53 Ech, a Ciebie praktycznie nie da się zadziwić... Chyba, że się słucha Billego Cobhama i Steve Gadd'a ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
as7 Re: METAL-PUNK FESTIWAL 06.07.04, 07:06 No i co z tym festiwalem może pan sobie coś powie!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: METAL-PUNK FESTIWAL 06.07.04, 20:30 a może to taka wiadomość a'la Radio Erewań: nie w Chełmie, a w Chełmnie i nie metal - punk festiwal, a przegląd zespołów ludowych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wozik Re: METAL-PUNK FESTIWAL 06.08.04, 12:34 www.rockmetal.pl/koncerty.html?city=44 Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan Re: METAL-PUNK FESTIWAL 25.07.04, 01:27 Jestem,jestem.Oto garść szczegółów:13-15.08.2004 w amfiteatrze(?)całkiem spory jak na ten rodzaj muzyki festiwal.Zagra blisko 40 kapel ,m.in.Pungent Stench z Austrii , wielkie KSU!oraz cała czołówka sceny grind z naszego kraju+posiłki z Czech ,Słowacji iUkrainy-Zapraszam!!!! Musimy tam być!!!!!!!!! Jeżeli teraz wypali- jest szansa na kontynuacje....(Biłgorajski przedstawiciel też tam bedzie...)CZUWAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
jocelyne Re: METAL-PUNK FESTIWAL 05.08.04, 09:59 Postaram się przybyć na to ważne wydarzenie. Wszak nie uchodzi mi nie uczestniczyć w tej imprezie. Koncert sponsoruje cyferka "666" i literka "s" (SATAN) Pozdr :-) Odpowiedz Link Zgłoś
as7 Re: METAL-PUNK FESTIWAL 04.08.04, 09:58 Nie mów hop , dopóki nie przeszkoczysz. Radni LPR mogą uniemożliwić festiwal: "Podczas festiwalu heavymetalowego "Merciless East 2004” może dojść do ataków na mieszkańców Chełma - uważa radny Rafał Bukowski. Organizatorzy zapewniają, że w amfiteatrze w Kumowej Dolinie do rozrób nie dojdzie. - Zajrzałem na strony internetowe przyjeżdżających zespołów. Propagują wartości antyludzkie - twierdzi radny Ligi Polskich Rodzin. - Już ich nazwy budzą niepokój. W stylistyce grup pojawiają się motyw trzech szóstek, pentagramy i odwrócone krzyże. To satanizm, a nie jakaś subkultura. Obawia się on, że dojdzie do obrazy uczuć religijnych. Zagrożone może być też zdrowie mieszkańców. - Kto zatrzyma w amfiteatrze uczestników koncertów po ich zakończeniu? - zastanawia się Bukowski. - Niech się mylę, ale tyle osób może wywołać zamieszki w mieście. Przygotowująca festiwal Agnieszka Blicharz, wieloletnia właścicielka pubu z muzyką metalową "No Mercy”, zapewnia, że nikomu nie stanie się krzywda. - Do tej pory do klubu nie przyjeżdżała karetka - mówi." Odpowiedz Link Zgłoś
jocelyne Re: METAL-PUNK FESTIWAL 05.08.04, 09:57 KRWIIIIIIIIIIIII! KRWIIIIIIII! KRWI DZIEWIC!!! A NoMercy to badzo kulturalny i miły lokal z bardzo sympatyczną obsługą, uroczym wystrojem i elegancką muzyką w tle. Chyba trzeba się tam wybrać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
as7 Re: METAL-PUNK FESTIWAL 05.08.04, 10:01 jocelyne napisała: > KRWIIIIIIIIIIIII! KRWIIIIIIII! KRWI DZIEWIC!!! > > A NoMercy to badzo kulturalny i miły lokal z bardzo sympatyczną obsługą, uroczy > m wystrojem i elegancką muzyką w tle. > Chyba trzeba się tam wybrać ;-) Popieram!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
as7 Re: METAL-PUNK FESTIWAL 06.08.04, 08:46 Mozę koncert będzie: "Mimo protestów jednego z chełmskich radnych heavymetal rozbrzmi w amfiteatrze w Kumowej Dolinie. Przygotowania do koncertów idą pełną parą. Podczas trzech dni festiwalu usłyszymy KSU i Pungent Stench." Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: METAL-PUNK FESTIWAL 07.08.04, 12:05 No ale co z tym punkiem ??? Bo wszyscy tylko o metalu i trochę mnie to niepokoi. A na KSU to ja się chętnie wybiorę. Jeszcze niech przytargają TSA,to już się prawie wykopaliska archeologiczne zrobią :-P A będą Brudne Dzieci Sida ?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
as7 Re: METAL-PUNK FESTIWAL 12.08.04, 13:45 Czy to już jutro???? Czy koniecznie trzeba się chronić przed uczestnikami jako to zaleca radny Bukowski?????? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: METAL-PUNK FESTIWAL 12.08.04, 21:12 Koniecznie. Pomyśl tylko, co mogą Ci zrobić napotkani na ulicy fani zespołów Pizza Łomot, Bloodthirst i Rzeźnia (nazwy przepisane z programu festiwalu). Myślę, że najlepiej byłoby się schronić w jakimś bunkrze atomowym. Ostatecznie może być I LO. Nasz sor od PO mówił bowiem, że ta szkoła ma bardzo grube mury i może w przypadku zagrożenia służyć jako taki schron. A zagrożenie teraz z pewnością jest ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
as7 Re: METAL-PUNK FESTIWAL 13.08.04, 07:37 kwiat_paproci napisała: > Koniecznie. Pomyśl tylko, co mogą Ci zrobić napotkani na ulicy fani zespołów > Pizza Łomot, Bloodthirst i Rzeźnia (nazwy przepisane z programu festiwalu). > Myślę, że najlepiej byłoby się schronić w jakimś bunkrze atomowym. Ostatecznie > może być I LO. Nasz sor od PO mówił bowiem, że ta szkoła ma bardzo grube mury i > > może w przypadku zagrożenia służyć jako taki schron. A zagrożenie teraz z > pewnością jest ;-) Myślę, że najlepiej wyjechać. Może Pan Prezydęt Grabczuk zrobi ewakuację Niedźwiedziego Grodu. W końcu władza po coś jest. A jak piszesz to poważne zagrożenie> Może by tak petycja do władz ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: METAL-PUNK FESTIWAL 13.08.04, 21:27 Liczę na specjalną korespondencję wysłanników, np. Żoselin coś tam napomknęła, że się wybiera. Pewnie napisze coś, jak przeżyje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jocelyne Re: METAL-PUNK FESTIWAL 14.08.04, 00:06 Pan prezydent Grabczuk kazał zwijać się o 22 :-( A koncerty miały być do 1... :- ( Chlip, chlip.... jestem zrozpaczona Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: METAL-PUNK FESTIWAL 14.08.04, 18:32 I co z tego ?? Przecież mama i tak Ci kazała wrócić po Dobranocce :P Ale weź coś napisz więcej o koncertach, a nie tak enigmatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jocelyne Re: METAL-PUNK FESTIWAL 14.08.04, 22:05 Nic nie napiszę! Bo nie byłam - ha! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
as7 Re: METAL-PUNK FESTIWAL 16.08.04, 07:26 To Kumowa Dolina jest w Chełmie?!!! Co za okrutan władza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
as7 Re: METAL-PUNK FESTIWAL 16.08.04, 07:36 Ciekawe czy ktoś przeżył, bo radny Bukoeski wieści Sodomę i Gomorę. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: METAL-PUNK FESTIWAL 16.08.04, 21:17 Chyba tak, bo widziałam wczoraj resztki wałęsających się maetali na Dreptaku (swoją drogą, bardzo metalowe miejsce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: METAL-PUNK FESTIWAL 23.08.04, 21:07 niestety, ale pub No Mercy chyba nie najlepiej wyszedł na organizowaniu tego festiwalu, bowiem w ciągu ubiegłego tygodnia lokal ten został dwukrotnie zdewastowany przez wandali. Najpierw zniszczono stoliki i parasole na zewnątrz, a za drugim razem włamano się do wnętrza baru :-( Bardzo prawdopodobne, że zrobił to ktoś, komu nie spodobała się idea Merciless East Festivalu... Odpowiedz Link Zgłoś